Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='r_2005']Pysia, wytłumacz mi kufę wyraźnie graniastą:placz: To graniasta....Tzn nie zwęża się przy nosie tylko od nasady do nosa jest równej szerokości. I czym krótsza tym lepsza :) I Szelma taką właśnie ma :) Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia, to ten sedzia jest garbaty i pomarszczony :lol: bo gdzie Szalm ajest pomarszczona, no gdzie?:-o Quote
asiunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Hej!! Widze ze tez wam piekny opis sie dostal:roll: Heh sedzia sie nie znal i tyle-z reszta "nasz"tez dal plame:mad: Quote
beria Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Sędzia nieciekawa była, a opis robiła Szelmie chyba faktycznie patrząc na swoje zdjęcie: garbaty nos, itd....:diabloti: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Widze ze tez wam piekny opis sie dostal:roll: Heh sedzia sie nie znal i tyle-z reszta "nasz"tez dal plame:mad: No to napiszę inaczej :) " Gratuluję" wybory sędziów Katowicom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia napisał(a):No to napiszę inaczej :) " Gratuluję" wybory sędziów Katowicom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hej!! Tjaaa naprawde sama elita:evil_lol:Swoja droga mnie sie niufusia mala baardzo podobala-ja bylam z ogoniasta rottweilerka;) Quote
r_2005 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 beria napisał(a):Sędzia nieciekawa była, a opis robiła Szelmie chyba faktycznie patrząc na swoje zdjęcie: garbaty nos, itd....:diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 r_2005 napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 " Garbaty " nos ;) Kurna...Marzenie taki profil niufa :loveu: Dobrze ze mam oczy ;) Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 To ja moge napisać że sporo bernusiowych ludzikow z sedziego berniego też nie jest zadowolona... :cool1: paździoszki Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Szelma zagląda na blat...A moze tam coś jest?? Szelma niewinna... Bardzo niewinna...:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Bardzo niewinna...:evil_lol: Biedna niewinna psina :shake: Pysia dawaj no caly opis z wystawy .. dla porownania ze wzorcem :diabloti: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):Biedna niewinna psina :shake: Pysia dawaj no caly opis z wystawy .. dla porownania ze wzorcem :diabloti: Nie podam bo miałam ochote jak to czytałam iść na ring i na oczach tej emerytki potargać w strzępy bo nigdy podobnych bzdur nie widziałam.... Jak wezme to do reki znowu to nie wytrzymam... Pamietam tylko to : " Średnia suka" Na samym dole " Średni kosciec " ( :crazyeye: ). Ładna głowa z garbatym pomarszczonym nosem. Zaszeroka praca tylnych łap ( to ponoc super zaleta w/g wzoraca ), luźny grzbiet ( to akurat jako jedyne prawda bo ma nieco za luźny ale w koncu poprzedni właściciele przez p[rawie 5 lat Chappi ja karmili....) Za długa ( o rany...ona ma 72 cm. w kłębie a długości 76 wiec jest super !!), Bardzo ładne katowanie tylnich ( :crazyeye: ) , na końcu - żółte zęby.... Masakra A powtarzała o tych zębach kilkakrotnie... I dyktując ocene zachowywała sie skandalicznie, rozmawiała sobie ze znajomymi....pogadywała i wstawiała tekst o zębach co chwile....Nigdy podobnego zachowania nie widziałam...To paranoja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam ze Szelma nie ma kamienia na zębach a kość ma przyzółcona bo ma 5 lat!!!!! Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dosć o " super" sędziowaniu Szelma odpoczywa :) Gdzie ten Tommy ? Pochrapę im trochę zeby telepudła nie słyszeli ;) Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 :loveu: noi co on chciał od tej piękności?! :loveu: Więcej fotek!!! paździoszki Quote
beria Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Opis sędziego (nie Szelmy!!!) :diabloti: : Średnia suka, Średni kosciec, głowa z garbatym pomarszczonym nosem. Za szeroka praca tylnych łap, luźny grzbiet, żółte zęby.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do tej "średniej suki", można polemizować :diabloti: Szelma odpocznij sobie ;) Ty jesteś piękna :loveu: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia , szkoda nerwów ja też się dowiedziałam od pani sędzi ,że ,, ta głowa to taka mało szlachetna , bo uszy nie kopiowane ''i jak Alka mi pokazała ze ta zołza pałeta sie po wystawie to mnie az wstrzachnęło :angryy: A Kissi jest przekochana :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='beria']Opis sędziego (nie Szelmy!!!) :diabloti: : Średnia suka, Średni kosciec, głowa z garbatym pomarszczonym nosem. Za szeroka praca tylnych łap, luźny grzbiet, żółte zęby.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do tej "średniej suki", można polemizować :diabloti: Szelma odpocznij sobie ;) Ty jesteś piękna :loveu: Chyba mi się ten opis podoba. Szkoda, że nie znam maila do pani sędziny. Wysłałabym jej ten opis - no może faktycznie bez " suki " ... Pysiu - PIĘKNE MASZ SZELMOWSKIE ZMORKI ! Naprawdę ! :loveu: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia napisał(a): Dodam ze Szelma nie ma kamienia na zębach a kość ma przyzółcona bo ma 5 lat!!!!! ale czy kolor uzebienia u 5 letniego psa to jakaś istotna wada jest ? :niewiem: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Chyba mi się ten opis podoba. Szkoda, że nie znam maila do pani sędziny. Wysłałabym jej ten opis - no może faktycznie bez " suki " ... Pysiu - PIĘKNE MASZ SZELMOWSKIE ZMORKI ! Naprawdę ! :loveu: Pani sędzina jest w " słusznym" wieku i nie wiem czy umiałaby odebrac :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia napisał(a):Pani sędzina jest w " słusznym" wieku i nie wiem czy umiałaby odebrac :evil_lol:i z miłą aparycją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):ale czy kolor uzebienia u 5 letniego psa to jakaś istotna wada jest ? :niewiem: Wiesz...Poszukuje preparatu na wybielanie zębów u 5 - cio letniego psa :) Ma ktoś jakies pomysły ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz...Poszukuje preparatu na wybielanie zębów u 5 - cio letniego psa :) Ma ktoś jakies pomysły ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: domestos :diabloti: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):domestos :diabloti: A moze Vanisch ten do białego??:evil_lol: Quote
Recommended Posts