Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki :)

Lizka w niedziele tez się spisała, ale widać, ze jej się nie chciało. Byla 4 i 6 chyba, a w łącznej nawet nie wiem która. A na podium stały co najmniej dwa teamy startujące w Mistrzostwach Świata (drużynowo zdobyli srebro w jumpingu M)   :terazpol: Ale za to oba egzaminy (sob i nd) położyłyśmy :]

Bolcik w jednym jedynym biegu się ogarnął i pobiegł pięknie zdobywając 1 miejsce i zostawiając konkurencje daleko w tyle. W kolejnym gorzej i już w łączniej spadł na drugie :/

Stanowimy dream team :P Najpierw Lizka zamiast startować postanowiła sobie posaneczkować, a specjalnie miała gruczoły wyczyszczone  :niewiem: a następnie debil Bolto postanowił stanąć przed hopka i zamiast skakać, to mnie obszczekać..... nie szlo go ruszyć! Dłużej gamon darł na mnie mordę niż biegł :errrr:  Ostatecznie zaszalałam ja, aż sędzina mnie dopingowała, żebym szybciej biegła :P Ale wstyd!

Posted

Zależy jakie te staniki, bo np. mój różowy z motylkami jest super :grins:

Jak nieszczęście jest zabawne to zawsze jest interesujące :eviltong:

Jakieś więcej zdjęć będzie czy tylko te 2 na fb? ;)

Posted

nie rozumiem tych staników... hmmmmmm :razz:

To trzeba przeżyć, żeby zrozumieć :jumpie:

Jakieś więcej zdjęć będzie czy tylko te 2 na fb? ;)

Jest więcej na fb, masa Lizki :)

Posted

No to ja też gratkuję tu. :)

Dziekowac :)

hahahaha, dobre!

W pełni Cię rozumiem :)

Tez wolałabym takich rzeczy nie wiedzieć :siara: Ale nie mleka bez goowna krowiego :megagrin:

• Upvote 1
Posted

Chętnie oddam Bolcika, nie mam już sil do tego rozdarciucha :sadCyber:

Tylko nie za daleko cobyś później blisko aby go zabrać do domu miała :)

Bolcik jak Fix... tylko Fix okresowo wygląda lepiej (jak mu sierść odrasta :razz:)

Chudzielce heh :lol:

Posted

Bolcik by się z Hexą dogadał, jej też paszcza się nie zamyka, a nawet jak zamknięta to odgłosy wydaje :lmaa:

A Igunia już się przyzwyczaiła do psiego szczeku jak śpi czy się budzi? Maniula czasem nawet nie drgnie jak psy listonosza pożerają przez okno ;)