Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Jak sie sierściucha nie pozbede to zwariuje !! Udusze go a potem takiego uduszonego rzuce psom na pożarcie. Aby nie wybrzydzały ze to kot to posmaruje sosikiem z cielencinki :diabloti:

Pysiu, czyżby włosek był w kanapce :cool3:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Piło się coś ??? :cool3: :cool3: :cool3:

Haniu - jestem jedynym niepijącym wcale Polakiem :evil_lol: Ani odrobiny alkoholu :evil_lol: Nie smakuje mi....
Weszka - przyjdź i weź go sobie :p Ogoliłam dziada Twoją maszynką :p Wygląda....no może troche dziwnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie pozwala sie czesac to teraz ma !!!:angryy:
Vectra - Tommy nie potrafi walczyc z kotami...On walczy tylko ze szczotką i grzebieniem :mad: :mad: :mad:
beria - włoskow w kanapce to ja mam dośc duzo i jakoś nigdy mi nie przeszkadzały. Przeszkadza mi zakołtuniony zaniedbany kot ktory od malutkiego kociaka nie pozwala sie czesac :angryy: :angryy: :angryy: To wstyd aby dwa wielkie czarne sierściuchy chodziły wyczesane a taki mały szkit - zakołtuniony!! Nie zniose tego wiecej :angryy: :angryy: :angryy: Wydam dziada i nie bede musiała latac za nim po całym mieszkaniu z grzebieniem i dostawac wrzodow na żołądku zastanawiając sie czy on nie rozchoruje sie od łykania niewyczesanej sierści :angryy: :angryy: :angryy:
Wyobrażacie sobie co bedzie w nowym domu? Tam nie jest 50m2 tylko 235....Jak ja go tam złapie ? :shake: :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pyyysiaaaa ahhhh ogolonego kcem jeszcze bardziej :loveu: :loveu: :loveu: a jak się zachowywał przy goleniu??? :razz:

Darł sie wniebogłosy :diabloti: Wywijał ale TZ go trymał mocno. Ogolnie ma tylko placki wygolone bo niemożliwe było go całego ciachnąc :angryy: Wszyscy przezylismy wielki stres :cool3: Ale już ma nieco mniej do wylizywania a najbardziej sie boje że nałyka sie kudłow i bedzie miał poważne problemy zdrowowtne :placz: A teraz zawsze to mniej :diabloti:

Posted

:pPysia a nie mówiłam że Waszeczka weźmie kota to wątpiłaś :razz:

Dawaj fotę ogolonego Tomusia i potem zamawiam jeszcze fotę Karola ...jak zobaczy Tomka:evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj Pysia :multi: Wrzuc foteczke niesfornego kocura :cool3:

Baterie nienaładowane a ja ciągle coś robie...Rozumiecie - teraz mam już urlop i czas sie zabrac do przygotowań do przeprowadzki zeby po malowaniu coś niecoś było zrobione....
Znowu nie wiem na jaki kolor pomaluje salon....:placz: Najmniejszy problem mam z sypialnią - bedzie niebieska :) Garaż i kotłownia mi są obojetne ;) jeszcze tylko dwa pokoje do myślenia mi zostały - gabinet i salon....Zawsze byłam zdecydowana ale tym razem jakoś nie wiem :shake: Na dodatek okazało sie że meble w stylu barku i ogromny segment ( oba czarne ) zostają tam. Z powodu braku kasy mimo że to nie w naszym stylu ( :razz: ) barek bedzie stał nadal w salonie a segment podzielimy na mniejsze cześci i wstawimy Karolowi na strych. Jemu sie podoba :evil_lol: Wiecie - to moj syn ale jednak facet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzieki temu bede miała też szafe na przedpokoj na kurtki itp ;) Nawet sie ciesze ;) Kilka problemow z głowy :multi: :multi: :multi:
Tommy dzisiaj przywitał Karola biegnac do drzwi ;) Tak był rozpedzony że nie mogąc wyhamowac wylądował na korytarzu :crazyeye: Bedąc nauczonym ze wychodzic nie wolno w powietrzu wykrecił, odbił sie od windy i lotem wskoczył do mieszkania z powrotem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że sąsiedzi nie widzieli boby stwierdzili że mamy pomylonego kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no a tya mina KArola na widok Tomaszka??? :razz:

No nie jest tak źle :) W planach było całkowite opitolenie grzbietu i bokow ale sprzeciwiał sie wyjątkowo wyraźnie w skutek czego ma tylko niewielkie miejsca krotko ściete :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wygoliłam wielką kule kudłow ( jak je zbierałam i zbiłam w jedno to pomyślałam ze powinien byc łysy ) a i tak tylko troche i z bliska widac moją prace ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Tommy dzisiaj przywitał Karola biegnac do drzwi ;) Tak był rozpedzony że nie mogąc wyhamowac wylądował na korytarzu :crazyeye: Bedąc nauczonym ze wychodzic nie wolno w powietrzu wykrecił, odbił sie od windy i lotem wskoczył do mieszkania z powrotem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że sąsiedzi nie widzieli boby stwierdzili że mamy pomylonego kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buhahahaha......:grin: To musialo swietnie wygladac :megagrin:

Posted

To jeszcze nic :) Raz Tommy postanowił sobie bryknąc jak stał pod ławą :evil_lol: Odbił sie na czterech łapach i skoczył do gory ;) Tak szybko jak skoczył - spadł jak nieżywy, wstał otrzepał sie i udając że sie nic nie stało przeszedł sie po pokoju z uniesioną głową i ogonem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wychodząc tylko popatrzył z miną pełną zdziwienia na ławe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jade z Weszką wybierac farby :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1:no tak se jedzie po farbki a foty:shake:

Jak Pysia kupi farbki, to zamiast fotek będzie wstawiać obrazki :lol:
Jakie będą kolory ścian :cool3: Wiem, że nie różowe :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Tommy dzisiaj przywitał Karola biegnac do drzwi ;-) Tak był rozpedzony że nie mogąc wyhamowac wylądował na korytarzu :crazyeye: Bedąc nauczonym ze wychodzic nie wolno w powietrzu wykrecił, odbił sie od windy i lotem wskoczył do mieszkania z powrotem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że sąsiedzi nie widzieli boby stwierdzili że mamy pomylonego kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buhaha :lol::lol: Tomus akrobata :evil_lol:

Posted

Huraaaaa:multi: :multi: :multi: Kupiłyśmy farby :multi: :multi: :multi: Oczywiście inne niż wybrałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz musze szybko malowac bo nie moge sie doczekac czy tak wyglądają w realu jak na probkach :)
Foty bedą ale teraz musze odpocząc :) Mam dośc oglądania płytek....:diabloti:
Po przyjexdzie jadłyśmy szarlotke :) Wiecie co? Ja chyba sie rozwiode i ożenie z Weszką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Huraaaaa:multi: :multi: :multi: Kupiłyśmy farby :multi: :multi: :multi: Oczywiście inne niż wybrałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz musze szybko malowac bo nie moge sie doczekac czy tak wyglądają w realu jak na probkach :)
Foty bedą ale teraz musze odpocząc :) Mam dośc oglądania płytek....:diabloti:
Po przyjexdzie jadłyśmy szarlotke :) Wiecie co? Ja chyba sie rozwiode i ożenie z Weszką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:cool3:pisz szybciorkiem jakie kolorki

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:pisz szybciorkiem jakie kolorki

Weszka ratuj bo nie pamietam jakie....
Do salonu chyba pistacja, do tego na dole coś w stylu słonecznego ale ciut ciemniejszy ..kurna nie wiem jak to nazwac :) A do sypialni coś na kształt fioleciku :) Kurna nie wiem :) To trzeba zobaczyc. Sypialnia miała byc niebieska ale bardzo chłodne kolory były - fe. Na garaż nie pamietam ale chyba jakaś niebieska i na kotłownie takaż sama :)

Posted

Pysia napisał(a):
Weszka ratuj bo nie pamietam jakie....
Do salonu chyba pistacja, do tego na dole coś w stylu słonecznego ale ciut ciemniejszy ..kurna nie wiem jak to nazwac :) A do sypialni coś na kształt fioleciku :) Kurna nie wiem :) To trzeba zobaczyc. Sypialnia miała byc niebieska ale bardzo chłodne kolory były - fe. Na garaż nie pamietam ale chyba jakaś niebieska i na kotłownie takaż sama :)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno miało nie być pistacji:razz:no no a ja będę miała niebiesciutkie saloniki ;)a Weszki apartament na jak :cool3: