bouvik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Pysiowa:lol: Ale masz fajnie ze Zmoroszelmami:evil_lol: ale przynajmniej uprawiają bezpieczny seks:evil_lol::diabloti: Skoro siedzisz sama w domciu to wpadnij na kawunię:cool3: jak się pospieszysz to nawet na zupinkę się załapiesz:razz: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Vectra napisał(a):jakoś dziwnie , nie wiem czemu Ci nie wierze :diabloti: dziś piątek :razz: może jednak się odbrzydzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu , moje psy wyglądają najładniej jak śpią :loveu: Bo Weszce wierzyć nie należy :diabloti: Moje najładniej wyglądają mokre i po wykopaniu taaaaaaaaakiej dziury w ziemi :mad: bouvik napisał(a):Cześć Pysiowa:lol: Ale masz fajnie ze Zmoroszelmami:evil_lol: ale przynajmniej uprawiają bezpieczny seks:evil_lol::diabloti: Skoro siedzisz sama w domciu to wpadnij na kawunię:cool3: jak się pospieszysz to nawet na zupinkę się załapiesz:razz: Prawda? :diabloti: Już nie siedzę :multi: TZ z Emden przyjechał :multi: I mówi że całe Niemcy jechał w słońcu :crazyeye: Czyżby Kaczory pożałowały pieniążków na słonko dla Polski? :mad: Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Pysiu złośliwa dla małej Waszki :evil_lol: ;) [quote name='Pysia']http://www.youtube.com/watch?v=RrYoiE3WQHo :grin: Dobre :cool2: Quote
Pysia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Pysiu złośliwa dla małej Waszki :evil_lol: ;) :grin: Dobre :cool2: Bo ja ją kocham :loveu: Tez się uśmiałam :evil_lol: Dzisiaj świeci cudowne słoneczko :multi: :multi: :multi: Jest cieplusio i milusio :loveu: Szkoda tylko, że nadal mnie trochę boli noga :roll: Witajcie w śliczny, słoneczny dzionek :) Wysyłam Wam uśmiechy :p Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pysia napisał(a): Dzisiaj świeci cudowne słoneczko :multi: :multi: :multi: Jest cieplusio i milusio :loveu: Szkoda tylko, że nadal mnie trochę boli noga :roll: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Gdzie Ty mieszkasz, że u Ciebie świeci słońce, a u mnie pada deszcz:nonono2: Pysia napisał(a): Madzi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):alkoholu głupku :diabloti: Siostro:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Cześć Pyśnięta:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc:Gdzie Ty mieszkasz, że u Ciebie świeci słońce, a u mnie pada deszcz:nonono2: :mdleje::evil_lol::evil_lol: Siostro:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Cześć Pyśnięta:loveu::loveu: Mieszkam w Sarnowie :) A tak dla wiadomości to Polska jest częścią Sarnowa :diabloti: Cześć madźnięta :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pysia napisał(a):Mieszkam w Sarnowie :) A tak dla wiadomości to Polska jest częścią Sarnowa :diabloti: Cześć madźnięta :diabloti: Polska jest częścią Sarnowa...:roll::roll:Skoro moja babcia tak mówi, to chyba tak jest:diabloti: Madźnięta... :hmmmm: lepiej madźnięta niz pierdo2lnięta:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]Witanko ...u nas dziś słoneczko :p[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko ...u nas dziś słoneczko :p[/FONT] :mdleje: 1o znaków Quote
Pysia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Polska jest częścią Sarnowa...:roll::roll:Skoro moja babcia tak mówi, to chyba tak jest:diabloti: Madźnięta... :hmmmm: lepiej madźnięta niz pierdo2lnięta:evil_lol: Bo tak jest :diabloti: A to nie to samo? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko ...u nas dziś słoneczko :p[/FONT] A nie mówiłam :multi: [quote name='madzia i medor']:mdleje: 1o znaków Widzisz sama :eviltong: Dzisiaj pilnuję : 8 małych bouvierów 1 walniętego niufa 2 dorosłe bouviery Czyli całą zgraje Justynkową ;) Justynka z Tomkiem idą na wesele a ja jako niania zostaję. Jakbym się późnym wieczorem nie pojawiła na dogo to znaczy, że zostałam pożarta przez te bestie :diabloti: Bo byłam tam małą chwilke a już mi się krew z ręki polała:crazyeye: I tym razem to nie Bahiya jest winna .... Weszka - nie chcesz przypadkiem mi pomóc? :roll: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Pysia']Bo tak jest :diabloti: A to nie to samo? :crazyeye: :evil_lol: :cool1::cool1::cool1:Nigdy się nad tym nie zastanawiałam:evil_lol: A nie mówiłam :multi: Widzisz sama :eviltong: Widzę tylko chmury:placz: Dzisiaj pilnuję : 8 małych bouvierów 1 walniętego niufa 2 dorosłe bouviery Czyli całą zgraje Justynkową ;) Justynka z Tomkiem idą na wesele a ja jako niania zostaję. Jakbym się późnym wieczorem nie pojawiła na dogo to znaczy, że zostałam pożarta przez te bestie :diabloti: Bo byłam tam małą chwilke a już mi się krew z ręki polała:crazyeye: I tym razem to nie Bahiya jest winna .... Weszka - nie chcesz przypadkiem mi pomóc? :roll: A kiedy zaczyna się późny wieczór?:diabloti:? Quote
Pysia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']A kiedy zaczyna się późny wieczór?:diabloti:? Żyję kolejny raz :multi: :multi: :multi: Co prawda mnie tez napoczęły ale udało mi się ujść z zyciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masakra :chaos: Homer jest przepieszczoch - mówię to kolejny raz :loveu: Vanessa tez kocha smyranko :loveu: Bahija jest strasznie całuśna ale geny ONka chyba jej się przyplątały bo skacze, szaleje i jest nie do opanowania :crazyeye: Maluchy....:mdleje: Są fantastyczne :iloveyou: Całują, są kontaktowe niesamowicie. Nie można się od nich odgonić bo każdy jakby mówił : " Pobaw się ze mną, ze mną! " :loveu: Cudowne charaktery :loveu: Zupełnie nie rozumiem dlaczego ta rasa jest taka niedoceniana :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Maga100 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Pysia']Off-roadu nie zazdraszczaj tylko sama spróbuj ;) Jak chcesz to cho do mnie - pojedziemy razem :multi: :multi: :multi: koło mnie nie ma takich roadów, albo nic o tym nie wiem :cool1: wpadnę, jak będę miała troche więcej czasu :roll: [quote name='Pysia']:cool1: Temperatura w domu spadła do 18 st. C i własnie zapoczątkowałam sezon grzewczy :roll: my jutro odpalamy piec :cool1: chciałam dotrwac do października, ale idzie wytrzymać :placz: Quote
LAZY Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A gdzie foty tej ONkowej, rozszalałej mieszanki??? A reszta maluszków??? Pysia! Obijasz sie!:mad: Quote
Pysia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Maga100']koło mnie nie ma takich roadów, albo nic o tym nie wiem :cool1: wpadnę, jak będę miała troche więcej czasu :roll: my jutro odpalamy piec :cool1: chciałam dotrwac do października, ale idzie wytrzymać :placz: Dowiem się czy sa :) Bo raczej cos jest blisko W-wy :) Tam sporo jeepniętych ;) [quote name='LAZY']A gdzie foty tej ONkowej, rozszalałej mieszanki??? A reszta maluszków??? Pysia! Obijasz sie!:mad: Fot niet:shake: Ktoś popołudniu zgasił słońce i odkręcił znowu kran :placz: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Żyjesz:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Pysia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Żyjesz:cool1::cool1::cool1::diabloti: Chyba tak tylko nie wyczuwam nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 buuu no szkoda że nei masz fot :shake: w domu też można focic :razz: Quote
Pysia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 malawaszka napisał(a):buuu no szkoda że nei masz fot :shake: w domu też można focic :razz: Można tylko wtedy musiałabym zamiast zająć się swoimi psami to spędzic pół dnia z psami Justynki.... Wyobraźcie sobie, że nie majac praktyki ani znajomości zwyczajów tej psiej gromadki ( przypominam - 11 psów...) musiałam wybawić się ze wszystkimi i nakarmić je :crazyeye: Buuuuuuuuuuuuuu :placz: Ktoś zapomniał dzisiaj znowu zaświecić słońce i nie zakręcił kranu :mad: Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj nianiu bouvików i niufoupiora :multi: Quote
Pysia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 AlKil napisał(a):Witaj babuniu, zajrzyj do mnie.... ;) Byłam :diabloti: Przecież Cię ostrzegałam ze to pomiot Szatana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: paula_z napisał(a):Witaj nianiu bouvików i niufoupiora :multi: Witaj :multi: Bouviki są przesłodkie :loveu: Juz wiem jaką rase mam wpisać na drugie miejsce moich ulubionych dużych psów ;) Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Pysia']Chyba tak tylko nie wyczuwam nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmm, nic dziwnego, bo to nosem się zazwyczaj wyczuwa, a nie nos:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Pysia']Można tylko wtedy musiałabym zamiast zająć się swoimi psami to spędzic pół dnia z psami Justynki.... Wyobraźcie sobie, że nie majac praktyki ani znajomości zwyczajów tej psiej gromadki ( przypominam - 11 psów...) musiałam wybawić się ze wszystkimi i nakarmić je :crazyeye: Buuuuuuuuuuuuuu :placz: Ktoś zapomniał dzisiaj znowu zaświecić słońce i nie zakręcił kranu :mad: Ale miałaś wesolutko;):evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Pysia']Dowiem się czy sa :) Bo raczej cos jest blisko W-wy :) Tam sporo jeepniętych ;) to jakbyś się wywiedziała, to daj znać :loveu: to też będę miała takie śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Maga100']to jakbyś się wywiedziała, to daj znać :loveu: to też będę miała takie śliczne zdjęcia :loveu: wiesz że jadę z Tobą :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts