Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu My już po spacerku :p
My też wrociłysmy teraz :) Mam dosć i muszę odpocząć :)
Chociaz jakimś sposobem powróciły do mnie "ó,ć,ę " których normalnie ostatnio nie mam :multi: Zamast nich włącza mi się kalkulator albo notatnik :crazyeye: Mam system do remontu tylko najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a to baaaaaaaardzo męczące ;) Normalnie az nie umiem teraz pisać wiedząc o tym ;) Przewaznie z rozpędu pierwszy z tych znaków robie ale jak się nie da to piszę bez nich :lol: Łojojojoj ale jazda :multi: Jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muszę jeszcze raz "ę,ć,ó" i znowu " ć,ę,ó" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aaliw'][quote name='Pysia']Szelma raczyła podziekowac ;)
A to druga krowka

Słyszycie to mlaskanie?

:evil_lol: Psy pracujace.........jako kosiarki do trawy :evil_lol: One to robia dobrowolnie czy pod przymusem? :evil_lol:

Zobaczcie co znalazlam (szukajac czegos innego :diabloti:)
http://www.galleryplayer.com/browse/collection_detail.aspx?catID=501&sku=3469#
One to robią z własnej nieprzymuszonej woli :evil_lol:
A w tym linku nawet niufek jest z papugą na głowie :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to ja wam podrzuce moją gajke ona nigdy nie ma dosc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobra dobra ;) Niewiem co na to Szelma :evil_lol: Myślisz ze Gajka potrafi szybciej od niej biegać ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Spacurujemy sobie nudnawo po podwórku

Pańcio zawsze pogłaszcze nawet jak ma cos do roboty ;)

Trzeba poszukać dobrego miejsca do dumania bo Szelma mi depta po piętach

Zmora poszła tam gdzie król piechotą chodzi

Jestem juz lżejsza

Czas na jakiś trunek :)

Ale było dobre

Posted

[quote name='Pysia']No to prosze :) Ta jest dla Ciebie :)

ołlllllllllllllllllllllllllllll jeeeeeeeeeeeeeeeee

mam swojego kffiatka :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

rany ile FOT :-o

extra a rozjechane czarne fafle sa gigantami :multi:

Posted

Pysia napisał(a):
[quote name='aaliw']
One to robią z własnej nieprzymuszonej woli :evil_lol:
A w tym linku nawet niufek jest z papugą na głowie :evil_lol:

O to zdjecie mi chodzilo...tylko link jakis taki do wszystkich zdjec wskoczyl ;)
Tam jest jeszcze jesienny niuf i smok tez niuf :diabloti: Tyle ze takie jakies inne te niufy od zmorkowaytch :crazyeye: Maja takie dlugie uszy :-o

:loveu: Zmorka i Szelma ladniejsze :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']ołlllllllllllllllllllllllllllll jeeeeeeeeeeeeeeeee

mam swojego kffiatka :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

rany ile FOT :-o

extra a rozjechane czarne fafle sa gigantami :multi:
No on dla Ciebie specjalnie :) A jak podrośnie to nastepną fote też dostaniesz ;)
Malawaszka - tutaj sie szuka też domkow dla bezdomnych zwierzakow to i jego wkleiłam ;)

Posted

aaliw napisał(a):
[quote name='Pysia']

O to zdjecie mi chodzilo...tylko link jakis taki do wszystkich zdjec wskoczyl ;)
Tam jest jeszcze jesienny niuf i smok tez niuf :diabloti: Tyle ze takie jakies inne te niufy od zmorkowaytch :crazyeye: Maja takie dlugie uszy :-o

:loveu: Zmorka i Szelma ladniejsze :loveu:

Jesienny pies to nie niuf :) I smok te nie :) Tylko ten z papuga to niuf jest :)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Wredna jak zawsze :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...

Ja wredna??:crazyeye: Nigdy w zyciu!!:evil_lol: Alu gdzie jestes aby mnie ratowac przed tym potfffffffforem :placz: On mnie przezywa brzydko :placz: A ja starutka jak matka ziemia :placz:

Posted

[quote name='Ania-k']a wybieracie się może do Bytomia na wystawę ??
Do Bytomia to tylko popatrzec bo tam pani B sedziuje :) A my od niej trzymamy sie z daleka ;) Mamy przeca zolte zeby...
Znikly mi polskie znaki calkiem...

Posted

[quote name='Pysia']Ja wredna??:crazyeye: Nigdy w zyciu!!:evil_lol: Alu gdzie jestes aby mnie ratowac przed tym potfffffffforem :placz: On mnie przezywa brzydko :placz: A ja starutka jak matka ziemia :placz:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To strażnik Teksasu tu też się udziela? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
[quote name='aaliw']
Jesienny pies to nie niuf :) I smok te nie :) Tylko ten z papuga to niuf jest :)

W takim razie zle podpisali :mad:
Nie ma to jak oko eksperta :thumbs:

A swoja droga ciekawe co to za psiak, ten soczy i jesienny :???:

Posted

aaliw napisał(a):
[quote name='Pysia']

W takim razie zle podpisali :mad:
Nie ma to jak oko eksperta :thumbs:

A swoja droga ciekawe co to za psiak, ten soczy i jesienny :???:

Wiesz co? Tak sobie popatrzyłam lepiej i dokładniej i to jednak sa niufy tylko kiepskie...Zwłaszcza ten jesienny - masakra ;)