Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):No Alu :cool1: Przecież masz przyjechac i mi pomoc z TZtem :eviltong: Obiecałaś :razz: I Weszka też :lol: Teraz sie nie wywiniecie :eviltong: W ten sposob szybko mi to pojdzie :evil_lol: Agga - ja....uśmiałam sie do łez z tych fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:no tak to i my znikniemy na wieki:cool3:o rany jak my damy rade zabrokatować te wszystkie różowe ściany:razz: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no tak to i my znikniemy na wieki:cool3:o rany jak my damy rade zabrokatować te wszystkie różowe ściany:razz: Poinstruowano mnie jak to sie robi ;) Kupuje sie brokat, maluje sciany i na świerzą farbe dmucha sie z dłoni brokat delikatnie :p Wpadłybyście na to ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):Poinstruowano mnie jak to sie robi ;) Kupuje sie brokat, maluje sciany i na świerzą farbe dmucha sie z dłoni brokat delikatnie :p Wpadłybyście na to ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ja mam słabe płuca :pWaszka będzie dmuchać:p Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):Poinstruowano mnie jak to sie robi ;) Kupuje sie brokat, maluje sciany i na świerzą farbe dmucha sie z dłoni brokat delikatnie :p Wpadłybyście na to ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahaha cholera no nie wpadła bym na to :evil_lol: :evil_lol: cześć Pysiek :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):hahahahaha cholera no nie wpadła bym na to :evil_lol: :evil_lol: cześć Pysiek :loveu: :loveu: Ka też nie wpadłam ale dzisiaj za to zauważyłam ze w sypialni takiż brokat widnieje na ścianach....rożowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaczynam sie obawiac czy mi cudzy klienci do domu przychodzic nie bedą.... Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :-o http://images3.fotosik.pl/116/8b6f7c3926eab46f.jpg buhahahaha :roflt: a jak zobaczylam nastepna fote to juz kompletnie spadlam z krzesla :megagrin: Pysiu nie placz :roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):Ka też nie wpadłam ale dzisiaj za to zauważyłam ze w sypialni takiż brokat widnieje na ścianach....rożowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaczynam sie obawiac czy mi cudzy klienci do domu przychodzic nie bedą.... Zrób zdjęcie plissssssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co obawiasz się że to był wesoły domek :razz: :razz: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Luuuuuuuuuuuuudzie !! Ratunku!!!!!!!!! Byłam w sklepach kupic farbe :cool1: Nie kupiłam bo...nie moge sie zdecydowac na kolor!! To jakaś paranoja te kolory :placz: Chciałabym aby w salonie było spokojnie i elegancko jednakże z odrobiną ekstrawagancji takiej stonowanej. Jednym słowem - cała ja.... Przy jaśniutkim wypoczynku i meblach musze miec żywy kolor ale nie nachalny....Z kolei ciepłe barwy mi sie podobają. I odcienie zieleni...Masakra :placz: :placz: :placz: Nie maluje jutro....Pewnie też nie zdołam sie do poniedziałku na kolr zdecydowac :shake: Latam po necie i nadal nic :placz: Nadal jestem w kropce :placz: A śmiałam sie z Weszki że ma problem z kafelkami.......................... Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia mało ci ekstrawagancji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz cudny różowo-brokatowy kolor i marudzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):Pysia mało ci ekstrawagancji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz cudny różowo-brokatowy kolor i marudzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Roż to nie ekstrawagancja tylko.....problem laleczki :evil_lol: Ja lubie coś co jest spokojne ale rzuca sie w oczy :eviltong: Np : niufy :evil_lol: Taka siła spokoju z dozą elegancji i ekstrawagancji :p Quote
Nugatowa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysiu a może brzoskwiniowe złoto ? :loveu: Jest naprawdę niezwykle eleganckie i z klasą ale doza wariacjii tez się znajdzie. Polecam Quote
da-NUTKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):Luuuuuuuuuuuuudzie !! Ratunku!!!!!!!!! Byłam w sklepach kupic farbe :cool1: Nie kupiłam bo...nie moge sie zdecydowac na kolor!! To jakaś paranoja te kolory :placz: Chciałabym aby w salonie było spokojnie i elegancko jednakże z odrobiną ekstrawagancji takiej stonowanej. Jednym słowem - cała ja.... Przy jaśniutkim wypoczynku i meblach musze miec żywy kolor ale nie nachalny....Z kolei ciepłe barwy mi sie podobają. I odcienie zieleni...Masakra :placz: :placz: :placz: Nie maluje jutro....Pewnie też nie zdołam sie do poniedziałku na kolr zdecydowac :shake: Latam po necie i nadal nic :placz: Nadal jestem w kropce :placz: A śmiałam sie z Weszki że ma problem z kafelkami.......................... Pysia, wejdź na www.murator.pl - na forum w działach WNĘTRZA, GALERIA DOMÓW jest mnóstwo inspiracji.......i elegancko, i z dozą ekstrawagancji też :lol: Danka Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 da-NUTKA napisał(a):Pysia, wejdź na www.murator.pl - na forum w działach WNĘTRZA, GALERIA DOMÓW jest mnóstwo inspiracji.......i elegancko, i z dozą ekstrawagancji też :lol: Danka Byłam tam i na stronie Dekorala i wszedzie gdzie tylko można. Ale najgorsze że ja miałam wizje ale mi ja TZ poprostu skasował..... I teraz musze myślec od nowa :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia sciany na czarno pomaluj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):Byłam tam i na stronie Dekorala i wszedzie gdzie tylko można. Ale najgorsze że ja miałam wizje ale mi ja TZ poprostu skasował..... I teraz musze myślec od nowa :placz: :placz: :placz::cool3:o rany to nie daj się TZtowi:mad:ty mu sie do bramy nie wcinasz Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a):Pysia sciany na czarno pomaluj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie do twarzy mi w czarnym :eviltong: Decyzja podjeta :) Tylko całkiem możliwe że znowu sie zmieni jak tylko wyląduje w sklepie...:razz: Słuchajcie :roll: Czy ktoś nie chce kota syberyjskiego o imieniu Tommy ? Przybiega na gwizdanie i w ogole jest mało koci. Acha. Nie reaguje na kicikici i nie obraża sie ;) Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No cudo poprostu ! Podglądałam juz w pracy. Poprostu CUDO ! :loveu: Pysiu, co to znaczy, że skasować wizję ??? :cool3: Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysiu, właśnie wysłałam ci maila z wianuszkiem! ;) Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a):Poinstruowano mnie jak to sie robi ;) Kupuje sie brokat, maluje sciany i na świerzą farbe dmucha sie z dłoni brokat delikatnie :p Wpadłybyście na to ? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: matko jakie sposoby :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Pysia kota się pozbywasz? :hmmmm: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a): No cudo poprostu ! Podglądałam juz w pracy. Poprostu CUDO ! :loveu: Pysiu, co to znaczy, że skasować wizję ??? :cool3: Witaj Haniu :multi: Ciesze sie że Ci sie podoba :angryy: Nie wiesz co to znaczy skasowac wizje? Poprostu jak sobie wpiszesz program do głowy a ktoś ikone wraz z zawartością tegoż programu najpierw wyśle do kosza a potem go oprożni a nastepnie nagra na kompa ( czyt.głowe ) kilka nowych pozycji to wizja skasowana .... I nie do odzyskania nawet przy pomocy specjalnego programu ... Czy dośc obrazowo wytłumaczyłam ? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 O cholera ... A Ty wszystkie wizje masz komputerowe ??? :razz: :razz: :razz: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Pysiu, właśnie wysłałam ci maila z wianuszkiem! ;) Nic nie ma jeszcze :roll: PIKA napisał(a):matko jakie sposoby :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Pysia kota się pozbywasz? :hmmmm: Jak sie sierściucha nie pozbede to zwariuje !! Udusze go a potem takiego uduszonego rzuce psom na pożarcie. Aby nie wybrzydzały ze to kot to posmaruje sosikiem z cielencinki :diabloti: Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a): Jak sie sierściucha nie pozbede to zwariuje !! Udusze go a potem takiego uduszonego rzuce psom na pożarcie. Aby nie wybrzydzały ze to kot to posmaruje sosikiem z cielencinki :diabloti: Piło się coś ??? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pyyysiaaa mnie mnie daj Tommyego :loveu: :loveu: :loveu: w pudełeczku podrzuć pod drzwi :loveu: wysmaruj olejem jakimś coby na zabiedzonego wyglądał :loveu: :loveu: :loveu: ahhhhhhh a jaką masz teraz wizję wybraną??? :razz: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia ja chętnie wezme kotka :evil_lol: :evil_lol: będe walki kocie uządzać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts