Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Dołóż dołóż niech waży 25:evil_lol:
no ja takie coś znam tylko z opowiadań więc chętnie bym to zobaczyła:evil_lol:

Zmorka ma kare
Bagaż ma wazyć do 30 kg. + podręczny do 5 :) Więc mieszczą się oboje :eviltong:
Zmorka już w domu i śpi jak zabita obok mnie wyglądając przy tym rozczulająco :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']taa złosć Ci już przeszła :razz:
znam to znam bo ja tez mam takie chwilówki:cool1:
to o której to Karol wyjeżdża?
Gdyby nie poddenerwowanie wyjazdem to złości wcale by nie było :cool1: No bo kto mając psy i kota w domu kładzie żarcie na podłodze....

[quote name='Pegaza']kurna taką fajna emotke mam z bigben i ją nijak wkleić nie idzie:mad:

jest jest udało się
Super :multi:

Może Karol jednak jutro powie ze jednak nie jedzie? :roll: Nawet przez sekunde bym mu nie wygadywała wydanej kasy....

Posted

Pegaza napisał(a):
Chyba masz nocke znów z głowy:roll:
a on sam cieszy się pewnie na ten wyjazd czy raczej obawia?

Chyba jednak usnę bo jestem zmęczona...Oczy same mi się juz kleją :roll:
Karol? Wczoraj kupa stresu bo sporo spraw do załatwienia jeszcze. Dzisiaj....Wyluzowany i pełen oczekiwania bo wie że wszystko gotowe ;)

Posted

Witaj Pysiu :multi: Nie stresuj się i słuchaj Ali :grins::
[quote name='Alicjarydzewska']Pysiulku ...i przestań że ty się denerwować ...zapomniałas jak mnie uspokajałaś abym dała na luz ..bo Kuba to chłopak i sam może se pojechać ;)....Karol też chłopak i to starsiejszy od Kuby ....Kubek dzis pojechał sobie pociągiem z Gliwic do Poznania ...posłał eska że dojechał ...czas puścić mamciną sukieneczkę ...Pyśku głowa do góry ...uśmiech na twarz ...KAROL da sobie rade ...BUZIORKI

Posted

Och, Pysiu !!!
Nadrobiłam 44 strony ! :crazyeye:
I :

Waszka robi świetne zdjęcia ! :p
Ju jest bosssski !
Księżniczka w swej łodzi równie bossska .
Zmorka C U D N A . Po prostu rewelacyjna ! :loveu:

Karol ! jedź zdobywać brytów . Poradzisz se chłopie. Pokażesz tej swojej nadopiekuńczej Mamuni, że ona to Ci tylko ciężarem u plecaka wisi :cool1:

Całuję Was Wszystkich. Zbierajcie sie zdobywać NOWE Każde z Was je będzie miała .
I będą suuuuuuper !!!!!!!!!!!

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj Pysiu :multi: Nie stresuj się i słuchaj Ali :grins::

Karol jeździ sam na wczasy już od 2 lat :eviltong: Pierwszy raz pojechał w wieku 17 -stu :eviltong: I nie do znajomych tylko kupą pojechali sobie :)
Taki wyjazd to jednak zupełnie co innego....Ech....

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Och, Pysiu !!!
Nadrobiłam 44 strony ! :crazyeye:
I :

Waszka robi świetne zdjęcia ! :p
Ju jest bosssski !
Księżniczka w swej łodzi równie bossska .
Zmorka C U D N A . Po prostu rewelacyjna ! :loveu:

Karol ! jedź zdobywać brytów . Poradzisz se chłopie. Pokażesz tej swojej nadopiekuńczej Mamuni, że ona to Ci tylko ciężarem u plecaka wisi :cool1:

Całuję Was Wszystkich. Zbierajcie sie zdobywać NOWE Każde z Was je będzie miała .
I będą suuuuuuper !!!!!!!!!!!

Pewnie :mad: A mnie za foty Ju nie pochwalisz tylko jego że świetnie wygląda :diabloti:
Zmorka cudna :loveu: JA ja obcinałam :eviltong:
Co do Karola to czy przypadkiem ktoś jakiś czas temu nie ronił łez z tej samej przyczyny co ja teraz? :mad:
Niech zdobywa NOWE :) Tylko dlaczego moje serce tak skacze w środku :shake:

Posted

TOWER OF LONDON
NAJWIĘKSZE PONURAKI NA ŚWIECIE
JAK NIE ZGUBIĆ SIĘ W METRZE
DUŻO ROZRYWEK
KAROL NIECH PAMIĘTA ŻE TAM NAWET PSY KIERUJĄ znaczy się siedzą po stronie kierowcy:diabloti:
Pysiu trzymaj swoje serducho coby ci nie zwiało. A Karol będzie miał kiedyś miłe wspomnienia- mam nadzieję;)

Posted

Edytko się nie obejrzysz aż już wróci spowrotem:p
nie martw się:calus: będzie dobrze:thumbs:
a ja ide śpiochac i snić o takiej pogodziedobranoc:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Wypcham Zmore :angryy: Poszła sobie do Karola do góry jak nas nie było i zeżarła:
1 kg. makaronu ( włoskiego)
3 zupki chińskie ( Knorra)
1kg. cukru ( Polska)
10 rosołków z kury ( Knorr)
10 kostek cebulowych ( Knorr)
25 dkg herbaty rozpuszczalnej ( owocowa)
Napoczęła :
1 paczke ryżu w woreczkach
1 torebke barszczu czerwonego
1 torebke gorącego kubka ( Knorr żurek z grzankami)
1 kisiel

A po naszym przyjeździe odstawiła taniec bo jej się pić chciało a wodę wypiła....

Wypcham !!!!!

Acch te spkojne i grzeczniutkie pieseczki:loveu::loveu::diabloti:

Pysiu, ty się nie martwiaj, bo Karol to już big chłop i zdąży Cię jeszcze zaskoczyć:p

Posted

evaxon napisał(a):
:mad:Teściówka
gdzie mi chlopa posyłasz:mad:

On się sam posyła....:cool1:
A Karol to mnie od swojego urodzenia nieustannie zaskakuje :loveu:
W brzuchu mam stado wyjących wilków :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
On się sam posyła....:cool1:

:calus::calus: Ty się nie martwiaj, tylko cieszkaj, że masz syna odważnego i nie bojącego się "próbować życia";):lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']:calus::calus: Ty się nie martwiaj, tylko cieszkaj, że masz syna odważnego i nie bojącego się "próbować życia";):lol:;)podpisuję się pod słowami Tyszanki:p...Pysiu ...pysio do góry;)...
:calus:

Posted

Witaj Pysiu:loveu:
Nie martw się o chłopaka i życz mu ode mnie spokojnej podróży:lol:
I niech pocyka dużo fot:evil_lol:- będzie co oglądać jak wróci;)
Pozdrawiam Ciebie i Ju- zestresowanych rodziców wyjeżdżającego jedynaka:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1'] TOWER OF LONDON
NAJWIĘKSZE PONURAKI NA ŚWIECIE
JAK NIE ZGUBIĆ SIĘ W METRZE
DUŻO ROZRYWEK
KAROL NIECH PAMIĘTA ŻE TAM NAWET PSY KIERUJĄ znaczy się siedzą po stronie kierowcy:diabloti:
Pysiu trzymaj swoje serducho coby ci nie zwiało. A Karol będzie miał kiedyś miłe wspomnienia- mam nadzieję;)

szczególnie na to ostatnie niech uważa.. bo ja ze 4 razy zderzyłabym sie z autem... patrze w lewo- pusto- wychodze na ulice.. :crazyeye::crazyeye: pisk opon z prawej - dzięki bogu auta mają tam sprawne hamulce a kierowcy biorą poprawke na kupe nierozgarniętych przybyszów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozatym Pysiaczku- wysyłaj synka i niech wraca z bagażem dobrych wspomnień!!!! :loveu: a Ty sie nie zamartwiaj- bo z jego znajomością języka nie będzie tam bezrobotnym inwalidą językowym!!! bedzie dobrze, albo i lepiej!!!!!! wrota ma otwarte!!!!

[quote name='Pysia']On się sam posyła....:cool1:
motylki Pysiu... to są motylki ;) :kciuki:

P.S. z ciekawości zapytam o konsystencje porannego stolca Zmorki- po wczorajszej kolacji :oops::oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu ! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Nie martw się !
I pamiętaj :
ONI ŚWIETNIE SOBIE BEZ NAS RADZĄ ! :lol::pświęta racja Haniu ....święta racja...

ale też wiedzą że w razie czego ....ktoś na nich czeka i mają w nas oparcie...wiara w nasze pociechy jest najważniejsza

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

ale też wiedzą że w razie czego ....ktoś na nich czeka i mają w nas oparcie...wiara w nasze pociechy jest najważniejsza

Alu , co Ty jadasz, że tak mądrze gadasz ???? :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu , co Ty jadasz, że tak mądrze gadasz ???? :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tajemnica ...;)...to moja NOWA dieta:evil_lol: