Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie mokre kurczaki :evil_lol:
Kurczaki mutanty :evil_lol:
Poważna rozmowa kurczakow ;)

Prawie suchy żołnierz

Rozwalony zołnierz ;)

A tutaj żołnierze zamienili sie w korowy :evil_lol: Chyba zmienie im karme na siano :evil_lol:

Widac smakuje ;)

Zmorka dalej sie pasie a Szelma jako niejadek ma dosc

Szelma zdziwiona :)

Szelma w pozycji: Jestem Twoja :)

Gumeczka na uszkach aby pod uszkami wyschło ;)

Jak widac nie przeszkadza jej to :)

Oczywiscie kolor nietwarzowy ale kupimy ładniejszą

Posted

[quote name='an3czka']Jedno i drugie:eviltong:
To sprawiłaś mi radosc bo fotograf ze mnie zaden ;)
Ateraz zmiana tematu :)
Zmorka pozuje :) Wyliniała ale zgrabna ;)

Pozycja super :)

Od przodu

Troszke z boku :)

Szelma probuje naśladowac ;)

Posted

[quote name='Pysia']Bardzo sie ciesze ze Wam sie podobają fotki :) Motylki sa baaaaaaaaardzo ruchliwe....
A to czerwony pajaczek :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
gdzie Ty mieszkasz, ze takie pajaki u Ciebie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak nie zaprosisz terrorystow to nici :evil_lol: Swoją drogą to lubie tych terrorystow ;)

nie podlizuj się laska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niestety odpadam w piątek jestem już umówiona, a w sobote i niedzielę jestem w Opolu :multi: :multi: :multi: Pysia a Wy w ajki dzień jesteście w Opolu?

Posted

Och, Pysiu ! Twoje prymulki, motylki, pajączki, zmorki i wszystko jest śliczne ! Naprawdę !!!!
Pysiu ? Chyba Ci się podlizałam ? Co ???

A tak naprawdę, to stęskniłam się za zmorzastymi bardzo. Muszę sporo nadrobić ! Aha, za kotem też się stęskniłam ! :loveu:

Posted

Malawaszka - nie podlizuje sie :) Ja je naprawde lubie :P Zepsułaś mi plany...Trudno. Spotkamy sie z Benem innym razem ;) No i miałam plany na sobote wzgledem Ciebie...Potrzebnas mi z maszynka bo trzeba Szelmie łałok podciąc :( A Ty mi tu wybywasz :placz: Niufy ida w Opolu o 10-tej w niedziele.
Haniu!! -Jesteś wreszcie :multi: :multi: :multi: My Zmoroszelmy steskniłyśmy sie za tym pochylonym tłustym druczkiem :loveu: I cieszymy sie ze nam sie podlizujesz ;)
Anetta - Żołnierski batalion do usług :evil_lol: Motylkii tegoroczne sa - przysiegam :razz:
PIKA - Chybaby tak spokojnie nie spała gdyby ja bolało :) Prawda? :lol:
panienkabubu - Niestety. Piatkowe spotkanie odwołane:placz: Ale nie martwmy sie bo wiosna dopiero sie zaczeła :) A mieszkam w Dąbrowie Gorniczej :eviltong: Tuz obok Malawaszki :evil_lol: Chroni mnie cała armia terrorystow :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich w piekny słoneczny dzień :)
Znowu "przeciągane" fotki ;)

Czas na kolejną zabawe

Żołnierze też potrzebują sie wyszalec ;)

A ktora wygra?

To tak jak na wojnie

Nie ma wygranych :evil_lol:

Są tylko zmeczeni ;)

Ale jak na razie...

Zabawa trwa

Chociaż baaaardzo gorąco

Pora na pojenie

No i trzeba poudawac ze sie stoi na strazy ;)

Że sie jest czujnym nawet w czasie pokoju :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
pysiu a my sie znowu nie spotkamyyy :placz: :placz: :placz: tyram jak głupia do 20:placz: :placz: :placz:

Nie rycz ;) Co sie odwlecze to nie uciecze ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']O troszku się jej ulało :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ona tak zawsze ma :) W domu pod miska zawsze jest rozłożony duzy recznik aby na niego leciało :lol: