Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja odpoczywam pod Kozienicami a mój zwierzyniec został w Warszawie.
Tu na działkach dwa biegające psiaki. Jeden ze śladem po obroży na szyi, bardzo przyjazny. Drugi trochę większy, mniej odważny ewidentnie zagubiony. Plus młoda, prawie dziecko koteczka. Widać,że karmi. Dostała jeść i pobiegła do dzieci

Posted

jacyś idioci zostawili psa na działce i wyjechali. Nie ma ich juz dwa tygodnie. Dwie osoby go dokarmiają ale co będzie dalej? Psiak młodziutki,radosny. Biegnie do każdego z radosnym machaniem ogona. wielkości poniżej kolana. ok.300m. trasa Warszawa- Kozienice. Ręce opadają. Będę tam do środy ale jestem bezradna:shake:

Posted

A u mnie w okolicy biega taki psokotek ( jak moje dzieci mawiają). Takie małe, ledwo widać, rudobeżowe, pinczerkowate z długim ogonem. Raz widziałam jak pędziło wzdłuż szosy, drugi raz, jak sobie na skraju rowu siedziało. Dziś stało na środku jezdni.

Normalnie bym urządziła polowanie - dziś pomyślałam - NO I CO CHOLERA Z NIM ZROBIE??

Ja naprawdę nie mogę przywieźć do domu 7 zwierzaka.........

Posted

Bezradność! Koteczka przyszła. Nakarmiłam ją. To jeszcze kocie dziecko. Przychodzi blisko. Siada prawie pod nogami ale nie daje się pogłaskać.

Posted

Milka zaczyna kłócić się z Fredem o miskę. On ma swoją a ona swoją ale oczywiście musi stać przy jego. On się wścieka a ona szczeka. Tylko Atosowi wszystko wolno;)

Posted

Napisz,że jest odrobaczona i zaszczepiona. Dziś miała drugie szczepienie. Jest radosna, uwielbia się przytulać i być głaskana. W pierwszym kontakcie jest ostrożna. Świetnie dogaduje się z psami i kotami. Będzie poniżej kolan( chyba?) A jak pozostałe ogłoszenia?

Posted

auraa napisał(a):
Napisz,że jest odrobaczona i zaszczepiona. Dziś miała drugie szczepienie. Jest radosna, uwielbia się przytulać i być głaskana. W pierwszym kontakcie jest ostrożna. Świetnie dogaduje się z psami i kotami. Będzie poniżej kolan( chyba?) A jak pozostałe ogłoszenia?

ok, jak się z papierkami dziś obrobię to wznowie.......czy też mam poczekać na nowe zdjęcia??

Posted

Milka pojechała:-(. Bardzo się państwu spodobała. Mam nadzieję że będzie dobrze, oby zaakceptowała ją sunia rezydentka, owczarek belgijski. Suka jest przyzwyczajona do innych psów ale nic nie wiadomo. W okresie wiosenno- letnio-jesiennym Milka będzie mieszkała na działce w okolicy Nasielska. Na zimę powrót do Warszawy. Działka jest ponoć dobrze ogrodzona. Cały czas przebywa na niej ta dorosła suczka. Państwo są psiarzami.
Tęsknię za nią:-(. Gdyby nie to,że zablokowałabym sobie dom, wcale bym jej nie oddała.................. Jest taka kochana.