Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a zgadnijcie kto dziś odwiedził zmorowate :grins: :evil_lol::cool1:chwalipięta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a my sie z Kissi spotkamy w Opolu / jak nas deszcz nie zmyje:angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie boj sie bo zapomniała dodac ze nie wie takze gdzie jest gaz :evil_lol: Bedziecie stały w miejscu i trąbiły :evil_lol:

haha pysia piszesz sie na jazde ze mną:lol: :lol: :lol: mam nadzieje ze policja tego nie czyta :lol: :lol: :lol: bo jezdze bez prawa jazdy czarnym oplem vectrą z rejestracją SO 72306 hahahhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

cześć dziewczyny

Pysiu nasmaruj się czymś jakiś Fastum albo co, moze bolec przestanie :razz:

[quote name='Pysia']Chyba we wtorek ją wykąpe chociaż nie wiem czy nie za wczesnie i czy za chwile znowu nie bedzie szara :placz:

a po co kąpac?, leć z nią nad wodę, niech se dziewczyna popływa, to sie oplucze w sposób naturalny :razz:

[quote name='Pysia'] Zmorka...No cóż ;) Wyliniała i szara jest :placz:
to widac na fotach :oops: rozpoznaje bez problemu ktora jest ktora nawet bez wywalonych językkow :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']cześć dziewczyny

Pysiu nasmaruj się czymś jakiś Fastum albo co, moze bolec przestanie :razz:

to ciut poważniejsze bóle, żeby fastum starczyło - widziałam dziś Pysię :roll:

[quote name='PIKA']a po co kąpac?, leć z nią nad wodę, niech se dziewczyna popływa, to sie oplucze w sposób naturalny :razz:

a to na fotach niewidziałaś że sieciągle taplają kiblonury? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to ciut poważniejsze bóle, żeby fastum starczyło - widziałam dziś Pysię :roll:

ojej :shake:
Mnie kiedys polamalo tak ze sie ruszyc nie moglam i fastum mi pomógł :shake:

malawaszka napisał(a):
a to na fotach niewidziałaś że sieciągle taplają kiblonury? :evil_lol:

widzialam, ale co to za taplanie w bajorku ich wielkosci

normalna duuuuża woda, zeby pies poplywal min 20 minut, pożadnie się namoczył i kilka razy otrzepal. Na takie "zakurzenie" to najlepsze :razz:

Ja tam saby nie kapie ... no chyba, ze się wytarza w czymś smierdzącym, ale od ponad roku jej się nie zdarzylo.
Tarzała się w zimie w sniegu, teraz bedziemy częściej się moczyć w wodzie Pies jest czysty, nie smierdzi i nie ma zadnych problemów ze skora :razz: nawetjak się przypadkiem w jakimś "dziwnym" bajorze skapie :razz:

a poza tym ja nie wiem, jak niufy,(ale pewnie one tez) ale bladory to podobo mają specjalna warstwe z czegos tam co powoduje nieprzemakanie sierści i ochrone skóry i jak się takiego psiaka często kapie w szamponach to sie to podobno zmywa, a to podobno nie za badzo dobrze jest

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
haha pysia piszesz sie na jazde ze mną:lol: :lol: :lol: mam nadzieje ze policja tego nie czyta :lol: :lol: :lol: bo jezdze bez prawa jazdy czarnym oplem vectrą z rejestracją SO 72306 hahahhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O MATKO KOCHANA!!!!!!!
to jak bede widziec waszą fure to bede uciekać czym predzej, bo mozesz być kierowca!!!! O JESKI
jak to dobrze, ze napisalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
O MATKO KOCHANA!!!!!!!
to jak bede widziec waszą fure to bede uciekać czym predzej, bo mozesz być kierowca!!!! O JESKI
jak to dobrze, ze napisalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahahahaha strzez się !! ;) ;) ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj takich danych bym nie podawałą w necie :cool1: aczkolwiek juzsobie zapisałam na mojej czarnej liście piratów drogowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No, Madzia, gwiazdki zrób, bo Ci Piotrka sprzątną ;-)

A wiecie, ze istnieje taki przepis, ze jak Was auto ochlapie i zdazycie zanotowac nr rej to mozna starac sie o odszkodowanie? :diabloti:

Madzia, ja juz numer zapisalam :diabloti: :diabloti:

Posted

Witajcie :multi: Wrociłam z plenerow i wystawy i znowu plenerow :) Przyszłam sobie poczytac do mojej galerii a tu nagadane :evil_lol: A jak sie uśmiałam :evil_lol:
panienkabubu - nie smieje sie tylko szukam czterolistnej koniczyny ;)
Lazy- zmorkowate kaczki zawsze są fajne chyba ze sie w zmokłe kury zamieniają :evil_lol:
daga- no i spotkałyśmy sie :) Jak Wam poszło? Fajne te Twoje dziewczyny :) Buziaki za kibicowanie :loveu:
beria -kciuki sie przydały :loveu:
Haniu - ja jestem stara jak matka Ziemia wiec mnie czasem boli :lol:
PIKA - Zmorkamusibycwykąpana :) Ostatniobyłanapoczątkupaździernika :) A pływała juz kilkakrotnie :) I właśnie przez tą warstwe ktora nie przepuszcza wody niufa nie da sie opłukac :) Poprostu spływa wszystko jak po kaczce a pod wierzchnia warstwa zostaje brud...Czasem wykapac trzeba :)
Moj TZ nie nadaje sie nawet do robienia fot!! CZy ktos ma jakies z wystawy Szelmy? Bo on porobił MASAKRYCZNIE niewyraźne i okropne :placz:
Na dodatek w plenerach lało i nie mam wcale fajnych fotek :placz: No trudno ;) Bedzie co bedzie ;)
A z wyniku na wystawie jesteśmy zadowolone :) Nasza łysa Szelma przy ofutrzonych niufkach źle nie wypadła. Ocena doskonała miejsce 4 :) Kto widział ten wie ze było nas duuuuużo na ringu :)

Posted

Pysia-no faktycznie was bylo duzo na tym ringu.
Ja tez wrocilam zadowolona,best puppie i druga doskonala w mlodziezy,myslalam,ze bedzie gorzej:lol: .Szkoda,ze bylo tak zimno,ale ciesze sie ze was wszystkich w koncu poznalam w realu:multi:

Posted

daga10011 napisał(a):
Pysia-no faktycznie was bylo duzo na tym ringu.
Ja tez wrocilam zadowolona,best puppie i druga doskonala w mlodziezy,myslalam,ze bedzie gorzej:lol: .Szkoda,ze bylo tak zimno,ale ciesze sie ze was wszystkich w koncu poznalam w realu:multi:

Dzieki dziewczyny za fotki:loveu:
Daga !!!! :multi: :multi: :multi: Widzisz ? Mowiłam Ci ze masz ładne suczki :multi: :multi: :multi:
A te fotki to ja bym też chciała w normalnych rozmiarach....:modla:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu Stara Jak Matka Ziemia jak tam Twoje bolenie ??? JAK NA TAKI WIEK WYŚMIENICIE SIĘ TRZYMASZ !!! :p :p :p
Ino sie puscic nie moge...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Haniu!!
Te fotki to retusz Ali i Waszki :) One sa tak miłe ze komputerowo wygładziły moje zmarszczki i taki efekt ;)
Moje bolenie nawet wystraszyło sie zimna panujacego w dalekiej krainie opolszczyzny :) Najpierw postanowiło przeczekac i po wystawie wrocic a potem widocznie zapomniało...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jednym słowem jest dobrze ;) Bede zyc :evil_lol: