Maga100 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Pysiu, dogo już działa lepiej, wracaj :hand: [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie chora:eviltong: ......zmierz sobie temperaturke...a nie - ganiasz po weterynarzach...ze zwierzyncem, myjesz okna....nie podmienili Cie tam nad tym morzem????:loveu: :razz: podmienili :shake: :shake: :shake: wczoraj kosiłam trawnik, a dzisiaj odkurzałam i myłam podłogi :stupid: :stupid: :flaming: Quote
Pysia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pysia:p dogo też mi nieraz tak muli chociaż dzisiaj nie narzekam:eviltong: jee to faktycznie dziewczyny maja niezłą głupawke:evil_lol: chyba domu ci nie zwalą:eviltong: ale ogródek napewno:evil_lol: No to nie wiem bo inne strony chodzą mi jak wicher ....A dogo tragicznie :angryy: Nie masz pojęcia nawet jaką :crazyeye: :mad: Jutro jedziemy z nimi w świat :multi: Będą szaleć po polach i lasach calutki dzień :multi: Nie wiem czy palma nie odbije Szelmie ale przeciez nie może wciąż chodzić tylko na nasze łąki :shake: Tylko najpierw muszę zobaczyć czy dzisiejsze kontuzje im przejdą chociaż w większej części .... [quote name='Maga100']Pysiu, dogo już działa lepiej, wracaj :hand: podmienili :shake: :shake: :shake: wczoraj kosiłam trawnik, a dzisiaj odkurzałam i myłam podłogi :stupid: :stupid: :flaming: Tia...Komu działa temu działa :cool1: Popatrz na czas kiedy pisałam ostatnio....Sporo minęło- prawda? A mnie ten cały czas zajęło otwarcie strony i przeczytanie Twojej wiadomości a potem otwarcie zeby odpowiedzieć :angryy: To nie na moje narwy...Inne strony wpisuję, klikam i już mam otwarte więc to nie netu wina :cool1: Ja dzisiaj naprawiałam szkody w ogrodzie spowodowane działalnością huraganu jaki przeszedł przez wyłącznie mój plac :mad: Był to huragan o nazwie " Zmoroszelmy" :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cześć Pysioowwwwaataa:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
beria Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Na pocieszenie napiszę, że mnie też dogo muli :loveu: Quote
Pysia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć Pysioowwwwaataa:loveu::loveu::loveu::diabloti: Cześć Madzia :loveu: Nie mówiłam ? Mówiłam..... Jezeli komuś nie odpowiedziałam a pisał przede mną to wybaczcie...Dogo mi chodzi z prędkością żółwia:angryy: Niemozliwością jest spędzać 24 godziny aby gdziekolwiek coś napisać :shake: :cool1: Dzisiaj dziewczynki były pół dnia w lesie :) Padły a ja razem z nimi :evil_lol: Foty mam tylko....( Edyta spokojnie - proszę Cię nie denerwuj się ) ....dogo cofnęło się drastycznie w rozwoju do początków działalności netu :angryy: KIlka fot wstawię ale nie wiem czy do rana wlezą :razz: Takie coś mnie wczoraj woziło :-o Ja w lusterku tego czegoś :evil_lol: A sroka patrzy.... Mój kawałek ogrodu I wczorajsze wieczorne niebo Quote
aga1215 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 WitajUmęczona:multi: Była gupawka?????????????? A może dziewczynki grzybków nazbierały? Quote
Pysia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jezu otwarło mi się po kilku minutach :crazyeye: :multi: No to dalej foty póki działa :evil_lol: Prywatny łapach much W misternej sieci Utkanej z linki i światła :loveu: Tak zarósł mi winogron i winnobluszcz na działce :crazyeye: Dywan z cynii Quote
Pysia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Troszkę dzisiejszego lata mam dla Was :loveu: Quote
beria Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='Pysia'] Takie coś mnie wczoraj woziło :-o http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.120-1.jpg Ja w lusterku tego czegoś :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.121-2.jpg A sroka patrzy.... ... a Ju nie widział :diabloti: Kto Cię takim sprzętm woził :cool3: Quote
Maga100 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.120-1.jpg o rany, Pysiu, złamałaś się? :crazyeye: :p :p :p :p Piekny widok :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='beria']... a Ju nie widział :diabloti: Kto Cię takim sprzętm woził :cool3: Widział widział :eviltong: Woził mnie jego kuzynek ;) [quote name='Maga100']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.120-1.jpg o rany, Pysiu, złamałaś się? :crazyeye: :p :p :p :p Piekny widok :loveu: :loveu: Nie złamałam się :shake: Zresztą TZ-towi nie tego typu motory się podobają tylko takie co mają więcej niklu i chromu ;) Ścigacze go nie pociągają wcale :multi: Zdąrtzyłam nalać wody do wanny, wykąpać się i nakremować, minęło kilka minut jak przyszłam i dogo raczyło się otworzyć :angryy: Idę spać tylko przy okazji wstawię następne fotki ;) Szelma na wsi Ten pies to suka jakby się ktoś pytał ... Chłodno więc przybyło energii ;) I zadowolenia Taki pysio Szelmy uśmiechnięty :loveu: Dobranoc :loveu: Quote
Maga100 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='Pysia'] Nie złamałam się :shake: Zresztą TZ-towi nie tego typu motory się podobają tylko takie co mają więcej niklu i chromu ;) Ścigacze go nie pociągają wcale :multi: no to pozwól mu kupić chopperka :p Quote
Medorowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 :turn-l::turn-l: Pysiu sprawdź jeszcze raz pod ogonem, bo chyba Cię ktoś oszukał:diabloti: [quote name='Pysia'] Ten pies to suka jakby się ktoś pytał ... http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.137-1.jpg Dobranoc :loveu: Dobry dzionek:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Czesc Pysiu, oczywiscie o ile ta wiadomosc zostanie zamieszczona na dogo a nie zawieszona w przestrzeni:diabloti: ....to zycze milej niedzieli...fociaki obejrzalam na 3 raty bo chyba sie zawieszało dogo i dosc dlugo strony sie otwieraly:lol: :lol: :lol: ale co tam...damy rade.....i kolejny mulisty kryzys przetrzymamy:diabloti: Quote
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witaj Pysiu co ma pięknie zarośniety ogród i psy :grin: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 mmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Maga100']no to pozwól mu kupić chopperka :p Już mu kupiłam jedną zabawke :cool1: Kilka dni temu..... [quote name='madzia i medor']:turn-l::turn-l: Pysiu sprawdź jeszcze raz pod ogonem, bo chyba Cię ktoś oszukał:diabloti: Dobry dzionek:loveu: Pod ogonem ma wydech :diabloti: Dzień dobry :multi: Dogo nadal mi muli tak że od 2 godzin wchodzę na dogo :angryy: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Pysiu, oczywiscie o ile ta wiadomosc zostanie zamieszczona na dogo a nie zawieszona w przestrzeni:diabloti: ....to zycze milej niedzieli...fociaki obejrzalam na 3 raty bo chyba sie zawieszało dogo i dosc dlugo strony sie otwieraly:lol: :lol: :lol: ale co tam...damy rade.....i kolejny mulisty kryzys przetrzymamy:diabloti: Cześć :) Nie wiem czy moja cierpliwość wytrzyma :razz: [quote name='bonita']Witaj Pysiu co ma pięknie zarośniety ogród i psy :grin: :loveu: Psa bo jeden jest łysy jak kolano :evil_lol: Witaj z wywczasów :multi: Nie wiem czy mi się uda wejść do Cię :cool1: Quote
agbar Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 dzien dobry:multi: a Wasia mowila ze cos przed nami ukrywasz...mrrrrrrrrrrrr:diabloti: :eviltong: Quote
Pysia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:multi: a Wasia mowila ze cos przed nami ukrywasz...mrrrrrrrrrrrr:diabloti: :eviltong: Ja :crazyeye: Jakże bym mogła :shake: :crazyeye: :cool3: :evil_lol: Skoro się otworzyło to foty wstawiam :) Zmorka penetratorka działki Wszystko po staremu Taj jak rok temu Oprócz tego że w tym roku łysa jest Zmorka a obrośnieta Szelma :evil_lol: Biegam Quote
Vectra Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pyśka no dawaj to mrrrrrrrrrr Bo fajne takie zielone :) a z jakim potworem ? :diabloti: Quote
Pysia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Vectra napisał(a):Pyśka no dawaj to mrrrrrrrrrr Bo fajne takie zielone :) a z jakim potworem ? :diabloti: Mrrrrrrrrrrrr czyli Mruczusia niech dadzą właściciele :evil_lol: Kupiłam go im bo chcieli a dwóch na jednego to za wiele nawet na mnie ;) Mój TZ i moja Weszka mieli takie marzenie - no to niech im świeci słoneczko przez szybedach :diabloti: Jako że jest to zabawka a nie samochód to silnik ma oczywiście odpowiedni do swej roli czyli 5.2 benzyna, automat wersja Infinity Gold czy jakoś tak. Kolor ciemna zieleń matalik, wyposarzenie: cholera wie ile przycisków i cholera wie po cholere one są. Jako że to zabawka to opony ma 275 rozmiar. Teraz TZ ma nareszcie to co chciał :evil_lol: Tylko że męczy mnie abym mu znalazła instrukcje po polsku bo licho wie co do czego i jak :diabloti: Szukałam w necie - nie ma :shake: Więc dalej pozostanie w niewiedzy on a ja za to dzięki poszukiwaniom dowiedziałam się ogrom rzeczy i powiem że kuna pochlebnych :crazyeye: Tylko te śliskie fotele ....:evil_lol: :diabloti: I ten krztuszacy się wydech zamiast abartu Audi Q7 :shake: Buahahahaha umieram ze smiechu właśnie :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Maga100 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Pysia']Już mu kupiłam jedną zabawke :cool1: Kilka dni temu..... mnie się baaaarrrrrrdzo podoba ta zabawka :loveu: :loveu: :p :p [quote name='Pysia'] silnik ma oczywiście odpowiedni do swej roli czyli 5.2 benzyna, i odpowiednie spalanie, jak mniemam? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 E tam , spalanie nie jest ze :diabloti: Legwan pali ile mu się wleje , ale 20 litrów nie przekroczył :evil_lol: Wyposarzenie Pysiu to tam w podstawie brzmi - jest wszystko oprócz wodotrysku :diabloti: A mój TZ stwierdził , że za małe to 5,2 litra , on chce zmienić na 5,9 :evil_lol: Quote
agbar Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu: mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu: mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu: Quote
Recommended Posts