Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Biegniemy... Biegniemy... Biegniemy... Biegniemy... Biegniemy....:evil_lol: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kleszczy się nie baliście?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 juz myslalam ze wpadną tu do mnie :lol: Doginka kleszcze są wszędzie nawet na trawniku przy bloku po moim psie chodzil jak bylam na dzialce u tescia w pore zlapany na szczęscie Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 szczęsciara heh a raczej psy że nie lapią tego paskudztwa Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pegaza napisał(a):juz myslalam ze wpadną tu do mnie :lol: Doginka kleszcze są wszędzie nawet na trawniku przy bloku po moim psie chodzil jak bylam na dzialce u tescia w pore zlapany na szczęscie U nas nie ma:multi:, ale tylko na bulwarku:shake:, bo w parku czasem jakiś się trafi:mad:(Od pięciu lat na bulwarku żaden pies nie złapał kleszcza - nie tylko mój) Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Doginka napisał(a):Kleszczy się nie baliście?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie boimy ;) U nas nie ma bebeszejozy, więc po spacerku wyczesywanko a jak się coś trafi to wyciagamy ;) Zabezpieczam też dziewczyny :) Pegaza napisał(a):juz myslalam ze wpadną tu do mnie :lol: Doginka kleszcze są wszędzie nawet na trawniku przy bloku po moim psie chodzil jak bylam na dzialce u tescia w pore zlapany na szczęscie Oczywiscie, że sa wszędzie. Pegaza napisał(a):szczęsciara heh a raczej psy że nie lapią tego paskudztwa Albert kilka złapał, ale wykryłysmy szybciutko ;) Doginka napisał(a):U nas nie ma:multi:, ale tylko na bulwarku:shake:, bo w parku czasem jakiś się trafi:mad:(Od pięciu lat na bulwarku żaden pies nie złapał kleszcza - nie tylko mój) U nas są. I nie zamierzam omijać lasu ani łąk. Na szczęście do nas paskudna choroba nie doszła :multi: Następne fotki robiłam Ewy aparatem. A że nie umiem się nim posługiwać to są jakie są ;) Kapiel sióstr Z mamusią ;) Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Fotki są super, tylko ten horyzont...:diabloti:;) Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :multi: ale masa fot :loveu::loveu::loveu: fajowe :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Doginka napisał(a):Fotki są super, tylko ten horyzont...:diabloti:;) Kij z horyzontem ;) Nigdy nie miałam ambicji foto, więc pstrykam dla siebie :eviltong: Ważne, ze widać psy :evil_lol: Chociaż na tych to kiepsko widać :roll: malawaszka napisał(a)::multi: ale masa fot :loveu::loveu::loveu: fajowe :loveu::loveu::loveu: Nareszcie jesteś :mad: Bo już miałam na policje iść zgłosić Twe zaginięcie :cool1: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kilka wodnych fot jeszcze ;) Bahiya I dwie szalone ;) Quote
Ravk Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Doginka napisał(a):Fotki są super, tylko ten horyzont...:diabloti:;) To jest pochyłe jezioro do jazdy na nartach wodnych :diabloti: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ravk napisał(a):To jest pochyłe jezioro do jazdy na nartach wodnych :diabloti: Jakbyś zgadł :eviltong: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tłok przy korycie http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l422.jpg Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tłok przy korycie http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l422.jpg A to tylko Albert i Zmorka :evil_lol: Wejdźcie na strone wcześniej bo tam jest CIEKAWA fota ;) Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 co prawda mojego profilu nie lubiem ale Albertowy jest boski :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Zobaczyłam u Ewy rodzinne foteczki i przyszłam po resztę:loveu: Tyle czarnulek w jednym miejscu to na pewno spotkanie było udane. Z wody do samochodu.... pytanie tylko czyjego?:evil_lol: Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l33-2.jpg łłłłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 malawaszka napisał(a):co prawda mojego profilu nie lubiem ale Albertowy jest boski :loveu::loveu::loveu: Ale ja lubiem Twój profil :P Magda_Miki napisał(a):Zobaczyłam u Ewy rodzinne foteczki i przyszłam po resztę:loveu: Tyle czarnulek w jednym miejscu to na pewno spotkanie było udane. Z wody do samochodu.... pytanie tylko czyjego?:evil_lol: Do Patrola Jarka :evil_lol: Matusz napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l33-2.jpg łłłłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:loveu::loveu::loveu::loveu: Widzę, że Cię wzięło :evil_lol: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pysia napisał(a):Do Patrola Jarka :evil_lol: Oj hihi:diabloti: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No tak, wiem:eviltong: Siedziały między Karolem:evil_lol: Edit: Dogo szaleje z postami..... Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):Oj hihi:diabloti: Nie śmiej się, bo my mamy auta odpowiednie dla mokrych niufów :eviltong: Quote
Recommended Posts