Ajula Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='halcia']:multi:Lorus na d r u g i m miejscu!!!!!:multi:Co on bida robi podczas tej ulewy i burzy......:shake:[/quote] to teraz już niedługo :lol: Quote
kaskadaffik Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kochany Lori już drugie, albo dopiero drugie, ja sobie to tłumaczę pierwszym sposobem:evil_lol: Adzisiaj dla odmiany nie padało, ale jest tak parno i duszno, żeby burzy tylko znowu nie było, bo psiaki znów pozalewa doszczętnie:roll: Quote
halcia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 U nas do 11 była okrutna burza i ulewa.Teraz poszło w strone Śląska.A Lori jakby nie patrzeć zaczął od 9 miejsca:lol: Quote
bonika Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Że hotelik tuż tuż :multi: Przypominam Lorkową skarbonkę ;) Jest : halcia - 100 zł LACRIMA - 50 zł bonika - 20 zł Pani Magda - 50 zł Justynna - 50 zł silke - 20 zł kaskadaffik - 20 zł Kolega yoko100 - 10 zł anciaahk - 20 zł soema - 15 zł Nicol - 10 zł Krysia z molosów - 30 zł agusiazet - 15 zł kasiatatry - 25 zł Koleżanka P. Magdy - 10 zł Dark Lord - 10 zł P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł Nanhoo - 115 zł P. Ewelina - 50 zł ------------------------- Razem : 650 zł Lorciu - mocne kciuki za Twoją przeprowadzkę trzymam :kciuki::kciuki: [IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC_5680.JPG[/IMG] Jak wielki jest ten psiak tak wielkie jest przedsięwzięcie jakim jest wyciągnięcie go ze schroniska i Wszyscy którzy w jakikolwiek sposób wspierają wyciągnięcie go ze schronu przyczyniają się do pomocy temu psu który miał naprawdę "zerowe" szanse na lepsze życie.. :oops: To jest naprawdę cud.. Lorciu wszystkim dziękuje :Rose: Nie zapominajmy o nim ! :oops: Quote
Dark Lord Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja nie zapominam i czekam z niecierpliwością na akcję wyciągania Lorka ze schronu:cool3:. Quote
Ajula Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja się będę starała dorzucać jednorazowo jakimis niewielkimi kwotami chociaż póki co wspieram emocjonalnie Quote
MagdaH Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='halcia']U nas do 11 była okrutna burza i ulewa.[B]Teraz poszło w strone Śląska[/B].[/quote] ...i doszło, Halciu, niestety:shake: Dobrze, ze w naszym schronie w Tychach jest murowany budynek, pluszaki pochowały sie w środku i żaden deszcz ich nie dosięgnie...ale jak se pomyśle o zwierzakach w innych miastach, siedzących prawie pod gołym niebem i na błocku :-(...a tu ciągle coś dolewa..tak z prawa i z lewa...(ale mi się rymnęło:eviltong:) Quote
halcia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Byłysmy dzis w Orzechowcach ,nawet o dziwo nie tonęły błocie,w Mielcu chyba gorzej pomimo,ze duzo boksów zadaszone,słoneczko tak nie dociera i nie wysusza,bo dach,a co popadało to i tak do boksów spłynie:shake:Lorus ma pewnie w dołku wode:shake: Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No ciekawe:roll:znowu właśnie burza przeszła, a jakoś schronisko omijam szerokim łukiem, bo nastroje po wyjeździe nie wiem jakie jak Kierownik aile dostawał i lekarz urażony. Narazie pewnie i tak błoto po pachy, Kochany Lori trzymaj się cieplutko i właź do budy:oops: Quote
bonika Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Podobno tak ma być do końca czerwca - deszcz i trochę słońca na zmianę - oby się ten czerwiec już skończył :roll: Na szczęście Lorciu to chyba z tych mieszańców ras dobrze znoszących złe warunki pogodowe (?), ale się pewnie boi biedaczek burzy itp.:oops: Trzymajcie się wszystkie psiaczki w schronach ! Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 w mielcu trąba powietrzna była!:crazyeye:czy schronisko ominęła? [url=http://wiadomosci.onet.pl/cynk/533,3,1,zdjecie.html]Trąba powietrzna w Mielcu - Fotocynki - Onet.pl Wiadomości[/url] Quote
Ajula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 usłyszałam w tivi, że trąba powietrzna przeszła przez Mielec :smhair2: Mielczaki nic wam nie jest?? :nerwy: Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 doczytałam, że trąba powietrzna była ale nie zeszła do ziemi więc pewnie wyglądała na zwykłą burzę...? Quote
Ajula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ale w tiwi pokazali pozrywane dachy i rozwalone domy :shake: Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Ajula']ale w tiwi pokazali pozrywane dachy i rozwalone domy :shake:[/quote] o cholerka! to nieciekawie:shake::-o Quote
Ajula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 a Loruś tak się boi :placz: i wszystkie inne biedaczki też :-( Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ta trąba to była prawdziwa trąba a nie burza, te domy które widzicie na onecie to właśnie nasze, w telewizji się sąsiedzi moich rodziców wypowiadali, ogólnie masakra, ja pojechałam do nich to nie wiedziałam co się stało:shake:wszystko rozwalone po drogach, zerwane kable, samochody, dachówki, masakra, a wszystko się rozegrało w ciągu 10 minut i na terenie około 1km2. Była nad nami kumulacja, na Smoczce i innych osiedlach nic się nie stało tylko tutaj.Dzwoniłam do schroniska, nikt nie odebrał bo to jest około 1km od tego, ale tam tylko padało, bo jechałam tamtędy. Więc myślę, że nic się tam nie stało:roll: Dobrze że nikt nie zginął, latały w powietrzu metrowe blachy z dachów, u nas w samochody powbijały się szkła ze szklarni od sąsiadki:-o Quote
Ajula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 o boże współczuje Wam z całego serca :placz: dobrze, że nie ma ofiar Quote
bonika Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jesu trzymam za "moje" całe Podkarpacie kciuki - aby się pogoda tam uspokoiła !!! :oops: Quote
Dark Lord Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Pogoda jest masakryczna i lepiej jak na razie się nie zapowiada, polecam stronę Polskich Łowców Burz(sama nim jestem poniekąd), tam najbardziej aktualne dane co do pogody i ostrzeżenia.Trzymajcie się ludzie i zwierzaki, trzeba to jakoś przetrwać.... Quote
Ajula Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 na mieleckim watku są informacje, że schronisko nie ucierpiało mam nadzieje, że Lorus nie umarł ze strachu... :question: Quote
Recommended Posts