Maga100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']wiesz że jadę z Tobą :loveu: :loveu: :loveu: bez ogonów :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pysia napisał(a): Fot niet:shake: Ktoś popołudniu zgasił słońce i odkręcił znowu kran :placz: To Ja Ja JAJAJA !!!!! :multi: Ja to zrobiłam . Bo wyjechałam na urlop :p KCM :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):To Ja Ja JAJAJA !!!!! :multi: Ja to zrobiłam . Bo wyjechałam na urlop :p KCM :loveu::loveu::loveu: Masz tak jak ja? :crazyeye: Czy wyjechałas w obce landy i zabrałas słońce ze sobą a nam zostawiłas łzy? :mad: Witajcie :multi: Dla napalonych : Już lecę pytać o miejsca w pobliżu W-wy gdzie mozna utopić auto w piachu lub bagnie :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 czesc Pysiu, u Ciebie jak zawsze wesoło i przyjemnie.....:diabloti: i gromadnie Homerowo i ZmorkowoSzelmowo - tatusiowomamusiowo i jeepowo:diabloti: a ja zawalona po pachi jestem robota..... ale jest oki...... Quote
Pysia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Witajcie :multi: Miałam dzisiaj dziewczynki pofocić ....One normalne nie są :shake: I chciałam Wam to pokazać :evil_lol: Najpierw ktoś zaświecił słońce a potem, jak już w końcu mogłam wziąść aparat - ktoś je zgasił :angryy: Na dodatek znowu odkręcił kran.....:mad: Z powodów powyższych zamiast czarnych zmoroszelm wklejam linka ;) http://youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno Słodkie:loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Pysia']Z powodów powyższych zamiast czarnych zmoroszelm wklejam linka ;) http://youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno Słodkie:loveu: aaaa rewelacja!!!!! :loveu: i ta końcówka jak się rozłączyły i z powrotem :mdleje: :loveu: Quote
anetta Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :o Boski fiilm :mdleje::loveu::loveu::loveu: Gdyby sie nie ruszały to pomyślałabym że wypchane są :lol: Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Aaaaaaaaach ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno oołłł, słodziutkie :loveu: Quote
Mudik Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 anetta napisał(a)::o Boski fiilm :mdleje::loveu::loveu::loveu: Gdyby sie nie ruszały to pomyślałabym że wypchane są :lol: dzizas:-o:-o:iloveyou::mdleje::mdleje::mdleje: Genialne zwłaszcza na końcu ja ta jedna dugą przyciągnęła załapkę BOOOOSKIE:loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 boski, słodziutki, extra...a mnie ten filmik nie odpala:placz::placz:i nie wiem o czym piszecie...:placz::placz: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Pysia'] Z powodów powyższych zamiast czarnych zmoroszelm wklejam linka ;) http://youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno Słodkie:loveu: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje::mdleje: Aaaaaaaaaaaaaaaaa... cudo:loveu: Quote
LAZY Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ależ ten filmik jest bomba!!!:crazyeye: Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pysiu, obfoć bouviki :modla: :modla: :modla: U mnie na osiedlu jest jeden :loveu: Niestety, agresywny ponoć... Choć bardzo spokojnie się zachowuje. No, ale skoro włascicielka tak mówi... :niewiem: Quote
Pysia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dobry Wieczór :p TZ dzisiaj był zmuszony kolejny raz podpisać umowe na tel. dla mnie :evil_lol: Mój stary model padł :crazyeye: Już kompletnie nie słyszałam co się do mnie mówi przez niego :cool1: Teraz mam NOkie 6131 ;) Fajna zabawka ;) Babulce nadal się gwałcą :evil_lol: Dzisiaj była cudna pogoda do focenia ale ja w tym czasie jeździłam po sklepach :cool3: A bouviki pofocę przy najbliższej okazji ;) Quote
Maga100 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a):Pysiu, obfoć bouviki :modla: :modla: :modla: a co ty masz z tymi bouvikami ostatnio? :diabloti: Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Maga100 napisał(a):a co ty masz z tymi bouvikami ostatnio? :diabloti:Bo to kolejna rasa, która mi się podoba, ale nie chciałabym jej mieć. No to niech chociaż się napatrzę :loveu: (pierwszą rasą są dogi niemieckie, całe szczęście, że mam tyle znajomych, bo inaczej musiałabym sobie kiedyś doga sprawić i byłabym nieszczęśliwa :evil_lol:) Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asher napisał(a):Bo to kolejna rasa, która mi się podoba, ale nie chciałabym jej mieć. noooo pewnie - to niech se waszka kupi :diabloti: Quote
asher Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 malawaszka napisał(a):noooo pewnie - to niech se waszka kupi :diabloti: O to, to! :sweetCyb: Waszko, ale dlaczego ty nie chcesz bouvika? :placz: Przecież lubisz sierściuchy :niewiem: Quote
Pysia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 asher napisał(a):Bo to kolejna rasa, która mi się podoba, ale nie chciałabym jej mieć. No to niech chociaż się napatrzę :loveu: (pierwszą rasą są dogi niemieckie, całe szczęście, że mam tyle znajomych, bo inaczej musiałabym sobie kiedyś doga sprawić i byłabym nieszczęśliwa :evil_lol:) A mnie się podobają i chciałabym jednego mieć :p Ale mam już dwa psy i pracuję :shake: To nie byłoby ani dobre dla mnie ani dla moich dziewczyn :roll: malawaszka napisał(a):noooo pewnie - to niech se waszka kupi :diabloti: Przynajmniej nie bałabym się, że Weszka ma problemy :razz: asher napisał(a):O to, to! :sweetCyb: Waszko, ale dlaczego ty nie chcesz bouvika? :placz: Przecież lubisz sierściuchy :niewiem: Bo ona chce CTRa :p Quote
malawaszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 asher napisał(a): Waszko, ale dlaczego ty nie chcesz bouvika? :placz: Przecież lubisz sierściuchy :niewiem: sierściuch sierściuchowi nierówny :p Quote
Pysia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 malawaszka napisał(a):sierściuch sierściuchowi nierówny :p Pewnie że nie :) Jedne kochają wszystko a drugie....inaczej :diabloti: Jestem zła na siebie :cool3: Fajna pogoda i ja z aparatem...Zmorka uskutecznia gwałt na Szelmie. Szelma leży kołami do góry a Zmora na tzw "misjonarza" jeździ po Szelmowskiej. Ja aparat do ręki....pstryk i aparat mówi : " baterie rozładowane" :angryy::razz::crazyeye: Wcześniej zdąrzyłam zrobić tylko jedną reproduktorską fotke ale nie taka ciekawą :placz: Powiedzcie żem doopa :cool1: Aparat focił ostatnio Mruczusia na piaskach w Biskupicach. Zrobił ponad 600 fot i nie był ładowany.... Do tego leżał długo :razz: A ja zamiast go naładować...Ech :roll: Ciekawe czy jutro mi się uda ufocić czy Szelma da wciry już Zmorce :cool3: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Pysia napisał(a): Powiedzcie żem doopa :cool1: Ale z Ciebie doopa:shake::shake::shake: :diabloti: Quote
Recommended Posts