Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
:multi: Pysia szuka skarbów:multi: podzielisz się???;) :evil_lol:

Znalazłam słoiki po musztardzie, wekach, kompotach, butelki z wina, piwa i z wódki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chcesz wszystkie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobra - jestem zwarta i gotowa do pracy :) Lecę :) Do wieczora :roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Znalazłam słoiki po musztardzie, wekach, kompotach, butelki z wina, piwa i z wódki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chcesz wszystkie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobra - jestem zwarta i gotowa do pracy :)[SIZE="7"] Lecę :) Do wieczora :roll:

tylko na kominy uważaj :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dobra - jestem zwarta i gotowa do pracy :) Lecę :) Do wieczora :roll:

my kupiliśmy dom od dentysty - zgadnij, co znajdowałam w ogrodzie?

Posted

aga1215 napisał(a):
:crazyeye:.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):

Jesuuuuuuuuu.... Nie gadaj że zęby !!:cool1: To ja już wolę te słoiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra - żadnego komina po drodze nie zahaczyłam bo wysoko leciałam :eviltong:
dealer - bo one są szcześliwe jak szczeniaki :p
Kochani :) Siedzi przy kompie Zombi i to z wielkim bólem głowy....Ale siedzi :evil_lol: Kotłownia skończona i garaż też byłby gdyby nie zabrakło farby:angryy: A mówiłam TZtowi aby kupił jeszcze jedno małe wiadereczko!! Brakło normalnie na 3 m2 :mad: Jutro kończymy garaż i za pokój na dole się bierzemy :) W wypucowanym domu zrobiliśmy pogrom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jesuuuuuuuuu.... Nie gadaj że zęby !!:cool1: To ja już wolę te słoiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra - żadnego komina po drodze nie zahaczyłam bo wysoko leciałam :eviltong:
dealer - bo one są szcześliwe jak szczeniaki :p
Kochani :) Siedzi przy kompie Zombi i to z wielkim bólem głowy....Ale siedzi :evil_lol: Kotłownia skończona i garaż też byłby gdyby nie zabrakło farby:angryy: A mówiłam TZtowi aby kupił jeszcze jedno małe wiadereczko!! Brakło normalnie na 3 m2 :mad: Jutro kończymy garaż i za pokój na dole się bierzemy :) W wypucowanym domu zrobiliśmy pogrom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia - wiesz, ile radości będzie, jak już się wprowadzicie :multi: a ile roboty:evil_lol: i wydatków :evil_lol: dom to skarbonka bez dna....

Posted

aga1215 napisał(a):
Pysia - wiesz, ile radości będzie, jak już się wprowadzicie :multi: a ile roboty:evil_lol: i wydatków :evil_lol: dom to skarbonka bez dna....

Na razie to zaczęłam zastaniawiać się czy nie wygodniej było mi siedzieć sobie w bloku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Zombi nie byłam , ani duchem ;) A teraz w urlop siedziałabym sobie e Zmoroszelmami nad wodą i odpoczywała :)

Posted

Pysia napisał(a):
Na razie to zaczęłam zastaniawiać się czy nie wygodniej było mi siedzieć sobie w bloku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Zombi nie byłam , ani duchem ;) A teraz w urlop siedziałabym sobie e Zmoroszelmami nad wodą i odpoczywała :)
:cool3:co ty w taki deszcz chciałabyś robić nad wodą :cool1:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:co ty w taki deszcz chciałabyś robić nad wodą :cool1:

Jak to co? Mokłabym patrząc na moczące się z radościa paskudy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ależ teraz u nas leje ....:razz:
Znalazłam w aparacie kilka kwiatów :)
Pelargonia :)

Dalie

Inne kwiaty ;)

Z robaczkiem ;)

Posted

I troszkę sprawców mojego zmęczenia - czyli Zmoroszelm dla których TZ kupił mi dom ;)
Wstawaj Zmorka - pobawimy się :)

Odczep się - odpoczywam :mad:

Nie bądź taka - wstawaj bo się nudzę

A kysz maro przeklęta

Nie tak łatwo się mnie pozbyć:diabloti:

Dobra - pobawimy się na leżąco ;)

Tak przecież też można :diabloti:

Połykam trochę Zmorke ;)

Może wreszcie wstaniesz?

No rusz się słonico!!

A masz

Święty boże Ci nie pomoże :diabloti:

Kobieto! Pomóż mi ją podnieść !!

No nareszcie :multi:

Hura:multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:ale cudne dalie

o i klopsztanga do trzepania futer

Ale najpierw tepichy trza z nich zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Ledwo zywa Pysiu :multi:
śliczne kfiatki :loveu:

klop, co? :crazyeye:

No od klopać czyli bić :) A sztanga to chyba wiesz :evil_lol:
A futra Ci się nie podobają ? :mad:

Posted

Maga100 napisał(a):
jak ja zazdroszczę tego domku :placz:
i nawet twoja praca przy łopacie nie zmniejszyła mojej zazdrości :placz:

Przyznam Ci się do czegos ;) Ja już mam taki paskudny chrakter ze muszę wszystkiego spróbować :evil_lol: A po tym jak raz jeden pewnien pan od remontów został przeze mnie wykończony robię sama wszystko :evil_lol: Jak ktoś może robić koło moich ścian!! Malował źle, sufity robił źle i na dodatek strasznie się grzebał :evil_lol: Jedynie mojej anielskiej naturze zawdzięcza że przeżył ten pobyt w naszym mieszkaniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra witaj :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
Toś zrobiła odkrycie ...:evil_lol:

Posted

Miałam to wstawić ale z rozpędu zapomniałam ;) Poprostu nie mogę się powstrzymać :p Znalazłam to właśnie tylko nie wiem co to i jak i co jest co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: