Pysia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 malawaszka napisał(a):no to nie rozumiem - ma w końcu tą cieczkę czy nie ma???? :-o jakieś dziwne rzeczy się dzieją w tym sarnowie :roll: Wygląda na to ze ma :crazyeye: Ale zeby to potwierdzić musiałabym z nia raniutko jechać jutro na badanie progesteronu. Bo to moze być taka " lewa" cieczka. Taka w formie zazdrosci o cieczke Zmorki.... Chociaż przerwa jest prawie taka - jaką Szelma zwykle ma od ostatniej. Ciągle nie mogę w to uwierzyć....:crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 kuuurdeee noooo pojechałabym z Tobą bo muszę z Luną do Bojarskiego w końcu jechać, ale nadal nie mam samochodu :placz::placz::placz: a w taką paskudną pogodę to nic tylko samochodem jeździc bo ani na spacer ani nic :shake: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 malawaszka napisał(a):kuuurdeee noooo pojechałabym z Tobą bo muszę z Luną do Bojarskiego w końcu jechać, ale nadal nie mam samochodu :placz::placz::placz: a w taką paskudną pogodę to nic tylko samochodem jeździc bo ani na spacer ani nic :shake: Nooooooooooooo.... A moje dwie baby kryją się nawzajem od rana :diabloti: Nie wiem czy im to przynosi przyjemność, ale ja mam ubaw :evil_lol: Zmorka bryluje jako samiec szczególnie :diabloti: To tak na odwrót niż codziennie ;) Quote
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :grin::grin::grin: Ale tu wesolutko macie Witanko:loveu:, qurcze u nas leje jak z cebra, bardziej jeszcze niż wczoraj i przedwczoraj:angryy:, błoto wszędzie po kolana:shake:, jednym słowem jest WREDNIE:diabloti: Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hej Pysia i cieczkowe suczki:eviltong: no to co będą Szelmowskie i Zmorzaste dzidzi?:eviltong: to by dopiero było tyle czarnych szczeniorów:evil_lol: poka jaką fote :p Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bonita napisał(a)::grin::grin::grin: Ale tu wesolutko macie Witanko:loveu:, qurcze u nas leje jak z cebra, bardziej jeszcze niż wczoraj i przedwczoraj:angryy:, błoto wszędzie po kolana:shake:, jednym słowem jest WREDNIE:diabloti: U mnie błota nie ma tylko mokra kostka i mokra trawa :roll: Acha! I totalnie mokre psy, które jeszcze dzień i zbutwieją :evil_lol: Pegaza napisał(a):Hej Pysia i cieczkowe suczki:eviltong: no to co będą Szelmowskie i Zmorzaste dzidzi?:eviltong: to by dopiero było tyle czarnych szczeniorów:evil_lol: poka jaką fote :p Zmorka jako tata a Szelma jako mama :evil_lol: Aż się rozmarzyłam....:roll: Wtedy zostawiłabym dziewczynkę bo Szelma by mi jej nie zjadła a przy tym miałabym dziecię Zmorki :loveu: Kurcze....Szkoda że to niemożliwe :shake: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=RrYoiE3WQHo uśmiałam się do łez bo ten pies jest zupełnie jak moje baby :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]:razz:Dzień dobry .........mokro i okropnie zimno :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Dzień dobry .........mokro i okropnie zimno :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Ale przestało padać :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pysia']Ale przestało padać :multi: :multi: :multi::placz::placz::placz:[FONT=Arial]u mnie nadal pada [/FONT] Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]u mnie nadal pada [/FONT] Niedługo przestanie :) Nie martw się ;) Dżeki sąsiadki padnie na zawał :diabloti: Dwie pachnące i chętne baby za płotem :evil_lol: Ogrodzenie jest szczelne, ale ja najlepiej wierzę w pilnowanie osobiste .... Chociaz ...On okropnie boi się Szelmy i jak ona się zbliża do ogrodzenia to ten z piskiem zwiewa :diabloti: Ale mam Cerbera na placu :evil_lol: Wiecie że Zmorka potrafi się ruszać jak reproduktor z papierami? :crazyeye: :evil_lol: Buahahaha ja zaraz padnę z nich obu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pysia']No jasne ;) I masz to wszystko oczywiście po mnie :diabloti: Jako grzeczna i dobrze wychowana wnuczka - odpowiem tak:diabloti: [quote name='Pysia']Nooooooooooooo.... A moje dwie baby kryją się nawzajem od rana :diabloti: Nie wiem czy im to przynosi przyjemność, ale ja mam ubaw :evil_lol: Zmorka bryluje jako samiec szczególnie :diabloti: To tak na odwrót niż codziennie ;) [quote name='Pysia']Niedługo przestanie :) Nie martw się ;) Dżeki sąsiadki padnie na zawał :diabloti: Dwie pachnące i chętne baby za płotem :evil_lol: Ogrodzenie jest szczelne, ale ja najlepiej wierzę w pilnowanie osobiste .... Chociaz ...On okropnie boi się Szelmy i jak ona się zbliża do ogrodzenia to ten z piskiem zwiewa :diabloti: Ale mam Cerbera na placu :evil_lol: Wiecie że Zmorka potrafi się ruszać jak reproduktor z papierami? :crazyeye: :evil_lol: Buahahaha ja zaraz padnę z nich obu :evil_lol: Fotki porób, filmik nakreć - pośmiejemy się razem:evil_lol: [quote name='Pysia']http://www.youtube.com/watch?v=RrYoiE3WQHo uśmiałam się do łez bo ten pies jest zupełnie jak moje baby :evil_lol: Śpiący czy biegnący:razz::diabloti: Witam:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Śpiący czy biegnący:razz::diabloti: ooo to to samo miałam spytać :razz: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 malawaszka napisał(a):ooo to to samo miałam spytać :razz: No widzisz, no widzisz:multi::multi:Ta sama krew:loveu::diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Jako grzeczna i dobrze wychowana wnuczka - odpowiem tak:diabloti: Fotki porób, filmik nakreć - pośmiejemy się razem:evil_lol: Śpiący czy biegnący:razz::diabloti: Witam:loveu::loveu: Filmiku nie zrobię bo się kamerą posługiwać nie potrafię :cool1: A fotki porobiłam...Tylko kuna okazało się, że nie naumiałam się focić w ciemny i szary dzień :crazyeye: Nawet po rozjaśnieniu sa nie do rozpoznania :placz: Czy ktoś mi powie jak mam to cholerstwo ustawić, żeby ufocić w ciemny dzionek czarne psy bez tej cholernej lampy błyskowej? :cool3: malawaszka napisał(a):ooo to to samo miałam spytać :razz: No śpiący !! Tez wyciągam babom ozor jak śpią :evil_lol: madzia i medor napisał(a):No widzisz, no widzisz:multi::multi:Ta sama krew:loveu::diabloti: Albo ten sam alkohol w żyłach :diabloti: Boli mnie skręcona noga jak sto diabłów :angryy: Koniec z kuśtykaniem:cool1: Idę wywalić kończyne do góry ... Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pysia']Filmiku nie zrobię bo się kamerą posługiwać nie potrafię :cool1: A fotki porobiłam...Tylko kuna okazało się, że nie naumiałam się focić w ciemny i szary dzień :crazyeye: Nawet po rozjaśnieniu sa nie do rozpoznania :placz: Czy ktoś mi powie jak mam to cholerstwo ustawić, żeby ufocić w ciemny dzionek czarne psy bez tej cholernej lampy błyskowej? :cool3: No ja bym Ci powiedziała, zresztą sama wiesz, ale Ci nie powiem:loveu: No śpiący !! Tez wyciągam babom ozor jak śpią :evil_lol: .......................:icon_roc: Albo ten sam alkohol w żyłach :diabloti: Ja sie brzydzę alkoholem, więc to błędne spostrzeżenie:shake::shake::shake::diabloti: Boli mnie skręcona noga jak sto diabłów :angryy: Koniec z kuśtykaniem:cool1: Idę wywalić kończyne do góry ... Gdzie ją będziesz wywalać:crazyeye:Do góry:crazyeye: Jeszcze komu na głowę spadnie:roll: A poza tym, może Ci się jeszcze kiedys przyda:hmmmm::niewiem: Nie wywalaj:diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Gdzie ją będziesz wywalać:crazyeye:Do góry:crazyeye: Jeszcze komu na głowę spadnie:roll: A poza tym, może Ci się jeszcze kiedys przyda:hmmmm::niewiem: Nie wywalaj:diabloti::diabloti: Moja noga jak komuś spadnie na głowe to krzywdy nie zrobi :shake: Co innego jakby to była Weszkowa noga :eek2: :grins: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pysia napisał(a): Czy ktoś mi powie jak mam to cholerstwo ustawić, żeby ufocić w ciemny dzionek czarne psy bez tej cholernej lampy błyskowej? :cool3: nie da się :shake: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pysia napisał(a):Albo ten sam alkohol w żyłach :diabloti: ]nO!! ja też się brzydzę :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pysia napisał(a):Moja noga jak komuś spadnie na głowe to krzywdy nie zrobi :shake: Co innego jakby to była Weszkowa noga :eek2: :grins: :roflt::roflt::roflt:Pysiu - wstydź się:shake::diabloti: malawaszka napisał(a):]nO!! ja też się brzydzę :diabloti: Siostro:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 malawaszka napisał(a):nie da się :shake: No to nie będę focić :shake: Do tego znowu pada :crazyeye: A właściwie leje :crazyeye: malawaszka napisał(a):]nO!! ja też się brzydzę :diabloti: Madzi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Vectra Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a u mnie świeci słoneczko i jest cieplutko :) witaj Pysiu Edysiu :diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a)::roflt::roflt::roflt:Pysiu - wstydź się:shake::diabloti: Przecież ubrana jestem :crazyeye: Na dodatek nikogo nie ma w domu :diabloti: Vectra napisał(a):a u mnie świeci słoneczko i jest cieplutko :) witaj Pysiu Edysiu :diabloti: Wredne babsko :eviltong: Swoją drogą to moje futra wyglądają naprawdę ładnie jak są mokre :loveu: malawaszka napisał(a):alkoholu głupku :diabloti: Zostałam zniesławiona :shock: :obrazic: :flaming: :chainsaw: Quote
Vectra Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 malawaszka napisał(a):alkoholu głupku :diabloti: jakoś dziwnie , nie wiem czemu Ci nie wierze :diabloti: dziś piątek :razz: może jednak się odbrzydzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu , moje psy wyglądają najładniej jak śpią :loveu: Quote
Recommended Posts