panienkabubu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ależ Pysiu, przecież to jest oczywiste, że Malawaszka ma przyjechać z małymi stworami ;-) Ona juz o tym wie zapewne :p Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie mokre kurczaki :evil_lol: Kurczaki mutanty :evil_lol: Poważna rozmowa kurczakow ;) Prawie suchy żołnierz Rozwalony zołnierz ;) A tutaj żołnierze zamienili sie w korowy :evil_lol: Chyba zmienie im karme na siano :evil_lol: Widac smakuje ;) Zmorka dalej sie pasie a Szelma jako niejadek ma dosc Szelma zdziwiona :) Szelma w pozycji: Jestem Twoja :) Gumeczka na uszkach aby pod uszkami wyschło ;) Jak widac nie przeszkadza jej to :) Oczywiscie kolor nietwarzowy ale kupimy ładniejszą Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pysiu, widziałaś? www.allegro.pl/item99802093_nowofunlandy_oddam.html Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='AlKil']Pysiu, widziałaś? www.allegro.pl/item99802093_nowofunlandy_oddam.html Widziałam :( Psy wyglądają zdrowo i na zadbane. Mam nadzieje ze trafia w dobre rece.... Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Też mam taką nadzieję... Smutno,że na starość coś takiego im się przytrafia...:-( Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Teraz z innej beczki Taniec motyli ( uciekały z kadru :angryy: ) Jak coś zobaczycie to super ;) Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Pysia'] Jak coś zobaczycie to super ;) Oooo! To mi sie bardzo podoba:p Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='an3czka']Oooo! To mi sie bardzo podoba:p Moje prymulki czy motylki ;) ? Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Bardzo sie ciesze ze Wam sie podobają fotki :) Motylki sa baaaaaaaaardzo ruchliwe.... A to czerwony pajaczek :) Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Pysia']Moje prymulki czy motylki ;) ? Jedno i drugie:eviltong: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='an3czka']Jedno i drugie:eviltong: To sprawiłaś mi radosc bo fotograf ze mnie zaden ;) Ateraz zmiana tematu :) Zmorka pozuje :) Wyliniała ale zgrabna ;) Pozycja super :) Od przodu Troszke z boku :) Szelma probuje naśladowac ;) Quote
panienkabubu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Pysia']Bardzo sie ciesze ze Wam sie podobają fotki :) Motylki sa baaaaaaaaardzo ruchliwe.... A to czerwony pajaczek :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie Ty mieszkasz, ze takie pajaki u Ciebie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ojej motylki :multi: czy to napewno są tegoroczne :razz: Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pysia napisał(a):Jak nie zaprosisz terrorystow to nici :evil_lol: Swoją drogą to lubie tych terrorystow ;) nie podlizuj się laska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niestety odpadam w piątek jestem już umówiona, a w sobote i niedzielę jestem w Opolu :multi: :multi: :multi: Pysia a Wy w ajki dzień jesteście w Opolu? Quote
Hanna R. Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Och, Pysiu ! Twoje prymulki, motylki, pajączki, zmorki i wszystko jest śliczne ! Naprawdę !!!! Pysiu ? Chyba Ci się podlizałam ? Co ??? A tak naprawdę, to stęskniłam się za zmorzastymi bardzo. Muszę sporo nadrobić ! Aha, za kotem też się stęskniłam ! :loveu: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Wspaniali zolnierze, fajne komentarze :lol: A taniec motyli :lying: ekstra Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Malawaszka - nie podlizuje sie :) Ja je naprawde lubie :P Zepsułaś mi plany...Trudno. Spotkamy sie z Benem innym razem ;) No i miałam plany na sobote wzgledem Ciebie...Potrzebnas mi z maszynka bo trzeba Szelmie łałok podciąc :( A Ty mi tu wybywasz :placz: Niufy ida w Opolu o 10-tej w niedziele. Haniu!! -Jesteś wreszcie :multi: :multi: :multi: My Zmoroszelmy steskniłyśmy sie za tym pochylonym tłustym druczkiem :loveu: I cieszymy sie ze nam sie podlizujesz ;) Anetta - Żołnierski batalion do usług :evil_lol: Motylkii tegoroczne sa - przysiegam :razz: PIKA - Chybaby tak spokojnie nie spała gdyby ja bolało :) Prawda? :lol: panienkabubu - Niestety. Piatkowe spotkanie odwołane:placz: Ale nie martwmy sie bo wiosna dopiero sie zaczeła :) A mieszkam w Dąbrowie Gorniczej :eviltong: Tuz obok Malawaszki :evil_lol: Chroni mnie cała armia terrorystow :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Witam wszystkich w piekny słoneczny dzień :) Znowu "przeciągane" fotki ;) Czas na kolejną zabawe Żołnierze też potrzebują sie wyszalec ;) A ktora wygra? To tak jak na wojnie Nie ma wygranych :evil_lol: Są tylko zmeczeni ;) Ale jak na razie... Zabawa trwa Chociaż baaaardzo gorąco Pora na pojenie No i trzeba poudawac ze sie stoi na strazy ;) Że sie jest czujnym nawet w czasie pokoju :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ucieka mi jezyk... Tą fotke chciałabym wstawic do konkursu. Co o tym myślicie? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 pysiu a my sie znowu nie spotkamyyy :placz: :placz: :placz: tyram jak głupia do 20:placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):pysiu a my sie znowu nie spotkamyyy :placz: :placz: :placz: tyram jak głupia do 20:placz: :placz: :placz: Nie rycz ;) Co sie odwlecze to nie uciecze ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 O troszku się jej ulało :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']O troszku się jej ulało :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: Ona tak zawsze ma :) W domu pod miska zawsze jest rozłożony duzy recznik aby na niego leciało :lol: Quote
Recommended Posts