Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To strażnik Teksasu tu też się udziela? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:oj Piotrusiu narazasz się paniom w pewnym wieku ..........i czyżbyś zapomniał:mad::mad::mad: ,że miałam być swiadkiem :cool3:na Twoim ślubie z Dagą

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I moje też ! Pysiu, czy wiesz, że masz śliczne psy ??????
Wiem Haniu :) Dla mnie są one najpiekniejsze :loveu: I niech Ci bedzie ze Twoje też :) Przyjedź, pomiział i wycałuj je :) To w końcu niedaleko :)
[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:oj Piotrusiu narazasz się paniom w pewnym wieku ..........i czyżbyś zapomniał:mad::mad::mad: ,że miałam być swiadkiem :cool3:na Twoim ślubie z Dagą

Widzisz Alu sama...On mowi na mnie " wredna jak zawsze" a na Ciebie " strażnik teksasu" !!
A tak na marginesie co miałas na myśli pisząc o paniach w pewnym wieku? :mad: :mad: :mad:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Witam :) :multi: :multi: :multi: :multi:

Jak tam po długim weekendzie ? Ja generalnie odpoczęłam. :)

Witaj Sylwia :):multi: :multi: :multi:
A ja jak pomyśle ze jutro do pracy to mi sie cos robi....Taka pogoda a ja :placz: Ale dziesiaj to sobie jeszcze odbije :)
A co słychac? Muszisz chyba zaległosci nadrobic ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Sylwia :):multi: :multi: :multi:
A ja jak pomyśle ze jutro do pracy to mi sie cos robi....Taka pogoda a ja :placz: Ale dziesiaj to sobie jeszcze odbije :)
A co słychac? Muszisz chyba zaległosci nadrobic ;)

Oj tak zaległości mam :) ;) ;) Ja już od dzisiaj w pracy dopiero teraz wygrzebałam się z mojej skrzynki mailowej :roll:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Oj tak zaległości mam :) ;) ;) Ja już od dzisiaj w pracy dopiero teraz wygrzebałam się z mojej skrzynki mailowej :roll:

Ja też tak mam po weekendzie :)
Jest do adopcji niufka rodowodowa. Ma 6 lat i rodowod. Nigdy nie miała dzieci ani nie była wystawiana. Tylko w dobre rece...

Posted

Teraz pora na kotke mamy :)
To Mruczusia :)

Kocha sie ocierac ;)

I lubi stołki ;)

Fuj!! Pachnie psami :angryy:

Trzeba byc czujnym bo one gdzieś tu są...

Posted

Pysia napisał(a):
Jadę z moim TZtem na zakupy :) Moze cos mi skapnie? Jak myslicie? Wysępie coś ? :lol:

1. :biggrina: zawsze mozesz powiedziec, ze zmorkowate ladnie beda na tle tej bluzeczki/sukienki/spodni wygladac :eviltong:
2. A tak wogole, to wstyd z tak ladnymi psami w starym sewterku na spacery chodzic :megagrin:
3. Ja zawsze moge powiedziec, ze mi szczeniaczek cos rozerwal :placz:
Nie wazne, ze spodnie same na ***** :eek: jak sie schylalam :oops:. Psa lapalam.....

To tyle jezeli chodzi o ubrania :hand:

Posted

[quote name='Pysia']Jadę z moim TZtem na zakupy :) Moze cos mi skapnie? Jak myslicie? Wysępie coś ? :lol::razz:na aparat to chyba nie możesz liczyć :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']och ten nasz cudowny materializm :loveu:
No coz...Jestem kobietą ;)
[quote name='g_o_n_i_a']Ekipka sprzatająca... :loveu:

Śliczna... I te cudne oczęta :loveu: :loveu:
Ekipa takie porzadki zrobiła ze TZ musiał potem poprawiac :mad:
A Mruczusia jest milusia ale pieskow nie lubi ;)
[quote name='aaliw']1. :biggrina: zawsze mozesz powiedziec, ze zmorkowate ladnie beda na tle tej bluzeczki/sukienki/spodni wygladac :eviltong:
2. A tak wogole, to wstyd z tak ladnymi psami w starym sewterku na spacery chodzic :megagrin:
3. Ja zawsze moge powiedziec, ze mi szczeniaczek cos rozerwal :placz:
Nie wazne, ze spodnie same na ***** :eek: jak sie schylalam :oops:. Psa lapalam.....

To tyle jezeli chodzi o ubrania :hand:
Dzieki za rady ale...:evil_lol: Ja sobie doskonale radze ;) Wystarczy ze powiem że " zaczynam sie starzec" :evil_lol: Wtedy sam mnie prosi abym sobie coś kupiła :evil_lol:
[quote name='r_2005']A ja dawno Tommcia nie widziałam:-(
Masz racje :oops: Zapomniałam że to taki wdzieczny :evil_lol: model :mad: Ide pstryknąc coś jak zwiewa ;)
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:na aparat to chyba nie możesz liczyć :cool3:
Alu on juz dojrzewa do tego :) Wcale nie musze miec EOSa takiego najlepszego :) Pozyjemy zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Pysia']Zmoroszelmy robiły porządek w szopce....

:lol: .Ciekawa jestem jak szopka potem w srodku wygladala..moje sie ostatnio wlamalay do garazu i garaz za ciekawie nie wygladal po ich "sprzataniu":lol:

Posted

[quote name='daga10011']:lol: .Ciekawa jestem jak szopka potem w srodku wygladala..moje sie ostatnio wlamalay do garazu i garaz za ciekawie nie wygladal po ich "sprzataniu":lol:
Podkaszarka jakoś SAMA spadła a kosiarka sie przewrociła... Też pewnie SAMA...Troche z połek pospadało a to wszystko było wynikiem tego że schowałam tam przed nimi smakołyki....
Haniu!! - Nawet nie wymawiaj tego słowa przy mnie:angryy: Aparat!! K....jest be!!
Fotki na szybko Tommyego :)

Ledwo rozbudzony

Jeszcze grzeczny ;)

Oczka juz zaczynaja błyskac

Gdzieby tu zwiac

Przylazła za mna:angryy:

Nawet na moj stołek do drapania!!

Pewnie znowu za mna polezie

Koniecznie musze coś wymyślec

Ta wiecznie uślimptana też:mad:

Tego to już za wiele

Zaraz pokaże prawdziwe oblicze

Troche jestem rozespany ale...

Musze w sobie wykrzesac kocura złośc

Ups...Zapomniałem ze kocurem to byłem...

Ale postraszyc moge ;)

Posted

[quote name='Pysia']
Ekipa takie porzadki zrobiła ze TZ musiał potem poprawiac :mad:
A Mruczusia jest milusia ale pieskow nie lubi ;)

Bo to jest taka specjalna i bardzo ładna ekipka sprzątająca :loveu:
Nie tylko Mruczusia nie lubi pieskow. Wlasnie moj Edward zszedł łaskawie z monitora, bo przesiedział na nim ze 3 godziny, bardzo efektownie pokazujac mi doopsko, pyszczydło, a czasem nawet dzieląc swym ogonkiem ekran na dwie połówki. Do czego to doszło...:shake:

Piękny!! Te wielkie, śliczne oczy! :o I rózowy nosecek :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bo to jest taka specjalna i bardzo ładna ekipka sprzątająca :loveu:
Nie tylko Mruczusia nie lubi pieskow. Wlasnie moj Edward zszedł łaskawie z monitora, bo przesiedział na nim ze 3 godziny, bardzo efektownie pokazujac mi doopsko, pyszczydło, a czasem nawet dzieląc swym ogonkiem ekran na dwie połówki. Do czego to doszło...:shake:

Piękny!! Te wielkie, śliczne oczy! :o I rózowy nosecek :loveu:
Tommy jest jedynym znanym mi kotem ktory sie nie obraża :) Za to Zmorka to robi... Jak jedziemy do Mruczki to kastrat Tommy zakochany po pedzlaste uszy biega za Mruczka po calutkim domu ;) Ona maupa jedna leje go po pyszczku ile wlezie :mad: On biedny płacze a potem znowu biega za nia z ogonem do gory. Niestety Mruczka nie rozumie jego intencji :evil_lol: Ona - wysterylizowana- zupełnie nie zna sie na platonicznej miłosci :-( Czasami Tommy tak dostaje omłoty ze Zmorka nie wytrzymuje i biegnie mu na pomoc. Przy czym przygwożdza Mruczusie nosem do podłogi tak ze ona nic nie moze zrobic. Nastepstwem tego jest przeraźliwy wrzask obdzieranej ze skory kotki i cała domowa ekipa w te pedy leci patrzec kogo mordują:evil_lol: Okazuje sie ze Tommy siedzi spłakany, Mruczka jako rozjechana zaba na podłodze a Zmorka patrzy niewinnymi oczetami ;) Potem nawet Tommy raz pozwala sie polizac Zmorce ;) Ale tylko raz...