Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witaj zapracowana:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pysia napisał(a):Chcę się zdziwić :multi: Kobiety ja jestem w pracy!!!!!!!!!!!!!!!! To kiedyś się zdziwisz:evil_lol::evil_lol:;) Że gdzie niby jesteś o tej godzinie:-o Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Pysiowa :p Cześć :p [quote name='Alicjarydzewska']Witaj zapracowana:multi::multi::multi::multi::multi: Jeszcze 3 dni i mam urlop :eviltong: [quote name='madzia i medor']To kiedyś się zdziwisz:evil_lol::evil_lol:;) Że gdzie niby jesteś o tej godzinie:-o Fajnie :multi: Już się nie mogę doczekać :multi: W PRACY byłam :evil_lol: Teraz już jestem w domu i nawet po stu godzinach prób udało mi się wejść na dogomanie przyjazną wszystkim :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Pysia']Przybywaj :bigok: Będę Ci gotować obiadki a w przerwach popływasz w basenie ze Zmoroszelmami ;) Popatrz - zapewniem Ci dwie gratisowe ratowniczki :diabloti: Będziesz z nimi bezpieczna :evil_lol: nie ma lepszeg ratownika niż Leon, nie wmówisz mi :shake: Juz pisałam kiedyś - wskakuje na plecy tonącemu :cool1: [quote name='malawaszka']aaaaaa jejuuuuu niedługo się wykąpiemy w basenikuuu :multi::multi::multi: kurna musze szybko schudnąć :angryy: a po co? kto tam będzie cię oglądał? :evil_lol: Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hej Pysiu! U Was pewnie leje.... tak jak u nas:mad: Przeczytałam o fioletowym:-( Szkoda. Trzymam kciuki za pozostałą 9:loveu: Mimo to przesyłam słoneczne życzonka miłego dnia! Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :multi::multi::multi:urlop ...mam urlop...całe 35 dzionkow roboczych:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Maga100']nie ma lepszeg ratownika niż Leon, nie wmówisz mi :shake: Juz pisałam kiedyś - wskakuje na plecy tonącemu :cool1: a po co? kto tam będzie cię oglądał? :evil_lol: No to Cię nie przebiję :shake: Zmorka rzeczywiście potrafi ratować :) Szelma....jest ratowana przez Zmorke :evil_lol: A kto ją będzie oglądał? JA !! :diabloti: [quote name='Magda_Miki']Hej Pysiu! U Was pewnie leje.... tak jak u nas:mad: Przeczytałam o fioletowym:-( Szkoda. Trzymam kciuki za pozostałą 9:loveu: Mimo to przesyłam słoneczne życzonka miłego dnia! Hej Magda ! A właśnie że jest słoneczko i 19 st.C. Wieje tylko silny wiatr... 9 jest szczęśliwa więc będzie ok!! Ja wysyłam trochę naszego słoneczka do Was :) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:urlop ...mam urlop...całe 35 dzionkow roboczych:multi::multi::multi: Czy ja Ci kiedyś mówiłam że jesteś wredna i w ogóle? :mad: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia']Czy ja Ci kiedyś mówiłam że jesteś wredna i w ogóle? :mad::loveu::loveu::loveu:wiedziałam że mnie koffasz ...mamusiu Pysiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:wiedziałam że mnie koffasz ...mamusiu Pysiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :ak-shot: [quote name='madzia i medor']Witaj babuniu późno pracująca:p:p Jeszcze trzy dni i urlopik :multi: Co prawda tylko dwa tygodnie ale....Tydzień zostawiam sobie na sierpień no i jeszcze na zime ;) Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pysia napisał(a)::ak-shot: Jeszcze trzy dni i urlopik :multi: Co prawda tylko dwa tygodnie ale....Tydzień zostawiam sobie na sierpień no i jeszcze na zime ;) Dwa tygodnie, to wcale nie mało:shake::shake:Czasami jeden dzień urlopu cieszy;) Gdzieś się wybieracie:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 czesc Pysiu... milego dnia...pamietaj ze juz za dwa dni urlopik :loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu... milego dnia...pamietaj ze juz za dwa dni urlopik :loveu: Za trzy....Dzisiejszy dzień też się liczy.....Chyba nie wytrzymam ;) Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pysia napisał(a):Wypcham Szelme :cool1: o brzmi ciekawie :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia']Wypcham Szelme :cool1: znowu???:evil_lol: [quote name='Vectra']o brzmi ciekawie :diabloti: dokladnie....kontynuuj Pysiu....:diabloti: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pysia napisał(a):Wypcham Szelme :cool1: ooooo......:diabloti: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x 2. Następnie odkryła ze da się weść do basenu bo przecież pańcio zrobił specjalne dla piesków schodki ( :angryy: ) i wlazła...Tylko że dno basenu jeszcze nie wyschło :chainsaw: Potem pobiegała łapeczkami jakże malutkimi ( patrz niedźwiedzie .....) mokrymi na turkusowo z większą nutą zieleni po mojej kostce brukowej :snipersm: Następne ślady wskazują na lustracje stołu na dworze :2gunfire: Idę obudzić Karola :diabloti: Niech weźmie rozpuszczalnik i czyści to wszystko :diabloti: A dla Szelmy szykuję trociny :cool1: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pysia napisał(a):1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x 2. Następnie odkryła ze da się weść do basenu bo przecież pańcio zrobił specjalne dla piesków schodki ( :angryy: ) i wlazła...Tylko że dno basenu jeszcze nie wyschło :chainsaw: Potem pobiegała łapeczkami jakże malutkimi ( patrz niedźwiedzie .....) mokrymi na turkusowo z większą nutą zieleni po mojej kostce brukowej :snipersm: Następne ślady wskazują na lustracje stołu na dworze :2gunfire: Idę obudzić Karola :diabloti: Niech weźmie rozpuszczalnik i czyści to wszystko :diabloti: A dla Szelmy szykuję trociny :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Pysi wszystko w normie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dealer napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Pysi wszystko w normie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz leży i patrzy na mnie łabędzimi oczami :mad: Na dworze jest Zmorka.....Ta to dopiero roznosi ogród :angryy: Lata jak porąbana dookoła domu :crazyeye: Od kilku dni zaczynam się obawiać o jej zdrowie psychiczne bo to przecież NIUF!!!! :lying: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia']1. Najpierw wlazła okrakiem na moją georginie i połamała ją a potem kończąc dzieło zniszczenia puściła wielki strumień moczu na bulwy :-x 2. Następnie odkryła ze da się weść do basenu bo przecież pańcio zrobił specjalne dla piesków schodki ( :angryy: ) i wlazła...Tylko że dno basenu jeszcze nie wyschło :chainsaw: Potem pobiegała łapeczkami jakże malutkimi ( patrz niedźwiedzie .....) mokrymi na turkusowo z większą nutą zieleni po mojej kostce brukowej :snipersm: Następne ślady wskazują na lustracje stołu na dworze :2gunfire: Idę obudzić Karola :diabloti: Niech weźmie rozpuszczalnik i czyści to wszystko :diabloti: A dla Szelmy szykuję trociny :cool1: [quote name='Pysia']Teraz leży i patrzy na mnie łabędzimi oczami :mad: Na dworze jest Zmorka.....Ta to dopiero roznosi ogród :angryy: Lata jak porąbana dookoła domu :crazyeye: Od kilku dni zaczynam się obawiać o jej zdrowie psychiczne bo to przecież NIUF!!!! :lying::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jednak widze że wszystko w normie:eviltong: Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Brawo Szelma , tak trzymaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='malawaszka']:klacz: http://img284.imageshack.us/img284/8102/setiikotki0783xn.jpg http://img234.imageshack.us/img234/2613/setiikotki0803di.jpg :angel: Pysiu pamietasz to jeszcze??? Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 bouvik napisał(a): Tak bardzo walczyliśmy o fioletowego- ale najwyraźniej nie dane mu było:-( Teraz zamartwiam się o pozostałe 9, bo Wandzi jakoś mleko znika:angryy:, a maluchy nie chcą jeść sztucznego z butli:shake:. Trzymajcie kciuki kochani- przyda sie- jeszcze z tydzień- dopóki nie zaczniemy dokarmiać!!! Potem oczywiście tez;) A teraz z innej beczki:p Na rozładowanie emocji z dzisiejszego dnia, wybrałam się z Bahiyą na PIERWSZY spacer po okolicy (wiadomo-kwarantanna poszczepienna:p). Przy tym całym zamieszaniu przy szczeniakach bouvierowych nie miałam kiedy nauczyć Młodej chodzić na smyczy:cool1:, ale jak się okazało nauka wcale nie była potrzebna:lol: Pięknie szła, jedynie co kawałek siadała i przyglądała się okolicy:loveu::loveu: Mądre psisko- mówię wam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pod koniec- była pełna harmonia- ona i smycz:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam:cool1: Justynko przykro z powodu odejścia fioletowego - widać tak było mu pisane :-( trzymam :kciuki: za pozostałą 9 i za mleko Wandziowe :kciuki: noo i wielkie :klacz: dla Bahiyi??? haha jak się to pisze??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts