Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Jesuusssss, :mdleje: coflam sie :razz: do tego domku, nie powiem ile mi to zajelo...:razz: Ale!! oplacalo sie :roflt: Po drodze usmialam sie jak norka z tych wszystkich Arielek i Siedmiu krasnoludkow :roflt: Z super mieszkanka Waszki no i tego rozu na scienie!! :roflt:
Pysia, chalupka jest BOSKA :angel:
http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/marzenie8.jpg
Bardzo, bardzo mi sie podobuje :loveu: A ogrodek nie wyglada na maly ;)
Fajnie sie sie wam udalo :grins:

Aaa no i jeszcze chcialm powiedziec o tych scianach, ten rozowy to jeszcze jako tako, ten o ktorym pisalam wczesniej to byl dopiero ROZ :diabloti:

Szkoda ze wstawilas na Zippvideos :placz: Ja nie moge ogladac z tej stronki filmow :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja oglądam to w kółko i umieram ze śmiechu hahahahaha :lol: :lol: :lol:

słyszalam Wasia, że filmik na schodach ogladasz :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem co Ci Pysia tam naopowiadała, ale na fotelu jeszcze siedze :eviltong:

EDIT: hahah już wiem hahaha co Ci naopowiadała

ano nic takiego, :evil_lol: że schodzisz, jak filmik oglądasz :evil_lol: to uznalam, ze na schodach go oglądasz :evil_lol:

Dobranoc Paniom :hand:

Posted

Witaj Pysiu!!!

Nadrabiałam Twoją galerię... Rany koguta, ile się naśmiałam... Stwierdzam, że do twarzy Ci w wianku, a TZ-towi z Arielką...
Brokatowy róż rozwalił mnie kompletnie i nie wiem czy sie pozbieram do wieczora...
A nie możesz wpaść do Sopotu w sobotę, potrzymać trochę kciuki za Killusia w szczeniakach??? Boję się, że nas wykopią z ringu, bo mały na stole ma dalej paraliż, chociaż już lekko ustepujący...

Posted

anetta napisał(a):
Jesuusssss, :mdleje: coflam sie :razz: do tego domku, nie powiem ile mi to zajelo...:razz: Ale!! oplacalo sie :roflt: Po drodze usmialam sie jak norka z tych wszystkich Arielek i Siedmiu krasnoludkow :roflt: Z super mieszkanka Waszki no i tego rozu na scienie!! :roflt:
Pysia, chalupka jest BOSKA :angel:
http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/marzenie8.jpg
Bardzo, bardzo mi sie podobuje :loveu: A ogrodek nie wyglada na maly ;)
Fajnie sie sie wam udalo :grins:

Aaa no i jeszcze chcialm powiedziec o tych scianach, ten rozowy to jeszcze jako tako, ten o ktorym pisalam wczesniej to byl dopiero ROZ

Szkoda ze wstawilas na Zippvideos :placz: Ja nie moge ogladac z tej stronki filmow :placz:

Ciesze sie że posmiałaś sie moim kosztem ;)
A ten rozowy to też ROŻOWY :evil_lol: Tylko fota rozjaśniona
Jezeli chcesz pooglądac goopawke to moge Ci mailem wysłac :) Daj tylko adres :) Mam podzielony w WirtualDubMod ( powalczyłam i sie udało ;) )i ta cześc z goopawką ma około 10 MB
A dlaczego z tej stronki oglądac nie możesz? :razz:
Haniu - Te warkoty to Zmoreczka :) Na filmikach były już zmeczone bo one tak mogą dłuuuuuuuugo :) I wyobraź sobie że one mnie NAPRAWDE wzruszają bo Szelma przecież ponoc zjadała WSZYSTKIE suki ;) A Zmoreczka suczką jest w 100% i jednak nie została do tej pory zjedzona :evil_lol: A jak widac po probach kopulacji nawet pozwala sobie na baaaaaaardzo wiele :evil_lol: Ale wiedziałam że tak bedzie;) Wszystko dzieki charakterowi Zmoreczki ktora dogaduje sie ze wszystkimi psami chyba że jakiś jest chory psychicznie :) Ale ja z chorymi też sie dogadac nie umiem.....
AlKil - dobrze wpadne :cool1: Co to jest 600 km....... Tak przy okazji codziennego spacerku przejde sie na wystawe do Sopotu bo to w końcu o rzut kamieniem :evil_lol:
Trzymac kciuki bede tak czy siak bardzo mocno :) I nie stresuj sie - uda Wam sie :multi:
A tak w ogole to WITAJCIE :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj Pysia :multi: :multi:
i jak wybrałąś kolory , kupiłaś już farby :razz: :razz: bo nie moge się juz połapać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kupiła bardziej różowy, bo tamten był za mało intensywny :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
kupiła bardziej różowy, bo tamten był za mało intensywny :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i brokatu by nie było widać :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nathaniel to przeczekaj ten raz kiedy sie zacina i puść drugi raz - za drugim idzie juz gładziutko :razz:

Pysia walczy pewnie teraz z różem :lol:

niestety na zippyvideos mi tak nie chodzi, na youtube i owszem, ale tu ciagle sie bufforuje

Posted

Czesc Pysia :multi:

Maga100 napisał(a):
kupiła bardziej różowy, bo tamten był za mało intensywny

Vecyta napisał(a):
i brokatu by nie było widać

Hehehe, nie odpuszcza tego różu :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Pysia :multi:

Hehehe, nie odpuszcza tego różu :evil_lol:

Boszzzzzzzzzz...Ja dzsiaj dobrze przypatrzyłam sie żyrandolom i kinkietom...Masakra :placz: Złote a niektore z sopelkami :placz: Policzyłam też ile ich jest i poszłam do sklepu....I nagle stwierdziłam że są sliczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sopelki pozdejmuje a złota myc nie bede :p A zakupy zrobie jak sie ciut odkuje ;) Jak to ceny zmieniają nasz gust....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Złote a niektore z sopelkami :placz:

Pysia, świetne, świetne :klacz:
ach co to bedzie za dom - marzenie :loveu:
różowe ściany mieniące się brokatem, złote żyrandole z łezkami :loveu:
musisz koniecznie dobrać jeszcze jakieś gustowne firanki :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pysia, świetne, świetne :klacz:
ach co to bedzie za dom - marzenie :loveu:
różowe ściany mieniące się brokatem, złote żyrandole z łezkami :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

firanki - moja teściowa może ci dobrać :razz: :razz: :razz: zapewne będą pasować do różowych ścian z borkatem i złotych żyrandoli z sopelkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

najlepiej rozowe z wielkimi pąsowymi rózami :evil_lol::evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu ? Czy Ty jeszcze żyjesz ? Hej, hej ???

Żyje ale rece mnie bolą...Dopiero teraz przyjechałam :crazyeye: Prawie ( :razz: ) pomalowaliśmy z Karolem kotłownie. Kto wymyślił te miliony rur i rureczek ?? Po licho człowiekowi rury od gazu, ogrzewania, ciepłei zimnej wody no i od kanalizacji..... Masakra !! W pewnym momencie pobiegłam patrzec ile rur jest w garażu...Ale są tylko dwie pod sufitem :p Troche mi ulżyło ale przypomniało mi sie że ten garaż jest spory.....:placz: Dlaczego nie mam 10 braci do pomocy ??:placz: Składam zazalenie do moich rodzicow :razz: I do TZ też bo mogł mi 5raczki zrobic toby było 5 Karolow ;) :evil_lol: Siedziałabym sobie i dyrygowała :p Ech...Ale człowiek ma marzenia....