Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']U nas księżyc za chmurkami ...ale za to chmurki zaje2biste:loveu:
U mnie najpierw był księżyc prześwitujący poprzez cieniutkie chmurki :) Otaczała go kolorowa poświata :loveu: Potem zaszedł za churki i tylko nikłe swiatełko przeswitywało przez nie ;) A tereaz...Teraz swieci tak, że jest na dworze widno :multi::multi::multi:

Zrobiłam dzisiaj WSZYSTKO co miałam zrobić a nawet WIĘCEJ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Na dodatek zrobiłam przewrót w pracy :biggrina: I jest po mojej myśli :B-fly::B-fly::B-fly: Jestem tak wspaniała że obawiam się,:evil_lol: iż odfrunę :roflt::siara:

Miłej nocy wszystkim zyczę bo muszę iść spać ;) Przewroty wykańczają :diabloti:

Posted

Paula_ napisał(a):
Witaj Pysiu :multi: Skoro się czasowo wyrobiłaś ze wszystkim, a nawet więcej :p to jakieś foty futer dawaj :razz:

ona ma teraz wzrok skierowany ku niebu, a Zmoroszelmy na razie dołem latają...

Posted

Pysia napisał(a):

Ja też się zgubiłam :evil_lol: A kocurka mogę Ci w prezencie dać :diabloti:

Widziałyście jaki cudny księżyc na dworze? Polecam :loveu:

:diabloti: buahahaha gdzie nie wejde tam "handluja" swoimi kotami:grin:
a ja jeszcze nie widzialam ksiezyca...

Posted

Dzień Dobry :multi: Księżyc nadal świeci :loveu:
[quote name='Pegaza']a jednak lot w góre wiedziałam że się zdecydujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
miłych snów
Zamiast myśleć nieustannie o pracy wolę polatać :diabloti:
Pospałam...Szybko :evil_lol:

[quote name='Paula_']Witaj Pysiu :multi: Skoro się czasowo wyrobiłaś ze wszystkim, a nawet więcej :p to jakieś foty futer dawaj :razz:
Nawet mam tylko że ja w locie ....:evil_lol:

[quote name='AlKil']ona ma teraz wzrok skierowany ku niebu, a Zmoroszelmy na razie dołem latają...
Buahahahahaha wierz mi że wolałabym mieć ku ziemi :evil_lol:

[quote name='evaxon']:diabloti: buahahaha gdzie nie wejde tam "handluja" swoimi kotami:grin:
a ja jeszcze nie widzialam ksiezyca...
Ja nie handluję :shake: Ja oddam za darmo i to z wyprawką :diabloti::evil_lol:

Miłego dnia życzę bo świat jest piękny :loveu::multi: Mimo że idę właśnie do pracy :evil_lol:

Posted

wszystko nadrobiłam :multi::multi::multi::multi:

to ja....kłamczucha klockowa :oops::roll:

tu to miałam napisać :evil_lol:

:Cool!::Cool!: doberek robiąca 150% normy Pysiu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']U mnie najpierw był księżyc prześwitujący poprzez cieniutkie chmurki :) Otaczała go kolorowa poświata :loveu: Potem zaszedł za churki i tylko nikłe swiatełko przeswitywało przez nie ;) A tereaz...Teraz swieci tak, że jest na dworze widno :multi::multi::multi:

Zrobiłam dzisiaj WSZYSTKO co miałam zrobić a nawet WIĘCEJ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Na dodatek zrobiłam przewrót w pracy :biggrina: I jest po mojej myśli :B-fly::B-fly::B-fly: Jestem tak wspaniała że obawiam się,:evil_lol: iż odfrunę :roflt::siara:

Miłej nocy wszystkim zyczę bo muszę iść spać ;) Przewroty wykańczają :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIU ....to ten księżyc tak na Ciebie podzialał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

MIłego dzionka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']wszystko nadrobiłam :multi::multi:

to ja....kłamczucha klockowa :oops::roll:

tu to miałam napisać :evil_lol:

:Cool!::Cool!: doberek robiąca 150% normy Pysiu :evil_lol:

Doberek :evil_lol:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIU ....to ten księżyc tak na Ciebie podzialał :evil_lol:

MIłego dzionka:loveu:

Słońca brak to księżyc musi wystarczyć :diabloti: Dzionek był miły :multi:

Przyszłam właśnie z pracy :multi: Co prawda spędziłam tam czas w sposób którego nie cierpię ale było ok bo po mojemu :evil_lol: Siedziałam kuna i pisałam, wklepywałam w kompa, znowu pisałam..... A między tym gadałam bzdury :diabloti: Na koniec dodam iż współczuję ludziom spędzajacym 8 godz. przy biurku :shake:
Cieszę się ze pada bo nie mam siły iść na spacer :evil_lol: Nie wiem czy baby też się cieszą ;) I nie zapytam ich :evil_lol:
Acha ;) Jutro też idę do pracy, i pojutrze, i popojutrze...I tak az do śmierci ;) Jedynie we Wszystkich Świętych mnie tam nie chcą choć ja akurat na ten dzień nalegałam :diabloti::evil_lol: A po kase to z walizką pójdę przy wypłacie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Wypcham :mad: Jak nic wypcham i to liśćmi :angryy::mad: OBIE :motz::chainsaw::snipersm::-x:2gunfire:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dziś za liście czy za jeże :hmmmm:

witanko jeszcze trzeźwa :hmmmm: Pysiu :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dziś za liście czy za jeże :hmmmm:

witanko jeszcze trzeźwa :hmmmm: Pysiu :multi::multi::multi:
Wczoraj najpierw Zmora przyszła do mnie z nosem uziemionym :mad: A właściwie nie przyszła tylko udawała ze sobie chodzi :angryy:Ale ja ją znam :razz: Podeszłam i obadałam mine - była dość niewinna czyli że coś zbroiła :cool1: Poszłam szukać ale było ciemno i nic nie znalazłam :shake:
Dzisiaj po 3 godzinach w pracy wracam do domu a na podwórku wita mnie Szelma z uziemionym nosem, łapami i w ogóle cała w błocie :2gunfire: To, że mi ubrudziła kurtke to norma ale czemu ziemnym błotem? :roll: Poszłam na zwiady..... Znalazłam pod płotem, za tujami wykopaną taką dziure, że mogłabym przejść spokojnie pod murkiem :angryy: Murek się zawalił a pustaki podstawione pod spód zostały wyciągnięte :chainsaw:
:motz::motz::motz:
Wysłałam Karola żeby wielkimi blachami zabezpieczył i mam wszystko gdzieś :onfire: Poszłam sprzątać dom a jak TZ przyjedzie to przygotujemy liscie do wypchania :diabloti: Jako że są mokre to obie pindy postawię na dworze :siara:
Oprócz tego jestem zmęczona ale i tak mam wyśmienity humor a Zmorka przyniosła mi saperke :evil_lol:
To tyle ;)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A co będzie, jeżeli podkopie się pod domeczek Wasz ukochany ?
Zanim ją wypchasz ?
I nie pij tyle !
Gdybyś była trzeźwa - dopilnowałabyś dziewczynki ... :cool1:

Żadna nie podkopie :shake: Zamknęłam obie w komórce :diabloti::evil_lol:
A pić będę dzisiaj znowu bo wtedy jestem podobna do innych ludzi :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A co będzie, jeżeli podkopie się pod domeczek Wasz ukochany ?
Zanim ją wypchasz ?
I nie pij tyle !
Gdybyś była trzeźwa - dopilnowałabyś dziewczynki ... :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i byłabym się sforskała ze śmiechu .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i byłabym się sforskała ze śmiechu .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przyjmuję ze tego nie napisałaś :diabloti:
[quote name='Medorowa']Cześć moja kochająca świat tak jak ja babciu:loveu::loveu::p

P.S. Wypchaj:siara:
Pewnie ze kocham świat :loveu::multi: Wystarczy otworzyć na niego oczy ;)

P.S. WYPCHAM jak nic :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:jestem Pysiu ...nic wcześniej NIE PISAŁAM :grins:
Buahahahaha masz szczęście :evil_lol:
Wypcham Szelme podwójnie :angryy: Najpierw CHCIAŁA na dwór a teraz po 2 minutach CHCE do domu szczekając i zostawiajac mi tygrysie slady na drzwiach:mad: Jak ją wpuszczę to będzie CHCIAŁA znowu na dwór :angryy: Dodam że jest wybiegana, wybawiona tylko że ma fisia czyli urojke :cool3:

Posted

Cze Pyśka:p
wyslij dziewczyny na roboty do kopalni na ściane:evil_lol:

głowa do góry świat jest piękny:eviltong: dziury też:cool1:
w razie gdyby furtka się zacięła wyjście masz jak znalazł a ta narzeka:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Pyśka:p
wyslij dziewczyny na roboty do kopalni na ściane:evil_lol:

głowa do góry świat jest piękny:eviltong: dziury też:cool1:
w razie gdyby furtka się zacięła wyjście masz jak znalazł a ta narzeka:evil_lol:

Najchętniej tobym je w kosmos wysłała :diabloti: A głowę to mam w chmurach od urodzenia :eviltong: A dziury mnie nastraszyły bo sąsiad za płotem ma kury a Szelma....no! Na dodatek jakby tak się Szelmisko wydostało to masakra :-o Jezeli chodzi o furtkę to ja nie po to się kapię co Szelma tylko po to aby być czysta :evil_lol:

Moje ukochane dziecie - mój słodziutki cukiereczek telefonik wrócił do swojej mamusi :loveu::multi: Pan w serwisie powiedział, ze on się nie zepsuł tylko mu pamięć zapchałam i w odpowiedzi na pytanie jaką ma żone TZ zakupił mi kartę 1 GB zeby to się nie powtórzyło :evil_lol: Czyżby z telefonu wyzierała piękna blondynka? :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
A pić będę dzisiaj znowu bo wtedy jestem podobna do innych ludzi :diabloti:

:grin:

Witaj babciu szalona :grins: :loveu:

A, edit > gdzie foty :mad: :diabloti: