Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Ona tak zawsze ma :) W domu pod miska zawsze jest rozłożony duzy recznik aby na niego leciało :lol:

O musze u mnie tak pomysleć :) bo mój jak odchodzi od miski to robi ślady łapek generalnie latem po spacerze non stop myta jest podłoga.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
O musze u mnie tak pomysleć :) bo mój jak odchodzi od miski to robi ślady łapek generalnie latem po spacerze non stop myta jest podłoga.

U mnie vileda stoi w kuchni bez przerwy :) Mamy odruch warunkowy brania jej do reki i wycierania podłogi ;) Szybko przyzwyczailiśmy sie do tego :lol: Do wycierania pyszczka tez ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie rycz ;) Co sie odwlecze to nie uciecze ;)

pysia ja Cię zmartwic muszę jutro zobaczysz pół naszego fajnego lasu bo drugie pół poszło dziś z dymem :-(

i na dodatek nam kable znów pokradli i bez neta zostalismy na 12 godzin :-(

Posted

[quote name='Pysia']PIKA - Chybaby tak spokojnie nie spała gdyby ja bolało :smile: Prawda? :lol:

No nie wiem :evil_lol:
Moja jakby bolalo, to by leżala i sie nie ruszyła :razz: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
pysia ja Cię zmartwic muszę jutro zobaczysz pół naszego fajnego lasu bo drugie pół poszło dziś z dymem :-(

i na dodatek nam kable znów pokradli i bez neta zostalismy na 12 godzin :-(

No to chyba poczekam az odrosnie...Żartuje.. Kto śmiał podpalic las??:mad: Jutro odpada. Waszki nie bedzie a i my z racji tego postanowiliśmy wyjechac juz jutro w plenery :)
PIKA - ona do tego jak yorki przyzwyczajona ;)
Alu - to są przeciaganki żołnierzy :eviltong: Kurcze ale sie ciesze na niedziele ze sie znowu zobaczymy :multi: :multi: :multi: Chciałam Szelme do Jeleniej Gory zapisac ale tam też jest pani be :angryy: Podziekowaliśmy ;)
Daguś - foteczek Ci u nas sporawo ostatnio ;) Tzn od czasu jak Zmoroszelmy przestały byc czarnym na białym :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

azzzz to pijaczyna :evil_lol:

pysiu to moze sie umówimy na jakis fajny termin zebym i ja była :eviltong: oprowadzimy was po lesie :lol:
Po tym spalonym :crazyeye: ?
Poważna rozmowa Szelmy z pijaczynką

Dziewczyny maja kaca...Ciiiiiiiiiiiiiiiiii....

Posted

na szczęscie nie cały las poszedł z dymem wiec bez obaw :lol:
nawet jakby sie las spalił tfu tfu tfu to mamy jeszcze park i poł pola z kawałkiem lasu ;)

Hmmmmmmmmm...Wiesz co? To lepiej przyedź do nas bo my mamy całe nadleśnictwo siewierskie ;) I to w całkiem dobrej formie :lol: No i Pogorie...A nawet 4 Pogorie ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Hmmmmmmmmm...Wiesz co? To lepiej przyedź do nas bo my mamy całe nadleśnictwo siewierskie ;) I to w całkiem dobrej formie :lol: No i Pogorie...A nawet 4 Pogorie ;)

wiesz ja moge wpasć tylko nie wiem co kasia na to a w sumie to co jej benek :roll:

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: madzia dużo się spaliło???? :crazyeye:

no tak powiem ze jest tego troche, jutro moze uda mi sie jakos fotke pstryknąć :eviltong:

Posted

na szczęscie nie cały las poszedł z dymem wiec bez obaw :lol:
nawet jakby sie las spalił tfu tfu tfu to mamy jeszcze park i poł pola z kawałkiem lasu ;)

i moje działki obok powodzian Madziu i te przy domu :D spoko, jest gdzie biegac ;-)

jesli chodzi o moj wyjazd z Benkiem - hm. nie ma problemu, autem moge jechac, ale Ben jest przyzwyczajony, ze siedze z nim na pace i sama nie dam rady z nim pojechac jako kierowca, bo mi auto rozniesie ..........

Posted

panienkabubu napisał(a):
i moje działki obok powodzian Madziu i te przy domu :D spoko, jest gdzie biegac ;-)

jesli chodzi o moj wyjazd z Benkiem - hm. nie ma problemu, autem moge jechac, ale Ben jest przyzwyczajony, ze siedze z nim na pace i sama nie dam rady z nim pojechac jako kierowca, bo mi auto rozniesie ..........

Łomatko :crazyeye: Kobito :crazyeye: Jak tyś tego Bena cywilizowała??:mad: Moje Zmoroszelmy jakos aut nie roznoszą.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj Madzia gdzie ty mi Zmorkowate do jakiegoś spalonego lasu chcesz zabrać :razz:
O! O! O! Jedna osoba chociaż chce ratowac moje kochane futerka :loveu: :loveu: :loveu: To nasza kochana Ala :multi: :multi: :multi:
Kochamy Cie nasza Alu :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']O! O! O! Jedna osoba chociaż chce ratowac moje kochane futerka :loveu: :loveu: :loveu: To nasza kochana Ala :multi: :multi: :multi:
Kochamy Cie nasza Alu :loveu: :cool3:bo ja siem o was troszczem :razz::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Łomatko :crazyeye: Kobito :crazyeye: Jak tyś tego Bena cywilizowała??:mad: Moje Zmoroszelmy jakos aut nie roznoszą.....

:evil_lol: moje ssmany i terroryści tyż nie :eviltong:

Posted

Kto powiedział, że Ben cywilizowany? :)

Chodzi o to, ze mamy peugeota partnera.
I zawsze on siedzial z tylu (bo to dwuosobowy samochod) i ja siedzialam z nim, bo brudzil slina kierowce i siedzenia, no i tak juz sie przyzwyczail, a teraz mamy zalozona kratke i jak siedze na fotelu kierowcy na przyklad, to jest afera, bo Ben chce do mnie :) tyle :p

Posted

Super Alu ze siem troszczesz :multi: :loveu: ;) Widzisz Waszka? Nie wstyd Ci ? Ty siem nie troszcesz wcale :placz:
A o Benie wydało sie :mad: Zmora, Szelma, Essesmany, Terrorysty a tu " Maleńki świat Bena", " Ben", "Benulek" itd....I teraz wyszło szydło z worka ze to Dzikus !!!!!

Posted

Pysia napisał(a):
Super Alu ze siem troszczesz :multi: :loveu: ;) Widzisz Waszka? Nie wstyd Ci ? Ty siem nie troszcesz wcale :placz:

nic a nic mi nie wstyd - toż chciałaś żeby moje ssmany tyż tam jechały :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Super Alu ze siem troszczesz :multi: :loveu: ;) Widzisz Waszka? Nie wstyd Ci ? Ty siem nie troszcesz wcale :placz:
A o Benie wydało sie :mad: Zmora, Szelma, Essesmany, Terrorysty a tu " Maleńki świat Bena", " Ben", "Benulek" itd....I teraz wyszło szydło z worka ze to Dzikus !!!!!

Benek bardzo spokojny gość :eviltong: :eviltong: