Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy Ty wiesz Pysiu, że masz okropnie piękne psy ? A gest tego Pana obok TZ-ta to jakiś taki jednoznacznie znajomy jest... Czy mi się tylko wydaje ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Haniu - codziennie dziekuje ze je mam bo kocham je chyba nawet za bardzo... Ten pan to jakiś dziwny jest zawsze jak do nas przychodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ania-k']Pysia jak często czyścisz im uszy ?? czesanko teraz w tym okresie to chyba dziennie po troszku co?? do tego dwie sztuki...jest co czesać :cool3: :lol: wyglądają ślicznie i do tego się błyskają ;-)) Uszka czyszczą weci :) Chodzimy raz w miesiącu na " przegląd techniczny" i w zaleznosci czy trzeba to czyszczą :) Szelma jest już po wylince dawno i ja wystarczy raz na tydzień tak 15 minut wyczesac. Ze Zmorką teraz gorsza sprawa ale też już raczej ostatnie włoski lecą tylko że szara i nieładnie wygląda. Powiem tylko że mam odciski na dłoniach ;) Ale nic to bo dla mnie praca przy psie to najwieksza przyjemnosc :) Taki ze mnie czubek ;) PIKA - wiem co fotografuje ale pierwsze słysze zeby to sie rzyroda nazywało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy Ty wiesz Pysiu, że masz okropnie piękne psy ? A gest tego Pana obok TZ-ta to jakiś taki jednoznacznie znajomy jest... Czy mi się tylko wydaje ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahah na hanie zawsze mozna liczyc wypatrzy wszystko, pysia przyznawaj się :razz: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahah na hanie zawsze mozna liczyc wypatrzy wszystko, pysia przyznawaj się :razz: Ja??:crazyeye: Przeciez nie ja jestem na tej fotce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zmorka szuka wczorajszego dnia Albo sensu życia ;) Zaproszenie do zabawy Sonia ( najwiekszy wrog) na balkonie Sonia warczy na Szelme a ta... Postanowiła urosnąc I dostac sie do Soni Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia'] no no no tego jeszcze nie było, zeby pies po scianach domu chodził :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no no no tego jeszcze nie było, zeby pies po scianach domu chodził :loveu: :loveu: :loveu: Zawsze musi byc ten pierwszy ;) Jeszcze nakrecona A Zmorka ma to gdzies Szelma to...szelma poprostu ;) Nawet nam jezyk pokazuje maupa jedna :evil_lol: Zmorka też ale z gracją Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] spiderdog :p Nie udało mi sie prze mułowaty aparat złapac ją jak skacze bo prawie na balkonie była :) Ale każde pstrykniecie było juz za poxne :angryy: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia']Nie udało mi sie prze mułowaty aparat złapac ją jak skacze bo prawie na balkonie była :) Ale każde pstrykniecie było juz za poxne :angryy::razz:nagraj kamerką TZta :p Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nagraj kamerką TZta :p Animisiesni!! Nie lubie jej :angryy: To sa zabezpieczenia przed Zmoroszelmami :) Niestety im sie myli że suczkami a nie psami są i musze coś na iglaczki wymyślec bo leja na nie... Poszukiwania dobrego miejsca Szelma chce pomagac TZtowi w układaniu drzewa :) Do twarzy jej w kwiatach ;) Zmorka zazdrosna :) Zmorke jakiś ogonek z oczow wychodzi :) Troche wiekszy :) Dwugłowy pies Krowka sie pasie - ekonomiczny pies ;) Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia'] Zmorka też ale z gracją Zalotny uśmiech Zmorki :loveu: I gratulacje dla opolskiej doskonałej Szelmiy :multi: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='beria']Zalotny uśmiech Zmorki :loveu: I gratulacje dla opolskiej doskonałej Szelmiy :multi: Szelma raczyła podziekowac ;) A to druga krowka Słyszycie to mlaskanie? Gdzie by tu nalac... Tutaj bedzie dobrze ;) Chyba nikt nie widział ze podniosłam noge ;) Kurcze...Tam ktoś jest Poudaje Janka Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:podobuje mi się ta foteczka Zawodolona jestem z tego :multi: :multi: :multi: Szelmusia z noskiem w trawce I klan Zmoroszelm Znowu obie :) Pełne porozumienie :) Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia'] Saba mi tak na drzewa wlazi, jak tam kota zagoni :evil_lol: cudo :loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']Saba mi tak na drzewa wlazi, jak tam kota zagoni :evil_lol: cudo :loveu: Za kotem Szelma nie biega tylko za sobkowatą Sonią - sznaucerką olbrzymką tesciowej :) A tak zmienił kolor moj hiacynt :) To tulipan ktory kiedys bedzie czarny jak rozkwitnie A ten bedzie czerwono-żolty a z czasem biało czerwony :) Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czarny Tulipan :crazyeye: żeby do Zmorko-Szelm pasował :evil_lol: Pysiu, zrobisz mu zdjęcia w rozkwicie :cool3: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='beria']Czarny Tulipan :crazyeye: żeby do Zmorko-Szelm pasował :evil_lol: Pysiu, zrobisz mu zdjęcia w rozkwicie :cool3: Pewnie ze zrobie tylko on jest nie tak do konca czarny bo nie używam odpowiednich dodatkow do podlewania :) Jest taki bardzo ciemny bordowy w braz wpadający :) Czasem sie trzeba otrzepac :) Co ten facet znowu kombinuje? Duma mnie rozpiera Jestem słodka Troche odpoczne Jak zwykle nie mozna spokojnie:mad: Tej sie wylegiwac zachciało teraz :angryy: Żabozmorka Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Chciałam tylko powiedzieć, że Leon okrutnie zazdrości Zmorkom tej zielonej trawki i tych długich godzin na dworzu Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moje koffane pycholki :) Zmorka Szelmusia I cień jaki daje Zmorusia po szaleństwie maszynkowym mojego TZ :angryy: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']Chciałam tylko powiedzieć, że Leon okrutnie zazdrości Zmorkom tej zielonej trawki i tych długich godzin na dworzu Niech nie zazdrosci :) Sama mozesz mu to dac na spacerkach :) Szelma np najchetniej teraz by do domu nie wchodziła ale Zmorka...hmmmmmmm. Ta to tylko na długie spacerki chce wychodzic a na podworko trzeba ja zapraszac ;) A to ich spedzanie czasu na dworze :) Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']nic tylko całowac i przytulac :):):) Przytulamy bez przerwy :) Zmorka to juz ma czasem tego przytulania dosc Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Aaaaaaaaaa jaaaki miisioooooooooo http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/wyso170.jpg Jak bym ja zlapala to juz bym nie wypuscila :loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Rozciąga kości:lol: Co za sliczne oczy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts