mru Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 u kogo on teraz jest? pidzej, czy moglabys napisac cos o jedo zdrowiu i w ogole jak on w domu? pilne :) dzis ide do takiej kobiety na Ursynowie, ktora chce psiaka jakiegos, najlepiej w pilnej potrzebie... kobieta starsza, naukowiec ;) idziemy z Ninti zobaczyc jak ona sobie radzi i co by chciała... Quote
mru Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 hej nie widzę zdjęć w 1 poście :( nie wiecie czemu? wczoraj były :) może serwer hostujący leży? chciałam druknąć ;) a na stronie Anioła nie ma tego ostatnniego z łapką ;) edit: już są :) to dogo się walnęło i połozyło. Quote
pidzej Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 kurcze ja nie jestem na bieżąco i te info znałabym dopiero wieczorem- tj jesli chodzi o zdrowie, bo w domu podobno sie dobrze zachowuje. Czystość zachowuje, tyle że szczekliwy jest:oops: jest u osoby która ma już od nas kilku tymczasowiczów i o kolejnego się nie prosiła.....dlatego nie może tam zostać. Quote
mru Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 cholera :( a z kobietą klapa, chodzi o kulach starsza jest, chciałaby psa, ale moim zdaniem... :shake: na razie nie.... Quote
Energy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pati się nie odezwała? Biedny psiaczek, trochę domu i znowu...Nie wiem dlaczego ktoś go wziął i znowu oddał:shake: Quote
pidzej Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 nie, nie dostałam odpowiedzi od Pati. może przez te problemy na dogo. to naprawdę nie jest wina drugiego domku Fifusia. Quote
pidzej Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 może ktoś mógłby zapłacić 12 zł za wyróżnione allegro dla Fifusia? Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Tyle czasu nikt tu nie zagląda?? No cioteczki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Energy Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ma jakieś ogłoszenia? Pidzej wstaw go na pudle w potrzebie. Quote
Kostek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fifus byl kastrowany i mial wycinanego guza przy odbycie...szkoda malucha bo co on ma za zycie jak kanapy nie ma Quote
Energy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Biedny pudliszonek:shake: Ten guz to łagodny? Quote
pumcia02 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 jak maly odnajduje sie w azylu? ehh ile on mial juz tych domkow... Quote
koosiek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A w Azylu jest jeszcze jeden, nowy pudelek, taki mały jak Fifuś, tylko biały i chyba młodszy :roll: Quote
koosiek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bobby - biały pudelek pojechał w sobotę do nowego domu, a Fifuś wciąż w Azylu :-( Quote
Energy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Na pudlach w potrzebie Zofija napisała: "Pani z miesięcznika "Mój pies" pyta mnie o pudle lub beagle na tymczasie, które moze umieścić w kąciku adopcyjnym gazety. Czy macie aktualnie jakieś na tymczasie? Jeżeli tyak poproszę o zdjęcie z opisem psa i kontaktem do opiekuna na maila: [email protected]" Przesłałam na pw Zofija wątek pudliszona, może akurat się uda. Kto sprawuje opiekę nad Fifusiem może by się jeszcze odezwał się w tej sprawie do Zofija:p Quote
Energy Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Halo co słychać u Fifusia, nikt się o niego nie pyta? Czy pudliszon ma ogłoszenia? Quote
siekowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Fifuś niestety praktycznie nie ma szans na znalezienie domu. Już prawie nie widzi, nikomu nie daje się dotknąć, na spacery wyprowadza się go na pętelce. :( Quote
Recommended Posts