Mi. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Vectra'] ale łoczojebne:lol: WITAJ PYSIU:p Quote
Pysia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Witajcie :loveu: :loveu: :loveu: Własnym oczom nie wierze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozbyłam sie jednego rożu z brokatem z sypialni a tu taka niespodzianka :megagrin: :megagrin: :megagrin: A TZ jak to zobaczył to powiedział ze jesteśmy nietolerancyjne :crazyeye: Ufffff...Musiałam napisac takie trudne słowo tylko jeszcze nie wiem co ono znaczy :???: :siara: Został mi salon z tym cholernym barankiem:angryy: Już prawie gładź gipsową zaczeła robic ale przypomniało mi sie że do soboty mam sie wyprawadzic....Czyli zrobie za 1000 lat :grab: TZ zaczął liczyc halogenowe zyrandole i chyba bedziemy mieli ciemno w domu bo one ponoc dużo prądu żrą :mdleje: A jutro ide pod kościoł zebrac na łożko do sypielni bo on se kupił Polsta cyfrowy czy jak to sie zowie a my nie mamy łożka....:cry: Nasza kuchnia robiona na wymiar ni licho do tej w domu nie pasuje ....Mierzymy i mierzymy i albo wywale zmywarke albo jakąś szafke.... Tzn połtorej szafki....Choroba nie wiem. Stoł i stołki z kuchni wywaliłam i teraz nie mam wcale :evil_lol: Chyba sie pospieszyłam :roll: Latające światełka z salonu ściągnełam ale przedtem zaprezentowaliśmy sobie i znajomym jak to wszystko wygląda w ciemności ;) Zasuneliśmy żaluzje ( coby nas sąsiedzi też nowo wprowadzający sie obok nie posądzili o...;) ), włączyliśmy 3 kolory reflektorow skierowanych na kule, włączyliśmy kule a potem weżyk ze swiatełkami . I ...:lying: :lying: :lying: Nagle zaczeły nam latac po pokoju trojkolorowe gwiazdki a po ścianach weżykiem zapierdzielały zielone światełka :lying: :lying: :lying: Nastepnym naszym krokiem było natychmiastowe wyłączenie wszystkiego, pozrywanie wezyka że ścian i kuli z sufitu :diabloti: My - podli...A facet sie tak narobił :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 hahahaha Pysia no trzeba było to zostawić :evil_lol: i urządzać regularne dyskoteki dladogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha Pysia no trzeba było to zostawić :evil_lol: i urządzać regularne dyskoteki dladogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze...Nie pomyślałam i brutalnie takie cudo aniszczyłam :placz: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 oj Pysiu ,czyzby się mój TZ nie mylił ....czy tam aby napewno nie było Wesołego Domku:cool3:te róze , brokaty , złocenia Disco kula ......może pokop w ogródku czy nie zakopali ryrki do GoGo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą chłopaki miały na czym tańczyć :p Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć Wnusiu :lol: Jak tam dzisiaj walka z "róznowym dyskotekowym domkiem" ? :razz: Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Pysiu spakowanaś :cool3::cool3::cool3:niedojadę :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Witajcie babciu, Weszko i Alu oraz reszta ktora do mnie ( jeszcze ;) ) nie dotarła :lol: Jestem na etapie pakowania a faceci walczą z ostatnim rożowym ( dyskotekowym) pokojem :) A ja mam kilka pudeł i zupełnie nie wiem od czego zacząc :placz: Chyba spakuje najpierw duzy pokoj, potem Karola a na końcu kuchnie ....Kurcze...Jeszcze toaleta i łazienka :cool3: I przepokoj ( buty). Masakra!! Weszka!! Masz czas? Coś niecoś byśmy przewiozły jak spakuje, wypakowałabym to tam na szybko i miałabym pudła na nastepne klamoty.... Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Witaj Pysiu, dotarlam :multi: Zazdraszczam przeprowadzki, ale nie pakowania :evil_lol: Rozpakowywanie jeszcze ujdzie :lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Pysiu , kwiatki mam 3 ......nie wybiera się Twój TZ dużym wozem do Rybnika ...bo coś czarno widzę przewózkę zieleniny w towarzystwie Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 dzieńdoberek zapracowana Pysiu :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Pysiu, dotarlam :multi: Zazdraszczam przeprowadzki, ale nie pakowania :evil_lol: Rozpakowywanie jeszcze ujdzie :lol: Salon pomalowany :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dom zaczął wyglądac normalnie :multi: Zrobiłam fotki kolorkom ale przypomniało mi sie jak juz było ciemno . Z lampą są przekłamania kolorow. Jednakże wstawie tylko musze najpierw przegrac na kompa itd ;) Jutro zaczynamy od pralki, lodowki i dalej meble :) Bede też latac z malutkim pedzelkiem i robic drobne poprawki :) Ale to juz pryszcz ;) W przyszłym tygodniu jedziemy po łożko do sypialni :multi: Bede też myła sufity w salonie....To akurat najmniej mi sie podoba :razz: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , kwiatki mam 3 ......nie wybiera się Twój TZ dużym wozem do Rybnika ...bo coś czarno widzę przewózkę zieleniny w towarzystwie Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu nie wiem :roll: Ale myśle że sobie poradzicie doskonale ;) Umowcie sie z Weszką gdzieś w DG i ona Was doprowadzi na miejsce :p Tylko jeszcze nie teraz....Chyba że chcecie pomoc przy przeprowadzce :eviltong: Agga - myśle że Ala wierzy i to bardzo...:evil_lol: Vectra - witaj kobieto mająca w domu teściową :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Pysia']Umowcie sie z Weszką gdzieś w DG i ona Was doprowadzi na miejsce :p Matko Pysia, :eek2:chcesz, zeby Weszka wywiozła ich w nieznane? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 nie mam już teściowej w domu :p :p :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 PIKA napisał(a):Matko Pysia, :eek2:chcesz, zeby Weszka wywiozła ich w nieznane? :evil_lol: E no PIKA Weszka ze mną wszedzie trafia :p Vectra - a ja chciałabym aby teściowa przyjechała bo nareszcie ktoś by mi pomogł ogarnąc ten bałagan....Może wyslesz swoją ? :evil_lol: Acha - w łazience likwidujemy karnisz i firanke ;) Nie mow swojej teściowej tego :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Pysiu bardzo chętnie ci ją podesle ona napewno ci pomoże i napewno doradzi jak urządzić Twój cudowny domek :cool3: :cool3: napewno będziesz bardzo zadowolona - napewno :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Twoje szczęście będzie tak ogromne jak zobaczenie tych różowychc ścian :diabloti: :diabloti: ale pozbycie się firanek i karniszy to pełen nietakt z waszej strony :cool1: mysle jednak , anawet jestem tego pewna że ona naprawi wasz błąd i umieści to wszystko na swoje miejsce - no dom bez firanek no co ludzie powiedzą :p :p aaaaaaaaaaaa i nie wywalajcie niczego :cool3: :cool3: wszystko się przyda absolutnie wszystko :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 PIKA napisał(a):Matko Pysia, :eek2:chcesz, zeby Weszka wywiozła ich w nieznane? :evil_lol: dziś SAMA od pysi trafiłam do domu :grins: Quote
Pysia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='malawaszka']dziś SAMA od pysi trafiłam do domu :grins: Trafiłaś ? To super :multi: :multi: :multi: Jeszcze raz dzieki bo sporo zrobiłam wczoraj :) Kilka obiecanych fotek ;) Miały wczoraj byc wsadzone ale serwer padł w trakcie :razz: Oczywiście to sa przekłamane kolory bo ciemno w domu a na dworze też już szarowka... A ten miał byc piaskowy...Trudno - bedziemy zyc słonecznie :evil_lol: Kotłownia i garaż Garaz z gratami :) A oto sławetna kula tuż przed ściągnieciem :) Probuje straszyc bo sie boi Wie ze jej to nic nie pomoże i zaraz umrze. Kuli sie ze strachu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śmierc kuli była długa....Trzymała sie życia baaaaaardzo mocno :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kolorki fajne , nawet w moim garażu;) Kurcze Pysiu a mi spokoju nie daje , na cóż im taka kula w domu .......popytaj no może sasiadów czy tam nie było jakiego domu schadzek:cool3:....aby być przygotowana na wszelkie ewentualności;) Waszko jaka ty dzielna jesteś :pno dobra to my przyjedziemy na piczenie kartofli;)a Waszka nas spilotuje:evil_lol: Quote
Pysia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Pokaże Wam w kim ostatnio zakochał sie Karol :lol: Ja psy a on....koty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale trzeba przyznac że ma gust chłopak :) Mnie też sie to cudo straaaaaaaaasznie podoba :) Jest tak piekny że aż mnie zatkało :crazyeye: Quote
Maga100 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 o Boże, a to taki śliczny dom był, a ty go tak zniszczyłaś :shake: różowe ściany, brokatowe, kryształowe żyrandole i ta piękna, stylowa kula! :modla: Ja nie wiem, ty Pysiu, za grosz gustu nie masz :shake: przecież ten dom miał niepowtarzalny styl i cała dogomania ci zazdrościła :evil_lol: Quote
asher Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no dobra to my przyjedziemy na piczenie kartofli;-) Ale od piczenia to chyba PIKA? :razz: W kompetencje jej wchodzicie :nono: Quote
Pysia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Maga100']o Boże, a to taki śliczny dom był, a ty go tak zniszczyłaś :shake: różowe ściany, brokatowe, kryształowe żyrandole i ta piękna, stylowa kula! :modla: Ja nie wiem, ty Pysiu, za grosz gustu nie masz :shake: przecież ten dom miał niepowtarzalny styl i cała dogomania ci zazdrościła :evil_lol: No nie mam ani troszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rozowych ścian nie znosze, ozdobnikow też a na dyskoteke jak mam ochote to ide gdzieś ;) W domku jestem zgnusniałą staruchą ktora chce miec cisze, spokoj i żeby mnie nic w oczy nie raziło :evil_lol: Teraz jestem na etapie odkrywania czym ktore światło sie świeci ;) Kontaktow jest tyle że chyba do konca zycia mi zejdzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts