*Monia* Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Moje też wózka pilnują, i nawet wiedzą że piesków czy kotków nie próbujemy jadać choćby miało je rozsadzić od środka. Niestety na mądre inaczej nastolatki wózek+2 psy nie działa i puściły wczoraj spasionego labka na flexi żeby się przywitał wkraczając między mnie a wózek żeby do suczydeł się dostać :angryy:. U nas tylko pozycja na mnie na brzuchu wchodzi w grę i tak sobie leżymy kilka razy dziennie. Quote
agaga21 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 kamila, kocisko całkiem przestało lać do łóżeczka gdy iga się w domu pojawiła? Quote
zerduszko Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Kota ewidentnie lała na folię, nie ma foli to nie leje. Za to czasem sra poza kuwetę, z tym że poza łóżeczko ;) Ale teraz już ja przejmuję dbanie o kuwety, to powinno minąć... faceci :angryy: Quote
Saththa Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='zerduszko']Kota ewidentnie lała na folię, nie ma foli to nie leje. Za to czasem sra poza kuwetę, z tym że poza łóżeczko ;) [/QUOTE] Eeee to super :) Zasadniczo :) [quote name='zerduszko'] Ale teraz już ja przejmuję dbanie o kuwety, to powinno minąć... faceci :angryy:[/QUOTE] Aham... :chaos: Quote
zerduszko Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ktos dziś kończy miesiąc :crazyeye: A Bolcik doznał pierwszego chwytu małych łapek i musiałam interweniować. Ale po co się uwalił tak blisko? Quote
agaga21 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 jaki słodki robaczek:loveu: zdecydowanie za mało nam ją pokazujesz :) a w ogóle to jak ci w roli mamy? Quote
*Monia* Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Czyżby Igunia była zadowolona z brzuszkowania? Cudna minka :loveu: Najlepszego! Szybko ten czas leci, za moment będzie szczerzyć dziąsełka, później zacznie dyskusje i dalej też szybko zleci.. Mani się teraz buzia od rana do wieczora nie zamyka, non stop nawija albo lamentuje jak jej źle. Biedny Bolcik. Shina tylko kopniaki dostaje i zawsze jest tak samo zaskoczona że takie małe nóżki tak kopią :evil_lol: A jak brzuszek? U nas mniej więcej w tym wieku się problemy zaczęły, na szczęście już prawie się uregulowało. Quote
malawaszka Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 o rany jak szybko miesiąc :mdleje: szok!!! Dołączam się do pytania Agaty - jak Ci???? :) Quote
zerduszko Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Jakos się odnajduje, choć chyba jeszcze do mnie nie dociera, ze jestem mama :P Myślałam ze będzie gorzej. Na razie bywa nudno, bo Iga jeszcze mało kontaktowa, a mało śpi w dzień (czasem tylko na spacerze). Nawet porządek mam w chałupie większy niż wcześniej :P Ale to teraz póki nie pracuję, nie wiem jak to wszystko ogarnę po powrocie do roboty :shake: Jedynie co to za gruba jestem i mleczarnia za duża i nie mogę na się patrzeć :placz: *Monia* na razie brzuszek ok. Niby teraz skok, ale cisza oby nie przed burza ;) Quote
wilczy zew Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 To już miesiąc :crazyeye: Jaki on fajny :) [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/IGA/DSC_0595.jpg[/url] Quote
*Monia* Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='zerduszko']Jakos się odnajduje, choć chyba jeszcze do mnie nie dociera, ze jestem mama :P Myślałam ze będzie gorzej. Na razie bywa nudno, bo Iga jeszcze mało kontaktowa, a mało śpi w dzień (czasem tylko na spacerze). Nawet porządek mam w chałupie większy niż wcześniej :P Ale to teraz póki nie pracuję, nie wiem jak to wszystko ogarnę po powrocie do roboty :shake: [B]Jedynie co to za gruba jestem i mleczarnia za duża i nie mogę na się patrzeć[/B] :placz: *Monia* na razie brzuszek ok. Niby teraz skok, ale cisza oby nie przed burza ;)[/QUOTE] To dopiero miesiąc, przyzwyczaisz się :diabloti:. A tak serio to mi dopiero teraz schodzi waga a jem cały czas tyle samo, tylko teraz więcej się ruszam ;). Co do powrotu do pracy też się obawiam jak to będzie :roll:. W takim razie życzę nadal bezproblemowego brzuszka. W sumie już by dawał o sobie znać jak by miało być coś ;) Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 OOoo czas szybkoleci :) Bolcik się nauczy uważac :) Quote
agaga21 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 ja miałam odwrotnie. wręcz nie mogłam się napatrzeć na swoją mleczarnię gdy karmiłam:evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Gratki z okazji 1 miesiąca. :) cudna dzidzia. :) Quote
zerduszko Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='agaga21']ja miałam odwrotnie. wręcz nie mogłam się napatrzeć na swoją mleczarnię gdy karmiłam:evil_lol:[/QUOTE] Pewnie miałaś niewielka, jakieś D czy E :lol: Zwariuję! Quote
agaga21 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='zerduszko']Pewnie miałaś niewielka, jakieś D czy E :lol: Zwariuję![/QUOTE] d gdy karmiłam Quote
zerduszko Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 To tez by mi się nie mogla napatrzeć, w moim przypadku to już jest przesada :angryy: Quote
malawaszka Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='zerduszko']To tez by mi się nie mogla napatrzeć, w moim przypadku to już jest przesada :angryy:[/QUOTE] :lol: poka poka :errrr: :scared: Quote
*Monia* Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Ze mną na sali leżała dziewczyna której jeden cycek był większy od całego dziecka, pół oddziału by mogła wykarmić :lol:. Jej maleńka jako jedyna bardzo ładnie przybierała na wadze. Quote
agaga21 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='malawaszka']:lol: poka poka :errrr: :scared:[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Nie mieści się w kadrze :evil_lol: Waszka uważaj, bo i Cie to spotka :p Moja mała tez ładnie przybiera - 5270, ja mniej ważyłam w wieku 3 miesięcy :crazyeye: Quote
weszka Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Jak ten czas leci! Hahah w kwesti wielkości cycków nigdy nie ma sprawiedliwości :diabloti: Quote
wilczy zew Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='zerduszko'] Moja mała tez ładnie przybiera - 5270, ja mniej ważyłam w wieku 3 miesięcy :crazyeye:[/QUOTE] nie karmili Cię :eek2: Quote
Recommended Posts