Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
nic a nic mi nie wstyd - toż chciałaś żeby moje ssmany tyż tam jechały :mad:

Bo mo ochrona potrzebna :evil_lol:
Ben spokojny gośc i z flegma iscie angielska potrafi rozwalic samochod podczas podroży....Nic dodac nic ując:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Bo mo ochrona potrzebna :evil_lol:
Ben spokojny gośc i z flegma iscie angielska potrafi rozwalic samochod podczas podroży....Nic dodac nic ując:evil_lol:

nie róbcie z Bena zabijaki, on po prostu jest nieprzyzwyczajony, ale mysle, ze jakby pare razy pojezdzil, to by sie przyzwyczail i byloby OK.
juz od razu z niego zabijego robicie :roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
nie róbcie z Bena zabijaki, on po prostu jest nieprzyzwyczajony, ale mysle, ze jakby pare razy pojezdzil, to by sie przyzwyczail i byloby OK.
juz od razu z niego zabijego robicie :roll:

Przecież zartujemy ;) Zabijaka to Lunka ;) Boluś też....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nie zamierzam im tego odbierac :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
sama nie dam rady z nim pojechac jako kierowca, bo mi auto rozniesie ..........

ja dam rade, powiedz tylko gdzie w tym samochodzie jest hamulec i klakson i pojedziemy ;) ja bede kierowcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
oj Madzia gdzie ty mi Zmorkowate do jakiegoś spalonego lasu chcesz zabrać

takie czarne one dwie ze nikt nie zobaczy czy sie troche ubrudziły czy nie :eviltong:

czesc pysia :buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ja dam rade, powiedz tylko gdzie w tym samochodzie jest hamulec i klakson i pojedziemy ;) ja bede kierowcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

takie czarne one dwie ze nikt nie zobaczy czy sie troche ubrudziły czy nie :eviltong:

czesc pysia :buzi:

Cześc Madziu :loveu: Szelma jest błyszcząca cudnie ale Zmorka poszarzała podczas wylinki :placz: Niech już obrasta bo łysa i paskudna a przez to że straciła warstwe ochronną to łapie strasznie kurz :placz: Chyba we wtorek ją wykąpe chociaż nie wiem czy nie za wczesnie i czy za chwile znowu nie bedzie szara :placz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Madzia Ty mnie nie strasz :D

Nie boj sie bo zapomniała dodac ze nie wie takze gdzie jest gaz :evil_lol: Bedziecie stały w miejscu i trąbiły :evil_lol:

Posted

A ja Wam coś powiem...Mam zapalenie miesni okreznych gornej partii kregosłupa wskutek czego jestem wysztywniona :lol: Za licho nie wiem jak podetne Szelme i ja wyczesze na wystawe a Malawaszka sobie wyfruwa :placz: Ala też nie chce mnie odwiedzic :placz: To straszne :shake: Na wystawie jak mi ktos z Szelmą na ring nie wyjdzie to bedzie nie pokaz psow tylko marsz sztywnych :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
No ja Ci Pysiu nie pomogę... dyskopatia lędźwiowa... Sztywna jestem na codzień...:niewiem:

No to jak Ty wyczesujesz Alberta ??:crazyeye: Juz przy Zmorce jak była jedna nabawiłam sie odciskow ktore nigdy nie zdąrzyły zniknąc a przy Zmorce i Szelmie mam dośc spore :) Pewnie mam bzika na punkcie kołtunow ale wole miec odciski na rekach niz skołtunione psy ;)

Posted

:turn-l: :turn-l: :turn-l: pokarało Cię :turn-l: :turn-l: :turn-l:

hyhyhy

ja niestety nie pomogę, bo nie będzie mnie w Opolu na wystawie, a szkoda, bo miałam być ;-)

Ale jak będziesz w Bytomiu to mogę pomóc, jeśli zdążę wystawić swoje suczysko przy okazji :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']A ja Wam coś powiem...Mam zapalenie miesni okreznych gornej partii kregosłupa wskutek czego jestem wysztywniona :lol: Za licho nie wiem jak podetne Szelme i ja wyczesze na wystawe a Malawaszka sobie wyfruwa :placz: Ala też nie chce mnie odwiedzic :placz: To straszne :shake: Na wystawie jak mi ktos z Szelmą na ring nie wyjdzie to bedzie nie pokaz psow tylko marsz sztywnych :evil_lol::mad:no jak cię nie odwiedzam :mad:dziennie tu jestem :p
a na ring z Kissi to TZta wyślij :razz:

Posted

[quote name='panienkabubu']:turn-l: :turn-l: :turn-l: pokarało Cię :turn-l: :turn-l: :turn-l:

hyhyhy

ja niestety nie pomogę, bo nie będzie mnie w Opolu na wystawie, a szkoda, bo miałam być ;-)

Ale jak będziesz w Bytomiu to mogę pomóc, jeśli zdążę wystawić swoje suczysko przy okazji :eviltong:
Śmiej sie smiej :mad: Poczekaj jak sie spotkamy :mad:
Alu ! - na zywo mnie nie odwiedzasz i nie zagaduj bo wiesz bardzo dobrze o co mi chodzi :mad: TZ na ring za skarby świata nie wyjdzie :) On sobie zawsze jaja robi przed moim wyjsciem :evil_lol:
Szelma to sie moze wystawic ale ...do wiatru :evil_lol:
Ewa - mnie reka też zdretwiała i boli przy każdym ruchu ...Pozycje nawet "lotosowe" mi nie pomogą :placz:

Posted

Dalsze fotki :)
Wieczorna zabawa :) Zgadnijcie w co...

Nigdy nie zgadniecie :evil_lol:

Jak im sie to nie znudzi?

Bo mnie juz się znudziło....

Są niezmordowane ;)

Nareszcie dały sobie spokój ;)

Ale Zmorka na cos czeka

No i wiadomo juz na co :evil_lol:

Zaciekawiona

A Szelma tym razem okazała się samolubna :)

I Zmorka zasmucona poszła sobie ...

Szelmie zrobiło się przykro

I poszła ja pocieszyc i przeprosić

Przepraszała długo ;)

Posted

Przepraszała i przepraszała

Bardzo dokładnie ;)

Z wielkim zaangażowaniem

Aż za wielkim...

A Zmorka miękła

Aż jej się pychol uśmiechnał :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jak one sie blyszczą !!:crazyeye:

Kasiu - Szelma się rzeczywiscie błyszczy ale Zmorka...No cóż ;) Wyliniała i szara jest :placz:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']o Boziu one sa przeurodze tylko przytulac i calowac :):):)
Totez przytulam i całuję :lol: :lol: :lol:
Wyjezdzamy w plenery a z plenerów prosto na wystawe :) Będę dopiero w poniedziałek wieczorem :) Trzymajcie kciuki i życzcie nam ładnej pogody :)
Buziaki dla Wszystkich :loveu: