Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny pomału. Nic na hura. No i przede wszystkim, trzeba informowac Kiero o KAŻDYM nalocie ;). Najlepiej jednak, jeśli będą przychodziły najwyżej dwie osoby. Tu trzeba delikatnie zadziałac ...:razz:

Co do Loriego, to czy ktoś mógłby mu zdjełac ładny banerek :oops:???

A sens ZAWSZE JEST!!!

Posted

[quote name='Reno2001']Dziewczyny pomału. Nic na hura. No i przede wszystkim, trzeba informowac Kiero o KAŻDYM nalocie ;). Najlepiej jednak, jeśli będą przychodziły najwyżej dwie osoby. Tu trzeba delikatnie zadziałac ...:razz:

Co do Loriego, to czy ktoś mógłby mu zdjełac ładny banerek :oops:???

A sens ZAWSZE JEST!!![/quote]

Ja nie umie robic banerkow:(:(:

Posted

[QUOTE]To czekanie jest dobijajace
a z ty dogadaniem to ciezko wyczaic[/QUOTE]
Spokojnie, na wspolprace ze schroniskiem pracuje sie latami. Ja przez pierwsze wizyty dawalam dary przez brame i moglam pstryknac psy zza krat bez zadnych opisow. Na ich zaufanie trzeba 'zasluzyc', a i tak byle drobnostka oziębia chwilowo nasze uklady. Trzeba dzialac ostroznie i zawsze miec na uwadze tylko psy i ich dobro.
Poprosze kierownika o zgode na cotygodniowe wizyty u Loriego. Tak na ok. 1 godzine z krzeselkiem rybackim ;)

Banerki robi RADUNIA i SZPILKA23.

Posted

[quote name='Ulka18']Spokojnie, na wspolprace ze schroniskiem pracuje sie latami. Ja przez pierwsze wizyty dawalam dary przez brame i moglam pstryknac psy zza krat bez zadnych opisow. Na ich zaufanie trzeba 'zasluzyc', a i tak byle drobnostka oziębia chwilowo nasze uklady. Trzeba dzialac ostroznie i zawsze miec na uwadze tylko psy i ich dobro.
Poprosze kierownika o zgode na cotygodniowe wizyty u Loriego. Tak na ok. 1 godzine z krzeselkiem rybackim ;)

Banerki robi RADUNIA i SZPILKA23.[/quote]

Z krzeselkiem rybackim heheh ciekawe co na to kierownik.Zeby nie kazal nam sie postukac po glowach:):):)
Gabi a wiesz wogole jak sie do tego zabrac ??

Posted

[B]
żeby go umieścić, zaznaczasz go na niebiesko, kopiujesz, w panelu użytkownika wchodzisz w edycję sygnatur i tam w okienko go wklejasz i zatwierdzasz[/B] ;)

Posted

[quote name='gabi1983h'][IMG]http://images49.fotosik.pl/124/d9687112b1dd2c80.jpg[/IMG]

Baner zrobiony tylko jak go umieścić:)żeby działało[/quote]

Ładny.a jak zrobic zeby byl u mnie jak cos bede pisac?

Posted

żeby podlinkować skopiuj adres wątku,zaznaczasz obrazek w edycji sygnatur, klikasz w ikonkę z globusem i spinaczem, wklejasz w okienko skopiowany adres i zatwierdzasz ;)

Posted

[quote name='agaga21']żeby podlinkować skopiuj adres wątku,zaznaczasz obrazek w edycji sygnatur, klikasz w ikonkę z globusem i spinaczem, wklejasz w okienko skopiowany adres i zatwierdzasz ;)[/quote]

A gdzie skopiowac adres?Nie zabardzo czaje :D:hmmmm::shock::thinkerg:

Posted

[quote name='yoko100']A gdzie skopiowac adres?Nie zabardzo czaje :D:hmmmm::shock::thinkerg:[/quote]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-mega-olbrzym-jego-strach-jeszcze-wiekszy-lori-zywa-legenda-137612/[/url]

to jest skopiowany adres.tam gdzie wpisujesz nazwę strony czyli [url]www..[/url]...

Posted

Przeczytałam to wszystko na wdechu, Psiak na prawdę nie pozwala o sobie zapomnieć. Cały czas przed oczami mam te jego smutne oczy... :-(
DT wchodzi w grę dopiero po oswojeniu Loriego z człowiekiem?
Mam nadzieję, że będziecie miały zgodę na wizyty u niego. I życzę Wam mnóstwo samozaparcia i wytrwałości:p

Posted

To krzesełko to taki świetny pomysł:cool2:, że już się doczekać nie mogę:evil_lol:
Dobrze że lubie książki czytać to będę miśkowi na głos czytać, napewno zrozumie.;)
Ale tak na poważnie ja mogę podejść raz w tygodniu jeśli uważacie, że tyle wystarczy, ale bez zgody się nie odważę, bo nie chcę więcej problemów narobić i Pana Kierownika podminowywać, chwilkę zaczekajmy.. choć zdaję sobie sprawę, że czasu nie ma dużo, bo depresja głębok niesamowicie:-(

Posted

Bo prawdopodobnie w miejsce adresu zdjęcia dałaś adres fotosika.
Musisz kliknąć na zdjęcie na fotosiku, później właściwości i stamtąd skopiować adres zdjęcia.
Powodzenia

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Przeczytałam to wszystko na wdechu, Psiak na prawdę nie pozwala o sobie zapomnieć. Cały czas przed oczami mam te jego smutne oczy... :-(
[B]DT wchodzi w grę dopiero po oswojeniu Loriego z człowiekiem?[/B]
Mam nadzieję, że będziecie miały zgodę na wizyty u niego. I życzę Wam mnóstwo samozaparcia i wytrwałości:p[/quote]

[B]_ChiQuiTa_, [/B]DT wchodzi w grę nawet teraz, ale musi to byc baaardzo spaarwdzone miejsce z baaaaardzo doświadczonymi opiekunami. Tu nie ma mowy o przypadkowym zaopiekowaniu się psem, bo same dobre chęci na pewno tu nie wystarczą :shake:.

[B]Gabi[/B], banerek sliczny, Już się częstuję :diabloti:.

Posted

[quote name='LACRIMA']jeśli tylko będzie można coś pomóc od razu się dokładam[/quote]

:):):):) poki co nie trzeba .Ale kto wie jak sie sprawy potocza:)Może Lorus nas jeszcze zadziwi co jeszcze chwile potrwa ale nawet niewiecie jak sie ciesze ze Lori ma watek :):) i cos u niego sie dzieje.Bo ile sie obuczalam o niego to masakra:shake:

Posted

[quote name='Reno2001'][B]_ChiQuiTa_, [/B]DT wchodzi w grę nawet teraz, ale musi to byc baaardzo spaarwdzone miejsce z baaaaardzo doświadczonymi opiekunami. Tu nie ma mowy o przypadkowym zaopiekowaniu się psem, bo same dobre chęci na pewno tu nie wystarczą :shake:.

[B]Gabi[/B], banerek sliczny, Już się częstuję :diabloti:.[/quote]

Tez bym sie poczestowala:D tylko niewiem jak cos mi to nie wychodzi.Ale jak mi nie wyjdzie to Gabi w przyszlym tygodniu w odwiedziny ma przyjsc to pokarze:)

Posted

[quote name='kaskadaffik']To krzesełko to taki świetny pomysł:cool2:, że już się doczekać nie mogę:evil_lol:
Dobrze że lubie książki czytać to będę miśkowi na głos czytać, napewno zrozumie.;)
Ale tak na poważnie ja mogę podejść raz w tygodniu jeśli uważacie, że tyle wystarczy, ale bez zgody się nie odważę, bo nie chcę więcej problemów narobić i Pana Kierownika podminowywać, chwilkę zaczekajmy.. choć zdaję sobie sprawę, że czasu nie ma dużo, bo depresja głębok niesamowicie:-([/quote]

Kaskadaffik ale z pustymi rekami do Loriego sie nie idzie:P:P: Jak jeszcze Lenki nie mialam to mu kupowalam uszy, ktore podobno zakopywal ale to zajecie tez jakies jest:)i wymaga troche ruchu.I kurczaka mu gotowalam obieralam i zanosilam w miseczcea na wierzch ciasteczka oby troche umilic mu zycie.Choc Lori zasluguje na owiele wiecej niz ten kurczak i ucho no ale coz lepsze to niz nic:)