Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyhasały się psiaki

Nie mam pojęcia ile ich na tym zdjęciu. :)

Ładne psiaki te owczarki australijskie. Ale wydawało mi się, że mają jedną wielkość, a tam na zdjęciu jeden wydaje się dużo mniejszy...

Posted

Ładne psiaki te owczarki australijskie. Ale wydawało mi się, że mają jedną wielkość, a tam na zdjęciu jeden wydaje się dużo mniejszy...

Ten jeden ma 10 mieiecy i powinien byc wiekso i to calkiem inne linie. Ale ja sienie znam :)
Posted

ooo no proszę... a skąd? z zawodów jakichś? to można i z wystawy przywieźć

Dluga historia  ;)

Jakby nie to, ze wiedzialam, ze psy choruja, to bym nigdy nie wpadla na to, ze  moje chore. Wieczorem kilka kaszlniec i luz. Do weta ich nie wzielam, ale teraz mnie przerazila historia u utajaonym zapaleniu oskrzeli Tiny.

Posted

Idefix mi to przywlekł ze schroniska. zaczeło sie od paru kaszlnięć skończyło regularnym białym płynem z pychola. Okropieństwo! Tazzman bytł szczepiony i tez pokasływał ale u niego na tym się skończyło .

Posted

Cudna jest.Fajnie,że chodzicie na basen

Chodzimy, niektorzy chcac nie chcac ;) Mial w basenie byc z nia tatus, bo ja nie umiem plywac i zeby woich lekowna dziecko nie projektowac. Ale  ona na basenie uznaje tylko mnie i robi sceny szlochu&placzu :/ Takze nie tylko musze ja zanurzac, ale tez i ja musialam od niepamietam kiedy :> Niestety foto nie wyszlo ;)

Ale przynajmniej mam regularnie ogolone nogi :P