Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ale piczenie to chyba od piczki a nie od PIKI :roll::mad:no tak już się czepiają ....:angryy:PIECZENIA miało być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Sie mnie podoba ta fota:evil_lol::evil_lol: Fajne masz baby hehehe
Miałam raz do czynienia z takimi wodołazami , przeszkolonymi na ratowników WOPR, jak się nie złapałaś za obroże , ogon albo szelki to Cię łapą pod wodę a potem holowały za...... włosy. Raz se dla żartów udawaliśmy że się topimy..... nie bylo przyjemnie ale doholowały do brzegu ała

Posted

[quote name='BeaC']

Sie mnie podoba ta fota:evil_lol::evil_lol: Fajne masz baby hehehe
Miałam raz do czynienia z takimi wodołazami , przeszkolonymi na ratowników WOPR, jak się nie złapałaś za obroże , ogon albo szelki to Cię łapą pod wodę a potem holowały za...... włosy. Raz se dla żartów udawaliśmy że się topimy..... nie bylo przyjemnie ale doholowały do brzegu ała
To chyba były niufy w stylu Szelmy :evil_lol: Ona po trupach ale dopnie swego ;) Zmorka jest tak delikatuśna że pewnie topielec ją by utopił bo w trakcie paniki trzeba byc brutalem aby uratowac :evil_lol:
Alu - dobrze ze sie poprawiłaś bo zupełnie już nie wiedziałam co z tymi kartoflami mamy robic :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe, czesc Pysia :lol: :multi:

Witaj Paula :multi:
Odkryje Wam prawdziwe oblicze Alicji :cool3: Potrzebując pocieszenia napisałam jej ze mam pogrom w mieszkaniu i chyba zaraz sie rozpłacze a ona odpisałam mi żebym wszystko podpaliła !!:placz: I jak tu liczyc na jej wspołczucie? :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Paula :multi:
Odkryje Wam prawdziwe oblicze Alicji :cool3: Potrzebując pocieszenia napisałam jej ze mam pogrom w mieszkaniu i chyba zaraz sie rozpłacze a ona odpisałam mi żebym wszystko podpaliła !!:placz: I jak tu liczyc na jej wspołczucie? :mad::mad:człowiek jej chce ulżyć , ując roboty a ta niewdzięcznica jeszcze się skarży:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:człowiek jej chce ulżyć , ując roboty a ta niewdzięcznica jeszcze się skarży:shake:
Ludzie!! Ona majątek mojego zycia chciała z dymem puścic!! Widzicie same co z niej za ziółko ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześc Pysia :multi:
Powie Ci, że mnie się kolorki nie podobuja :shake: rózowy byl lepszy :evil_lol:

I ode mnie to się prosze odpiczyc :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc Pysia :multi:
Powie Ci, że mnie się kolorki nie podobuja :shake: rózowy byl lepszy :evil_lol:

I ode mnie to się prosze odpiczyc :evil_lol:

Ale to nie ja sie przypiczyłam ;) Ja Cię odpiczyłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Różowy był lepszy powiadasz? No cóż....Za późno na refleksje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Pokaże Wam w kim ostatnio zakochał sie Karol :lol: Ja psy a on....koty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale trzeba przyznac że ma gust chłopak :) Mnie też sie to cudo straaaaaaaaasznie podoba :)

Jest tak piekny że aż mnie zatkało :crazyeye:

jak Dymek:loveu: Poświaty :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aga1215']jak Dymek:loveu: Poświaty :multi: :multi: :multi:
A gdzie są fotki Dymka?
Cobyście nie zapomniały jak Zmoroszelmy sie bawią ;)
Sznureczku kochany

Choc do mamy lub do...

Mamy :evil_lol:

Walka o rodzicielstwo

Wyrywanie sobie ukochanego dziecięcia czyli...

Biednego sznureczka;)

Wszelkimi sposobami

Do utraty sił :)

Ale i tak nie pusci

Chocby nie wiem co :)

Druga mama też już padła i postanowiła jednak spokojnie pogadać kogo to dziecie jest :evil_lol:

Posted

Witajcie Zmorko-Szelmy. Chalupy zazdraszczam i lepiej nic nie napisze, bo obawiam się, że moje rady z zazdrości moga byc jeszcze bardziej radykalne niz Alicji:evil_lol: Kociamber prezentuje się cudownie, pomimo, ze o kocie nie marze, to takiego bym chętnie pomiziala.

Posted

Kurcze człowiek jej chce roboty ulzyć a ona sie skarzy :shake:ot niewdzięcznica ...i jeszcze mnie posadza ze sztamę z Karolem trzymam:cool3:i że takie sypię teksty jak jej rodzony syn ....a kto tu kurka starszy jest:mad:

Posted

[quote name='Pysia']
A oto sławetna kula tuż przed ściągnieciem :)

Probuje straszyc bo sie boi

Wie ze jej to nic nie pomoże i zaraz umrze. Kuli sie ze strachu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Śmierc kuli była długa....Trzymała sie życia baaaaaardzo mocno :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia, jak nie chcesz takiej fajnej kuli, to ja ją wezmę :cool3: Zawieszę w salonie, ściany przeciągnę na różowo, a i brokatu nie pożałuję :cool3:
Tylko coś kominek za skromny wybrałam :razz: Muszę zmienić na bardziej "stylowy", żeby do kuli pasował :p I węże świetlne koniecznie :multi: Są zielone, tak :cool3: To świetnie będą do różowych ścian pasować ;)

Rany boskie, Pysiu, kto tam mieszkał przed Tobą :crazyeye: I ciekawe jak wygląda ich nowy dom :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):

Rany boskie, Pysiu, kto tam mieszkał przed Tobą :crazyeye: I ciekawe jak wygląda ich nowy dom :evil_lol:

jest jeszcze bardziej różowy i brokatowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']aaaaaa ja marze o takiej kuli :loveu: :multi: :multi: :multi::razz:będzie ci pasowała do zegara;)

Pysiu ...żyjesz ....pytam nieśmiało:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:będzie ci pasowała do zegara;)

Pysiu ...żyjesz ....pytam nieśmiało:cool3:

hehhehehe dokładnie :multi: bedzie z zegarem współgrała :multi: