malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pysia napisał(a):Myślę ze nic Cię nie jest w stanie uratować :diabloti: Jesteś już stracona :evil_lol: A NIE MÓWIŁAM???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):A NIE MÓWIŁAM???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prorok cy cóś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę spać swirnięte :) Dogobranoc dogoświruski :loveu: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Czyli mam zbierac na wiązankę już :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nugatowa napisał(a):Czyli mam zbierac na wiązankę już :placz: :placz: :placz: ahh no jak tak bardzo chcesz to chętnie przyjmę :p :Rose: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):ahh no jak tak bardzo chcesz to chętnie przyjmę :p :Rose: Weszka już się ze mną pożegnała ........:grab: :grab: :flaming: :flaming: Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nugatowa napisał(a):Weszka już się ze mną pożegnała ........:grab: :grab: :flaming: :flaming: jak to pożegnała JAK TO POŻEGNAŁA??!! :mad: JA CHCE OD CIEBIE WIĄZANKE A NIE POŻEGNAŁA!!! Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 malawaszka napisał(a):jak to pożegnała JAK TO POŻEGNAŁA??!! :mad: JA CHCE OD CIEBIE WIĄZANKE A NIE POŻEGNAŁA!!! WESZKO chodzilo mi o wiązanke pogrzebową,gdyż stwierdzono że jestem stracona :eviltong: :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nugatowa napisał(a):WESZKO chodzilo mi o wiązanke pogrzebową,gdyż stwierdzono że jestem stracona :eviltong: :eviltong: ahhh ja wiem, ale ponieważ nie kcemy Cie wysyłać tam jeszcze to zaproponowałam rozsądniejsze wyjście - czyli zapodanie tej wiązanki dla mła :p :loveu: na żywo :lol: Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A niech to.... czytam Was i czytam... i nie wiem o co chodzi ! :oops: :shake: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hmm Madame Weshhka sil wu ple :lol: :lol: ale sie wrobilam będęmusiala weszcze wreczyć kwiotki :grins: Quote
Kasia25 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pysiu!!!! Ja, tylko przelotem pragnę Cię powiadomić, że Twoja;) Muszka (ta od poetów) MA DOM!!!!:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33918 Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nugatowa napisał(a):Hmm Madame Weshhka sil wu ple :lol: :lol: ale sie wrobilam będęmusiala weszcze wreczyć kwiotki :grins: :turn-l: trza było głupot nie pisać :evil_lol: :eviltong: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Kasia25']Pysiu!!!! Ja, tylko przelotem pragnę Cię powiadomić, że Twoja;) Muszka (ta od poetów) MA DOM!!!!:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33918 Najpierw Tobie Kasiu odpowiem - :multi::multi::multi::multi::multi::multi::placz::loveu::placz::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bo wlazła mi w serce jak zadra ta psina..... Jestem szczęśliwa :) Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Honey napisał(a):A niech to.... czytam Was i czytam... i nie wiem o co chodzi ! :oops: :shake: :evil_lol: Nawet nie próbuj bo musiałabyś być taka jak one :stupid::stupid::stupid: :roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Pysia']Nawet nie próbuj bo musiałabyś być taka jak one :stupid::stupid::stupid: :roflt::roflt::roflt: ONE hahahahaha :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry! :) Witaj Izuniu :loveu: Sorki że Cię od razu nie zauważyłam ale moją galerie opanowały pensjonariuszki zakładu psychiatrycznego i jestem z tego powodu w szoku :eek2::eek2::eek2: Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Izuniu :loveu: Sorki że Cię od razu nie zauważyłam ale moją galerie opanowały pensjonariuszki zakładu psychiatrycznego i jestem z tego powodu w szoku :eek2::eek2::eek2: a czemu ten szok? :hmmmm: Przecież swoj do swego ciagnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :cool3:nieśmiałe dibry wieczór ..............:scared: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='PIKA']a czemu ten szok? :hmmmm: Przecież swoj do swego ciagnie :evil_lol: Powinnam się domyślić bo Ty tu Babciu przyszłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:nieśmiałe dibry wieczór ..............:scared: Alu nie udawaj normalną :mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Vectra napisał(a):witaj Pysiu Edysiu :loveu: No proszę :p Ta to się nie ukrywa tylko otwarcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Berawa dla tej pani :klacz::klacz::klacz: Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pysia napisał(a):Powinnam się domyślić bo Ty tu Babciu przyszłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak wariowałyście to mnie nie było :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 PIKA napisał(a):jak wariowałyście to mnie nie było :diabloti: na pewno byłaś tu duchem :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nie mam wątpliwosci, ze PIKA mogła być tu duchem...w końcu swego czasu sporo tutaj w ten sttan niewaszkości przechodziło:evil_lol: Quote
Recommended Posts