Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pegaza']Dołóż dołóż niech waży 25:evil_lol: no ja takie coś znam tylko z opowiadań więc chętnie bym to zobaczyła:evil_lol: Zmorka ma kare Bagaż ma wazyć do 30 kg. + podręczny do 5 :) Więc mieszczą się oboje :eviltong: Zmorka już w domu i śpi jak zabita obok mnie wyglądając przy tym rozczulająco :loveu: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 taa złosć Ci już przeszła :razz: znam to znam bo ja tez mam takie chwilówki:cool1: to o której to Karol wyjeżdża? Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 kurna taką fajna emotke mam z bigben i ją nijak wkleić nie idzie:mad: jest jest udało się Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pegaza']taa złosć Ci już przeszła :razz: znam to znam bo ja tez mam takie chwilówki:cool1: to o której to Karol wyjeżdża? Gdyby nie poddenerwowanie wyjazdem to złości wcale by nie było :cool1: No bo kto mając psy i kota w domu kładzie żarcie na podłodze.... [quote name='Pegaza']kurna taką fajna emotke mam z bigben i ją nijak wkleić nie idzie:mad: jest jest udało się Super :multi: Może Karol jednak jutro powie ze jednak nie jedzie? :roll: Nawet przez sekunde bym mu nie wygadywała wydanej kasy.... Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Chyba masz nocke znów z głowy:roll: a on sam cieszy się pewnie na ten wyjazd czy raczej obawia? Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pegaza napisał(a):Chyba masz nocke znów z głowy:roll: a on sam cieszy się pewnie na ten wyjazd czy raczej obawia? Chyba jednak usnę bo jestem zmęczona...Oczy same mi się juz kleją :roll: Karol? Wczoraj kupa stresu bo sporo spraw do załatwienia jeszcze. Dzisiaj....Wyluzowany i pełen oczekiwania bo wie że wszystko gotowe ;) Quote
Paula Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witaj Pysiu :multi: Nie stresuj się i słuchaj Ali :grins:: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiulku ...i przestań że ty się denerwować ...zapomniałas jak mnie uspokajałaś abym dała na luz ..bo Kuba to chłopak i sam może se pojechać ;)....Karol też chłopak i to starsiejszy od Kuby ....Kubek dzis pojechał sobie pociągiem z Gliwic do Poznania ...posłał eska że dojechał ...czas puścić mamciną sukieneczkę ...Pyśku głowa do góry ...uśmiech na twarz ...KAROL da sobie rade ...BUZIORKI Quote
Hanna R. Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Och, Pysiu !!! Nadrobiłam 44 strony ! :crazyeye: I : Waszka robi świetne zdjęcia ! :p Ju jest bosssski ! Księżniczka w swej łodzi równie bossska . Zmorka C U D N A . Po prostu rewelacyjna ! :loveu: Karol ! jedź zdobywać brytów . Poradzisz se chłopie. Pokażesz tej swojej nadopiekuńczej Mamuni, że ona to Ci tylko ciężarem u plecaka wisi :cool1: Całuję Was Wszystkich. Zbierajcie sie zdobywać NOWE Każde z Was je będzie miała . I będą suuuuuuper !!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 paula_z napisał(a):Witaj Pysiu :multi: Nie stresuj się i słuchaj Ali :grins:: Karol jeździ sam na wczasy już od 2 lat :eviltong: Pierwszy raz pojechał w wieku 17 -stu :eviltong: I nie do znajomych tylko kupą pojechali sobie :) Taki wyjazd to jednak zupełnie co innego....Ech.... Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Och, Pysiu !!! Nadrobiłam 44 strony ! :crazyeye: I : Waszka robi świetne zdjęcia ! :p Ju jest bosssski ! Księżniczka w swej łodzi równie bossska . Zmorka C U D N A . Po prostu rewelacyjna ! :loveu: Karol ! jedź zdobywać brytów . Poradzisz se chłopie. Pokażesz tej swojej nadopiekuńczej Mamuni, że ona to Ci tylko ciężarem u plecaka wisi :cool1: Całuję Was Wszystkich. Zbierajcie sie zdobywać NOWE Każde z Was je będzie miała . I będą suuuuuuper !!!!!!!!!!! Pewnie :mad: A mnie za foty Ju nie pochwalisz tylko jego że świetnie wygląda :diabloti: Zmorka cudna :loveu: JA ja obcinałam :eviltong: Co do Karola to czy przypadkiem ktoś jakiś czas temu nie ronił łez z tej samej przyczyny co ja teraz? :mad: Niech zdobywa NOWE :) Tylko dlaczego moje serce tak skacze w środku :shake: Quote
agnes1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 TOWER OF LONDON NAJWIĘKSZE PONURAKI NA ŚWIECIE JAK NIE ZGUBIĆ SIĘ W METRZE DUŻO ROZRYWEK KAROL NIECH PAMIĘTA ŻE TAM NAWET PSY KIERUJĄ znaczy się siedzą po stronie kierowcy:diabloti: Pysiu trzymaj swoje serducho coby ci nie zwiało. A Karol będzie miał kiedyś miłe wspomnienia- mam nadzieję;) Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Edytko się nie obejrzysz aż już wróci spowrotem:p nie martw się:calus: będzie dobrze:thumbs: a ja ide śpiochac i snić o takiej pogodziedobranoc:loveu: Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a): I : Waszka robi świetne zdjęcia ! :p :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pysia napisał(a):Wypcham Zmore :angryy: Poszła sobie do Karola do góry jak nas nie było i zeżarła: 1 kg. makaronu ( włoskiego) 3 zupki chińskie ( Knorra) 1kg. cukru ( Polska) 10 rosołków z kury ( Knorr) 10 kostek cebulowych ( Knorr) 25 dkg herbaty rozpuszczalnej ( owocowa) Napoczęła : 1 paczke ryżu w woreczkach 1 torebke barszczu czerwonego 1 torebke gorącego kubka ( Knorr żurek z grzankami) 1 kisiel A po naszym przyjeździe odstawiła taniec bo jej się pić chciało a wodę wypiła.... Wypcham !!!!! Acch te spkojne i grzeczniutkie pieseczki:loveu::loveu::diabloti: Pysiu, ty się nie martwiaj, bo Karol to już big chłop i zdąży Cię jeszcze zaskoczyć:p Quote
Pysia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 evaxon napisał(a)::mad:Teściówka gdzie mi chlopa posyłasz:mad: On się sam posyła....:cool1: A Karol to mnie od swojego urodzenia nieustannie zaskakuje :loveu: W brzuchu mam stado wyjących wilków :cool1: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pysia napisał(a):On się sam posyła....:cool1: A Karol to mnie od swojego urodzenia nieustannie zaskakuje :loveu: W brzuchu mam stado wyjących wilków :cool1: :calus::calus: Ty się nie martwiaj, tylko cieszkaj, że masz syna odważnego i nie bojącego się "próbować życia";):lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:calus::calus: Ty się nie martwiaj, tylko cieszkaj, że masz syna odważnego i nie bojącego się "próbować życia";):lol:;)podpisuję się pod słowami Tyszanki:p...Pysiu ...pysio do góry;)... :calus: Quote
bouvik Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witaj Pysiu:loveu: Nie martw się o chłopaka i życz mu ode mnie spokojnej podróży:lol: I niech pocyka dużo fot:evil_lol:- będzie co oglądać jak wróci;) Pozdrawiam Ciebie i Ju- zestresowanych rodziców wyjeżdżającego jedynaka:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='agnes1'] TOWER OF LONDON NAJWIĘKSZE PONURAKI NA ŚWIECIE JAK NIE ZGUBIĆ SIĘ W METRZE DUŻO ROZRYWEK KAROL NIECH PAMIĘTA ŻE TAM NAWET PSY KIERUJĄ znaczy się siedzą po stronie kierowcy:diabloti: Pysiu trzymaj swoje serducho coby ci nie zwiało. A Karol będzie miał kiedyś miłe wspomnienia- mam nadzieję;) szczególnie na to ostatnie niech uważa.. bo ja ze 4 razy zderzyłabym sie z autem... patrze w lewo- pusto- wychodze na ulice.. :crazyeye::crazyeye: pisk opon z prawej - dzięki bogu auta mają tam sprawne hamulce a kierowcy biorą poprawke na kupe nierozgarniętych przybyszów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozatym Pysiaczku- wysyłaj synka i niech wraca z bagażem dobrych wspomnień!!!! :loveu: a Ty sie nie zamartwiaj- bo z jego znajomością języka nie będzie tam bezrobotnym inwalidą językowym!!! bedzie dobrze, albo i lepiej!!!!!! wrota ma otwarte!!!! [quote name='Pysia']On się sam posyła....:cool1: A Karol to mnie od swojego urodzenia nieustannie zaskakuje :loveu: W brzuchu mam stado wyjących wilków :cool1: motylki Pysiu... to są motylki ;) :kciuki: P.S. z ciekawości zapytam o konsystencje porannego stolca Zmorki- po wczorajszej kolacji :oops::oops: Quote
Hanna R. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pysiu ! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Nie martw się ! I pamiętaj : ONI ŚWIETNIE SOBIE BEZ NAS RADZĄ ! :lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu ! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Nie martw się ! I pamiętaj : ONI ŚWIETNIE SOBIE BEZ NAS RADZĄ ! :lol::pświęta racja Haniu ....święta racja... ale też wiedzą że w razie czego ....ktoś na nich czeka i mają w nas oparcie...wiara w nasze pociechy jest najważniejsza Quote
Hanna R. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ale też wiedzą że w razie czego ....ktoś na nich czeka i mają w nas oparcie...wiara w nasze pociechy jest najważniejsza Alu , co Ty jadasz, że tak mądrze gadasz ???? :loveu: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Alu , co Ty jadasz, że tak mądrze gadasz ???? :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tajemnica ...;)...to moja NOWA dieta:evil_lol: Quote
Recommended Posts