Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Vectra napisał(a):W moim przypadku conajmniej dwa kłopoty by znikneły :evil_lol: :evil_lol: zawsze im mówie jak się zjadacie zaczynajcie od Kano:evil_lol: on największy i najwięcej miecha na nim - na dłużej starczy :evil_lol: :evil_lol: ale one jakieś takies nieteges i nie chcom siem zjeść :cool1: :cool1: Pysia masz urlop ???? i myślisz że to dlatego ciągle deszcz pada ?? :evil_lol: No to niech moje zaczną od zjadania Szelmy bo ona wiecej je :evil_lol: No ale jak sama widzisz moje nadzieje są płonne .... Mam urlop i nie myśle że dlatego taka pogoda jest tylko WIEM ze dlatego ....:placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 paula_z napisał(a):A u mnie nie pada, slonko przeswituje przez chmurki :lol: A nie mozesz mi przez GG zapodac ciut tego słonka? :razz: Quote
jo-jo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Pysia'] Są obydwie :loveu: Witaj Pysiu, :multi: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pysia ,a czy nie mogłaś iść na ten urlop w lipcu jak była taka straszna susza :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Vectra napisał(a):Pysia ,a czy nie mogłaś iść na ten urlop w lipcu jak była taka straszna susza :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogłam bo czekałam na podpisanie umowy notarialnej ;) Zamowiłam moim koleżankom pogode ale one chyba zapomniały zamowic dla mnie.....;) Quote
Gabcia26 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Edytko !!! Pilnie poszukuję szczeniaka niufa nie drogo z papierami na śląsku!!! Raty wskazane .Pomóż zanim ludzie kupą bez papierów!! Quote
anetta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/goopawka70.jpg :loveu: Pysia, a co z filmem ktory mialas mi przeslac?:razz: Do twarzy Ci z lopata :p Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :klacz: świetna fota!!!!!! ahhh dopiero obejrzałam fotki kopacza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Pysia']No od klopać czyli bić :) A sztanga to chyba wiesz :evil_lol: A futra Ci się nie podobają ? :mad: U mnie "klop" znaczy co innego :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] a tak na marginesie to ja właśnie myję okno w pokoju KUBY / wymiana za miesiąc więc muszę :placz:/ . a po co Ty myjesz okna jak je zaraz bedziesz wyrzucac ? :crazyeye: Ja przed wymiana nie mylam :evil_lol: [quote name='Pysia'] ale się dziewczynki splataly :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Gabcia26']Edytko !!! Pilnie poszukuję szczeniaka niufa nie drogo z papierami na śląsku!!! Raty wskazane .Pomóż zanim ludzie kupą bez papierów!! Gabi kurcze teraz wypadłam przez ten dom z obiegu ....Nic nie wiem.... Ludzie już wiedzą to Ci pomogą ;) anetta - daj maila to Ci wysle ;) Chyba że na tego z Twojego profilu :) PIKA - dziewczynki tak sie plątają że ciąle czarno wszystko widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Weszko - ja zawsze robie świetne foty :cool1: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Edytko czy Ty aby nie mogła byś zakończyć już urlopu :razz: :razz: bo wystarczy deszczu na ten miesiąc :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Vectra napisał(a):Edytko czy Ty aby nie mogła byś zakończyć już urlopu :razz: :razz: bo wystarczy deszczu na ten miesiąc :evil_lol: :evil_lol: Nie Ewuniu :p jeszcze mam 18 dni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pysia napisał(a):Nie Ewuniu :p jeszcze mam 18 dni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: no to chowam leżak wyciągam parasol i kalosze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Vectra napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: no to chowam leżak wyciągam parasol i kalosze :evil_lol: :evil_lol: E no nie :) Zawsze ostatni tydzień mam piekną pogode :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pysia napisał(a):E no nie :) Zawsze ostatni tydzień mam piekną pogode :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: znaczy że jeszcze 10 dni ulewne ?? :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Rany, Pysia, odwołuj ten urlop, bo zaraz alarmy powodziowe będą :evil_lol: a w ogóle PRZEZ CIEBIE siedzę i oglądam oferty domów na sprzedaż w okolicy Warszawy :angryy: I ciagle cos fajnego wynajduję :angryy: Zaraz zacznę myśleć o kredycie i to wszystko PRZEZ CIEBIE :placz: :placz: Quote
beria Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pysia napisał(a):Nie Ewuniu :p jeszcze mam 18 dni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O cholera 18 dni :diabloti: Dach mi nowy robią i chałupę zalewa :diabloti: Pysiaaaa, ty się przeprowadzisz, a ja :razz: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']a w ogóle PRZEZ CIEBIE siedzę i oglądam oferty domów na sprzedaż w okolicy Warszawy :angryy: I ciagle cos fajnego wynajduję :angryy: Zaraz zacznę myśleć o kredycie i to wszystko PRZEZ CIEBIE :placz: :placz: :klacz: hhhuuuuuraraaaa będziemy mieć miejscówke pod Wawką :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']:klacz: hhhuuuuuraraaaa będziemy mieć miejscówke pod Wawką :multi: :multi: :multi: ale TZ jeszcze nic o tym nie wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']ale TZ jeszcze nic o tym nie wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ Pysi też nie wiedział jak znalazła domek :razz: :razz: :razz: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 malawaszka napisał(a)::klacz: hhhuuuuuraraaaa będziemy mieć miejscówke pod Wawką :multi: :multi: :multi: no ta ja to mieszkam pod inną warszawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']no ta ja to mieszkam pod inną warszawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ty z dogomanią nie kupowałaś domu :evil_lol: więc się nie liczysz :eviltong: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']ale ty z dogomanią nie kupowałaś domu :evil_lol: więc się nie liczysz :eviltong: :diabloti: jak ja kupowałam moją działke pod inną warszawą to jeszcze dogomani nie było :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a przeprowadzałąm się już z dogomanią :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Hura:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jestem inspiracją dla Magi :multi: :multi: :multi: Kupuj kupuj :lol: Bedzie sie z czego pośmiac :evil_lol: Wyobraźcie sobie że u nas świeci śliczne słoneczko :eviltong: :eviltong: :eviltong: Na biurku w promieniach jego leży Tommy ( ktory mnie ugryzł jak myszką jeździłam bo jak śmiałam na JEGO biurku :mad: :mad: :mad: )i przewraca sie ;) Dzisiaj czeka mnie pokoj na dole z barankiem na ścianie :cool3: Fajny ten baranek ale na pewno przeklne go w trakcie malowania :angryy: Czy ktoś wie jak maluje sie tynk barankowy??:razz: Quote
beria Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Żeby pomalować baranka, należy użyć wałka z futerkiem :p Widziałam na zdjęciach w jakiejś gazecie, ale osobiście baranka nie posiadam, (barana za to mam) :razz: Quote
Recommended Posts