auraa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 dla mnie wszystko powyżej 4 to średnie;). Myślę,że 10 nie przekroczy. Quote
auraa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cisza!!!!! Przechodzimy na ryz z indykiem. Mała coś musiała zjeść bo kupy brzydkie. Quote
Erica Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Miałaś już okazję porozmawiać z wetem? I poprosiłabym o więcej zdjęć :loveu: Quote
auraa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dziś za późno wróciłam z pracy. A mój kolega wet. chyba już śpi bo nie odpowiada na telefon.:razz: Quote
auraa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 rozmawiałam z weterynarzem. prawdopodobnie jutro małą zaszczepię drugi raz.za trzy tygodnie wścieklizna. Mój kolega nie słyszał o leku, który wymieniała Erica. Czy to jest niemiecki lek? Stwierdził,że do września mieszkanie będzie bezpieczne. Quote
Erica Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Masz na myśli OD września? :razz: ( Do końca września piesek i tak byłby ze mną u moich rodziców - pod Zamościem). Zylexis to nowa nazwa ( zmienił się producent) wcześniej nazywało się to "bypanol" czy jakoś tak :hmmmm: Przyznaję otwarcie, że pojawiła się inna, bardzo interesująca ( z braku lepszego słowa) kandydatura, na razie nie wiem tylko czy tamta rodzina tymczasowa zaakceptuje [FONT=Arial]mnie[/FONT]. Będę informować na bierząco. Quote
gusia0106 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Odezwała się do mnie jakaś Pani, która twierdzi, że jest Milką zainteresowana ;) Auraa wysłałam Ci PW z kontaktem do niej. Quote
auraa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 dotarłam na dogo. Milunia pozdrawia. Ten transport...............:razz:. Dlaczego nie ma nikogo z Warszawy. Quote
gusia0106 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 auraa napisał(a):Napisałam do pani. Czekam na odpowiedź. No to czekamy Quote
auraa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 podnoszę! Nikt małej nie lubi? :razz: mordowanie kota:mad: Zuzia przeżyła:lol: Quote
Neigh Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Matuśku Kochany jak ona wyrosła!!!!! A taki malusi karypel był:-). Ależ lubimy, lubimy się martwimy, ze tylko my... Quote
elmira Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 auraa napisał(a):Czy ciotki zauważyły jakie ona ma długie łapy!? Śliczna długonóżka jest:loveu: Auroo, a Ty pisałaś, że piesek powyzej 4 kg to sredniak, to ile ważą Twoje maluszki? Wiem, że są malutkie, ale konkretnie? :) Quote
auraa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Atos grubas chyba ze 3kg. a Fred chyba z 8 . Jest dużo większy od Atosa ale Atos ma silniejszą osobowość.:lol: cała trójka Quote
elmira Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Super masz psiaczki. Mikro-szef-najlepszy:loveu: Trzymam kciuki za pozytywną odpowiedź od pani zainteresowanej. edit: Kicia tez fajowa:lol: Quote
Neigh Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Widać nei tylko mnie się uszy podobają........ktoś tu najwyraźniej usiłuje je wyrwać........Podłość psia nie zna granic:-) Quote
auraa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 to tylko miłość;). Pani odpisała. Wczoraj dostała pieska. No cóż, kochamy się dalej. Ciekawa jestem gdzie ten domek. Quote
Recommended Posts