Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
No Alu :cool1: Przecież masz przyjechac i mi pomoc z TZtem :eviltong: Obiecałaś :razz: I Weszka też :lol: Teraz sie nie wywiniecie :eviltong: W ten sposob szybko mi to pojdzie :evil_lol:
Agga - ja....uśmiałam sie do łez z tych fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:mad:no tak to i my znikniemy na wieki:cool3:o rany jak my damy rade zabrokatować te wszystkie różowe ściany:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:no tak to i my znikniemy na wieki:cool3:o rany jak my damy rade zabrokatować te wszystkie różowe ściany:razz:

Poinstruowano mnie jak to sie robi ;) Kupuje sie brokat, maluje sciany i na świerzą farbe dmucha sie z dłoni brokat delikatnie :p Wpadłybyście na to ? :razz:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Poinstruowano mnie jak to sie robi ;) Kupuje sie brokat, maluje sciany i na świerzą farbe dmucha sie z dłoni brokat delikatnie :p Wpadłybyście na to ? :razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ja mam słabe płuca :pWaszka będzie dmuchać:p

Posted

Pysia napisał(a):

hahahahaha cholera no nie wpadła bym na to :evil_lol: :evil_lol:

cześć Pysiek :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahaha cholera no nie wpadła bym na to :evil_lol: :evil_lol:

cześć Pysiek :loveu: :loveu:

Ka też nie wpadłam ale dzisiaj za to zauważyłam ze w sypialni takiż brokat widnieje na ścianach....rożowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zaczynam sie obawiac czy mi cudzy klienci do domu przychodzic nie bedą....

Posted

Pysia napisał(a):
Ka też nie wpadłam ale dzisiaj za to zauważyłam ze w sypialni takiż brokat widnieje na ścianach....rożowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zaczynam sie obawiac czy mi cudzy klienci do domu przychodzic nie bedą....

Zrób zdjęcie plissssssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
co obawiasz się że to był wesoły domek :razz: :razz:

Posted

Luuuuuuuuuuuuudzie !! Ratunku!!!!!!!!!
Byłam w sklepach kupic farbe :cool1: Nie kupiłam bo...nie moge sie zdecydowac na kolor!! To jakaś paranoja te kolory :placz: Chciałabym aby w salonie było spokojnie i elegancko jednakże z odrobiną ekstrawagancji takiej stonowanej. Jednym słowem - cała ja.... Przy jaśniutkim wypoczynku i meblach musze miec żywy kolor ale nie nachalny....Z kolei ciepłe barwy mi sie podobają. I odcienie zieleni...Masakra :placz: :placz: :placz: Nie maluje jutro....Pewnie też nie zdołam sie do poniedziałku na kolr zdecydowac :shake: Latam po necie i nadal nic :placz: Nadal jestem w kropce :placz:
A śmiałam sie z Weszki że ma problem z kafelkami..........................

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia mało ci ekstrawagancji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz cudny różowo-brokatowy kolor i marudzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Roż to nie ekstrawagancja tylko.....problem laleczki :evil_lol: Ja lubie coś co jest spokojne ale rzuca sie w oczy :eviltong: Np : niufy :evil_lol: Taka siła spokoju z dozą elegancji i ekstrawagancji :p

Posted

Pysia napisał(a):
Luuuuuuuuuuuuudzie !! Ratunku!!!!!!!!!
Byłam w sklepach kupic farbe :cool1: Nie kupiłam bo...nie moge sie zdecydowac na kolor!! To jakaś paranoja te kolory :placz: Chciałabym aby w salonie było spokojnie i elegancko jednakże z odrobiną ekstrawagancji takiej stonowanej. Jednym słowem - cała ja.... Przy jaśniutkim wypoczynku i meblach musze miec żywy kolor ale nie nachalny....Z kolei ciepłe barwy mi sie podobają. I odcienie zieleni...Masakra :placz: :placz: :placz: Nie maluje jutro....Pewnie też nie zdołam sie do poniedziałku na kolr zdecydowac :shake: Latam po necie i nadal nic :placz: Nadal jestem w kropce :placz:
A śmiałam sie z Weszki że ma problem z kafelkami..........................

Pysia, wejdź na www.murator.pl - na forum w działach WNĘTRZA, GALERIA DOMÓW jest mnóstwo inspiracji.......i elegancko, i z dozą ekstrawagancji też :lol:

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Pysia, wejdź na www.murator.pl - na forum w działach WNĘTRZA, GALERIA DOMÓW jest mnóstwo inspiracji.......i elegancko, i z dozą ekstrawagancji też :lol:

Danka

Byłam tam i na stronie Dekorala i wszedzie gdzie tylko można. Ale najgorsze że ja miałam wizje ale mi ja TZ poprostu skasował..... I teraz musze myślec od nowa :placz: :placz: :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Byłam tam i na stronie Dekorala i wszedzie gdzie tylko można. Ale najgorsze że ja miałam wizje ale mi ja TZ poprostu skasował..... I teraz musze myślec od nowa :placz: :placz: :placz:
:cool3:o rany to nie daj się TZtowi:mad:ty mu sie do bramy nie wcinasz

Posted

evaxon napisał(a):
Pysia sciany na czarno pomaluj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie do twarzy mi w czarnym :eviltong:
Decyzja podjeta :) Tylko całkiem możliwe że znowu sie zmieni jak tylko wyląduje w sklepie...:razz:
Słuchajcie :roll: Czy ktoś nie chce kota syberyjskiego o imieniu Tommy ? Przybiega na gwizdanie i w ogole jest mało koci. Acha. Nie reaguje na kicikici i nie obraża sie ;)

Posted

Pysia napisał(a):

matko jakie sposoby :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Pysia kota się pozbywasz? :hmmmm:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

No cudo poprostu ! Podglądałam juz w pracy. Poprostu CUDO ! :loveu:

Pysiu, co to znaczy, że skasować wizję ??? :cool3:

Witaj Haniu :multi:
Ciesze sie że Ci sie podoba :angryy:
Nie wiesz co to znaczy skasowac wizje? Poprostu jak sobie wpiszesz program do głowy a ktoś ikone wraz z zawartością tegoż programu najpierw wyśle do kosza a potem go oprożni a nastepnie nagra na kompa ( czyt.głowe ) kilka nowych pozycji to wizja skasowana .... I nie do odzyskania nawet przy pomocy specjalnego programu ...
Czy dośc obrazowo wytłumaczyłam ? :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Pysiu, właśnie wysłałam ci maila z wianuszkiem! ;)

Nic nie ma jeszcze :roll:
PIKA napisał(a):
matko jakie sposoby :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Pysia kota się pozbywasz? :hmmmm:

Jak sie sierściucha nie pozbede to zwariuje !! Udusze go a potem takiego uduszonego rzuce psom na pożarcie. Aby nie wybrzydzały ze to kot to posmaruje sosikiem z cielencinki :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Jak sie sierściucha nie pozbede to zwariuje !! Udusze go a potem takiego uduszonego rzuce psom na pożarcie. Aby nie wybrzydzały ze to kot to posmaruje sosikiem z cielencinki :diabloti:

Piło się coś ??? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Pyyysiaaa mnie mnie daj Tommyego :loveu: :loveu: :loveu: w pudełeczku podrzuć pod drzwi :loveu: wysmaruj olejem jakimś coby na zabiedzonego wyglądał :loveu: :loveu: :loveu: ahhhhhhh

a jaką masz teraz wizję wybraną??? :razz: