Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Alu ! Zapomniałam sie Ciebie zapytac dlaczego chciałas udusic biedną Szelme.... Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia'] Alu ! Zapomniałam sie Ciebie zapytac dlaczego chciałas udusic biedną Szelme....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama się przeraziłam jak to zobaczyłam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama się przeraziłam jak to zobaczyłam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tutaj widoczne badanie reka gdzie najlepiej złapac Tu Szelma błaga wzrokiem o ratunek.... Dobrze że byłam w pobliżu... Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia'] Tutaj widoczne badanie reka gdzie najlepiej złapac Tu Szelma błaga wzrokiem o ratunek.... Dobrze że byłam w pobliżu...:mad:PYSIA :cool1: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:PYSIA :cool1: No cooooo:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ustawiamy sie Licho wie co robimy ;) Obok nas stoi zwycieżczyni Ciagle Szelma sie wierciła Musiałam ja poprawiac :angryy: Biegniemy :) Wykrok mamy ( kto ma to ma ) ładny Jeszcze jedno kolko i padam Skrecaj Szelma Znowu trzeba ustawiac... Jest dobrze ;)Czekamy dalej :) I znowu musze biegac.... Za ten kurs odchudzania nawet zapłacic musiałam :placz: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A to czesc kochanych kibicow i my :) Tylko czesc bo reszta poleciała na inne rasy ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Pysia , nazekałaś na foty TZta , całkiem dobre :razz: / jednej kibicki to juz widziec nie mogę bo na dogo straszy :angryy:następnym razem już do foty nie stanie :evil_lol:/ Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia , nazekałaś na foty TZta , całkiem dobre :razz: / jednej kibicki to juz widziec nie mogę bo na dogo straszy :angryy:następnym razem już do foty nie stanie :evil_lol:/ Bo zrobił 50 a wybrałam tyle... Alu!! Prosze mi tu przestac nazekac !! Straszą mnie tylko dusicielki :evil_lol: ;) Pierwiosnek dla Ciebie :) Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia']Bo zrobił 50 a wybrałam tyle... Alu!! Prosze mi tu przestac narzekac !! Strasza mnie tylko dusicielki :evil_lol: ;) Pierwiosnek dla Ciebie :) :pPYSIU dziękuję ci za ......sasankę :loveu: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pPYSIU dziękuję ci za ......sasankę :loveu: Tfu :) Sasanka :) Bo mi tu Karol o pierwiosnkach nadaje i tak wpisałam :) TO MASZ JESZCZE JEDNĄ :) Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia']Tfu :) Sasanka :) Bo mi tu Karol o pierwiosnkach nadaje i tak wpisałam :) TO MASZ JESZCZE JEDNĄ :) :multi::multi::multi:dziękuję :p Widziałam takie śliczne u nas na targu , są śliczne :loveu: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:dziękuję :p Widziałam takie śliczne u nas na targu , są śliczne :loveu: A ja mam takie na własnosc :eviltong: Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :-o rany jakie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo ja też kce taka ja też Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] :-o rany jakie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo ja też kce taka ja też No to prosze :) Ta jest dla Ciebie :) Quote
daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ahaha..ladne kwiatki:lol: .Zdjecia nie sa zle Pysia,a ty juz Tz oczernilas ze nic sie nie nadaje-gdyby on to przeczytal:diabloti: .no przegonila was pani po tym ringu ostro-ja latalam miedzy dogami a wami-i obie sedziny byly dlugodystansowe:evil_lol: .nasz sedzia tez byl taki-bo leony mialy byc o 13.15 a weszly na ring o 14.30:roll: .a ja weszlam na ring o 15.40-wiec same psy bardzo dlugo ocenial-jakby bylo cieplej to bym nie miala zastrzezen,dokladny sedzia-dobry sedzia:lol: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 daga10011 napisał(a):ahaha..ladne kwiatki:lol: .Zdjecia nie sa zle Pysia,a ty juz Tz oczernilas ze nic sie nie nadaje-gdyby on to przeczytal:diabloti: .no przegonila was pani po tym ringu ostro-ja latalam miedzy dogami a wami-i obie sedziny byly dlugodystansowe:evil_lol: .nasz sedzia tez byl taki-bo leony mialy byc o 13.15 a weszly na ring o 14.30:roll: .a ja weszlam na ring o 15.40-wiec same psy bardzo dlugo ocenial-jakby bylo cieplej to bym nie miala zastrzezen,dokladny sedzia-dobry sedzia:lol: Daga - jak sama widziałes ja kuracji odchudzajacej nie potrzebuje nic a nic :evil_lol: A tu miałam i to za pieniądze :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Pysia napisał(a):A ja mam takie na własnosc :eviltong: dobra, dobra, nie chwal się, pewnie poszlas do kwiaciarni, kupilas i teraz masz :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='panienkabubu']dobra, dobra, nie chwal się, pewnie poszlas do kwiaciarni, kupilas i teraz masz :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Taaaaaaa...W kwiaciarni sasanki ...:evil_lol: Jeszcze jedna - biała w fazie pąka :) I coś z czego bedzie coś na ząb ;) Poziomki :) Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia'] I coś z czego bedzie coś na ząb ;) Poziomki :) eeeee... one cos jakies takie.. nie-poziomkowate... żółte jakies... podróba :P wiem, ze są w fazie "wzrostu", tylko się droczę :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='panienkabubu']eeeee... one cos jakies takie.. nie-poziomkowate... żółte jakies... podróba :P wiem, ze są w fazie "wzrostu", tylko się droczę :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No myśle ;) Teraz czekam az truskawki zakwitną :) No i drzewa.... Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia']No myśle ;) Teraz czekam az truskawki zakwitną :) No i drzewa.... u mnie już jabłonka zakwitła i jakies zielsko w parku tyz: Quote
daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a na wyzerke zaprosisz???????:evil_lol: No widzialam,ze bynajmniej nie potrzebujesz kuracji odchudzajacej:lol: .w przeciwienstwie do mnie-odkad mam psy nie mam czasu na silownie i kickboxing,zapuscilam sie strasznie,ale cos za cos:oops: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='daga10011']a na wyzerke zaprosisz???????:evil_lol: No widzialam,ze bynajmniej nie potrzebujesz kuracji odchudzajacej:lol: .w przeciwienstwie do mnie-odkad mam psy nie mam czasu na silownie i kickboxing,zapuscilam sie strasznie,ale cos za cos:oops: to cwicz z psami, duże "bestie" masz, to jak sie poboksujecie raz na dzień, to one nawet nie poczują, a ile Ty stracisz.... :D Quote
LAZY Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gratulacje!!! Ale fajnie ta Ala miała...ja tez bym chętnie tak Szelmusie poprzytulała:oops: Quote
Recommended Posts