Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Jeszcze dzisiaj miałaś kolorowe wizje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dobrze, że je utrwaliłaś, bo nikt by nie uwierzył :diabloti:

Chyba zacznę focić niebo ;) Świetne :loveu:

Ja - wróżka co szepcze do uszka - mówię Ci ze to niebo było u Cię jak patrzyłaś na TV :diabloti:
Fotki sa takie sobie bo już ciutke nauczyłam się ustawiać Viktora na czarne psy ale jestem w lesie jezeli chodzi o czarne niebo :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja - wróżka co szepcze do uszka - mówię Ci ze to niebo było u Cię jak patrzyłaś na TV :diabloti:
Fotki sa takie sobie bo już ciutke nauczyłam się ustawiać Viktora na czarne psy ale jestem w lesie jezeli chodzi o czarne niebo :evil_lol:

Nie patrzyłam na TV :diabloti: Dzisiaj od rana sprzątam, piorę i inne takie :placz:
I niebo też było inne, bo u nas około 20 nie padało :p
Niedługo Victor zostanie ostatecznie ujarzmiony ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Pysiu zmień dilera:placz::placz::placz:;):loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak serio serio to rzeczywiście było takie niebo u nas:loveu: - ale ja wtedy jechałam na piwko a jak wiadomo aparata wtedy nie zabieram :evil_lol:

Posted

Cześć babciu Pysiu:loveu::loveu:
Widziałam.....:multi::multi::multi: śliczne było to niebo nad nami:lol:- akurat jechaliśmy z Tz do M1 i miałam okazję zobaczyć ten przedziwny kolor nieba i chmur, które jakby były podświetlone od dołu:crazyeye:

Posted

Witajcie w ten piękny słoneczny dzień :multi:
Ja sobie pracuję a własciwie robię dobre wrażenie co wcale mnie nie cieszy :shake: Czas się dłuży jak licho no i muszę siedzieć na doopalonie :cool1: Wolę sobie polotać :diabloti: :evil_lol:
Miłego dnia życzę :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień :multi:
Ja sobie pracuję a własciwie robię dobre wrażenie co wcale mnie nie cieszy :shake: Czas się dłuży jak licho no i muszę siedzieć na doopalonie :cool1: Wolę sobie polotać :diabloti: :evil_lol:
Miłego dnia życzę :loveu:

Cześć Pysiu:lol:
Ja nie wiem gdzie ty kobito widzisz to słońce??:crazyeye: Może wczorajsze dragi jeszcze działają:evil_lol::evil_lol:
Jak wrócisz z pracki cho do mnie na kawkę:razz: Zobaczysz moje kluchi....:loveu:
A w pracy wytrwałości życzę:roll:

Posted

bouvik napisał(a):
Cześć Pysiu:lol:
Ja nie wiem gdzie ty kobito widzisz to słońce??:crazyeye: Może wczorajsze dragi jeszcze działają:evil_lol::evil_lol:
Jak wrócisz z pracki cho do mnie na kawkę:razz: Zobaczysz moje kluchi....:loveu:
A w pracy wytrwałości życzę:roll:

Nie mogę Justynko...Jako posiadaczka 2 psów i osoba za nie odpowiedzialna - do tego pracująca - mając czas wolny muszę go im poświęcić :cool3: A TZ wróci w nocy....

:pcze Pysiulko....
u nas nie ma słoneczka i jest zimno....brrrrrrrrrrrrrr

U nas teraz tez nie ma :cool1: Ale zimno aż tak nie ma :p
Zaraz dostanę apopleksji w pracy bo żywcem nie ma co robić!!!!!

Posted

Pysia napisał(a):

Zaraz dostanę apopleksji w pracy bo żywcem nie ma co robić!!!!!

na ja Cie w końcu zaprowadzę do lekarza specjalisty od urazów głowy :p jak ma zapiernicz w pracy to mi ryczy że masakra, że za dużo pracy.... a jak nie ma co robić to też źle :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
na ja Cie w końcu zaprowadzę do lekarza specjalisty od urazów głowy :p jak ma zapiernicz w pracy to mi ryczy że masakra, że za dużo pracy.... a jak nie ma co robić to też źle :shake:

Buahahaha myślisz ze mnie kiedyś mamusia upuściła na główke? :diabloti:
No bo jak nie ma co robić to tak się dłuży czas ze idzie jajo znieść, wysiedzieć i odchować pisklaka :evil_lol:

clockwork napisał(a):
zajebioza :mdleje: :diabloti:

[SIZE=3]dopiero tera sie melduje bo... cały dzień wrzucałam fotki... duuuuużo fotek :roll:

To leeeeeeeeeeeeeeeeecę na swej miotle zobaczyć tylko zakopę poranną dziure pod tują ....

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej
opowiadanie o tęczy :cool2:
rzuc tę prace jak Ci się w niej nudzi, poszukaj innej:eviltong:
pozdrowienia:p

Nie rzucę bo ją lubię :eviltong:

:razz:...Pysiu ...kogo zakopałas w dziurce pod tują.......;)

Zakopę Szelme po wypchaniu :diabloti:
Lecę do Weszki bo może spłodzę coś jak mi wena przyjdzie ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie rzucę bo ją lubię :eviltong:

Zakopę Szelme po wypchaniu :diabloti:
Lecę do Weszki bo może spłodzę coś jak mi wena przyjdzie ;)

splodz trojaczki..Wasia sie uraduje :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
WASIA SRAAASIAAAAAA!!!!!!!!! :angryy::diabloti:

srasia..tzn ten tego tfu..Wasia :loveu: jak szybciutko przybieglas....my tu tak tylko o tobie slowko szepnelismy a ty kochanienka jak na skrzydelkach janielskich i juz jestes..chyba szybko gnalas bos taka czerwona....usiadz,ostygnij,wody? soczku?kompociku? plaszczyk??:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
srasia..tzn ten tego tfu..Wasia :loveu: jak szybciutko przybieglas....my tu tak tylko o tobie slowko szepnelismy a ty kochanienka jak na skrzydelkach janielskich i juz jestes..chyba szybko gnalas bos taka czerwona....usiadz,ostygnij,wody? soczku?kompociku? plaszczyk??:diabloti:

przytuptałam w mych pantofelkach na obcasiku, w zwiewnej sukieneczce w kwiaty... poproszę soczku... i płaszczyk bo uciekam, zmykam, ulatniam sie niczym ta nimfa leśna a odrobinkę chłodno się zrobiło...

Posted

malawaszka napisał(a):
przytuptałam w mych pantofelkach na obcasiku, w zwiewnej sukieneczce w kwiaty... poproszę soczku... i płaszczyk bo uciekam, zmykam, ulatniam sie niczym ta nimfa leśna a odrobinkę chłodno się zrobiło...
:razz:....:hmmmm: do takiego odzienia niezbędna szarfa w tffych złotych włosach...i lekka z mgły utkana torebeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']srasia..tzn ten tego tfu..Wasia :loveu: jak szybciutko przybieglas....my tu tak tylko o tobie slowko szepnelismy a ty kochanienka jak na skrzydelkach janielskich i juz jestes..chyba szybko gnalas bos taka czerwona....usiadz,ostygnij,wody? soczku?kompociku? plaszczyk??:diabloti:

[quote name='malawaszka']przytuptałam w mych pantofelkach na obcasiku, w zwiewnej sukieneczce w kwiaty... poproszę soczku... i płaszczyk bo uciekam, zmykam, ulatniam sie niczym ta nimfa leśna a odrobinkę chłodno się zrobiło...

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....:hmmmm: do takiego odzienia niezbędna szarfa w tffych złotych włosach...i lekka z mgły utkana torebeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy ktoś kiedyś wspominał że ja jestem szurnięta? :diabloti: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Czy ktoś kiedyś wspominał że ja jestem szurnięta? :diabloti: :evil_lol:

ty:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: alez...absolutnie, nie ma mowy, nigdy w zyciu...coz za podejrzenia...kto smial insynuowac takie rzeczy:crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Czy ktoś kiedyś wspominał że ja jestem szurnięta? :diabloti: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:oj Pysiu ....o Tobie ....nigdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: