malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Fcale nie poszła :eviltong: :diabloti: jedziesz na wichure cy co? Quote
Pysia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 malawaszka napisał(a):Fcale nie poszła :eviltong: :diabloti: jedziesz na wichure cy co? Nie wiem...Mówiłam Ci wczoraj żem znowu samotna....A o wichurce marzę bo nie jest gorąco i Zmoroszelmy bewnie dostaną poweru :evil_lol: Byłoby co focić ;) Bo w upał to one siakieś takieś... Quote
Pysia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No to foteczki bo czujemy się zapomniane ;) Dalsza część oczkowa :) Może wyleze znowu przez kwiatki? Niech tylko Pysia się odwróci ;) Trochę podchodów aby ją zmylić Poudajemy że czegoś szukamy ;) Trochę to długo trwa... Może w końcu mi się uda Kwiatki z tyłu - może teraz? A to chyba resztka skalniaka A to iglak który umarł od podnoszenia nóg :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no wyciągam Was z ukrycia ;) Chociaż Ty mnie kochasz :loveu: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ja nie wierze :evil_lol: Ona WYCHODZI z wody :evil_lol: Pysia ja też Cie toffam :iloveyou: Quote
Hanna R. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Pysia']Wierszyk dla Hani :) Porażka nauki Spór pośród naukowców rozgorzał od nowa: Czy pies jest w stanie pojąć poszczególne słowa, czy tylko z intonacji tego, co powiemy, domyśla się mniej więcej co od niego chcemy. Dla nas to spór jałowy, bo wiadomo jest, że nikt nie pojmie pana tak jak jego pies, a czy to intonacji, czy słów rozumienie, to drugorzędne naszym zdaniem ma znaczenie. Że pies rozumie słowa, wątpliwości nie ma. Intonacja też różne przynosi mu dane. Ale przy tym ciekawszy pomija się temat: Że pies w lot łapie to, co NIEWYPOWIEDZIANE. Nieraz rozumie słowo, co wcale NIE PADA I intonację zdania, które NIE ZABRZMIAŁO. Wtedy nauka ręce bezradnie rozkłada Albo całkiem zaprzecza, że to miejsce miało. No cóż...Nauka czasem jak bańka mydlana, Zbyt wysokie mniemanie na swój temat ma. Życzyć jej tylko można, żeby była dla nas Tak samo zrozumiała jak człowiek dla psa. Drużka-Dróżka i Marek Majewski Kochana Pysiu, dziękuję za wierszyk ! Utwierdził mnie w przekonaniu ostatecznym, że Szelma WSZYSTKO ZROZUMIAŁA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A dlaczego zostałaś tu tak bezlitośnie potraktowana ??? :shake: P.s. Cieszę się, że Tata w porządku . Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='PIKA']ja nie wierze :evil_lol: Ona WYCHODZI z wody :evil_lol: Pysia ja też Cie toffam :iloveyou:Witajcie dziewczynki:loveu: Czasem ona wychodzi z wody:evil_lol: I toffam Was wsyćkie strasnie mocno :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Kochana Pysiu, dziękuję za wierszyk ! Utwierdził mnie w przekonaniu ostatecznym, że Szelma WSZYSTKO ZROZUMIAŁA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A dlaczego zostałaś tu tak bezlitośnie potraktowana ??? :shake: P.s. Cieszę się, że Tata w porządku . Witaj Haniu:multi: Nareszcie do mnie zawitałaś niewierna duszo :eviltong: Ja tu wierszyki i te sprawy wstawiam a Ty sobie znikasz :shake: Bo zasłużyłam :evil_lol: A tata wychodzi w środe :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Pysia'] Szelma w zupie pomidorowej :evil_lol: Witaj Pysiu :multi: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Szelma w zupie pomidorowej :evil_lol: Witaj Pysiu :multi: Jesteś :loveu: :multi: Witaj :loveu: To Ty jadasz zupe pomidorową brązowego koloru :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a): To Ty jadasz zupe pomidorową brązowego koloru :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: U mnie na zdjęciu jest czerwonawa, taka jak zupka pomidorowa :sabber: ( nie jadam oczywiście zupy nożem i widelcem :evil_lol: ) Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='mmbbaj']U mnie na zdjęciu jest czerwonawa, taka jak zupka pomidorowa :sabber: ( nie jadam oczywiście zupy nożem i widelcem :evil_lol: ) A u mnie brązowa :evil_lol: A miałam już się zaoytać jak to się robi ;) A wiesz że jak klikam na Twój podpis to mi fotosik wyskakuje :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Pysia'] A wiesz że jak klikam na Twój podpis to mi fotosik wyskakuje :crazyeye: Sprawdziłam, mnie też :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Sprawdziłam, mnie też :crazyeye: No właśnie :evil_lol: Zrobisz coś z tym? Bo fajnie mieć linka do fotosika :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Znowu słońce....Wczoraj byliśmy na imprezce. Nawet się pobawiłam ;) Ale szczerze tobym wolała na wichurke jechać :cool1: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Pysia']Znowu słońce....Wczoraj byliśmy na imprezce. Nawet się pobawiłam ;) Ale szczerze tobym wolała na wichurke jechać :cool1: ;)dziewczyny pewnie też ...ale fajnie ,że imprezka jednak się udała :p Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)dziewczyny pewnie też ...ale fajnie ,że imprezka jednak się udała :p Udała się ale dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić :( Popatrz za okno...A ja uwięziona w mieście a na dodatek w blokowisku :placz: Chyba wolałabym dzisiaj pracować.... Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Pysia']Udała się ale dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić :( Popatrz za okno...A ja uwięziona w mieście a na dodatek w blokowisku :placz: Chyba wolałabym dzisiaj pracować....:razz:eee nie marudź , odpoczywaj i zabierz Waszkę na spacer;) Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:eee nie marudź , odpoczywaj i zabierz Waszkę na spacer;) Waszka teraz w Żywcu siedzi ;) A na spacer jest w południe za gorąco dnla futer :shake: Długi spacerek dopiero wieczorem. Teraz krótkie siq Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Czesc Wnusiu :multi: Na pocieszenie Ci powiem, ze my też siedzimy w blokowisku :razz: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='PIKA']Czesc Wnusiu :multi: Na pocieszenie Ci powiem, ze my też siedzimy w blokowisku :razz: Cześć Babciu :loveu: No to łączymy się w bólu ;) A w cieniu tak przyjemnie ... I oczko czeka... Prysznic I rozdeptywanie resztek skalniaka ;) Zmorka +akcesoria ;) Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dzień dobry Pysiu. O wybaczenie proszę - trochę z formą u mnie kiepsko. W takie spadkowe dni muszę popatrzeć w dowód - i od razu mam jasność ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co wcale nie znaczy, że jest to równoznaczne z ulgą ! Wrrrręcz przeciwnie :angryy: Całki dla Zmorek :loveu: Quote
Recommended Posts