Vectra Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Byłam TU !!!! wychodze zgorszona :evil_lol::evil_lol: Miriam :evil_lol::evil_lol: buhahahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Koma']:hmmmm: :lol: :lol: :lol: Świetny bałwan :lol: e to nie balwan tylko pysia:cool3: :cool3: :cool3: no co wy nie poznajecie:eviltong: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):e to nie balwan tylko pysia:cool3: :cool3: :cool3: no co wy nie poznajecie:eviltong: :evil_lol: :crazyeye: Pysia to Miriam? :eek2: :roflt: Nie straszcie mnie :smhair2: Biedny JU :glaszcze: To skad sie wzial Karol? :roflt: Quote
ewelinabuck Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :cool3: :evil_lol: :evil_lol: bo pysia posiada i meskie czesci i zenskie ....hh zaplodnienie in vitro?????? ale chyba tyle lat temu nie bylo czegos takiego to moze przez zapylenie??????:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Vectra']Byłam TU !!!! wychodze zgorszona :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: myslałby kto...ze taka zgorszona:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hahaha, rewelacja :klacz: szkoda, że już ksiądz nie chodzi, prawda? :diabloti: Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Pysia'] A oto cały efekt :diabloti: hahahahah!!!! baba z jajami!!! wiadomo że musieli dorobic tego onego- powszechnie wiadomo że bałwan to facet!!! ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Zgorszyłam się!!! ;) Ceść Pysiu! Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ....i jak sąsiedzi:razz: Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Uroczy ten bałwanek MIRIAM. A ja spokojnie czekam na zdjęcia Szelmusi i Zmorusi. Quote
*Ania...Niuf* Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Agga']Uroczy ten bałwanek MIRIAM. A ja spokojnie czekam na zdjęcia Szelmusi i Zmorusi. Ja tez czekam i cos sie doczekac niemoge:eviltong: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zapewniam Was że bałwan to facet a ze ma cycki...cóż :) Cłe dorosłe życie leciał na sterydach :evil_lol: Sąsiedzi przeżyli le z powodu deszczu który zlikwidował atrybuty Miriam do rana :mad: Co do Szemusi i Zmorusi to fot śniegowych nie mam i tyle !! I mieć nie będę bo mam czarne psy i w śniegu im nie do twarzy :eviltong: Jak stopnieje śnieg to zawale Was milionem fot :) Quote
*Ania...Niuf* Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Co do Szemusi i Zmorusi to fot śniegowych nie mam i tyle !! I mieć nie będę bo mam czarne psy i w śniegu im nie do twarzy :eviltong: Jak stopnieje śnieg to zawale Was milionem fot :)[/quote] a jak nie stopnieje:diabloti: :cool3: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:o niewdzięczna .....fot skąpi Nie niewdzięczna tylko z zapaleniem korzonków :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']Co do Szemusi i Zmorusi to fot śniegowych nie mam i tyle !! I mieć nie będę bo mam czarne psy i w śniegu im nie do twarzy :eviltong: Jak stopnieje śnieg to zawale Was milionem fot :) a jak nie stopnieje:diabloti: :cool3: To mam jeszcze ponad 100 sztuk przedśnieżnych :diabloti: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Szarżująca Szelmusia :) Zwiewająca Zmorusia :) Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 14 styczeń i moje niebo :loveu: I mój orzechojad :loveu: Zmorka zaczepia Szelme Szelma się daje ;) Broni się na leżąco :) Wstała... I dawaj na Zmorke ;) Zmorka udaje Janka :evil_lol: Nic jej to nie dało:diabloti: Teraz ona leży :p Quote
Vectra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 znowu oszukane fotki dałaś - mamy zime i śnieg :evil_lol: CHCEMY FOTKI ZE ŚNIEGIEM - DUŻO ŚNIEGU :evil_lol: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Daj trochę orzeszków:evil_lol: Mogła by z łupinek obierać i obrane zostawiać:evil_lol: . Cześć Mamciu Pysiu, czy z bałwanka coś jeszcze zostało:cool3: . ( bez atrybutów ;) ) Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Vectra']znowu oszukane fotki dałaś - mamy zime i śnieg :evil_lol: CHCEMY FOTKI ZE ŚNIEGIEM - DUŻO ŚNIEGU :evil_lol: Wredna baba :diabloti: [quote name='bonita'] Daj trochę orzeszków:evil_lol: Mogła by z łupinek obierać i obrane zostawiać:evil_lol: . Cześć Mamciu Pysiu, czy z bałwanka coś jeszcze zostało:cool3: . ( bez atrybutów ;) ) Ona owszem -obiera ale dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z Bałwanka została kupka mokrego śniegu :angryy: Vectra - proszę Cię bardzo :mad: Masz śnieg :mad: ZADOWOLONA ?? :cool1: Quote
BBeta Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Pysia'] Masz jeszcze orzechy ?? :crazyeye: Teraz to już chyba mrożone :eviltong: Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :hmmmm: to chyba nie jest zadna z Twoich dziewczyn :hmmmm: Skąd wzięłaś charta afgańskiego ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 PIKA napisał(a)::hmmmm: to chyba nie jest zadna z Twoich dziewczyn :hmmmm: Skąd wzięłaś charta afgańskiego ? :evil_lol: Przyplątał się na dodatek w moim ulubionym kolorze :eviltong: Quote
Recommended Posts