anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jesuusssss, :mdleje: coflam sie :razz: do tego domku, nie powiem ile mi to zajelo...:razz: Ale!! oplacalo sie :roflt: Po drodze usmialam sie jak norka z tych wszystkich Arielek i Siedmiu krasnoludkow :roflt: Z super mieszkanka Waszki no i tego rozu na scienie!! :roflt: Pysia, chalupka jest BOSKA :angel: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/marzenie8.jpg Bardzo, bardzo mi sie podobuje :loveu: A ogrodek nie wyglada na maly ;) Fajnie sie sie wam udalo :grins: Aaa no i jeszcze chcialm powiedziec o tych scianach, ten rozowy to jeszcze jako tako, ten o ktorym pisalam wczesniej to byl dopiero ROZ :diabloti: Szkoda ze wstawilas na Zippvideos :placz: Ja nie moge ogladac z tej stronki filmow :placz: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha ja oglądam to w kółko i umieram ze śmiechu hahahahaha :lol: :lol: :lol: słyszalam Wasia, że filmik na schodach ogladasz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 nie wiem co Ci Pysia tam naopowiadała, ale na fotelu jeszcze siedze :eviltong: EDIT: hahah już wiem hahaha co Ci naopowiadała Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):nie wiem co Ci Pysia tam naopowiadała, ale na fotelu jeszcze siedze :eviltong: EDIT: hahah już wiem hahaha co Ci naopowiadała ano nic takiego, :evil_lol: że schodzisz, jak filmik oglądasz :evil_lol: to uznalam, ze na schodach go oglądasz :evil_lol: Dobranoc Paniom :hand: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mówcie co chcecie ... Ale mnie te filmy WZRUSZYŁY ! Pysiu, Twoje psice normalnie mnie wzruszają !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahahaha filmy ekstra :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Witaj Pysiu!!! Nadrabiałam Twoją galerię... Rany koguta, ile się naśmiałam... Stwierdzam, że do twarzy Ci w wianku, a TZ-towi z Arielką... Brokatowy róż rozwalił mnie kompletnie i nie wiem czy sie pozbieram do wieczora... A nie możesz wpaść do Sopotu w sobotę, potrzymać trochę kciuki za Killusia w szczeniakach??? Boję się, że nas wykopią z ringu, bo mały na stole ma dalej paraliż, chociaż już lekko ustepujący... Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 anetta napisał(a):Jesuusssss, :mdleje: coflam sie :razz: do tego domku, nie powiem ile mi to zajelo...:razz: Ale!! oplacalo sie :roflt: Po drodze usmialam sie jak norka z tych wszystkich Arielek i Siedmiu krasnoludkow :roflt: Z super mieszkanka Waszki no i tego rozu na scienie!! :roflt: Pysia, chalupka jest BOSKA :angel: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/marzenie8.jpg Bardzo, bardzo mi sie podobuje :loveu: A ogrodek nie wyglada na maly ;) Fajnie sie sie wam udalo :grins: Aaa no i jeszcze chcialm powiedziec o tych scianach, ten rozowy to jeszcze jako tako, ten o ktorym pisalam wczesniej to byl dopiero ROZ Szkoda ze wstawilas na Zippvideos :placz: Ja nie moge ogladac z tej stronki filmow :placz: Ciesze sie że posmiałaś sie moim kosztem ;) A ten rozowy to też ROŻOWY :evil_lol: Tylko fota rozjaśniona Jezeli chcesz pooglądac goopawke to moge Ci mailem wysłac :) Daj tylko adres :) Mam podzielony w WirtualDubMod ( powalczyłam i sie udało ;) )i ta cześc z goopawką ma około 10 MB A dlaczego z tej stronki oglądac nie możesz? :razz: Haniu - Te warkoty to Zmoreczka :) Na filmikach były już zmeczone bo one tak mogą dłuuuuuuuugo :) I wyobraź sobie że one mnie NAPRAWDE wzruszają bo Szelma przecież ponoc zjadała WSZYSTKIE suki ;) A Zmoreczka suczką jest w 100% i jednak nie została do tej pory zjedzona :evil_lol: A jak widac po probach kopulacji nawet pozwala sobie na baaaaaaardzo wiele :evil_lol: Ale wiedziałam że tak bedzie;) Wszystko dzieki charakterowi Zmoreczki ktora dogaduje sie ze wszystkimi psami chyba że jakiś jest chory psychicznie :) Ale ja z chorymi też sie dogadac nie umiem..... AlKil - dobrze wpadne :cool1: Co to jest 600 km....... Tak przy okazji codziennego spacerku przejde sie na wystawe do Sopotu bo to w końcu o rzut kamieniem :evil_lol: Trzymac kciuki bede tak czy siak bardzo mocno :) I nie stresuj sie - uda Wam sie :multi: A tak w ogole to WITAJCIE :loveu: Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Obejrzalam tylko framgent filmiku , bo cały czas mi się buforuje, mało przyjemne, jak się filmik zacina :placz::placz: Quote
malawaszka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 nathaniel to przeczekaj ten raz kiedy sie zacina i puść drugi raz - za drugim idzie juz gładziutko :razz: Pysia walczy pewnie teraz z różem :lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Witaj Pysia :multi: :multi: i jak wybrałąś kolory , kupiłaś już farby :razz: :razz: bo nie moge się juz połapać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Pysia :multi: :multi: i jak wybrałąś kolory , kupiłaś już farby :razz: :razz: bo nie moge się juz połapać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kupiła bardziej różowy, bo tamten był za mało intensywny :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):kupiła bardziej różowy, bo tamten był za mało intensywny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i brokatu by nie było widać :evil_lol: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 malawaszka napisał(a):nathaniel to przeczekaj ten raz kiedy sie zacina i puść drugi raz - za drugim idzie juz gładziutko :razz: Pysia walczy pewnie teraz z różem :lol: niestety na zippyvideos mi tak nie chodzi, na youtube i owszem, ale tu ciagle sie bufforuje Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czesc Pysia :multi: Maga100 napisał(a):kupiła bardziej różowy, bo tamten był za mało intensywny Vecyta napisał(a):i brokatu by nie było widać Hehehe, nie odpuszcza tego różu :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Pysia :multi: Hehehe, nie odpuszcza tego różu :evil_lol: Boszzzzzzzzzz...Ja dzsiaj dobrze przypatrzyłam sie żyrandolom i kinkietom...Masakra :placz: Złote a niektore z sopelkami :placz: Policzyłam też ile ich jest i poszłam do sklepu....I nagle stwierdziłam że są sliczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sopelki pozdejmuje a złota myc nie bede :p A zakupy zrobie jak sie ciut odkuje ;) Jak to ceny zmieniają nasz gust....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia napisał(a):Złote a niektore z sopelkami :placz: Pysia, świetne, świetne :klacz: ach co to bedzie za dom - marzenie :loveu: różowe ściany mieniące się brokatem, złote żyrandole z łezkami :loveu: musisz koniecznie dobrać jeszcze jakieś gustowne firanki :loveu: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):Pysia, świetne, świetne :klacz: ach co to bedzie za dom - marzenie :loveu: różowe ściany mieniące się brokatem, złote żyrandole z łezkami :loveu: musisz koniecznie dobrać jeszcze jakieś gustowne firanki :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: firanki - moja teściowa może ci dobrać :razz: :razz: :razz: zapewne będą pasować do różowych ścian z borkatem i złotych żyrandoli z sopelkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a): musisz koniecznie dobrać jeszcze jakieś gustowne firanki :loveu: najlepiej rozowe z wielkimi pąsowymi rózami :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia czy już coś dziś pomalowałaś???? :razz: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysiu ? Czy Ty jeszcze żyjesz ? Hej, hej ??? Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pysia, nie moge ogladac bo po kliknieciu na film od razu wszystkie strony mi sie wylaczaja :shake::angryy: A adres mam w "Send email to anetta" Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu ? Czy Ty jeszcze żyjesz ? Hej, hej ??? Żyje ale rece mnie bolą...Dopiero teraz przyjechałam :crazyeye: Prawie ( :razz: ) pomalowaliśmy z Karolem kotłownie. Kto wymyślił te miliony rur i rureczek ?? Po licho człowiekowi rury od gazu, ogrzewania, ciepłei zimnej wody no i od kanalizacji..... Masakra !! W pewnym momencie pobiegłam patrzec ile rur jest w garażu...Ale są tylko dwie pod sufitem :p Troche mi ulżyło ale przypomniało mi sie że ten garaż jest spory.....:placz: Dlaczego nie mam 10 braci do pomocy ??:placz: Składam zazalenie do moich rodzicow :razz: I do TZ też bo mogł mi 5raczki zrobic toby było 5 Karolow ;) :evil_lol: Siedziałabym sobie i dyrygowała :p Ech...Ale człowiek ma marzenia.... Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :razz:czyli mój lokal prawie gotowy ....o łaskawcy:p Pysia lampami się nie przejmuj , pomalutku z czasem pozmieniasz ;) Quote
Recommended Posts