Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']
Alu ! Zapomniałam sie Ciebie zapytac dlaczego chciałas udusic biedną Szelme....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama się przeraziłam jak to zobaczyłam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama się przeraziłam jak to zobaczyłam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tutaj widoczne badanie reka gdzie najlepiej złapac

Tu Szelma błaga wzrokiem o ratunek....
Dobrze że byłam w pobliżu...

Posted

[quote name='Pysia']
Tutaj widoczne badanie reka gdzie najlepiej złapac

Tu Szelma błaga wzrokiem o ratunek....
Dobrze że byłam w pobliżu...:mad:PYSIA :cool1:

Posted

Ustawiamy sie

Licho wie co robimy ;)

Obok nas stoi zwycieżczyni

Ciagle Szelma sie wierciła

Musiałam ja poprawiac :angryy:

Biegniemy :)

Wykrok mamy ( kto ma to ma ) ładny

Jeszcze jedno kolko i padam

Skrecaj Szelma

Znowu trzeba ustawiac...

Jest dobrze ;)Czekamy dalej :)

I znowu musze biegac....

Za ten kurs odchudzania nawet zapłacic musiałam :placz:

Posted

Pysia , nazekałaś na foty TZta , całkiem dobre :razz:
/ jednej kibicki to juz widziec nie mogę bo na dogo straszy :angryy:następnym razem już do foty nie stanie :evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysia , nazekałaś na foty TZta , całkiem dobre :razz:
/ jednej kibicki to juz widziec nie mogę bo na dogo straszy :angryy:następnym razem już do foty nie stanie :evil_lol:/

Bo zrobił 50 a wybrałam tyle...
Alu!! Prosze mi tu przestac nazekac !! Straszą mnie tylko dusicielki :evil_lol: ;)
Pierwiosnek dla Ciebie :)

Posted

[quote name='Pysia']Bo zrobił 50 a wybrałam tyle...
Alu!! Prosze mi tu przestac narzekac !! Strasza mnie tylko dusicielki :evil_lol: ;)
Pierwiosnek dla Ciebie :)
:pPYSIU dziękuję ci za ......sasankę :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pPYSIU dziękuję ci za ......sasankę :loveu:
Tfu :) Sasanka :) Bo mi tu Karol o pierwiosnkach nadaje i tak wpisałam :) TO MASZ JESZCZE JEDNĄ :)

Posted

[quote name='Pysia']Tfu :) Sasanka :) Bo mi tu Karol o pierwiosnkach nadaje i tak wpisałam :) TO MASZ JESZCZE JEDNĄ :)
:multi::multi::multi:dziękuję :p

Widziałam takie śliczne u nas na targu , są śliczne :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:dziękuję :p

Widziałam takie śliczne u nas na targu , są śliczne :loveu:

A ja mam takie na własnosc :eviltong:

Posted

ahaha..ladne kwiatki:lol: .Zdjecia nie sa zle Pysia,a ty juz Tz oczernilas ze nic sie nie nadaje-gdyby on to przeczytal:diabloti: .no przegonila was pani po tym ringu ostro-ja latalam miedzy dogami a wami-i obie sedziny byly dlugodystansowe:evil_lol: .nasz sedzia tez byl taki-bo leony mialy byc o 13.15 a weszly na ring o 14.30:roll: .a ja weszlam na ring o 15.40-wiec same psy bardzo dlugo ocenial-jakby bylo cieplej to bym nie miala zastrzezen,dokladny sedzia-dobry sedzia:lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
ahaha..ladne kwiatki:lol: .Zdjecia nie sa zle Pysia,a ty juz Tz oczernilas ze nic sie nie nadaje-gdyby on to przeczytal:diabloti: .no przegonila was pani po tym ringu ostro-ja latalam miedzy dogami a wami-i obie sedziny byly dlugodystansowe:evil_lol: .nasz sedzia tez byl taki-bo leony mialy byc o 13.15 a weszly na ring o 14.30:roll: .a ja weszlam na ring o 15.40-wiec same psy bardzo dlugo ocenial-jakby bylo cieplej to bym nie miala zastrzezen,dokladny sedzia-dobry sedzia:lol:

Daga - jak sama widziałes ja kuracji odchudzajacej nie potrzebuje nic a nic :evil_lol: A tu miałam i to za pieniądze :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']dobra, dobra, nie chwal się, pewnie poszlas do kwiaciarni, kupilas i teraz masz :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
Taaaaaaa...W kwiaciarni sasanki ...:evil_lol:
Jeszcze jedna - biała w fazie pąka :)

I coś z czego bedzie coś na ząb ;) Poziomki :)

Posted

[quote name='Pysia']
I coś z czego bedzie coś na ząb ;) Poziomki :)

eeeee... one cos jakies takie.. nie-poziomkowate... żółte jakies... podróba :P

wiem, ze są w fazie "wzrostu", tylko się droczę :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']eeeee... one cos jakies takie.. nie-poziomkowate... żółte jakies... podróba :P

wiem, ze są w fazie "wzrostu", tylko się droczę :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
No myśle ;) Teraz czekam az truskawki zakwitną :) No i drzewa....

Posted

a na wyzerke zaprosisz???????:evil_lol:
No widzialam,ze bynajmniej nie potrzebujesz kuracji odchudzajacej:lol: .w przeciwienstwie do mnie-odkad mam psy nie mam czasu na silownie i kickboxing,zapuscilam sie strasznie,ale cos za cos:oops:

Posted

[quote name='daga10011']a na wyzerke zaprosisz???????:evil_lol:
No widzialam,ze bynajmniej nie potrzebujesz kuracji odchudzajacej:lol: .w przeciwienstwie do mnie-odkad mam psy nie mam czasu na silownie i kickboxing,zapuscilam sie strasznie,ale cos za cos:oops:

to cwicz z psami, duże "bestie" masz, to jak sie poboksujecie raz na dzień, to one nawet nie poczują, a ile Ty stracisz.... :D