jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Następna co parasola nie zabrała :evil_lol: Hmm wiesz wczesniej dwa tygodnie na mazurach siedziałam i przez dwa tygodnie nie napadało tam tyle co przez tydzień na Majorce:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Idę spać :) Brzuch mnie rozbolał i łzy mi lecą dzięki Weszce :evil_lol: Wolę zanim mnie do grobu wpędzi poprostu się położyć i uniknąć śmierci :evil_lol: Znowu dzięki niej umieram :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Maga na stronce naszego aeroklubu jest prognoza NATO więc sobie sprawdzisz ;) http://www.aeroklub.rybnik.pl/ ja nic z tych kreseczek nie rozumiem :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Witajcie wszyscy :multi: Dopiero zaczął się tydzień a ja mam go już dość....Mam tak zaplanowany czas do piątku że licho wie kiedy zdołam pozyć.... Ale damy rade ;) U nas cieplutko ale na szczęście chłodny wiaterek dzięki któremu da się wytrzymać ;) Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dzień dobry I do wiedzenia :hand: Pozdrów tate i moje wnuki :lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)cześć zguby:p Witaj Alu :) PIKA - tata i braciszkowie pozdrowieni :loveu: Dziękują ;) A my byliśmy wypływać z Weszka psy :multi: :multi: :multi: Mam fotki Weszki ;) To taka mała czarna krwiopijczyni z dwoma groźnymi bestyjami :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dawaj Wesz...kę ! :cool3: Proszę szybciutko ! :p Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja może i czarna, co do małej to mam ostatnio wątpliwości :diabloti: ale za to Ty jako BIAŁA anielica :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):ja może i czarna, co do małej to mam ostatnio wątpliwości :diabloti: ale za to Ty jako BIAŁA anielica :loveu: :evil_lol: Wiedziałam że3 mnie wydasz!!:mad: :mad: :mad: Że ja nie pomyślałam o tym jak z domu wychodziłam.... :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ta fotka to moja ulubiona :loveu: :loveu: :loveu: Szczurki i Weszka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a):Ta fotka to moja ulubiona :loveu: :loveu: :loveu: Szczurki i Weszka :loveu: :loveu: :loveu: ;)fajne , ale czemu nie ma fotek białej anielicy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 buuahahaa TY PODŁA :diabloti: teraz to se na pewno nie znajdę męża z takim zdjęciem :placz: :mad: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):buuahahaa TY PODŁA :diabloti: teraz to se na pewno nie znajdę męża z takim zdjęciem :placz: :mad: Eeeeee no, chybaś grubo przesadziła ! !!! Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Eeeeee no, chybaś grubo przesadziła ! !!! Pewnie że przesadziła :) Uśmiech od ucha do ucha a ona narzeka !! :angryy: Proszę jaka Weszka fajna :loveu: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No dobra zmieniam modelke bo się Weszka pieni przed monitorem ;) Zaleje klawiature i co będzie? ;) Zmorka i zachód słońca :) Quote
aga1215 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a):No dobra zmieniam modelke bo się Weszka pieni przed monitorem ;) Zaleje klawiature i co będzie? ;) Zmorka i zachód słońca :) ale fajne :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a):No dobra zmieniam modelke bo się Weszka pieni przed monitorem ;) Zaleje klawiature i co będzie? ;) Zmorka i zachód słońca :) :loveu:cudowne Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:cudowne Nie jest to arcydzieło ale ...:oops: Podoba mi się to odbicie ;) Zmoreczka mocząca Dalej płytko Wystarczy....nie chodź dalej :evil_lol: Gdzieś Ty mnie przyprowadziła? Do brodzika? No sama pomyśl kobieto... I popatrz dobrze.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Czesc Pysia:multi: Super wodna Zmorka :grin: i sztucerke widze chyba na ostatniej focie :) Czesc Weszka :evil_lol: Milo Cie widziec :p Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Pysia:multi: Czesc Weszka :evil_lol: Milo Cie widziec :p Cześć Paula :multi: Fajna Weszka - no nie? :loveu: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a):Fajna Weszka - no nie? :loveu: Fajna, na zywo jeszcze fajniejsza. Weszka, nie dygaj, znajdziesz chopa :evil_lol: Rozwala mnie "wEszka" :megagrin: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Paula no napisz, że ja na żywo tak nnie wyglądam no napisz :placz: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 paula_z napisał(a):Fajna, na zywo jeszcze fajniejsza. Weszka, nie dygaj, znajdziesz chopa :evil_lol: Rozwala mnie "wEszka" :megagrin: No co :cool3: To jakoś samo tak wyszło chyba przedwczoraj albo kiedyś ;) Wszystko przez Ale :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):Paula no napisz, że ja na żywo tak nnie wyglądam no napisz :placz: Weszka no nie rycz już :placz: Jak chcesz to też wstaw jakąś moją (:mad: ) :evil_lol: Quote
Recommended Posts