Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Fot niet:shake: Ktoś popołudniu zgasił słońce i odkręcił znowu kran :placz:

To Ja Ja JAJAJA !!!!! :multi: Ja to zrobiłam . Bo wyjechałam na urlop :p

KCM :loveu::loveu::loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
To Ja Ja JAJAJA !!!!! :multi: Ja to zrobiłam . Bo wyjechałam na urlop :p

KCM :loveu::loveu::loveu:

Masz tak jak ja? :crazyeye: Czy wyjechałas w obce landy i zabrałas słońce ze sobą a nam zostawiłas łzy? :mad:
Witajcie :multi:
Dla napalonych : Już lecę pytać o miejsca w pobliżu W-wy gdzie mozna utopić auto w piachu lub bagnie :diabloti:

Posted

Witajcie :multi:
Miałam dzisiaj dziewczynki pofocić ....One normalne nie są :shake: I chciałam Wam to pokazać :evil_lol: Najpierw ktoś zaświecił słońce a potem, jak już w końcu mogłam wziąść aparat - ktoś je zgasił :angryy: Na dodatek znowu odkręcił kran.....:mad:

Z powodów powyższych zamiast czarnych zmoroszelm wklejam linka ;) http://youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno
Słodkie:loveu:

Posted

anetta napisał(a):
:o Boski fiilm :mdleje::loveu::loveu::loveu:
Gdyby sie nie ruszały to pomyślałabym że wypchane są :lol:

dzizas:-o:-o:iloveyou::mdleje::mdleje::mdleje:
Genialne zwłaszcza na końcu ja ta jedna dugą przyciągnęła załapkę BOOOOSKIE:loveu::loveu:

Posted

Pysiu, obfoć bouviki :modla: :modla: :modla:
U mnie na osiedlu jest jeden :loveu: Niestety, agresywny ponoć... Choć bardzo spokojnie się zachowuje. No, ale skoro włascicielka tak mówi... :niewiem:

Posted

Dobry Wieczór :p
TZ dzisiaj był zmuszony kolejny raz podpisać umowe na tel. dla mnie :evil_lol: Mój stary model padł :crazyeye: Już kompletnie nie słyszałam co się do mnie mówi przez niego :cool1: Teraz mam NOkie 6131 ;) Fajna zabawka ;)
Babulce nadal się gwałcą :evil_lol:
Dzisiaj była cudna pogoda do focenia ale ja w tym czasie jeździłam po sklepach :cool3:
A bouviki pofocę przy najbliższej okazji ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
a co ty masz z tymi bouvikami ostatnio? :diabloti:
Bo to kolejna rasa, która mi się podoba, ale nie chciałabym jej mieć. No to niech chociaż się napatrzę :loveu:
(pierwszą rasą są dogi niemieckie, całe szczęście, że mam tyle znajomych, bo inaczej musiałabym sobie kiedyś doga sprawić i byłabym nieszczęśliwa :evil_lol:)

Posted

malawaszka napisał(a):
noooo pewnie - to niech se waszka kupi :diabloti:

O to, to! :sweetCyb:
Waszko, ale dlaczego ty nie chcesz bouvika? :placz: Przecież lubisz sierściuchy :niewiem:

Posted

asher napisał(a):
Bo to kolejna rasa, która mi się podoba, ale nie chciałabym jej mieć. No to niech chociaż się napatrzę :loveu:
(pierwszą rasą są dogi niemieckie, całe szczęście, że mam tyle znajomych, bo inaczej musiałabym sobie kiedyś doga sprawić i byłabym nieszczęśliwa :evil_lol:)

A mnie się podobają i chciałabym jednego mieć :p Ale mam już dwa psy i pracuję :shake: To nie byłoby ani dobre dla mnie ani dla moich dziewczyn :roll:

malawaszka napisał(a):
noooo pewnie - to niech se waszka kupi :diabloti:

Przynajmniej nie bałabym się, że Weszka ma problemy :razz:

asher napisał(a):
O to, to! :sweetCyb:
Waszko, ale dlaczego ty nie chcesz bouvika? :placz: Przecież lubisz sierściuchy :niewiem:

Bo ona chce CTRa :p

Posted

malawaszka napisał(a):
sierściuch sierściuchowi nierówny :p

Pewnie że nie :) Jedne kochają wszystko a drugie....inaczej :diabloti:

Jestem zła na siebie :cool3: Fajna pogoda i ja z aparatem...Zmorka uskutecznia gwałt na Szelmie. Szelma leży kołami do góry a Zmora na tzw "misjonarza" jeździ po Szelmowskiej. Ja aparat do ręki....pstryk i aparat mówi : " baterie rozładowane" :angryy::razz::crazyeye: Wcześniej zdąrzyłam zrobić tylko jedną reproduktorską fotke ale nie taka ciekawą :placz: Powiedzcie żem doopa :cool1: Aparat focił ostatnio Mruczusia na piaskach w Biskupicach. Zrobił ponad 600 fot i nie był ładowany.... Do tego leżał długo :razz: A ja zamiast go naładować...Ech :roll: Ciekawe czy jutro mi się uda ufocić czy Szelma da wciry już Zmorce :cool3: