Perełka1 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 kupię ubranko na dużego owczarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 5 godzin temu, yucca napisał: Widzę, że tu się szykują :) dziękuję ale juz mam nadmiar;) a na bazarek zajrzę i tak;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejciu Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Ja chętnie kupię akcesoria dla lalek Baby Born Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Kupię klatkę 90/60 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yucca Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 21 godzin temu, brzośka napisał: Kupiłam mojemu, a on też sobie kupił, więc mam jeden na zbyciu. Czarny jest. Jeśli chcesz prześlę zdjęcia. Bazarków nie robię, ale wpłata byłaby na konto Liska (link do jego wątku w mojej sygnaturze) Fotek nie potrzeba, kalendarz to kalendarz :D Napisz mi na pw dane do wpłaty i kwotę z kw. Dziękuję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Dnia 17.11.2017 o 19:46, Hendra napisał: Kupię gry planszowe.dla starszej młodzieży i dorosłych ,poszukuję bazarku ogłoszeniowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hendra Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 1 godzinę temu, mdk8 napisał: Dzięki,takie już mają,wymagają bardziej skomplikowanych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 kupię ubranko od Warszawianka/ Warszawianki (by było szybciej i bez kosztów przesyłki;) dla małej trochę grubaśnej suni - nawet nie ubranko by nie wkładać przez łapy tylko tak żeby ją opatulić - sunia schroniskowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruba Berta Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 czy ktoś planuje sprzedaż na dogo: WÓZKA DLA NIEMOWLAKA oraz innych rzeczy dla dopiero co urodzonego dziecka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwonamaj Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Kupie płyty z polskimi koledami z Sosnowca, bez wysyłki. Nieaktualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackgerl Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 a to kalendarzy na dogo nie ma ??? szukam i nic.... potrzebuje kalendarza książkowego z rozkłądem tygodniowym na dwóch stronach.... proszę o pw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Kupię książkę Znamiona Kaina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Aga_ Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Dnia 15.12.2017 o 12:03, blackgerl napisał: a to kalendarzy na dogo nie ma ??? szukam i nic.... potrzebuje kalendarza książkowego z rozkłądem tygodniowym na dwóch stronach.... proszę o pw... Ja też szukam kalendarzy - trójdzielnych, z Myszką Norką, Wybierz Miśka.. Ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfaLS Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Dnia 15.12.2017 o 12:03, blackgerl napisał: a to kalendarzy na dogo nie ma ??? szukam i nic.... potrzebuje kalendarza książkowego z rozkłądem tygodniowym na dwóch stronach.... proszę o pw... Dokładnie taki jest u Poker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Potrzebna kurtka dla ciężarnej,ostatni trymestr,wzrost 160 cm .Raczej pilne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiosnaA Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Kupię kaganiec plastikowy dla średniego psa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Czy ktoś wie czy Taks jeszcze szyje szelki? Gdzie można by je kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devoner Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 23 godziny temu, b-b napisał: Czy ktoś wie czy Taks jeszcze szyje szelki? Gdzie można by je kupić? taks już od dawna nie szyje,ostatnio uszyła mi na bazarek 2 lata temu.jakiś rok temu pisałam do niej ostatni raz żeby zapytać co słychać nie odpisała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 1 godzinę temu, devoner napisał: taks już od dawna nie szyje,ostatnio uszyła mi na bazarek 2 lata temu.jakiś rok temu pisałam do niej ostatni raz żeby zapytać co słychać nie odpisała. Szkoda. Mam nadzieję, że u niej wszystko wporządku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 2 godziny temu, devoner napisał: taks już od dawna nie szyje,ostatnio uszyła mi na bazarek 2 lata temu.jakiś rok temu pisałam do niej ostatni raz żeby zapytać co słychać nie odpisała. Szkoda. Takie jak Ona wspaniałe szeleczki szyła to jeszcze nigdzie nie dostałam 46 minut temu, angineuuka napisał: Szkoda. Mam nadzieję, że u niej wszystko wporządku. Wielka szkoda. Też mam taką nadzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryf80 Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 perfumy ,może jest obecnie jakis bazarek z nimi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perełka1 Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 5 minut temu, gryf80 napisał: perfumy ,może jest obecnie jakis bazarek z nimi? a jakie chcesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryf80 Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 męskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saksana Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Witam wszystkich Dogomaniaków :) i może ktoś ma a już nie potrzebuje baśnie: "Najcudniejsza piękność" (bez dedykacji i mogą być podniszczona) oraz puzzle UNICEF (widoczne na zdjęciu), jeśli są inne rodzaje to proszę wstawić zdjęcie, pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova77 Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Szukam przebranie/kostium zielonego Ninja dla chłopca roz 116 . Moze tez byc sama maska Lloyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts