Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Wszyscy już o mnie zapomnieli to moj duch idzie spac ..... Acha :p Te z soplami są srebrne a nie złote :eviltong: Znowu obczaiłam w miedzyczasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i złote lustro se zabierają :diabloti: No i w kuchni mam FIOLETOWE kafelki na ścianach :evil_lol: Fajne nawet by były gdyby kuchnia nie była w ciapki i na kilku ścianach nie byłoby paneli na wysoki połysk też w...ciapki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia napisał(a):Wszyscy już o mnie zapomnieli to moj duch idzie spac ..... Acha :p Te z soplami są srebrne a nie złote :eviltong: Znowu obczaiłam w miedzyczasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i złote lustro se zabierają :diabloti: No i w kuchni mam FIOLETOWE kafelki na ścianach :evil_lol: Fajne nawet by były gdyby kuchnia nie była w ciapki i na kilku ścianach nie byłoby paneli na wysoki połysk też w...ciapki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:Pysiu Ty Mnie nie zauważasz :placz: Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:Pysiu Ty Mnie nie zauważasz :placz: Zauważyłam :p Ale jak już poszedł post ;) Sory ale jestem duchem wycieńczonej kobiety :cool1: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia napisał(a):Zauważyłam :p Ale jak już poszedł post ;) Sory ale jestem duchem wycieńczonej kobiety :cool1::razz:to odpoczywaj kruszyno;) Quote
jo-jo Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia napisał(a): Kochana, dlaczego ja musiałam się cofnąć aż do 660 stony żeby zobaczyć moje dziewuszki?:angryy: Ja chce więcej.. A po za tym nie wiem co się dzieje, więc najlepiej prosze o streszczenie całości :evil_lol: A tak wogóle Dobry Wieczór :diabloti: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia napisał(a):nie mam 10 braci do pomocy ??:placz: 10 to moze nie, ale kilku masz :evil_lol: Dwoch u Twojego taty, dwoch u mnie i jeszcze ich ojciec to juz 5 szt chlopa :evil_lol: spij dobrze :buzi: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Biedna, wymeczona Pysia :-( A to dopiero poczatek remontu :shake: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia napisał(a):I do TZ też bo mogł mi 5raczki zrobic toby było 5 Karolow ;) :evil_lol: Siedziałabym sobie i dyrygowała :p Ech...Ale człowiek ma marzenia.... Jeszcze wszystko przed tobą :evil_lol: tylko to malowanie będzie musiało trochę poczekać :p Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witajcie :loveu: :loveu: :loveu: Dzieki za wspołczucie ;) Usiadłam przy kompie bo TZ w pracy i nie ma mnie kto zawiexć na malowanie :multi: W ten sposób mam wolne chwilowo :multi: I dobrze bo czuje ze mam kości, stawy i mięśnie.....Jednym słowem wystarczy pomalować nieco i już człowiek czuje że żyje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jo-jo - mam fotki Twoich dziewczynek i zaraz postaram sie pozmniejszać i wstawić kilka bo rzeczywiście je zaniedbuje ..... Acha - jest fajny filmik z nimi kilka stron wstecz ;) Zobacz sobie :) No i warto się cofnąć - anetta nie pożałowała ;) Przed oknem idzie pielgrzymka młodzieży. Jak im się chce.... Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Czesc Pysia :lol: a u mnie sie filmiki nie otwieraja :placz: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Pysia :lol: a u mnie sie filmiki nie otwieraja :placz: Cześć paula_z :multi: To podpowiedz co mam zrobić aby się otwierały :) Chyba że Ci na maila wyślę wersje obciętą ale z najważniejszym - goopawką Szelmy :) Albo obie części jak chcesz tylko daj maila :) Teraz kilka bardzo kiepskich fotek rybek Karola :) Ruda I trzy smyki :) I słodki Tommy :) A to fotki specjalnie dla Vectry :diabloti: Coby nie było że kłamałam ;) Uśmiech dla Was :) Tak wygląda pierwsza faza robienia bramy przesuwnej :evil_lol: I dla przypomnienia - nasz domek :) Następne fotki będą Zmoroszelm :) Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Cześć paula_z :multi: To podpowiedz co mam zrobić aby się otwierały :) Chyba że Ci na maila wyślę wersje obciętą ale z najważniejszym - goopawką Szelmy :) Albo obie części jak chcesz tylko daj maila :) Nic nie mozna zrobic :placz: to wina mojego sprzetu :angryy: O jaki sliczny, rozowy nosek :loveu: Pysia :multi: Kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boi :evil_lol: Następne fotki będą Zmoroszelm :) Hurrra :multi: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Przyjemnie jest robić przy swoim tylko dlaczego potem wszystko boli ??:shake: :cool1: Ale mi wesoło :) Wyścigi No :p Złap mnie - złap:evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ale super :multi: Te ich zabawy musza wygladac nieziemsko :lol: Musze isc do kafejki, obejrzec te filmiki :cool3: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Ale super :multi: Te ich zabawy musza wygladac nieziemsko :lol: Musze isc do kafejki, obejrzec te filmiki :cool3: Koniecznie :) Uśmiejszesz się :) Zmoroszelmy super się bawią ale wciąż tak samo ;) Ciągle albo ucieczki z zabawką, albo przewracanie z warkotem albo....przeciąganki ze sznurem :) Paskudy + sznur ;) Zabrałaś wszystko i nie mogę złapać :angryy: No daj kawałek Już mam :) Koniki :) Z uzdami ;) Przyjemnie tak Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Zmoroszelmy super się bawią ale wciąż tak samo ;) Ciągle albo ucieczki z zabawką, albo przewracanie z warkotem albo....przeciąganki ze sznurem :) Moje tez sie tak samo bawia, a wciaz mam z nich ubaw :lol: Fajne opisy do fotek :lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Chodź - nie opieraj się ;) Łapa też służy do pomocy ;) Wieczna zabawa tytanów :) Z dołu lepiej się zmyla przeciwnika Nie foć już kobieto!! Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :evil_lol::evil_lol:trochę się pokudłaczyły;) Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Teraz jadę malować ;) Ktoś chętny mi pomóc? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a): Moje zmoreczko-szelmy:loveu: i to ze sznureckiem :loveu: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dzieńdobry Pysiu :multi: :multi: Normalnie do twarzy ci z łopatą :evil_lol: :evil_lol: naprawde ładnie się prezentowałąś w tym rowie z tym sprzętem :loveu: :loveu: :loveu: fotaski dziewczynek cudne , Tomasz kot też mi się podoba :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a): :multi: Pysia szuka skarbów:multi: podzielisz się???;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts