Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no to nie rozumiem - ma w końcu tą cieczkę czy nie ma???? :-o jakieś dziwne rzeczy się dzieją w tym sarnowie :roll:

Wygląda na to ze ma :crazyeye: Ale zeby to potwierdzić musiałabym z nia raniutko jechać jutro na badanie progesteronu. Bo to moze być taka " lewa" cieczka. Taka w formie zazdrosci o cieczke Zmorki.... Chociaż przerwa jest prawie taka - jaką Szelma zwykle ma od ostatniej.
Ciągle nie mogę w to uwierzyć....:crazyeye:

Posted

kuuurdeee noooo pojechałabym z Tobą bo muszę z Luną do Bojarskiego w końcu jechać, ale nadal nie mam samochodu :placz::placz::placz: a w taką paskudną pogodę to nic tylko samochodem jeździc bo ani na spacer ani nic :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
kuuurdeee noooo pojechałabym z Tobą bo muszę z Luną do Bojarskiego w końcu jechać, ale nadal nie mam samochodu :placz::placz::placz: a w taką paskudną pogodę to nic tylko samochodem jeździc bo ani na spacer ani nic :shake:

Nooooooooooooo....
A moje dwie baby kryją się nawzajem od rana :diabloti: Nie wiem czy im to przynosi przyjemność, ale ja mam ubaw :evil_lol: Zmorka bryluje jako samiec szczególnie :diabloti: To tak na odwrót niż codziennie ;)

Posted

:grin::grin::grin: Ale tu wesolutko macie
Witanko:loveu:,
qurcze u nas leje jak z cebra, bardziej jeszcze niż wczoraj i przedwczoraj:angryy:, błoto wszędzie po kolana:shake:, jednym słowem jest WREDNIE:diabloti:

Posted

Hej Pysia i cieczkowe suczki:eviltong:
no to co będą Szelmowskie i Zmorzaste dzidzi?:eviltong:
to by dopiero było tyle czarnych szczeniorów:evil_lol:
poka jaką fote :p

Posted

bonita napisał(a):
:grin::grin::grin: Ale tu wesolutko macie
Witanko:loveu:,
qurcze u nas leje jak z cebra, bardziej jeszcze niż wczoraj i przedwczoraj:angryy:, błoto wszędzie po kolana:shake:, jednym słowem jest WREDNIE:diabloti:

U mnie błota nie ma tylko mokra kostka i mokra trawa :roll: Acha! I totalnie mokre psy, które jeszcze dzień i zbutwieją :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Hej Pysia i cieczkowe suczki:eviltong:
no to co będą Szelmowskie i Zmorzaste dzidzi?:eviltong:
to by dopiero było tyle czarnych szczeniorów:evil_lol:
poka jaką fote :p

Zmorka jako tata a Szelma jako mama :evil_lol: Aż się rozmarzyłam....:roll: Wtedy zostawiłabym dziewczynkę bo Szelma by mi jej nie zjadła a przy tym miałabym dziecię Zmorki :loveu: Kurcze....Szkoda że to niemożliwe :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Dzień dobry .........mokro i okropnie zimno :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
Ale przestało padać :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]u mnie nadal pada [/FONT]
Niedługo przestanie :) Nie martw się ;)
Dżeki sąsiadki padnie na zawał :diabloti: Dwie pachnące i chętne baby za płotem :evil_lol: Ogrodzenie jest szczelne, ale ja najlepiej wierzę w pilnowanie osobiste .... Chociaz ...On okropnie boi się Szelmy i jak ona się zbliża do ogrodzenia to ten z piskiem zwiewa :diabloti: Ale mam Cerbera na placu :evil_lol:
Wiecie że Zmorka potrafi się ruszać jak reproduktor z papierami? :crazyeye: :evil_lol: Buahahaha ja zaraz padnę z nich obu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No jasne ;) I masz to wszystko oczywiście po mnie :diabloti:
Jako grzeczna i dobrze wychowana wnuczka - odpowiem tak:diabloti:

[quote name='Pysia']Nooooooooooooo....
A moje dwie baby kryją się nawzajem od rana :diabloti: Nie wiem czy im to przynosi przyjemność, ale ja mam ubaw :evil_lol: Zmorka bryluje jako samiec szczególnie :diabloti: To tak na odwrót niż codziennie ;)

[quote name='Pysia']Niedługo przestanie :) Nie martw się ;)
Dżeki sąsiadki padnie na zawał :diabloti: Dwie pachnące i chętne baby za płotem :evil_lol: Ogrodzenie jest szczelne, ale ja najlepiej wierzę w pilnowanie osobiste .... Chociaz ...On okropnie boi się Szelmy i jak ona się zbliża do ogrodzenia to ten z piskiem zwiewa :diabloti: Ale mam Cerbera na placu :evil_lol:
Wiecie że Zmorka potrafi się ruszać jak reproduktor z papierami? :crazyeye: :evil_lol: Buahahaha ja zaraz padnę z nich obu :evil_lol:
Fotki porób, filmik nakreć - pośmiejemy się razem:evil_lol:

[quote name='Pysia']http://www.youtube.com/watch?v=RrYoiE3WQHo uśmiałam się do łez bo ten pies jest zupełnie jak moje baby :evil_lol:
Śpiący czy biegnący:razz::diabloti:

Witam:loveu::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jako grzeczna i dobrze wychowana wnuczka - odpowiem tak:diabloti:

Fotki porób, filmik nakreć - pośmiejemy się razem:evil_lol:

Śpiący czy biegnący:razz::diabloti:

Witam:loveu::loveu:

Filmiku nie zrobię bo się kamerą posługiwać nie potrafię :cool1: A fotki porobiłam...Tylko kuna okazało się, że nie naumiałam się focić w ciemny i szary dzień :crazyeye: Nawet po rozjaśnieniu sa nie do rozpoznania :placz: Czy ktoś mi powie jak mam to cholerstwo ustawić, żeby ufocić w ciemny dzionek czarne psy bez tej cholernej lampy błyskowej? :cool3:

malawaszka napisał(a):
ooo to to samo miałam spytać :razz:

No śpiący !! Tez wyciągam babom ozor jak śpią :evil_lol:

No widzisz, no widzisz:multi::multi:Ta sama krew:loveu::diabloti:

Albo ten sam alkohol w żyłach :diabloti:

Boli mnie skręcona noga jak sto diabłów :angryy: Koniec z kuśtykaniem:cool1: Idę wywalić kończyne do góry ...

Posted

[quote name='Pysia']Filmiku nie zrobię bo się kamerą posługiwać nie potrafię :cool1: A fotki porobiłam...Tylko kuna okazało się, że nie naumiałam się focić w ciemny i szary dzień :crazyeye: Nawet po rozjaśnieniu sa nie do rozpoznania :placz: Czy ktoś mi powie jak mam to cholerstwo ustawić, żeby ufocić w ciemny dzionek czarne psy bez tej cholernej lampy błyskowej? :cool3:
No ja bym Ci powiedziała, zresztą sama wiesz, ale Ci nie powiem:loveu:

No śpiący !! Tez wyciągam babom ozor jak śpią :evil_lol:
.......................:icon_roc:

Albo ten sam alkohol w żyłach :diabloti:
Ja sie brzydzę alkoholem, więc to błędne spostrzeżenie:shake::shake::shake::diabloti:

Boli mnie skręcona noga jak sto diabłów :angryy: Koniec z kuśtykaniem:cool1: Idę wywalić kończyne do góry ...
Gdzie ją będziesz wywalać:crazyeye:Do góry:crazyeye: Jeszcze komu na głowę spadnie:roll:
A poza tym, może Ci się jeszcze kiedys przyda:hmmmm::niewiem:
Nie wywalaj:diabloti::diabloti:

Posted

Gdzie ją będziesz wywalać:crazyeye:Do góry:crazyeye: Jeszcze komu na głowę spadnie:roll:
A poza tym, może Ci się jeszcze kiedys przyda:hmmmm::niewiem:
Nie wywalaj:diabloti::diabloti:

Moja noga jak komuś spadnie na głowe to krzywdy nie zrobi :shake: Co innego jakby to była Weszkowa noga :eek2: :grins:

Posted

Pysia napisał(a):
Moja noga jak komuś spadnie na głowe to krzywdy nie zrobi :shake: Co innego jakby to była Weszkowa noga :eek2: :grins:

:roflt::roflt::roflt:Pysiu - wstydź się:shake::diabloti:
malawaszka napisał(a):
]nO!! ja też się brzydzę :diabloti:

Siostro:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie da się :shake:

No to nie będę focić :shake: Do tego znowu pada :crazyeye: A właściwie leje :crazyeye:

malawaszka napisał(a):
]nO!! ja też się brzydzę :diabloti:

Madzi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

:roflt::roflt::roflt:Pysiu - wstydź się:shake::diabloti:

Przecież ubrana jestem :crazyeye: Na dodatek nikogo nie ma w domu :diabloti:

Vectra napisał(a):
a u mnie świeci słoneczko i jest cieplutko :)

witaj Pysiu Edysiu :diabloti:

Wredne babsko :eviltong:
Swoją drogą to moje futra wyglądają naprawdę ładnie jak są mokre :loveu:

malawaszka napisał(a):
alkoholu głupku :diabloti:

Zostałam zniesławiona :shock: :obrazic: :flaming: :chainsaw:

Posted

malawaszka napisał(a):
alkoholu głupku :diabloti:

jakoś dziwnie , nie wiem czemu Ci nie wierze :diabloti:
dziś piątek :razz: może jednak się odbrzydzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu , moje psy wyglądają najładniej jak śpią :loveu: