Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Pysia :multi:

Jak tam malowanko dzisiaj? :cool3:

I mozesz mnie dzisiaj znowu nienawidzic, bo zaczełam znowu tydzień urlopu :evil_lol:

Nie nienawidze Cie bo też mam urlop :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Witajcie dziewczynki :multi: :multi: :multi:
Malowanko dzisiaj poszło kiepsko. Drobne poprawki tylko i kupe spraw do załatwienia.... Oczywiście wziełam aparat ale zapomniałam fotki porobic :oops: :oops: :oops:
jo-jo - Twoje dziewczynki są niemożliwe :mad:
Vectra - już znajduje jakieś ciuchy chyba nie moje :razz: :crazyeye: :shake:
Alu - nie wiem kto zamienia jego ciuchy w moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj Pysiu :lol: Jak moglas zapomniec foty robic :hmmmm: :evil_lol:

A tak jakoś widzisz ostatnio cierpie na skleroze i zauważyłam ze moj stan z dnia na dzień sie pogarsza....
A tak w ogole to w poniedziałek bede miała już net tam podłączony :multi: :multi: :multi: Co prawda to bedzie jakiś sieciowy a ja nie wiem co mi do niego trzeba :shake: Teraz mam modem a chyba karta sieciowa bedzie mi potrzebna ale czy ta co mam działa to nie wiem :cool3: Wszystko okaże sie w praniu :roll:
Gniazdka antenowe mam wszedzie - chyba nawet w łazience....Do telefonu też....Cały dom jest tak okablowany ze dostałam cieżkiej migreny od słuchania co od czego a i tak nic nie wiem :evil_lol: Są tam jakieś instalacje antyporazeniowe i coś mi tłumaczyli że jak mokrą szmatka przelece kontakt to nie bede miała prądu i wtedy musze gdzieś zejsc i coś włączyc:crazyeye: Matko!! Może sie okazac że gazu mi braknie bo mi sie jakiś system anty wlączy, prądu i co tylko można :placz: A ja zielona jak wiosenna trawa :crazyeye: Vectra ratuj !! Jak popsuc te wszystkie anty ale tak aby wszystko działało??

Posted

Witamy Bigoska i też przesyłamy mizianko :multi: :multi: :multi:
Znalazłam taką fotke :)

I Zmoreczke z łobuzerskim spojrzeniem ;)

I przemarsz czarnych rozbojnic

Oraz Zmorke kierującą sie w strone domu ( pewnie w celu kradzieży jedzenia :mad: )

A to nasz gośc ;)

Przystojny - prawda?

Posted

[quote name='Maga100']Hahaha, Pysia, uważaj, bo jak kichniesz, to jeszcze prąd ci się odłączy :evil_lol: :evil_lol:
No jak kichne to chyba nie ( nic o tym przynajmniej nie mowili :roll: ) ale jak stłuke talerz to sie alarm włączy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd wiedziałas co chce napisać:cool3:
bo to sie z jednym kojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Pysia kto Ci obsmarkal obiektyw? :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu czy będziesz miałą net radiowy ?? to wcale ci nie gratuluje :siara:
karta sieciowa obowiązkowo :p

Posted

Pysia napisał(a):
No jak kichne to chyba nie ( nic o tym przynajmniej nie mowili :roll: ) ale jak stłuke talerz to sie alarm włączy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O Bosze ! Pysia, Ty masz dom inteligentny inaczej :cool3:

Posted

Witajcie :multi: :multi: :multi:
Ja tak na 3 sekundki :)
Anetta - nie wiem dlaczego Ci sie nie otwiera :(
Haniu - nie skomentuje tego bo...no rozumiesz ;)
PIKA - babciu. To moj TZ zechciał mnie oblac wodą i na obiektywie wylądowało. A potem sie dziwi dlaczego plamy na fotach wychodzą :razz:
Vectra - net bede miała sieciowy. Tam jest spora wieś i nowoczesna :p Jest sieciowka zrobiona z całkiem niezłym przesyłem :p Lepszym niz mam tutaj z kablowej :multi: :multi: :multi: A jak to sie bedzie bujac to zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Vectra']

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pysiu, nie wiem czy zauważyłaś, ale Vectra zrobiła ci takie fajne coś :loveu:

:megagrin: