Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dzięki Tobie Aura:multi: Wyczesujesz, dobrze karmisz, to i dochodzi powoli do siebie. Trzymam cały czas kciuki za ten potencjalny domek. Oby nie wyszło tak, jak z tym pierwszym, ze nie za bardzo się nadawał dla suni, której trzeba poświęcic troszkę więcej czasu i pieniędzy...

Posted

[LEFT]To juz nie ten sam pies. Dziś przyszła do córki koleżanka a Milka podbiegła do niej,żeby się przywitac. Potem zaczepiała moją koleżankę. Polowała na Freda, mojego wiekszego psa.Wszędzie jej było pełno. Pcha mi sie na kolana. Nabrała zaufania:lol:
[/LEFT]

Posted

Ano nikt:mad:. Jak to jest że na jednym wątku mnóstwo osób a na innym pusto. Przecież człowiek chce pogadac, poradzić się. Teraz tez sie zastanawiam co zrobić. Miała przyjechać babka zobaczyć sunię, nie przyjechała. Później dzwoni Facet i pyta dlaczego nie odbierałam od niej telefonu, okazało się,że podał jej niewłaściwy numer. Tydzień temu też się umawiałi ale nie przyjechali a niby im zależy. Umawiać się czy nie? Jestem skłonna raczej zrezygnować z takiego domu. Do lekarza też nie będą mogli dojść?

Posted

No wlaśnie... Trudno mi doradza, bo jestem nieobiektywna w tym temacie. Chciałabym, żeby miała super domek, a nie tylko taki sobie:roll: mam nadzieję że ktoś tu jednak zajrzy i pomoże doradzic.

Posted

Allegro wznowiłam, zdanie wyraziłam
Dla mnie ludzie są niepoważni. Jeśli tak się zachowują na początku, kiedy powinni się pokazać z jak najlepszej strony, to co będzie dalej? Kiedy dojdą takie sprawy jak sterylizacja.......leczenie, codzienna opieka. NIeeeeeeeee

Posted

Ale tu ruch!:crazyeye:
Ciotki, w ogłoszeniach trzeba napisać,że ona będzie poniżej kolana. To co w tej chwili najbardziej widać to długie łapki i wielkie uszy. Chyba będzie miała brodę!
Ta ciemna plamka powyżej jasnej pod zebrami, to przepuklina.

Posted

Cholera.
Nie było mnie przez tydzień, myślałam, że ona ma już dom.
Molestuje mnie Pani z Wejherowa, która marzy o niej, jest skłonna po nią przyjechać. Szczerze mówiąc nie miałąm głowy, żeby z nią przeprowadzić konkretną rozmowę....Auraa podać Ci jej numer?

Posted

Sama nie wiem:razz:. Kto sprawdzi ten dom?
Ona nie będzie taka bardzo malutka. Czy rozmawiałas z panią przez telefon? Jakie robiła wrażenie?

Posted

auraa napisał(a):
Sama nie wiem:razz:. Kto sprawdzi ten dom?
Ona nie będzie taka bardzo malutka. Czy rozmawiałas z panią przez telefon? Jakie robiła wrażenie?

Powiem szczerze - przez ostatni tydzień organizowałam pogrzeb i wszystko co się z nim wiąże, i nie za bardzo miałam głowę do rozmowy z Panią. Prosiłam Neigh, żeby się z nią skontaktowała, ale Aga myślała, że Milka ma już dom w Wawie i tak też Pani powiedziałam. A ona jeszcze później pisała do mnie sms czy sunia aby na pewno ma dom, bo oni są gotowi po nią przyjechać itd. Z tego co kojarzę, chyba 2 miesiące temu umarła im sunia, do której Milka jest bardzo podobna i dlatego im tak zależy. Ale rozmowy przedadopcyjnej i ogólnie orientacyjnej nie przeprowadzałam.

Myślę, że w razie czego dziewczyny z Trójmiasta pomogłyby w przedadopcyjnej.

Posted

Jeśli możesz, porozmawiaj z nią. Zależy mi żeby sunia miała super dom. Milka nie zastąpi państwu ich zmarłej suni, muszą być tego świadomi. Do tej pory dwie osoby bardzo chciały ale nam nie o to chodziło.
Sunia jest wspaniała, radosna i bardzo wdzięczna. Dogaduje się z psami i z kotami. Nie sygnalizuje jednak potrzeb fizjologicznych i ma przepuklinkę, którą trzeba masować.