Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On tu i tak był trochę speszony, bo przeważnie jestem u niego ja lub TZ, a teraz byliśmy na raz oboje. No i aparat. Chcieliśmy mu zrobić poza budą, bo już wychodzi na ładnych wyprostowanych nogach, nie warczy i nie boi się tak bardzo jak wcześniej, nie kuli, tylko przygląda się. Ale trochę się speszył takim tłumem :) ludzie i nie wyszło. Ogólnie jest coraz lepiej :)

Posted

Lori nie jest przestraszony, jest zaciekawiony. No i lapy ma proste, a nie przygiete. Super zmiana.

Cioteczki, nie wiem kto prowadzi watek, ale widac wyraznie, ze cos nie tak z deklaracjami i malo jest wplat. Koniecznie trzeba by powysylac monity do deklarujacych, zeby nie zapominali o obietnicy. Plus plusem, ale wplaty powinny byc na biezaco.

Posted

Poszperałam i znalazłam, tak dla przypomnienia :)

[SIZE=5][B][COLOR=red]UWAGA! UWAGA! UWAGA! [/COLOR][/B][/SIZE]

[COLOR=red][B]NASTĄPIŁA ZMIANA KONTA HOTELIKU.[/B][/COLOR]
Dane są te same, tylko nr rachunku się zmienił.

[B]Hotelik u Murki[/B]
[B]Katarzyna Mróz[/B]
[B]Krzemień Drugi 111[/B]
[B]23-304 Dzwola[/B]
[B][COLOR=red][SIZE=4]Alior Bank[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=4]66 2490 0005 0000 4500 9421 4126[/SIZE][/COLOR][/B]

[COLOR=Black]halcia - 100 zł
LACRIMA - 50 zł
[/COLOR][COLOR=Black]bonika - 20 zł
[/COLOR][COLOR=Black]Pani Magda - 50 zł
[/COLOR][COLOR=Black]Justynna - 50 zł
silke - 20 zł
[/COLOR][COLOR=Black]kaskadaffik - 20 zł
[/COLOR][COLOR=Black]Kolega yoko100 - 10 zł
[/COLOR][COLOR=Black]anciaahk - 20 zł
[/COLOR][COLOR=Black]soema - 15 zł
Nicol - 10 zł
Krysia z molosów - 30 zł
[/COLOR][COLOR=Black]agusiazet - 15 zł
kasiatatry - 25 zł
[/COLOR][COLOR=Black]Koleżanka P. Magdy - 10 zł
[/COLOR][COLOR=Black]Dark Lord - 10 zł
[/COLOR][COLOR=Black]P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł
Nanhoo - 115 zł
P. Ewelina - 50 zł
[/COLOR][COLOR=Black]malibo57 - 200 zł
[/COLOR][COLOR=Black]eloise - 10 zł
-------------------------
Razem : 860 zł [IMG]http://1.1.1.4/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.1/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Lori został złapany 19.10, czyli praktycznie dwa miesiące jest u Murków, hmmm czy z tej listy ktos nie wpłacił w ogóle, może zapomnieli, nie wiem pw wysłać ??
[/COLOR]

Posted

Zapłaciłam swoją deklarację za 2 miesiące, nie dostałam wcześniej pw z numerem konta zmienionym... a wątek gdzieś zniknął w subskrypcjach. Jednocześnie proszę, o wykreślenie mnie z deklaracji stałych, bo mi się sytuacja finansowa zmieniła trcohę..

Lori jest zabezpieczony jak mało który psiak, stąd decyzja. Jednak, gdyby były jakieś kłopoty, proszę do mnie pisać pw, albo lepiej mail .:)

Posted

Ja się nie zdziwię, jesli za moment Lori wyląduje na utrzymaniu jedynie mieleckich wolontariuszy, jako kolejny pies. Jeśli znów pojawi się jakaś "dobra dusza" i zoragnizuje wyciagnięcie psa tylko po to, by po dwóch miesiącach się zwinąc, to ja mówię stanowcze NIE. Nie zgadzę się na wyciagnięcie kolejnego mieleckiego psa do Murków. Nigdy nie wiemy, czy nie wróci nam jakis pies z adopcji. Za moment zaczniemy robic bokami. Już mamy Halusia, Nero, Brawurkę. Teraz szykuje sie Lori, nie wiem jak stoi z opłatami Rufi. Na dodatek to same duże psy. Ja stawiam veto. Czytajcie to jak chcecie. Wszyscy się wykruszają i tylko wolontariusze z Mielca muszą się martwic jak utrzymac psy.

Posted

Zabezpieczony by był,gdyby wszyscy co sie zobowiazali faktycznie płacili!!!To juz druga osoba która sie wycofuje a ile w ogóle sie nie odezwało i nie płaci.Ja rozumie ze 100 czy 200zł. cos zmienia w wydatkach,ale te 10 czy zł. od wielu osób,dla nich niewielkie ma znaczenie a dla utrzymania psa TAK!.Jest to niepowazne i nieodpowiedzialne podejscie!PRZYPOMINAM O DEKLAROWANYCH WPŁATACH!

Posted

A ja Was nie rozumiem, nie dostałam pw z przypomnieniem, że zalegam z wpłatą dwa miesiące, po zmianach na dogo to żadna nowość, że coś ginie. A ja przez przypadek odnalazłam wątek i chodzi..
Dobrze, nie wycofuję się, nie rozumiem czego nikt nie koordynuje, nie podlicza i nie przypomina ludziom. Od tego jest osoba, która podjęła się wyciągnięcia psa, jeśli jakieś osoby zalegają, będą upomniane, ale mimo to się nie odezwą macie przecież wątek "czarne kwiatki deklarowiczów" dlaczego do tej pory nikogo nie wpisaliście tam, skoro podobno to Wasz kolejny pies, z którym zostajecie na lodzie..
Po Świętach wpłacę kolejne 30zł będzie na dwa miesiące.
Mieliście deklaracje większe niż na hotel, więc możecie je wyegzekwowac. Tylko przypomnijcie, tym co deklarowali.

EDIT:
poza tym pierwszy post jest od dwóch miesięcy nieuaktualniony, więc skąd osoby mają wiedzieć ile deklarowali i kiedy wpłacili. Mod może się przyczepić.

Posted

[quote name='Reno2001']Niestety przez zmiany na dogo ja niczego nie mogę edytowc.
Akcje koordynowała bonika, ale sie zmyła póki co. I tu jest problem.[/QUOTE]
Reno, użyj Mozilli jako przeglądarki i kliknij dwa razy na edycję. Działa :)
Nie przeczytałam, ostatnich postów i nie wiedziałam, że sytuacja jest dość trudna i znów brak wpłat, proszę Was o przypominanie, gdybym zalegała.. Mam nadzieję, że to koniec remontów dogo.

Napiszcie pw do Boniki, o koordynowanie akcji, którą zaczęła.

Posted

Murka,wiem,ze to kłopotliwe,ale trzeba bedzie rozliczac Loriego miesiecznie,a notowac wpłaty na kolejny m-c i w kolejnym rozliczeniu je podawac.Bo tak,ludziom sie wydaje,ze zapłacony,wręcz przepłacony jest jego pobyt.Pisze to ogólnie nie do kogos szczególnie.Załoz moze zeszycik z kolejna strona na kazdy m-c i notuj wpłaty na tych stronach.Np.ktos kto ma wpłaty po 10 a przelewa 20 to zapisz 10 na pazdziernik,10 na stronie na listopad.Wtedy łatwiej wychwycic kto przelał i za jaki m-c.I kto zalega i za ile m-cy.Wtedy jest to klarowne.

Posted

[B]halciu[/B], ktoś inny będzie musiał prowadzić takie rozliczenia o jakich piszesz, bo ja nie dam rady :shake:
Jednej osobie będzie łatwiej, ja mam na głowie jeszcze kilkanaście innych rozliczeń.

Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić na konto hotelikowe to mam ogromną prośbe, aby zrobił to w styczniu.

Posted

[quote name='Reno2001']Niestety przez zmiany na dogo ja niczego nie mogę edytowc.
Akcje koordynowała bonika, ale sie zmyła póki co. I tu jest problem.[/QUOTE]
Czemu mnie to nie dziwi ? Napisze brutalnie : tego mozna sie bylo spodziewac. Ktos kto tak pracuje falami, gora, dol, to niestety nie jest odpowiedzialna osoba. Wysylam pw do Boniki, najwyzszy czas zejsc na ziemie i zajac sie monitowaniem deklarujacych.

Ja tez powiem NIE kolejnemu psu wyciaganemu na hurra ze schroniska, bo piesek biedny.
TAKICH BIEDNYCH JEST 519 OBECNIE W SCHRONISKU.
A o domy i ogloszenia jakos malo kto sie martwi.