Tyśka) Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 9 minut temu, tatankas napisał: Nie śpieszy się,wezmę każdą ilość i o każdej porze ;) Najlepsza zabawka dla boksiów i najtrwalsza jak do tej pory,kiedyś dodawana do karmy w gratisie,bardzo mi tego brakuje :/ To oddam z miłą chęcią, u mnie pełniło jedyną słuszną (wg psa) funkcję: jako miska na smakołyki :D Może być parę rysek od pazurków szczeniakowych, bo szczeniorki lubiły bo frisbee tuptać, ale tak poza tym to od jakiś 4lat leży w pudle nieużywane. Nie miał kto się nad nim poznęcać. 1 Quote
tatankas Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 54 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To oddam z miłą chęcią, u mnie pełniło jedyną słuszną (wg psa) funkcję: jako miska na smakołyki :D Może być parę rysek od pazurków szczeniakowych, bo szczeniorki lubiły bo frisbee tuptać, ale tak poza tym to od jakiś 4lat leży w pudle nieużywane. Nie miał kto się nad nim poznęcać. U mnie obie uwielbiają,a mam tylko jedno,no ale jak siostra prosiła to pierwsze będzie dla siostry ;) Quote
devoner Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 21 godzin temu, Isiak napisał: Strasznie mnie zaciekawiłaś, co będzie na tych zaproszeniach :) wiesz mi bardzo mam pojęcie,bo może być zarówno Alicja w krainie czarów jak i czaszki,moja córka ma szalone pomysły Quote
Isiak Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 54 minuty temu, devoner napisał: wiesz mi bardzo mam pojęcie,bo może być zarówno Alicja w krainie czarów jak i czaszki,moja córka ma szalone pomysły To faktycznie nietypowo :) Quote
devoner Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 13 godzin temu, Isiak napisał: To faktycznie nietypowo :) jesteś w stanie się podjąć? Quote
_Aga_ Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Czy ktoś ma na sprzedaż kalendarze trójdzielne? Quote
rozi Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 36 minut temu, _Aga_ napisał: Czy ktoś ma na sprzedaż kalendarze trójdzielne? Spytaj Iwonę (iwna5702), może ma i dołoży do któregoś bazarku na starowiny. 1 Quote
Isiak Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 1 godzinę temu, devoner napisał: jesteś w stanie się podjąć? nie :)))) Ale zobacz zaproszenia i dekoracje na butelki o tej dziewczyny, może to coś "w klimacie" ? http://selennea.blogspot.com/2019/11/moj-slub.html Quote
kinga_kinga7 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Szukam uprzęży/nosidła rehabilitacyjnego na tył dla naszego, schroniskowego psiaka z niedowładem tylnych nóżek, waga 15 kg, ale przybiera nam na wadze Quote
Moli@ Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Może ktoś ma..., nie używa i może odsprzedać taką / podobną matę do hydromasażu - do wanny..., dla suczki z porażeniem kończyn tylnych https://allegro.pl/oferta/mata-do-hydromasazu-medisana-mbh-spa-jacuzzi-8905960138 Quote
rozi Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Może ktoś ma..., nie używa i może odsprzedać taką / podobną matę do hydromasażu - do wanny..., dla suczki z porażeniem kończyn tylnych https://allegro.pl/oferta/mata-do-hydromasazu-medisana-mbh-spa-jacuzzi-8905960138 Bardzo pilne! Quote
Tyśka) Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 11 godzin temu, kinga_kinga7 napisał: Szukam uprzęży/nosidła rehabilitacyjnego na tył dla naszego, schroniskowego psiaka z niedowładem tylnych nóżek, waga 15 kg, ale przybiera nam na wadze Widziałam na poznańskiej grupie na FB, ale tylko szelki z Admirała: https://www.facebook.com/groups/1512945975489947/permalink/2586747838109750/ Quote
monika083 Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Kupię książki Olgi Tokarczuk, kilka juz mam, ale chce zebrac wszystkie☺️ Dla TŻ ksiazki Mastertona chętnie kupię. Quote
mdk8 Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 poszukuję książek : Sebastian Fitzek : Makabryczna gra Kolekcjoner oczu Pasjonat oczu Quote
sharka Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Gdyby u kogoś kurzyła się „Rozważna i romantyczna„ w bardzo dobrym stanie to chętnie zakupie Quote
themagda Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 poszukuję ładowarki do starego pamiątkowego telefonu samsunga z klapką małego na zdjęciu widać ze wyglada jak miniUSB ale takie dwa razy szersze i ciut węższe jak na zdjęciu . bardzo mi zalezży. Jeżeli tos miał taki telefon a została mu ładowarka to proszę o wstawienie na bazarek to kupie i proszę dać znać na którym bazarku (link mile widziany) dla mnie to ważne Quote
sharka Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 domek materiałowy dla kotka lub posłanko z wysokim rantem, niedrogie - kicia lubi polegiwać wieczorami na dworze na stoliku (50 cm na 50 cm) i nie chcę żeby jej królewskość zmarzła w stópki Quote
devoner Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 8 godzin temu, themagda napisał: poszukuję ładowarki do starego pamiątkowego telefonu samsunga z klapką małego na zdjęciu widać ze wyglada jak miniUSB ale takie dwa razy szersze i ciut węższe jak na zdjęciu . bardzo mi zalezży. Jeżeli tos miał taki telefon a została mu ładowarka to proszę o wstawienie na bazarek to kupie i proszę dać znać na którym bazarku (link mile widziany) dla mnie to ważne muszę poszukać powinnam mieć Quote
devoner Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 szukam paska do torebki w kolorze bardzo ciemnej czekolady,warunek musi być długi.płacę jak za zboże Quote
themagda Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 devoner gdybyś znalazła taką ładowarke to chyba cię ozłocę i daj znać na pw, czekam niecierpliwie Quote
devoner Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 4 godziny temu, themagda napisał: devoner gdybyś znalazła taką ładowarke to chyba cię ozłocę i daj znać na pw, czekam niecierpliwie o w mordę zapomniałam,napisz mi jutro maila [email protected] Quote
devoner Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 19 godzin temu, themagda napisał: devoner gdybyś znalazła taką ładowarke to chyba cię ozłocę i daj znać na pw, czekam niecierpliwie takie wejście: Quote
3 x Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 kupię czarną bandanę (z białym wzorkiem) dla młodzieńca, im większa tym lepsza Quote
Recommended Posts