Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu, dogo już działa lepiej, wracaj :hand:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie chora:eviltong: ......zmierz sobie temperaturke...a nie - ganiasz po weterynarzach...ze zwierzyncem, myjesz okna....nie podmienili Cie tam nad tym morzem????:loveu: :razz:

podmienili :shake: :shake: :shake:
wczoraj kosiłam trawnik, a dzisiaj odkurzałam i myłam podłogi :stupid: :stupid: :flaming:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pysia:p
dogo też mi nieraz tak muli chociaż dzisiaj nie narzekam:eviltong:
jee to faktycznie dziewczyny maja niezłą głupawke:evil_lol:
chyba domu ci nie zwalą:eviltong: ale ogródek napewno:evil_lol:
No to nie wiem bo inne strony chodzą mi jak wicher ....A dogo tragicznie :angryy:
Nie masz pojęcia nawet jaką :crazyeye: :mad: Jutro jedziemy z nimi w świat :multi: Będą szaleć po polach i lasach calutki dzień :multi: Nie wiem czy palma nie odbije Szelmie ale przeciez nie może wciąż chodzić tylko na nasze łąki :shake:
Tylko najpierw muszę zobaczyć czy dzisiejsze kontuzje im przejdą chociaż w większej części ....

[quote name='Maga100']Pysiu, dogo już działa lepiej, wracaj :hand:

podmienili :shake: :shake: :shake:
wczoraj kosiłam trawnik, a dzisiaj odkurzałam i myłam podłogi :stupid: :stupid: :flaming:
Tia...Komu działa temu działa :cool1: Popatrz na czas kiedy pisałam ostatnio....Sporo minęło- prawda? A mnie ten cały czas zajęło otwarcie strony i przeczytanie Twojej wiadomości a potem otwarcie zeby odpowiedzieć :angryy: To nie na moje narwy...Inne strony wpisuję, klikam i już mam otwarte więc to nie netu wina :cool1:
Ja dzisiaj naprawiałam szkody w ogrodzie spowodowane działalnością huraganu jaki przeszedł przez wyłącznie mój plac :mad: Był to huragan o nazwie " Zmoroszelmy" :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Pysioowwwwaataa:loveu::loveu::loveu::diabloti:
Cześć Madzia :loveu:
Nie mówiłam ? Mówiłam.....
Jezeli komuś nie odpowiedziałam a pisał przede mną to wybaczcie...Dogo mi chodzi z prędkością żółwia:angryy: Niemozliwością jest spędzać 24 godziny aby gdziekolwiek coś napisać :shake: :cool1:

Dzisiaj dziewczynki były pół dnia w lesie :) Padły a ja razem z nimi :evil_lol: Foty mam tylko....( Edyta spokojnie - proszę Cię nie denerwuj się ) ....dogo cofnęło się drastycznie w rozwoju do początków działalności netu :angryy: KIlka fot wstawię ale nie wiem czy do rana wlezą :razz:

Takie coś mnie wczoraj woziło :-o

Ja w lusterku tego czegoś :evil_lol:

A sroka patrzy....

Mój kawałek ogrodu

I wczorajsze wieczorne niebo

Posted

Jezu otwarło mi się po kilku minutach :crazyeye: :multi: No to dalej foty póki działa :evil_lol:

Prywatny łapach much

W misternej sieci

Utkanej z linki i światła :loveu:

Tak zarósł mi winogron i winnobluszcz na działce :crazyeye:

Dywan z cynii

Posted

[quote name='beria']... a Ju nie widział :diabloti:
Kto Cię takim sprzętm woził :cool3:
Widział widział :eviltong:
Woził mnie jego kuzynek ;)

[quote name='Maga100']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.120-1.jpg

o rany, Pysiu, złamałaś się? :crazyeye: :p :p :p :p
Piekny widok :loveu: :loveu:
Nie złamałam się :shake: Zresztą TZ-towi nie tego typu motory się podobają tylko takie co mają więcej niklu i chromu ;) Ścigacze go nie pociągają wcale :multi:

Zdąrtzyłam nalać wody do wanny, wykąpać się i nakremować, minęło kilka minut jak przyszłam i dogo raczyło się otworzyć :angryy: Idę spać tylko przy okazji wstawię następne fotki ;)

Szelma na wsi

Ten pies to suka jakby się ktoś pytał ...

Chłodno więc przybyło energii ;)

I zadowolenia

Taki pysio Szelmy uśmiechnięty :loveu:

Dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']
Nie złamałam się :shake: Zresztą TZ-towi nie tego typu motory się podobają tylko takie co mają więcej niklu i chromu ;) Ścigacze go nie pociągają wcale :multi:

no to pozwól mu kupić chopperka :p

Posted

Czesc Pysiu,

oczywiscie o ile ta wiadomosc zostanie zamieszczona na dogo a nie zawieszona w przestrzeni:diabloti: ....to zycze milej niedzieli...fociaki obejrzalam na 3 raty bo chyba sie zawieszało dogo i dosc dlugo strony sie otwieraly:lol: :lol: :lol: ale co tam...damy rade.....i kolejny mulisty kryzys przetrzymamy:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']no to pozwól mu kupić chopperka :p
Już mu kupiłam jedną zabawke :cool1: Kilka dni temu.....

[quote name='madzia i medor']:turn-l::turn-l: Pysiu sprawdź jeszcze raz pod ogonem, bo chyba Cię ktoś oszukał:diabloti:

Dobry dzionek:loveu:
Pod ogonem ma wydech :diabloti:
Dzień dobry :multi:
Dogo nadal mi muli tak że od 2 godzin wchodzę na dogo :angryy:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Pysiu,

oczywiscie o ile ta wiadomosc zostanie zamieszczona na dogo a nie zawieszona w przestrzeni:diabloti: ....to zycze milej niedzieli...fociaki obejrzalam na 3 raty bo chyba sie zawieszało dogo i dosc dlugo strony sie otwieraly:lol: :lol: :lol: ale co tam...damy rade.....i kolejny mulisty kryzys przetrzymamy:diabloti:
Cześć :)
Nie wiem czy moja cierpliwość wytrzyma :razz:
[quote name='bonita']Witaj Pysiu co ma pięknie zarośniety ogród i psy :grin: :loveu:
Psa bo jeden jest łysy jak kolano :evil_lol:
Witaj z wywczasów :multi: Nie wiem czy mi się uda wejść do Cię :cool1:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:multi: a Wasia mowila ze cos przed nami ukrywasz...mrrrrrrrrrrrr:diabloti: :eviltong:
Ja :crazyeye: Jakże bym mogła :shake: :crazyeye: :cool3: :evil_lol: Skoro się otworzyło to foty wstawiam :)
Zmorka penetratorka działki

Wszystko po staremu

Taj jak rok temu

Oprócz tego że w tym roku łysa jest Zmorka a obrośnieta Szelma :evil_lol:

Biegam

Posted

Vectra napisał(a):
Pyśka no dawaj to mrrrrrrrrrr
Bo fajne takie zielone :) a z jakim potworem ? :diabloti:

Mrrrrrrrrrrrr czyli Mruczusia niech dadzą właściciele :evil_lol: Kupiłam go im bo chcieli a dwóch na jednego to za wiele nawet na mnie ;) Mój TZ i moja Weszka mieli takie marzenie - no to niech im świeci słoneczko przez szybedach :diabloti:
Jako że jest to zabawka a nie samochód to silnik ma oczywiście odpowiedni do swej roli czyli 5.2 benzyna, automat wersja Infinity Gold czy jakoś tak. Kolor ciemna zieleń matalik, wyposarzenie: cholera wie ile przycisków i cholera wie po cholere one są. Jako że to zabawka to opony ma 275 rozmiar. Teraz TZ ma nareszcie to co chciał :evil_lol: Tylko że męczy mnie abym mu znalazła instrukcje po polsku bo licho wie co do czego i jak :diabloti: Szukałam w necie - nie ma :shake: Więc dalej pozostanie w niewiedzy on a ja za to dzięki poszukiwaniom dowiedziałam się ogrom rzeczy i powiem że kuna pochlebnych :crazyeye: Tylko te śliskie fotele ....:evil_lol: :diabloti: I ten krztuszacy się wydech zamiast abartu Audi Q7 :shake:
Buahahahaha umieram ze smiechu właśnie :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Pysia']Już mu kupiłam jedną zabawke :cool1: Kilka dni temu.....

mnie się baaaarrrrrrdzo podoba ta zabawka :loveu: :loveu: :p :p

[quote name='Pysia'] silnik ma oczywiście odpowiedni do swej roli czyli 5.2 benzyna,

i odpowiednie spalanie, jak mniemam? :evil_lol:

Posted

E tam , spalanie nie jest ze :diabloti:
Legwan pali ile mu się wleje , ale 20 litrów nie przekroczył :evil_lol:
Wyposarzenie Pysiu to tam w podstawie brzmi - jest wszystko oprócz wodotrysku
:diabloti:

A mój TZ stwierdził , że za małe to 5,2 litra , on chce zmienić na 5,9 :evil_lol:

Posted

mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu:
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu:
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu: