Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a):czesc prześladowco biednych malych dominik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj biedna mała Dominiko co cofasz sie w rozwoju i nie potrafisz juz odrożnic chłopca od dziewczynki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Pysia napisał(a):Witaj biedna mała Dominiko co cofasz sie w rozwoju i nie potrafisz juz odrożnic chłopca od dziewczynki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Witaj Czarna Zmorkowo - Szelmowo mamo wiodąca prym w dokuczaniu mi dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a):Witaj Czarna Zmorkowo - Szelmowo mamo wiodąca prym w dokuczaniu mi dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na początku było niechcący ale potem ....:oops: Nie mogłam sie oprzec ;) Kurcze lepiej naum mnie jak sie robi takie foty w wodzie bo po każdej mojej probie mam coraz bardziej zapaskudzony obiektyw a Zmoroszelm i tak nie widac...... Quote
Toska1 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Pysia napisał(a): Huraaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dzisiaj pierwszy raz jestem pewna że Szelma z nami jest naprawde bardzo szcześliwa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Nawet nie wiecie ile radości było w moim sercu jak zobaczyłam co zrobiła :loveu: :loveu: :loveu: Dobry wieczór, ile czasu musi jeszcze upłynąć zanim zdecydujesz się na ujawnienie cichym wielbicielom tej galerii, nowych faktów z życia Szelmy? Atos musi wyść na dwór a ja razem z nim... Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Pysia napisał(a):Na początku było niechcący ale potem ....:oops: Nie mogłam sie oprzec ;) Kurcze lepiej naum mnie jak sie robi takie foty w wodzie bo po każdej mojej probie mam coraz bardziej zapaskudzony obiektyw a Zmoroszelm i tak nie widac...... ależ jak się sama naumiem robić foty to Cię z chęcią naumiem :p Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a):ależ jak się sama naumiem robić foty to Cię z chęcią naumiem :p mnie też mnie też naucz :multi: :multi: plossiiiiiiiieeeeeeee :multi: :multi: Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Tośka napisał(a):Dobry wieczór, ile czasu musi jeszcze upłynąć zanim zdecydujesz się na ujawnienie cichym wielbicielom tej galerii, nowych faktów z życia Szelmy? Atos musi wyść na dwór a ja razem z nim... Witaj Cicha Wielbicielko :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Szelmusia jest u nas 9 m-cy i po raz pierwszy dzisiejszego dnia zobaczyłam jak dostała totalnej, szalonej goopawki :loveu: :loveu: :loveu: Zmorka jest wesołym i szcześliwym psem. U niej to od zawsze było normalne ze w chwilach radosnych czyli choc raz na dzień dostaje poweru i ot tak sobie dla pokazania radości tkwiącej głeboko w niej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szelma zrobiła to pierwszy raz dopiero dzisiaj :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bawiła sie ze Zmorką i nagle jak nie ruszyła przed siebie ....Myslałam ze za kotem albo co a ona w pewnym momencie w prawo ciut, w lewo ciut i za szklarnie :evil_lol: Za szklarnią jest ściana od szopki- odbiła sie od niej, nie mogła pozbierac a jak już wyrobiła zakret to za pergole i pod namiot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W takim szalonym pedzie że nie mogłam nadązyc wzrokiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Zmorka zdebiała stała i patrzyła.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kawałek nagrałam tak niechcący bo nagrywałam szczekanie Zmorki ( raz na sto lat szczeka wiec warto sobie nagrac ;) ). Dalszą cześc wariactw wyłączyłam bo mnie dosłownie zatkało :diabloti: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):mnie też mnie też naucz :multi: :multi: plossiiiiiiiieeeeeeee :multi: :multi: hahahha jak się sama naumiem to Cie też naumiem :evil_lol: hhahahhahahaha Szelma kaskader :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahaha słoniątko sobie po(c?)hasało :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wy sie smiejecie z rozowego, a wyobrazcie sobie ze w pewnym mieszkaniu byl taki kolor scian :mdleje: I to nie jakis blady kolorek a wsciekly roz :diabloti::diabloti: Cale szczescie ze byla do farba ktora mozna bylo woda zetrzec, bo inczej to chyba mogila by byla :grab: Pysia, mnie cos musialo ominac...:roll: W koncu kupilas mieszkanko czy domek?:oops::niewiem: No i czy daleko od starego miejsca za mieszkania...? Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha słoniątko sobie po(c?)hasało :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Mam filmik z tego wielkiego dnia :multi: :multi: :multi: Tylko musze znaleźc instruktora do WirtualDub Moda żeby go na kawałki pociąc i wstawic na neta.... Bo za duży :( Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 anetta napisał(a):Wy sie smiejecie z rozowego, a wyobrazcie sobie ze w pewnym mieszkaniu byl taki kolor scian :mdleje: I to nie jakis blady kolorek a wsciekly roz :diabloti::diabloti: Cale szczescie ze byla do farba ktora mozna bylo woda zetrzec, bo inczej to chyba mogila by byla :grab: Pysia, mnie cos musialo ominac...:roll: W koncu kupilas mieszkanko czy domek?:oops::niewiem: No i czy daleko od starego miejsca za mieszkania...? Ale jestes do tyłu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czas abyś i Ty sie cofła ;) Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Cześc Pysiu :multi: To się Szelma rozszalala :multi: a ile KB masz ten filmik, bo po zarejestrowaniu na Zippy Video mozna wstawić do 100MB ;) Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Pysiu :multi: To się Szelma rozszalala :multi: a ile KB masz ten filmik, bo po zarejestrowaniu na Zippy Video mozna wstawić do 100MB ;) Ma 20 KB :( Daj nr. GG to powiesz mi wszystko ...Inaczej nie zdołam tego zrobic ;( Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A to filmik z zabaw Zmoroszelm :) Tamten wielki jest lepszy ale.... Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahaha Seti jaka gaduła :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Seti jaka gaduła :lol: :lol: :lol: Dlatego włączyłam funkcje nagrywania bo ona nie szczeka wcale :evil_lol: A jak już sie rozszczekała na Szelme to chciałam to uwiecznic :) I trafiła mi sie WIELKA gratka:multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Pysia napisał(a):Ma 20 KB :( Daj nr. GG to powiesz mi wszystko ...Inaczej nie zdołam tego zrobic ;( mój nr to 4319775, ale wyslij mi filmik mailem to Ci wstawie ;) Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matyldo ..biedny Tomuś :cool3: fajne Szelmiano - Zmorkowe szaleństwa :p Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Udało sie :multi: :multi: :multi: Patrzcie najdokładniej na sam koniec :) Potem wyłączyłam bo jak bekło za szklarnią to wystraszyłam sie że sobie coś zrobiła ;) Nie zdąrzyłam wstac a ona już biegła z powrotem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pierwsza goopawka Szelmy :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Pysia ale tam jeszcze byla jakas proba kopulacji :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahahahaa umarłam normalnie hahaha taaaki słoń ociężały zawsze a tu nagle korba hahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mało w dom nie wleciała :crazyeye: :lol: a Seti domina SM :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):Pysia ale tam jeszcze byla jakas proba kopulacji :evil_lol: A to normalne jak Szelma weźmie coś do pyska i nie chce oddac Zmorce to ta jej pokazuje kto ważniejszy skakając po niej :evil_lol: Jak widac Szelmie to nie bardzo przeszkadza ;) W *******cu wcale.....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahaha ja oglądam to w kółko i umieram ze śmiechu hahahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha ja oglądam to w kółko i umieram ze śmiechu hahahahaha :lol: :lol: :lol: A ja sie teraz ciesze ze nie umarłam jak to na żywo zobaczyłam :evil_lol: Nawet Zmorka zdebiała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts