Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a)::multi: Pysia szuka skarbów:multi: podzielisz się???;) :evil_lol: Znalazłam słoiki po musztardzie, wekach, kompotach, butelki z wina, piwa i z wódki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chcesz wszystkie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra - jestem zwarta i gotowa do pracy :) Lecę :) Do wieczora :roll: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Znalazłam słoiki po musztardzie, wekach, kompotach, butelki z wina, piwa i z wódki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chcesz wszystkie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra - jestem zwarta i gotowa do pracy :)[SIZE="7"] Lecę :) Do wieczora :roll: tylko na kominy uważaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 te twoje Zmorki to ciagle jak szczeniaczki sie bawia...tylko takie wyrosniete szczeniaczki:) :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Znalazłam słoiki po musztardzie, wekach, kompotach, butelki z wina, piwa i z wódki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chcesz wszystkie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra - jestem zwarta i gotowa do pracy :) Lecę :) Do wieczora :roll: my kupiliśmy dom od dentysty - zgadnij, co znajdowałam w ogrodzie? Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Uśmiech dla Was :smile: i luu łopatą w ryj :evil_lol: Cześc Pysia :loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a):my kupiliśmy dom od dentysty - zgadnij, co znajdowałam w ogrodzie?:crazyeye:.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a):my kupiliśmy dom od dentysty - zgadnij, co znajdowałam w ogrodzie? Jesuuuuuuuuu.... Nie gadaj że zęby !!:cool1: To ja już wolę te słoiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra - żadnego komina po drodze nie zahaczyłam bo wysoko leciałam :eviltong: dealer - bo one są szcześliwe jak szczeniaki :p Kochani :) Siedzi przy kompie Zombi i to z wielkim bólem głowy....Ale siedzi :evil_lol: Kotłownia skończona i garaż też byłby gdyby nie zabrakło farby:angryy: A mówiłam TZtowi aby kupił jeszcze jedno małe wiadereczko!! Brakło normalnie na 3 m2 :mad: Jutro kończymy garaż i za pokój na dole się bierzemy :) W wypucowanym domu zrobiliśmy pogrom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Jesuuuuuuuuu.... Nie gadaj że zęby !!:cool1: To ja już wolę te słoiki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra - żadnego komina po drodze nie zahaczyłam bo wysoko leciałam :eviltong: dealer - bo one są szcześliwe jak szczeniaki :p Kochani :) Siedzi przy kompie Zombi i to z wielkim bólem głowy....Ale siedzi :evil_lol: Kotłownia skończona i garaż też byłby gdyby nie zabrakło farby:angryy: A mówiłam TZtowi aby kupił jeszcze jedno małe wiadereczko!! Brakło normalnie na 3 m2 :mad: Jutro kończymy garaż i za pokój na dole się bierzemy :) W wypucowanym domu zrobiliśmy pogrom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia - wiesz, ile radości będzie, jak już się wprowadzicie :multi: a ile roboty:evil_lol: i wydatków :evil_lol: dom to skarbonka bez dna.... Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a):my kupiliśmy dom od dentysty - zgadnij, co znajdowałam w ogrodzie? chyba wolałabym nie wiedziec.:lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a):Pysia - wiesz, ile radości będzie, jak już się wprowadzicie :multi: a ile roboty:evil_lol: i wydatków :evil_lol: dom to skarbonka bez dna.... Na razie to zaczęłam zastaniawiać się czy nie wygodniej było mi siedzieć sobie w bloku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Zombi nie byłam , ani duchem ;) A teraz w urlop siedziałabym sobie e Zmoroszelmami nad wodą i odpoczywała :) Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Na razie to zaczęłam zastaniawiać się czy nie wygodniej było mi siedzieć sobie w bloku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Zombi nie byłam , ani duchem ;) A teraz w urlop siedziałabym sobie e Zmoroszelmami nad wodą i odpoczywała :):cool3:co ty w taki deszcz chciałabyś robić nad wodą :cool1: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:co ty w taki deszcz chciałabyś robić nad wodą :cool1: Jak to co? Mokłabym patrząc na moczące się z radościa paskudy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ teraz u nas leje ....:razz: Znalazłam w aparacie kilka kwiatów :) Pelargonia :) Dalie Inne kwiaty ;) Z robaczkiem ;) Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 I troszkę sprawców mojego zmęczenia - czyli Zmoroszelm dla których TZ kupił mi dom ;) Wstawaj Zmorka - pobawimy się :) Odczep się - odpoczywam :mad: Nie bądź taka - wstawaj bo się nudzę A kysz maro przeklęta Nie tak łatwo się mnie pozbyć:diabloti: Dobra - pobawimy się na leżąco ;) Tak przecież też można :diabloti: Połykam trochę Zmorke ;) Może wreszcie wstaniesz? No rusz się słonico!! A masz Święty boże Ci nie pomoże :diabloti: Kobieto! Pomóż mi ją podnieść !! No nareszcie :multi: Hura:multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :loveu:ale cudne dalie o i klopsztanga do trzepania futer Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale cudne dalie o i klopsztanga do trzepania futer Ale najpierw tepichy trza z nich zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć Ledwo zywa Pysiu :multi: śliczne kfiatki :loveu: Alicjarydzewska napisał(a): klopsztanga klop, co? :crazyeye: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Ledwo zywa Pysiu :multi: śliczne kfiatki :loveu: klop, co? :crazyeye: No od klopać czyli bić :) A sztanga to chyba wiesz :evil_lol: A futra Ci się nie podobają ? :mad: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 jak ja zazdroszczę tego domku :placz: i nawet twoja praca przy łopacie nie zmniejszyła mojej zazdrości :placz: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 klopsztanga to trzepak :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: witaj remontowa- budowlana Pysiu :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):klopsztanga to trzepak :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: witaj remontowa- budowlana Pysiu :multi: :multi::pno brawo moja adopcyjna córciu Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno brawo moja adopcyjna córciu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ucem się :loveu: :loveu: :loveu: mamciu :cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ucem się :loveu: :loveu: :loveu: mamciu :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdolna ....to po mnie :p Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):jak ja zazdroszczę tego domku :placz: i nawet twoja praca przy łopacie nie zmniejszyła mojej zazdrości :placz: Przyznam Ci się do czegos ;) Ja już mam taki paskudny chrakter ze muszę wszystkiego spróbować :evil_lol: A po tym jak raz jeden pewnien pan od remontów został przeze mnie wykończony robię sama wszystko :evil_lol: Jak ktoś może robić koło moich ścian!! Malował źle, sufity robił źle i na dodatek strasznie się grzebał :evil_lol: Jedynie mojej anielskiej naturze zawdzięcza że przeżył ten pobyt w naszym mieszkaniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra witaj :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Toś zrobiła odkrycie ...:evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Miałam to wstawić ale z rozpędu zapomniałam ;) Poprostu nie mogę się powstrzymać :p Znalazłam to właśnie tylko nie wiem co to i jak i co jest co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts