Pysia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 beria napisał(a):Jeszcze dzisiaj miałaś kolorowe wizje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dobrze, że je utrwaliłaś, bo nikt by nie uwierzył :diabloti: Chyba zacznę focić niebo ;) Świetne :loveu: Ja - wróżka co szepcze do uszka - mówię Ci ze to niebo było u Cię jak patrzyłaś na TV :diabloti: Fotki sa takie sobie bo już ciutke nauczyłam się ustawiać Viktora na czarne psy ale jestem w lesie jezeli chodzi o czarne niebo :evil_lol: Quote
beria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Pysia napisał(a):Ja - wróżka co szepcze do uszka - mówię Ci ze to niebo było u Cię jak patrzyłaś na TV :diabloti: Fotki sa takie sobie bo już ciutke nauczyłam się ustawiać Viktora na czarne psy ale jestem w lesie jezeli chodzi o czarne niebo :evil_lol: Nie patrzyłam na TV :diabloti: Dzisiaj od rana sprzątam, piorę i inne takie :placz: I niebo też było inne, bo u nas około 20 nie padało :p Niedługo Victor zostanie ostatecznie ujarzmiony ;) Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :crazyeye:CUDNE................................................. Pysiu zmień dilera:placz::placz::placz:;):loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Pysiu zmień dilera:placz::placz::placz:;):loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak serio serio to rzeczywiście było takie niebo u nas:loveu: - ale ja wtedy jechałam na piwko a jak wiadomo aparata wtedy nie zabieram :evil_lol: Quote
anetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzysssysss...To jest koniec swiata! :scared: PIEKNE!:loveu::loveu: Quote
bouvik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cześć babciu Pysiu:loveu::loveu: Widziałam.....:multi::multi::multi: śliczne było to niebo nad nami:lol:- akurat jechaliśmy z Tz do M1 i miałam okazję zobaczyć ten przedziwny kolor nieba i chmur, które jakby były podświetlone od dołu:crazyeye: Quote
Paula Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Aaaaaa :mdleje: zajebioza :loveu: (jak to mówi Magda Klockowa ;)) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.17-4.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.50-2.jpg Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witajcie w ten piękny słoneczny dzień :multi: Ja sobie pracuję a własciwie robię dobre wrażenie co wcale mnie nie cieszy :shake: Czas się dłuży jak licho no i muszę siedzieć na doopalonie :cool1: Wolę sobie polotać :diabloti: :evil_lol: Miłego dnia życzę :loveu: Quote
bouvik Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie w ten piękny słoneczny dzień :multi: Ja sobie pracuję a własciwie robię dobre wrażenie co wcale mnie nie cieszy :shake: Czas się dłuży jak licho no i muszę siedzieć na doopalonie :cool1: Wolę sobie polotać :diabloti: :evil_lol: Miłego dnia życzę :loveu: Cześć Pysiu:lol: Ja nie wiem gdzie ty kobito widzisz to słońce??:crazyeye: Może wczorajsze dragi jeszcze działają:evil_lol::evil_lol: Jak wrócisz z pracki cho do mnie na kawkę:razz: Zobaczysz moje kluchi....:loveu: A w pracy wytrwałości życzę:roll: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :pcze Pysiulko.... u nas nie ma słoneczka i jest zimno....brrrrrrrrrrrrrr Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 bouvik napisał(a):Cześć Pysiu:lol: Ja nie wiem gdzie ty kobito widzisz to słońce??:crazyeye: Może wczorajsze dragi jeszcze działają:evil_lol::evil_lol: Jak wrócisz z pracki cho do mnie na kawkę:razz: Zobaczysz moje kluchi....:loveu: A w pracy wytrwałości życzę:roll: Nie mogę Justynko...Jako posiadaczka 2 psów i osoba za nie odpowiedzialna - do tego pracująca - mając czas wolny muszę go im poświęcić :cool3: A TZ wróci w nocy.... Alicjarydzewska napisał(a)::pcze Pysiulko.... u nas nie ma słoneczka i jest zimno....brrrrrrrrrrrrrr U nas teraz tez nie ma :cool1: Ale zimno aż tak nie ma :p Zaraz dostanę apopleksji w pracy bo żywcem nie ma co robić!!!!! Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pysia napisał(a): Zaraz dostanę apopleksji w pracy bo żywcem nie ma co robić!!!!! na ja Cie w końcu zaprowadzę do lekarza specjalisty od urazów głowy :p jak ma zapiernicz w pracy to mi ryczy że masakra, że za dużo pracy.... a jak nie ma co robić to też źle :shake: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 paula_z napisał(a):Aaaaaa :mdleje: zajebioza :loveu: (jak to mówi Magda Klockowa ;)) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.17-4.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.50-2.jpg zajebioza :mdleje: :diabloti: [SIZE=2] dopiero tera sie melduje bo... cały dzień wrzucałam fotki... duuuuużo fotek :roll: Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):na ja Cie w końcu zaprowadzę do lekarza specjalisty od urazów głowy :p jak ma zapiernicz w pracy to mi ryczy że masakra, że za dużo pracy.... a jak nie ma co robić to też źle :shake: Buahahaha myślisz ze mnie kiedyś mamusia upuściła na główke? :diabloti: No bo jak nie ma co robić to tak się dłuży czas ze idzie jajo znieść, wysiedzieć i odchować pisklaka :evil_lol: clockwork napisał(a):zajebioza :mdleje: :diabloti: [SIZE=3]dopiero tera sie melduje bo... cały dzień wrzucałam fotki... duuuuużo fotek :roll: To leeeeeeeeeeeeeeeeecę na swej miotle zobaczyć tylko zakopę poranną dziure pod tują .... Quote
Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hej opowiadanie o tęczy :cool2: rzuc tę prace jak Ci się w niej nudzi, poszukaj innej:eviltong: pozdrowienia:p Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :razz:...Pysiu ...kogo zakopałas w dziurce pod tują.......;) Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pegaza napisał(a):Hej opowiadanie o tęczy :cool2: rzuc tę prace jak Ci się w niej nudzi, poszukaj innej:eviltong: pozdrowienia:p Nie rzucę bo ją lubię :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...Pysiu ...kogo zakopałas w dziurce pod tują.......;) Zakopę Szelme po wypchaniu :diabloti: Lecę do Weszki bo może spłodzę coś jak mi wena przyjdzie ;) Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pysia napisał(a):Nie rzucę bo ją lubię :eviltong: Zakopę Szelme po wypchaniu :diabloti: Lecę do Weszki bo może spłodzę coś jak mi wena przyjdzie ;) splodz trojaczki..Wasia sie uraduje :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 WASIA SRAAASIAAAAAA!!!!!!!!! :angryy::diabloti: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):WASIA SRAAASIAAAAAA!!!!!!!!! :angryy::diabloti: srasia..tzn ten tego tfu..Wasia :loveu: jak szybciutko przybieglas....my tu tak tylko o tobie slowko szepnelismy a ty kochanienka jak na skrzydelkach janielskich i juz jestes..chyba szybko gnalas bos taka czerwona....usiadz,ostygnij,wody? soczku?kompociku? plaszczyk??:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):srasia..tzn ten tego tfu..Wasia :loveu: jak szybciutko przybieglas....my tu tak tylko o tobie slowko szepnelismy a ty kochanienka jak na skrzydelkach janielskich i juz jestes..chyba szybko gnalas bos taka czerwona....usiadz,ostygnij,wody? soczku?kompociku? plaszczyk??:diabloti: przytuptałam w mych pantofelkach na obcasiku, w zwiewnej sukieneczce w kwiaty... poproszę soczku... i płaszczyk bo uciekam, zmykam, ulatniam sie niczym ta nimfa leśna a odrobinkę chłodno się zrobiło... Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):przytuptałam w mych pantofelkach na obcasiku, w zwiewnej sukieneczce w kwiaty... poproszę soczku... i płaszczyk bo uciekam, zmykam, ulatniam sie niczym ta nimfa leśna a odrobinkę chłodno się zrobiło...:razz:....:hmmmm: do takiego odzienia niezbędna szarfa w tffych złotych włosach...i lekka z mgły utkana torebeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='dealer']srasia..tzn ten tego tfu..Wasia :loveu: jak szybciutko przybieglas....my tu tak tylko o tobie slowko szepnelismy a ty kochanienka jak na skrzydelkach janielskich i juz jestes..chyba szybko gnalas bos taka czerwona....usiadz,ostygnij,wody? soczku?kompociku? plaszczyk??:diabloti: [quote name='malawaszka']przytuptałam w mych pantofelkach na obcasiku, w zwiewnej sukieneczce w kwiaty... poproszę soczku... i płaszczyk bo uciekam, zmykam, ulatniam sie niczym ta nimfa leśna a odrobinkę chłodno się zrobiło... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:....:hmmmm: do takiego odzienia niezbędna szarfa w tffych złotych włosach...i lekka z mgły utkana torebeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ktoś kiedyś wspominał że ja jestem szurnięta? :diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pysia napisał(a):Czy ktoś kiedyś wspominał że ja jestem szurnięta? :diabloti: :evil_lol: ty:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: alez...absolutnie, nie ma mowy, nigdy w zyciu...coz za podejrzenia...kto smial insynuowac takie rzeczy:crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Pysia']Czy ktoś kiedyś wspominał że ja jestem szurnięta? :diabloti: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:oj Pysiu ....o Tobie ....nigdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts