aaliw Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia']Szelma raczyła podziekowac ;) A to druga krowka Słyszycie to mlaskanie? :evil_lol: Psy pracujace.........jako kosiarki do trawy :evil_lol: One to robia dobrowolnie czy pod przymusem? :evil_lol: Zobaczcie co znalazlam (szukajac czegos innego :diabloti:) http://www.galleryplayer.com/browse/collection_detail.aspx?catID=501&sku=3469# Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Piękne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu My już po spacerku :p My też wrociłysmy teraz :) Mam dosć i muszę odpocząć :) Chociaz jakimś sposobem powróciły do mnie "ó,ć,ę " których normalnie ostatnio nie mam :multi: Zamast nich włącza mi się kalkulator albo notatnik :crazyeye: Mam system do remontu tylko najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a to baaaaaaaardzo męczące ;) Normalnie az nie umiem teraz pisać wiedząc o tym ;) Przewaznie z rozpędu pierwszy z tych znaków robie ale jak się nie da to piszę bez nich :lol: Łojojojoj ale jazda :multi: Jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muszę jeszcze raz "ę,ć,ó" i znowu " ć,ę,ó" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='aaliw'][quote name='Pysia']Szelma raczyła podziekowac ;) A to druga krowka Słyszycie to mlaskanie? :evil_lol: Psy pracujace.........jako kosiarki do trawy :evil_lol: One to robia dobrowolnie czy pod przymusem? :evil_lol: Zobaczcie co znalazlam (szukajac czegos innego :diabloti:) http://www.galleryplayer.com/browse/collection_detail.aspx?catID=501&sku=3469# One to robią z własnej nieprzymuszonej woli :evil_lol: A w tym linku nawet niufek jest z papugą na głowie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia napisał(a):Przytulamy bez przerwy :) Zmorka to juz ma czasem tego przytulania dosc to ja wam podrzuce moją gajke ona nigdy nie ma dosc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):to ja wam podrzuce moją gajke ona nigdy nie ma dosc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra dobra ;) Niewiem co na to Szelma :evil_lol: Myślisz ze Gajka potrafi szybciej od niej biegać ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Spacurujemy sobie nudnawo po podwórku Pańcio zawsze pogłaszcze nawet jak ma cos do roboty ;) Trzeba poszukać dobrego miejsca do dumania bo Szelma mi depta po piętach Zmora poszła tam gdzie król piechotą chodzi Jestem juz lżejsza Czas na jakiś trunek :) Ale było dobre Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A to ślimaczek :) Stokrotka :) Nie wiem jak ta roślinka się nazywa :) Pnie się po ziemi i kwitnie wiosną ;) Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia']No to prosze :) Ta jest dla Ciebie :) ołlllllllllllllllllllllllllllll jeeeeeeeeeeeeeeeee mam swojego kffiatka :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: rany ile FOT :-o extra a rozjechane czarne fafle sa gigantami :multi: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cześć Pysiulka :lol: ... [quote name='Pysia']A to ślimaczek :) Ślimaczek jest The Best :p ... Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Pysiulka :lol: ... Ślimaczek jest The Best :p ... Podobny do Ciebie :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia napisał(a):Podobny do Ciebie :eviltong: Wredna jak zawsze :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
aaliw Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia napisał(a):[quote name='aaliw'] One to robią z własnej nieprzymuszonej woli :evil_lol: A w tym linku nawet niufek jest z papugą na głowie :evil_lol: O to zdjecie mi chodzilo...tylko link jakis taki do wszystkich zdjec wskoczyl ;) Tam jest jeszcze jesienny niuf i smok tez niuf :diabloti: Tyle ze takie jakies inne te niufy od zmorkowaytch :crazyeye: Maja takie dlugie uszy :-o :loveu: Zmorka i Szelma ladniejsze :loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='dbsst']ołlllllllllllllllllllllllllllll jeeeeeeeeeeeeeeeee mam swojego kffiatka :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: rany ile FOT :-o extra a rozjechane czarne fafle sa gigantami :multi: No on dla Ciebie specjalnie :) A jak podrośnie to nastepną fote też dostaniesz ;) Malawaszka - tutaj sie szuka też domkow dla bezdomnych zwierzakow to i jego wkleiłam ;) Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aaliw napisał(a):[quote name='Pysia'] O to zdjecie mi chodzilo...tylko link jakis taki do wszystkich zdjec wskoczyl ;) Tam jest jeszcze jesienny niuf i smok tez niuf :diabloti: Tyle ze takie jakies inne te niufy od zmorkowaytch :crazyeye: Maja takie dlugie uszy :-o :loveu: Zmorka i Szelma ladniejsze :loveu: Jesienny pies to nie niuf :) I smok te nie :) Tylko ten z papuga to niuf jest :) Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wredna jak zawsze :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja wredna??:crazyeye: Nigdy w zyciu!!:evil_lol: Alu gdzie jestes aby mnie ratowac przed tym potfffffffforem :placz: On mnie przezywa brzydko :placz: A ja starutka jak matka ziemia :placz: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Ania-k']a wybieracie się może do Bytomia na wystawę ?? Do Bytomia to tylko popatrzec bo tam pani B sedziuje :) A my od niej trzymamy sie z daleka ;) Mamy przeca zolte zeby... Znikly mi polskie znaki calkiem... Quote
anushka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :cool3: ja się też wybieram towarzysko z panienkąbubu :multi: może sie gdzieś spotkamy ! Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia']Ja wredna??:crazyeye: Nigdy w zyciu!!:evil_lol: Alu gdzie jestes aby mnie ratowac przed tym potfffffffforem :placz: On mnie przezywa brzydko :placz: A ja starutka jak matka ziemia :placz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To strażnik Teksasu tu też się udziela? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aaliw Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia napisał(a):[quote name='aaliw'] Jesienny pies to nie niuf :) I smok te nie :) Tylko ten z papuga to niuf jest :) W takim razie zle podpisali :mad: Nie ma to jak oko eksperta :thumbs: A swoja droga ciekawe co to za psiak, ten soczy i jesienny :???: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aaliw napisał(a):[quote name='Pysia'] W takim razie zle podpisali :mad: Nie ma to jak oko eksperta :thumbs: A swoja droga ciekawe co to za psiak, ten soczy i jesienny :???: Wiesz co? Tak sobie popatrzyłam lepiej i dokładniej i to jednak sa niufy tylko kiepskie...Zwłaszcza ten jesienny - masakra ;) Quote
Recommended Posts