Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi tak ostatnio po głowie chodziło,ze nic nie rusza.....i ze to ona własnie da miejsce Loriemu,choc przykre ,ze w taki sposób:shake:o matko,teraz drżymy o dobry, udany transport,choc wyobrazni mi nie starcza jak oni to zrobia:crazyeye:Tak sobie jeszcze pomyslałam,ze jak beda kombinowac z przysypianiem go,to moze by go wet w schronisku zaszczepił,bo jak sobie biedna Murka potem poradzi?

Posted

Transport przelozony na srode, Kierownik pojedzie.
[QUOTE]Data: Pn Września 21 2009, 7:29 pm
Do: "Agnieszka " <[email protected]>

[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Jeżeli chodzi o Loriego to ja mógłbym pojechać w środę, bo jutro muszę być w Rzeszowie, a Wojtka nie chcę wysyłać. Jeżeli to nie przeszkadza to na środę jesteśmy umówieni.[/COLOR][/B][/QUOTE]

Murko, czy masz jakies wplaty na Loriego juz? Pasowaloby zwrocic Kierownikowi od razu na paliwo.

Posted

Tak pędziłam na wątek żeby poczytać jakie szczęście, a teraz płaczę z jednej strony za Bonką, a z drugiej że Lorek dzięki temu może pojechać:-(

Jaki ten los jest, zaraz wpłacę za dwa miesiące to jutro u Murki powinno być już na koncie:roll:
Niby się cieszę ale przez łzy:roll:

chyba że nie przelewać a zanieść Kiero te 40 zł?jak uważacie, było dużo osób które się deklarowały to pewnie na konto pójdzie to ja mogę swoje zanieść?

Posted

Stałe deklaracje :

halcia - 100 zł
LACRIMA - 50 zł
bonika - 20 zł
Pani Magda - 50 zł
Justynna - 50 zł
silke - 20 zł
kaskadaffik - 20 zł
Kolega yoko100 - 10 zł
anciaahk - 20 zł
soema - 15 zł
Nicol - 10 zł
Krysia z molosów - 30 zł
agusiazet - 15 zł
kasiatatry - 25 zł
Koleżanka P. Magdy - 10 zł
Dark Lord - 10 zł
P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł
Nanhoo - 115 zł
P. Ewelina - 50 zł
malibo57 - 200 zł
eloise - 10 zł
-------------------------
Razem : 860 zł [IMG]http://1.1.1.1/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.3/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Przy czym [B][COLOR=red]Halcia już wpłaciła za 5 m-cy[/COLOR][/B] [IMG]http://1.1.1.3/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Pozwoliłam sobie skopiować deklaracje tak dla przypomnienia, to podskocze jutro i dam Kiero i kocy mam, to też od razu, Lorik pakuj się:p

Posted

Akuratnie teraz robiłam przerzut dywanu do firmy,bo Kiero ma jutro zabrac biurka ,to i dywan i kołdre dla Murki podrzuciłam.Przy transporcie Loriego powinno sie zmiescic.Moze rano jeszcze zdąze zadzwonic.

Posted

[quote name='kaskadaffik']Tak pędziłam na wątek żeby poczytać jakie szczęście, a teraz płaczę z jednej strony za Bonką, a z drugiej że Lorek dzięki temu może pojechać:-([/quote]

Taki jest wlasnie ten los - jednemu daje a drugiemu zabiera. :shake:

Ja nigdy nie zapomne o Sabince
[*] - kremowej suni z boksu Kasi, ktora odeszla z nowotworem w cierpieniach. Kasia i Sabinka mialy nawet watek zalozony razem. I tak sie los potoczyl, ze Kasia jest teraz u mnie... a Sabinka... oprocz schroniskowego boksu i ogromnego cierpienia nic nigdy nie dostala w zyciu... i odeszla samotnie bez domku. :placz:

Posted

Na koncie Loriego jest 500 zł od halci oraz pozostałość po hotelowaniu Bony ['] - taka dezycja Malibo57 :loveu:
Muszę jeszcze rozliczyć Bonusię, dziś nie mam na to nastroju ani siły...
Także spokojnie będzie na transport dla Kierownika.
Fajnie, że w środę, nie jutro; musimy przyszykować miejsce.

[B]Ulka[/B], jak możesz to poproś Kierownika, aby od razu zaszczepili Lorka jeśli to możliwe (chyba przy przewozie/usypianiu będzie wet?) - jeśli się sponsorzy zgodzą to pieniądze można zwrócić. Przydałoby się mu też podać środek na pchły, mogłabym zapodać już u nas, jeśli Lorek będzie jeszcze drzemał :roll:

Posted

Dałam Kierownikowi 30zł, bo tyle miałam przy sobie:roll:a akurat za nim jechałam, więc wstąpiłam, mówiłam że jak będę to 10 dołożę, więc do transportu jakies 40 zł chyba jeszcze, tak myślę że 80 za 300 km ale nie wiem...
Mówił że nie planuja Loriego usypiać, najwyżej dadzą, ale to tylko jak sie nie będzie dało go [COLOR=sienna]normalnie wyciągnąć [/COLOR][COLOR=black]lekkie ogłupienie:roll:[/COLOR]
Ale Kiero widzę się nic nie martwi, myśli że nie będzie problemu i napewno nie będzie:p
A Lori najwcześniej pojedzie pojutrze bo nie ma doktora, żeby zaszczepić. Mówił, że nie wie jak zareagowałby psina na innego psa, ale mysli że nie byłoby problemu:roll:bo Lori się niczym narazie nie interesuje:roll:

Posted

Jeśli dziś wieczorem przyjdzie wet to zaszczepi Loriego i jutro przyjedzie. Jeśli nie będzie go dzisiaj to Lori przyjedzie dopiero pojutrze. Kierownik ma do nas dzwonić jutro rano jak się sprawy mają.

Posted

Kierownik potwierdzil, ze Lori przyjedzie z 'kompletem medycznym'. Czekamy na doktora.
[QUOTE] Nie zawiozę Loriego do Kasi bez szczepienia, odpchlenia i odrobaczenia. Mam tylko jeden problem. Mój doktor był tydzień w Hiszpani i powinien być dzisiaj lub jutro. Ja rozmawiałem z Mariuszem i powiedział że dzień czy dwa zwłoki nie robią różnicy. [/QUOTE]

Posted

A ja bym sie nie zgodziła z tym,ze nic go nie interesuje.Przypominam sobie z nim zabawe w "a kuku"kiedy ja sie chowałam a on zaglądał czy sobie poszłam,to chwile trwało.A mógł sie uwalic w dołek i odwrócic głowe jak zawsze wczesniej.Ile razy stałam chwile pod boksem i przemawiałam do niego,tez miałam wrazenie,ze słucha.Na imię/a moze na głos/tez była reakcja.