Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']mnie się baaaarrrrrrdzo podoba ta zabawka :loveu: :loveu: :p :p

i odpowiednie spalanie, jak mniemam? :evil_lol:
Mnie się tak nie do końca podoba...Ja chciałam auto a nie zabawke :evil_lol:
Spalanie...Troszkę się zdziwiłam bo po mieście pali 14 a na trasie 11,5 ( chyba dobrze pamiętam ile na trasie bo mi się mięszaja wiadomosci już) a nasz sierra z silnikiem 2.8 4x4 paliła......12 litrów a był to o wieeeeeeeeeele mniejszy samochód ;) Czyli się da wytrzymać ;)

Może tak zakończymy gadanie o Mruczusiu bo mam dość po czytaniu od 3 dni forum zajeepanych i szukaniu odpowiedzi na TZta pytania :mdleje: Jeszcze tydzień a będę wiedziała równie dużo o tym aucie co o niufach :chaos: :mdleje:
Ogłaszam wszem i wobec że na motor się NIE zgodzę !!!!! :shake: :cool1:

:evil_lol:

Klika fot Zmoroszelm
Szelma czyha na Sonie

Wycieczkowiczki

To coś łyse to też suka :evil_lol:

A to fota dla Magdy żeby nie było że ja taka przeciwne zejeepaniu :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pysia:p
oo jakie błyszczące autko:p śliczne
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.116-1.jpg
widze że gdzies w plenerze byłaś na czyjejś łące...:p
Cze :p
Tak - na swojej własnej :evil_lol: I nie łące tylko na placu....A że teraz nie ma kto kosić regularnie to z placu zrobiła się łąka :razz: Ale TZ skosił w końcu wczoraj tylko szkoda ze foty nie zrobiłam bo znowu zrobi się łąka zaraz :evil_lol:
Po przyjeździe na działke dziewczyny najpierw spenetrowały wszystko a potem ogarnęła je nuda...Zmorka na nudę reaguje tak

A Szelma - tak:

Żeby im ulżyć w cierpieniach zabrałam je na 5 godzin do....

Aby szuakć tego....

Posted

[quote name='Pysia']Ogłaszam wszem i wobec że na motor się NIE zgodzę !!!!! :shake: :cool1:

szkoda, polubiłabym cie jeszcze bardziej :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Pysia']
A to fota dla Magdy żeby nie było że ja taka przeciwne zejeepaniu :diabloti:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.116-1.jpg

Pięęęęęękny :p
i tak ci nie wierzę, każdy kocha jeepy :diabloti:

[quote name='Pysia'] Ale TZ skosił w końcu wczoraj tylko szkoda ze foty nie zrobiłam bo znowu zrobi się łąka zaraz :evil_lol:

ja muszę kosić sama :cool1:
jakbym czekała na TZta, to bym miała łąkę po pas :cool1:

Posted

Witaj Pysiu!
Już wszystko pojęłam... Ballada jest OBCIĄŻONA DZIEDZICZNIE...:multi:
Jaki porządny wóz ma teraz JU!!!! Gratulacje!!
A co do armatury, to mój Jarek miał, ale kazałam mu ją sprzedać, bo nie umiał ją jeździć. Bo armaturą trzeba jeździć "Pyr, pyr", góra 80 dych, żeby mozna było podziwiać blask rur, docenić kunszt sylwetki, wysłuchać grzmotu silnika... a nie ziuuuuu - coś przemknęło, ale nikt nie zauważył co....:placz: A poza tym ja w roli pasażera stanowczo oponowałam przy kładzeniu się na zakrętach w prawo...:shake: W lewo mogło być niemal do poziomu asfaltu, w prawo absolutnie! :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Pysiu!
Już wszystko pojęłam... Ballada jest OBCIĄŻONA DZIEDZICZNIE...:multi:
Jaki porządny wóz ma teraz JU!!!! Gratulacje!!
A co do armatury, to mój Jarek miał, ale kazałam mu ją sprzedać, bo nie umiał ją jeździć. Bo armaturą trzeba jeździć "Pyr, pyr", góra 80 dych, żeby mozna było podziwiać blask rur, docenić kunszt sylwetki, wysłuchać grzmotu silnika... a nie ziuuuuu - coś przemknęło, ale nikt nie zauważył co....:placz: A poza tym ja w roli pasażera stanowczo oponowałam przy kładzeniu się na zakrętach w prawo...:shake: W lewo mogło być niemal do poziomu asfaltu, w prawo absolutnie! :diabloti:

Ju gratulacje przyjął ;)
O armaturze mu nie powiem bo wtedy stwierdzi że wszyscy mieli tylko nie on :evil_lol: A to już dla mnie jest za wiele :razz:
Ballada dziedzicznie obciążona jest bo zamiast krwi to ma diabelską smołe w żyłach :diabloti:

Posted

melduje sie że jestem i nadrobiłam wszystko- od czwartku- otwierało mi się to co prawda 2 godz... ale bywało gorzej ;) wiem wszystko... o demolujących psach.. o tym czego szukaliście w lesie, o tym że Ju ma nową skarbonkę :diabloti: i o tym że szlag cie trafia na dogomule...
pozdrower :multi:

Posted

[quote name='clockwork']melduje sie że jestem i nadrobiłam wszystko- od czwartku- otwierało mi się to co prawda 2 godz... ale bywało gorzej ;) wiem wszystko... o demolujących psach.. o tym czego szukaliście w lesie, o tym że Ju ma nową skarbonkę :diabloti: i o tym że szlag cie trafia na dogomule...
pozdrower :multi:
Witaj :)
Mnie wczoraj wcale się nie otwierało :angryy:

[quote name='aga1215']A ja dalej nie wiem co z tymi grzybami ............. :razz:

Miłego dzionka
12 sztuk uzbierałam zdrowych i to sukces mając na uwadze to że były ze mną dwa psy i aparat :evil_lol:

[quote name='Pegaza']Cze Pysia:p
po 5 godz.miałabym chyba dłuższy:eviltong:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.232.jpg
pozdrawiamy w ten słoneczny dzionek

Ja po 5 godzinach dopiero się rozkręcam :evil_lol:

[quote name='malawaszka']witaj Pysiu co mi kupiła jeepa :p
Witaj Weszko co leci w świat :loveu:
Wspaniałego pobytu :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']a ja sie melduje tuż za moją 1/3 :evil_lol::evil_lol:

witaneczko piękna Pysieczko :razz:
:loveu:o moje KOCHANIE tuż za mną;)u pięknej Pysi:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:o moje KOCHANIE tuż za mną;)u pięknej Pysi:p

tak moja Ty najwierniejsza z wiernych dzieląca łóżko ze mną :loveu: za Tobą wszędzie... nawet do...........................................................................
......................................................................................PYSI :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam , melduję że jestem
Witaj :multi:

Weszka już leci.......Martwię się ze ona się boi...Martwięsię że nie ma frajdy z tego powodu z lotu....I mam przez to schizy :roll:

Posted

[quote name='clockwork']
tak moja Ty najwierniejsza z wiernych dzieląca łóżko ze mną :loveu: za Tobą wszędzie... nawet do...........................................................................
......................................................................................PYSI :diabloti:
:loveu:tak MOJA najwierniejsza ...ale pojedziemy przez..........................................Tychy:razz:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :multi:

Weszka już leci.......Martwię się ze ona się boi...Martwięsię że nie ma frajdy z tego powodu z lotu....I mam przez to schizy :roll:;)nie zamartwiaj ....Wasia silna kobita da radę;)a frajdę będzie miała potem.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam , melduję że jestem

no to do kompletu..i ja sie witam:multi: