Pysia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:o moje KOCHANIE tuż za mną;)u pięknej Pysi:p :mad: [quote name='clockwork'] tak moja Ty najwierniejsza z wiernych dzieląca łóżko ze mną :loveu: za Tobą wszędzie... nawet do........................................................................... ......................................................................................PYSI :diabloti: Nie wiem dlaczego otworzył mi się scyzoryk w szufladzie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:tak MOJA najwierniejsza ...ale pojedziemy przez..........................................Tychy:razz: Najlepiej do mnie przez...........................Wrocłam :eviltong: [quote name='dbsst']mmmm mmmmm Ptysiu mammnnisi SZACUNECZEK ;) :multi: I tak nie jestem w stanmie Cię zakasować :loveu: [quote name='anetta']Wow, jaki bolid :razz: widze swiatelko w tunelu, widze swiatelko w tunelu http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.141.jpg :Help_2: Nareszcie ktoś zwrócił uwagę na dzieło mistrza :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :cool3:Pysiu ....a cóż robi scyzoryk w rękach pięknej delikatnej niewiasty......;) Ja i Moje KOCHANIE:loveu::loveu::loveu: wpadłyśmy tu z kurtuazyjną wizytą;) Quote
Pysia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu ....a cóż robi scyzoryk w rękach pięknej delikatnej niewiasty......;) Ja i Moje KOCHANIE:loveu::loveu::loveu: wpadłyśmy tu z kurtuazyjną wizytą;) Napisałam ze " w szufladzie" :diabloti: [quote name='Vectra']Byłam tu :diabloti: Samo się ciśnie aby dokończyć - Tony Halik :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 helooooo Ciekawe, czy Weszka o nas jeszcze pamięta Quote
Paula Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witaj Pysiasta :p Nadrobiłam od czwartku :roll: Fajny mruczuś :razz: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.182.jpg :loveu: Quote
Pysia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Chciałam Wam powiedzieć ze właśnie minął rok jak zaczęłam malowanie w moim włsnym domu :loveu: Tak sobie wspominam.... Quote
Pysia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='aga1215']helooooo Ciekawe, czy Weszka o nas jeszcze pamięta ELLO ;) Mam nadzieje ze teraz nie :evil_lol: [quote name='paula_z']Witaj Pysiasta :p Nadrobiłam od czwartku :roll: Fajny mruczuś :razz: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.182.jpg :loveu: Też go zaczynam lubić :loveu: Zmorka zawsze tak pije ....:mad: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 BRY bry.... panno ze scyzorykiem w szufladzie-na szczęście :multi::multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :eviltong:a ja nadal nie wiem po co Ci ten scyzoryk w szufladzie:razz: WITANKO Pysiu.....:multi: o:crazyeye: i wpadłam tu za Moim Kochaniem:loveu: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pysia napisał(a):I tak nie jestem w stanmie Cię zakasować :loveu: zamiana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 malawaszka napisał(a):HHello from England :evil_lol: no prosze juz polskiej mowy nie zna a dopiero przyjechała tfu przyleciała do tego Lądka Zdrój :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='malawaszka']HHello from England :evil_lol: no, no no...znaczy sie przezyła lot:cool3: Waszeczko pozdrawiam cieplunio z Polski..... Pysiu, doczytałam, nadrobilam i juz jestem....... Quote
Pysia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']BRY bry.... panno ze scyzorykiem w szufladzie-na szczęście :multi::multi: Bry :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:a ja nadal nie wiem po co Ci ten scyzoryk w szufladzie:razz: WITANKO Pysiu.....:multi: o:crazyeye: i wpadłam tu za Moim Kochaniem:loveu: Scyzoryk potrzebny mi na....Klockową :diabloti: Do oskalpowania :evil_lol: [quote name='dbsst']zamiana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chwilowa - wierz mi :evil_lol: [quote name='malawaszka']HHello from England :evil_lol: A Ty co robisz na kompie? :mad: Spadówa zwiedzać Londek :diabloti: [quote name='dbsst']no prosze juz polskiej mowy nie zna a dopiero przyjechała tfu przyleciała do tego Lądka Zdrój :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zintegrowała się :shake: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no, no no...znaczy sie przezyła lot:cool3: Waszeczko pozdrawiam cieplunio z Polski..... Pysiu, doczytałam, nadrobilam i juz jestem....... Nie dość że przeżyła ona to jej torba też :evil_lol: Co Wam powiem? Chyba się zaczynam łamać :crazyeye: Chyba jednak skończę to prawko :crazyeye: Mruczuś mnie przyciąga :evil_lol: Zaczęły mi się marzyć wypady w teren i w ogóle a TZ jak mnie słucha to chyba zaczyna mieć nadzieje że jednak tego prawka nie zrobię :evil_lol: Widzi że zaczyna się budzić we mnie następny bzik :diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No to rób to prawko w końcu :mad: :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Pysia']Chciałam Wam powiedzieć ze właśnie minął rok jak zaczęłam malowanie w moim włsnym domu :loveu: Tak sobie wspominam.... ale Pysiu najważniejsze pytanie: czy skończyłaś to malowanie w swoim pięknym domku z pięknym mruczusiem na podjeździe? :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cze Pysiu wpadłam by się pożegnać bo jutro wyjeżdam wypoczywać wprawdzie nie wiem na ile będzie mi to dane bo Soma poważnie zachorowała także czas pokaże....może tam dojdzie do siebie lub nie...:-( głupio wyszło że pojade z chorym psem ale nie ja jej kazałam w tym momencie zachorować choć napewno przez moją głupote to jest...:angryy: pozdrowienia dla Justysi bouvikowej,Malawaszki,Alicji,Clockwork... Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cze Pysia :loveu: Przyszłąm Was odwiedzić :). Quote
Pysia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']No to rób to prawko w końcu :mad: :diabloti: Kiedy kuna nie lubię jeździć :placz: [quote name='madzia i medor']:cool3::cool::loveu::diabloti: A Ty czego ? :evil_lol: [quote name='Maga100']ale Pysiu najważniejsze pytanie: czy skończyłaś to malowanie w swoim pięknym domku z pięknym mruczusiem na podjeździe? :loveu: :evil_lol: Nie skończyłam :diabloti: [quote name='Pegaza']Cze Pysiu wpadłam by się pożegnać bo jutro wyjeżdam wypoczywać wprawdzie nie wiem na ile będzie mi to dane bo Soma poważnie zachorowała także czas pokaże....może tam dojdzie do siebie lub nie...:-( głupio wyszło że pojade z chorym psem ale nie ja jej kazałam w tym momencie zachorować choć napewno przez moją głupote to jest...:angryy: pozdrowienia dla Justysi bouvikowej,Malawaszki,Alicji,Clockwork... Biedna Soma :shake: Będzie dobrze - zobaczysz :kciuki: :kciuki: :kciuki: Miłego wypoczynku i bez stresów :loveu: [quote name='bonita']Cze Pysia :loveu: Przyszłąm Was odwiedzić :). No to zaspiewamy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pysiu wpadłam by się pożegnać bo jutro wyjeżdam wypoczywać wprawdzie nie wiem na ile będzie mi to dane bo Soma poważnie zachorowała także czas pokaże....może tam dojdzie do siebie lub nie...:-( głupio wyszło że pojade z chorym psem ale nie ja jej kazałam w tym momencie zachorować choć napewno przez moją głupote to jest...:angryy: pozdrowienia dla Justysi bouvikowej,Malawaszki,Alicji,Clockwork... :kciuki: trzymamy za Somę...i dzięki za pozdrowionka o Pysia jako ta ćemka:evil_lol: po nocach biega Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pysia napisał(a):Kiedy kuna nie lubię jeździć :placz: powiem ci , ja nienawidzę jeździć :diabloti: Quote
Pysia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='bonita']:cunao:Ale pnięknie śpiewacie lalalalala [quote name='Alicjarydzewska']:kciuki: trzymamy za Somę...i dzięki za pozdrowionka o Pysia jako ta ćemka:evil_lol: po nocach biega Byłaby biegała gdyby dobrego neta miała a tak to ledwo się odświerzyła zeby Was przeczytać :angryy: :placz: [quote name='Vectra']powiem ci , ja nienawidzę jeździć :diabloti: A ze mnie kierowca nigdy nie będzie bo za bardzo widzę czasami a czasami...za mało :evil_lol: Quote
Recommended Posts