Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Chcę się zdziwić :multi:
Kobiety ja jestem w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!

To kiedyś się zdziwisz:evil_lol::evil_lol:;)
Że gdzie niby jesteś o tej godzinie:-o

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Pysiowa :p
Cześć :p

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj zapracowana:multi::multi::multi::multi::multi:
Jeszcze 3 dni i mam urlop :eviltong:

[quote name='madzia i medor']To kiedyś się zdziwisz:evil_lol::evil_lol:;)
Że gdzie niby jesteś o tej godzinie:-o
Fajnie :multi: Już się nie mogę doczekać :multi:
W PRACY byłam :evil_lol: Teraz już jestem w domu i nawet po stu godzinach prób udało mi się wejść na dogomanie przyjazną wszystkim :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Przybywaj :bigok: Będę Ci gotować obiadki a w przerwach popływasz w basenie ze Zmoroszelmami ;) Popatrz - zapewniem Ci dwie gratisowe ratowniczki :diabloti: Będziesz z nimi bezpieczna :evil_lol:

nie ma lepszeg ratownika niż Leon, nie wmówisz mi :shake: Juz pisałam kiedyś - wskakuje na plecy tonącemu :cool1:

[quote name='malawaszka']aaaaaa jejuuuuu niedługo się wykąpiemy w basenikuuu :multi::multi::multi: kurna musze szybko schudnąć :angryy:

a po co? kto tam będzie cię oglądał? :evil_lol:

Posted

Hej Pysiu!
U Was pewnie leje.... tak jak u nas:mad:

Przeczytałam o fioletowym:-( Szkoda.
Trzymam kciuki za pozostałą 9:loveu:

Mimo to przesyłam słoneczne życzonka miłego dnia!

Posted

[quote name='Maga100']nie ma lepszeg ratownika niż Leon, nie wmówisz mi :shake: Juz pisałam kiedyś - wskakuje na plecy tonącemu :cool1:

a po co? kto tam będzie cię oglądał? :evil_lol:
No to Cię nie przebiję :shake: Zmorka rzeczywiście potrafi ratować :) Szelma....jest ratowana przez Zmorke :evil_lol:
A kto ją będzie oglądał? JA !! :diabloti:

[quote name='Magda_Miki']Hej Pysiu!
U Was pewnie leje.... tak jak u nas:mad:

Przeczytałam o fioletowym:-( Szkoda.
Trzymam kciuki za pozostałą 9:loveu:

Mimo to przesyłam słoneczne życzonka miłego dnia!
Hej Magda !
A właśnie że jest słoneczko i 19 st.C. Wieje tylko silny wiatr...
9 jest szczęśliwa więc będzie ok!!
Ja wysyłam trochę naszego słoneczka do Was :)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:urlop ...mam urlop...całe 35 dzionkow roboczych:multi::multi::multi:
Czy ja Ci kiedyś mówiłam że jesteś wredna i w ogóle? :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Czy ja Ci kiedyś mówiłam że jesteś wredna i w ogóle? :mad::loveu::loveu::loveu:wiedziałam że mnie koffasz ...mamusiu Pysiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:wiedziałam że mnie koffasz ...mamusiu Pysiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:ak-shot:

[quote name='madzia i medor']Witaj babuniu późno pracująca:p:p
Jeszcze trzy dni i urlopik :multi: Co prawda tylko dwa tygodnie ale....Tydzień zostawiam sobie na sierpień no i jeszcze na zime ;)

Posted

Pysia napisał(a):
:ak-shot:

Jeszcze trzy dni i urlopik :multi: Co prawda tylko dwa tygodnie ale....Tydzień zostawiam sobie na sierpień no i jeszcze na zime ;)

Dwa tygodnie, to wcale nie mało:shake::shake:Czasami jeden dzień urlopu cieszy;)
Gdzieś się wybieracie:razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu...
milego dnia...pamietaj ze juz za dwa dni urlopik :loveu:
Za trzy....Dzisiejszy dzień też się liczy.....Chyba nie wytrzymam ;)

Posted

1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x
2. Następnie odkryła ze da się weść do basenu bo przecież pańcio zrobił specjalne dla piesków schodki ( :angryy: ) i wlazła...Tylko że dno basenu jeszcze nie wyschło :chainsaw: Potem pobiegała łapeczkami jakże malutkimi ( patrz niedźwiedzie .....) mokrymi na turkusowo z większą nutą zieleni po mojej kostce brukowej :snipersm: Następne ślady wskazują na lustracje stołu na dworze :2gunfire:
Idę obudzić Karola :diabloti: Niech weźmie rozpuszczalnik i czyści to wszystko :diabloti: A dla Szelmy szykuję trociny :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x
2. Następnie odkryła ze da się weść do basenu bo przecież pańcio zrobił specjalne dla piesków schodki ( :angryy: ) i wlazła...Tylko że dno basenu jeszcze nie wyschło :chainsaw: Potem pobiegała łapeczkami jakże malutkimi ( patrz niedźwiedzie .....) mokrymi na turkusowo z większą nutą zieleni po mojej kostce brukowej :snipersm: Następne ślady wskazują na lustracje stołu na dworze :2gunfire:
Idę obudzić Karola :diabloti: Niech weźmie rozpuszczalnik i czyści to wszystko :diabloti: A dla Szelmy szykuję trociny :cool1:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Pysi wszystko w normie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Pysi wszystko w normie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Teraz leży i patrzy na mnie łabędzimi oczami :mad: Na dworze jest Zmorka.....Ta to dopiero roznosi ogród :angryy: Lata jak porąbana dookoła domu :crazyeye: Od kilku dni zaczynam się obawiać o jej zdrowie psychiczne bo to przecież NIUF!!!! :lying:

Posted

[quote name='Pysia']1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x

[quote name='Pysia']Teraz leży i patrzy na mnie łabędzimi oczami :mad: Na dworze jest Zmorka.....Ta to dopiero roznosi ogród :angryy: Lata jak porąbana dookoła domu :crazyeye: Od kilku dni zaczynam się obawiać o jej zdrowie psychiczne bo to przecież NIUF!!!! :lying::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jednak widze że wszystko w normie:eviltong:

Posted

bouvik napisał(a):

Tak bardzo walczyliśmy o fioletowego- ale najwyraźniej nie dane mu było:-(
Teraz zamartwiam się o pozostałe 9, bo Wandzi jakoś mleko znika:angryy:, a maluchy nie chcą jeść sztucznego z butli:shake:.
Trzymajcie kciuki kochani- przyda sie- jeszcze z tydzień- dopóki nie zaczniemy dokarmiać!!! Potem oczywiście tez;)
A teraz z innej beczki:p
Na rozładowanie emocji z dzisiejszego dnia, wybrałam się z Bahiyą na PIERWSZY spacer po okolicy (wiadomo-kwarantanna poszczepienna:p). Przy tym całym zamieszaniu przy szczeniakach bouvierowych nie miałam kiedy nauczyć Młodej chodzić na smyczy:cool1:, ale jak się okazało nauka wcale nie była potrzebna:lol:
Pięknie szła, jedynie co kawałek siadała i przyglądała się okolicy:loveu::loveu:
Mądre psisko- mówię wam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pod koniec- była pełna harmonia- ona i smycz:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam:cool1:

Justynko przykro z powodu odejścia fioletowego - widać tak było mu pisane :-( trzymam :kciuki: za pozostałą 9 i za mleko Wandziowe :kciuki:

noo i wielkie :klacz: dla Bahiyi??? haha jak się to pisze??? :evil_lol: