g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Języczek - fujarka :evil_lol: Cudne Misiaczki :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):Ona tak zawsze ma :) W domu pod miska zawsze jest rozłożony duzy recznik aby na niego leciało :lol: O musze u mnie tak pomysleć :) bo mój jak odchodzi od miski to robi ślady łapek generalnie latem po spacerze non stop myta jest podłoga. Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):O musze u mnie tak pomysleć :) bo mój jak odchodzi od miski to robi ślady łapek generalnie latem po spacerze non stop myta jest podłoga. U mnie vileda stoi w kuchni bez przerwy :) Mamy odruch warunkowy brania jej do reki i wycierania podłogi ;) Szybko przyzwyczailiśmy sie do tego :lol: Do wycierania pyszczka tez ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):Nie rycz ;) Co sie odwlecze to nie uciecze ;) pysia ja Cię zmartwic muszę jutro zobaczysz pół naszego fajnego lasu bo drugie pół poszło dziś z dymem :-( i na dodatek nam kable znów pokradli i bez neta zostalismy na 12 godzin :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Jak mnie tu dawno nie było :oops: a tu tyle fot :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Pysia']PIKA - Chybaby tak spokojnie nie spała gdyby ja bolało :smile: Prawda? :lol: No nie wiem :evil_lol: Moja jakby bolalo, to by leżala i sie nie ruszyła :razz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):pysia ja Cię zmartwic muszę jutro zobaczysz pół naszego fajnego lasu bo drugie pół poszło dziś z dymem :-( i na dodatek nam kable znów pokradli i bez neta zostalismy na 12 godzin :-( No to chyba poczekam az odrosnie...Żartuje.. Kto śmiał podpalic las??:mad: Jutro odpada. Waszki nie bedzie a i my z racji tego postanowiliśmy wyjechac juz jutro w plenery :) PIKA - ona do tego jak yorki przyzwyczajona ;) Alu - to są przeciaganki żołnierzy :eviltong: Kurcze ale sie ciesze na niedziele ze sie znowu zobaczymy :multi: :multi: :multi: Chciałam Szelme do Jeleniej Gory zapisac ale tam też jest pani be :angryy: Podziekowaliśmy ;) Daguś - foteczek Ci u nas sporawo ostatnio ;) Tzn od czasu jak Zmoroszelmy przestały byc czarnym na białym :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Zmorka pijana Zawstydzona Szelma postanowiła poszukac kryjowki I pozostac w niej Dłuższą chwile:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 azzzz to pijaczyna :evil_lol: pysiu to moze sie umówimy na jakis fajny termin zebym i ja była :eviltong: oprowadzimy was po lesie :lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] azzzz to pijaczyna :evil_lol: pysiu to moze sie umówimy na jakis fajny termin zebym i ja była :eviltong: oprowadzimy was po lesie :lol: Po tym spalonym :crazyeye: ? Poważna rozmowa Szelmy z pijaczynką Dziewczyny maja kaca...Ciiiiiiiiiiiiiiiiii.... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):Po tym spalonym :crazyeye: ? na szczęscie nie cały las poszedł z dymem wiec bez obaw :lol: nawet jakby sie las spalił tfu tfu tfu to mamy jeszcze park i poł pola z kawałkiem lasu ;) Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):na szczęscie nie cały las poszedł z dymem wiec bez obaw :lol: nawet jakby sie las spalił tfu tfu tfu to mamy jeszcze park i poł pola z kawałkiem lasu ;) Hmmmmmmmmm...Wiesz co? To lepiej przyedź do nas bo my mamy całe nadleśnictwo siewierskie ;) I to w całkiem dobrej formie :lol: No i Pogorie...A nawet 4 Pogorie ;) Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :crazyeye: madzia dużo się spaliło???? :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):Hmmmmmmmmm...Wiesz co? To lepiej przyedź do nas bo my mamy całe nadleśnictwo siewierskie ;) I to w całkiem dobrej formie :lol: No i Pogorie...A nawet 4 Pogorie ;) wiesz ja moge wpasć tylko nie wiem co kasia na to a w sumie to co jej benek :roll: malawaszka napisał(a)::crazyeye: madzia dużo się spaliło???? :crazyeye: no tak powiem ze jest tego troche, jutro moze uda mi sie jakos fotke pstryknąć :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):na szczęscie nie cały las poszedł z dymem wiec bez obaw :lol: nawet jakby sie las spalił tfu tfu tfu to mamy jeszcze park i poł pola z kawałkiem lasu ;) i moje działki obok powodzian Madziu i te przy domu :D spoko, jest gdzie biegac ;-) jesli chodzi o moj wyjazd z Benkiem - hm. nie ma problemu, autem moge jechac, ale Ben jest przyzwyczajony, ze siedze z nim na pace i sama nie dam rady z nim pojechac jako kierowca, bo mi auto rozniesie .......... Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 oj Madzia gdzie ty mi Zmorkowate do jakiegoś spalonego lasu chcesz zabrać :razz: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 panienkabubu napisał(a):i moje działki obok powodzian Madziu i te przy domu :D spoko, jest gdzie biegac ;-) jesli chodzi o moj wyjazd z Benkiem - hm. nie ma problemu, autem moge jechac, ale Ben jest przyzwyczajony, ze siedze z nim na pace i sama nie dam rady z nim pojechac jako kierowca, bo mi auto rozniesie .......... Łomatko :crazyeye: Kobito :crazyeye: Jak tyś tego Bena cywilizowała??:mad: Moje Zmoroszelmy jakos aut nie roznoszą..... Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj Madzia gdzie ty mi Zmorkowate do jakiegoś spalonego lasu chcesz zabrać :razz: O! O! O! Jedna osoba chociaż chce ratowac moje kochane futerka :loveu: :loveu: :loveu: To nasza kochana Ala :multi: :multi: :multi: Kochamy Cie nasza Alu :loveu: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Pysia']O! O! O! Jedna osoba chociaż chce ratowac moje kochane futerka :loveu: :loveu: :loveu: To nasza kochana Ala :multi: :multi: :multi: Kochamy Cie nasza Alu :loveu: :cool3:bo ja siem o was troszczem :razz::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):Łomatko :crazyeye: Kobito :crazyeye: Jak tyś tego Bena cywilizowała??:mad: Moje Zmoroszelmy jakos aut nie roznoszą..... :evil_lol: moje ssmany i terroryści tyż nie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Kto powiedział, że Ben cywilizowany? :) Chodzi o to, ze mamy peugeota partnera. I zawsze on siedzial z tylu (bo to dwuosobowy samochod) i ja siedzialam z nim, bo brudzil slina kierowce i siedzenia, no i tak juz sie przyzwyczail, a teraz mamy zalozona kratke i jak siedze na fotelu kierowcy na przyklad, to jest afera, bo Ben chce do mnie :) tyle :p Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Super Alu ze siem troszczesz :multi: :loveu: ;) Widzisz Waszka? Nie wstyd Ci ? Ty siem nie troszcesz wcale :placz: A o Benie wydało sie :mad: Zmora, Szelma, Essesmany, Terrorysty a tu " Maleńki świat Bena", " Ben", "Benulek" itd....I teraz wyszło szydło z worka ze to Dzikus !!!!! Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):Super Alu ze siem troszczesz :multi: :loveu: ;) Widzisz Waszka? Nie wstyd Ci ? Ty siem nie troszcesz wcale :placz: nic a nic mi nie wstyd - toż chciałaś żeby moje ssmany tyż tam jechały :mad: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Pysia']Super Alu ze siem troszczesz :multi: :loveu: ;) Widzisz Waszka? Nie wstyd Ci ? Ty siem nie troszcesz wcale :placz: A o Benie wydało sie :mad: Zmora, Szelma, Essesmany, Terrorysty a tu " Maleńki świat Bena", " Ben", "Benulek" itd....I teraz wyszło szydło z worka ze to Dzikus !!!!! Benek bardzo spokojny gość :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts