Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a):nic a nic mi nie wstyd - toż chciałaś żeby moje ssmany tyż tam jechały :mad: Bo mo ochrona potrzebna :evil_lol: Ben spokojny gośc i z flegma iscie angielska potrafi rozwalic samochod podczas podroży....Nic dodac nic ując:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pysia napisał(a):Bo mo ochrona potrzebna :evil_lol: Ben spokojny gośc i z flegma iscie angielska potrafi rozwalic samochod podczas podroży....Nic dodac nic ując:evil_lol: nie róbcie z Bena zabijaki, on po prostu jest nieprzyzwyczajony, ale mysle, ze jakby pare razy pojezdzil, to by sie przyzwyczail i byloby OK. juz od razu z niego zabijego robicie :roll: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 panienkabubu napisał(a):nie róbcie z Bena zabijaki, on po prostu jest nieprzyzwyczajony, ale mysle, ze jakby pare razy pojezdzil, to by sie przyzwyczail i byloby OK. juz od razu z niego zabijego robicie :roll: Przecież zartujemy ;) Zabijaka to Lunka ;) Boluś też....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nie zamierzam im tego odbierac :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 panienkabubu napisał(a):sama nie dam rady z nim pojechac jako kierowca, bo mi auto rozniesie .......... ja dam rade, powiedz tylko gdzie w tym samochodzie jest hamulec i klakson i pojedziemy ;) ja bede kierowcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):oj Madzia gdzie ty mi Zmorkowate do jakiegoś spalonego lasu chcesz zabrać takie czarne one dwie ze nikt nie zobaczy czy sie troche ubrudziły czy nie :eviltong: czesc pysia :buzi: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ja dam rade, powiedz tylko gdzie w tym samochodzie jest hamulec i klakson i pojedziemy ;) ja bede kierowcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie czarne one dwie ze nikt nie zobaczy czy sie troche ubrudziły czy nie :eviltong: czesc pysia :buzi: Cześc Madziu :loveu: Szelma jest błyszcząca cudnie ale Zmorka poszarzała podczas wylinki :placz: Niech już obrasta bo łysa i paskudna a przez to że straciła warstwe ochronną to łapie strasznie kurz :placz: Chyba we wtorek ją wykąpe chociaż nie wiem czy nie za wczesnie i czy za chwile znowu nie bedzie szara :placz: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ja dam rade, powiedz tylko gdzie w tym samochodzie jest hamulec i klakson i pojedziemy ;) ja bede kierowcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madzia Ty mnie nie strasz :D Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzia Ty mnie nie strasz :D Nie boj sie bo zapomniała dodac ze nie wie takze gdzie jest gaz :evil_lol: Bedziecie stały w miejscu i trąbiły :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pysia napisał(a):Nie boj sie bo zapomniała dodac ze nie wie takze gdzie jest gaz :evil_lol: Bedziecie stały w miejscu i trąbiły :evil_lol: strach sie bac :D Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 hoho, zapowiada się niezła eskapada !!!:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A ja Wam coś powiem...Mam zapalenie miesni okreznych gornej partii kregosłupa wskutek czego jestem wysztywniona :lol: Za licho nie wiem jak podetne Szelme i ja wyczesze na wystawe a Malawaszka sobie wyfruwa :placz: Ala też nie chce mnie odwiedzic :placz: To straszne :shake: Na wystawie jak mi ktos z Szelmą na ring nie wyjdzie to bedzie nie pokaz psow tylko marsz sztywnych :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No ja Ci Pysiu nie pomogę... dyskopatia lędźwiowa... Sztywna jestem na codzień...:niewiem: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 AlKil napisał(a):No ja Ci Pysiu nie pomogę... dyskopatia lędźwiowa... Sztywna jestem na codzień...:niewiem: No to jak Ty wyczesujesz Alberta ??:crazyeye: Juz przy Zmorce jak była jedna nabawiłam sie odciskow ktore nigdy nie zdąrzyły zniknąc a przy Zmorce i Szelmie mam dośc spore :) Pewnie mam bzika na punkcie kołtunow ale wole miec odciski na rekach niz skołtunione psy ;) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: pokarało Cię :turn-l: :turn-l: :turn-l: hyhyhy ja niestety nie pomogę, bo nie będzie mnie w Opolu na wystawie, a szkoda, bo miałam być ;-) Ale jak będziesz w Bytomiu to mogę pomóc, jeśli zdążę wystawić swoje suczysko przy okazji :eviltong: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Pysia']A ja Wam coś powiem...Mam zapalenie miesni okreznych gornej partii kregosłupa wskutek czego jestem wysztywniona :lol: Za licho nie wiem jak podetne Szelme i ja wyczesze na wystawe a Malawaszka sobie wyfruwa :placz: Ala też nie chce mnie odwiedzic :placz: To straszne :shake: Na wystawie jak mi ktos z Szelmą na ring nie wyjdzie to bedzie nie pokaz psow tylko marsz sztywnych :evil_lol::mad:no jak cię nie odwiedzam :mad:dziennie tu jestem :p a na ring z Kissi to TZta wyślij :razz: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no jak cię nie odwiedzam :mad:dziennie tu jestem :p a na ring z Kissi to TZta wyślij :razz: A moze Szelma sie sama wystawi? :turn-l: :eviltong: Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pozycja siedząco-leżąca na podłodze, a to Albert się odpowiednio musi ustawiać... Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='panienkabubu']:turn-l: :turn-l: :turn-l: pokarało Cię :turn-l: :turn-l: :turn-l: hyhyhy ja niestety nie pomogę, bo nie będzie mnie w Opolu na wystawie, a szkoda, bo miałam być ;-) Ale jak będziesz w Bytomiu to mogę pomóc, jeśli zdążę wystawić swoje suczysko przy okazji :eviltong: Śmiej sie smiej :mad: Poczekaj jak sie spotkamy :mad: Alu ! - na zywo mnie nie odwiedzasz i nie zagaduj bo wiesz bardzo dobrze o co mi chodzi :mad: TZ na ring za skarby świata nie wyjdzie :) On sobie zawsze jaja robi przed moim wyjsciem :evil_lol: Szelma to sie moze wystawic ale ...do wiatru :evil_lol: Ewa - mnie reka też zdretwiała i boli przy każdym ruchu ...Pozycje nawet "lotosowe" mi nie pomogą :placz: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Dalsze fotki :) Wieczorna zabawa :) Zgadnijcie w co... Nigdy nie zgadniecie :evil_lol: Jak im sie to nie znudzi? Bo mnie juz się znudziło.... Są niezmordowane ;) Nareszcie dały sobie spokój ;) Ale Zmorka na cos czeka No i wiadomo juz na co :evil_lol: Zaciekawiona A Szelma tym razem okazała się samolubna :) I Zmorka zasmucona poszła sobie ... Szelmie zrobiło się przykro I poszła ja pocieszyc i przeprosić Przepraszała długo ;) Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Przepraszała i przepraszała Bardzo dokładnie ;) Z wielkim zaangażowaniem Aż za wielkim... A Zmorka miękła Aż jej się pychol uśmiechnał :lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 panienkabubu napisał(a):Jak one sie blyszczą !!:crazyeye: Kasiu - Szelma się rzeczywiscie błyszczy ale Zmorka...No cóż ;) Wyliniała i szara jest :placz: Quote
Basia&Safi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 o Boziu one sa przeurodze tylko przytulac i calowac :):):) Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='basiulka22tychy']o Boziu one sa przeurodze tylko przytulac i calowac :):):) Totez przytulam i całuję :lol: :lol: :lol: Wyjezdzamy w plenery a z plenerów prosto na wystawe :) Będę dopiero w poniedziałek wieczorem :) Trzymajcie kciuki i życzcie nam ładnej pogody :) Buziaki dla Wszystkich :loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :loveu:moje słodkie dziewczyny:p Pysiu dlaczego zjadłaś wszystkie ciastka:razz: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 a zgadnijcie kto dziś odwiedził zmorowate :grins: :evil_lol: Quote
Recommended Posts