Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Dalszy ciąg zabawy z balonem :)
Mój ci on...

Mój...nikomu go nie oddam ;)

Poszczypę sama ;)

Dobry balonik

Fajnie w zębach skrzypi ;)

Tylko delikatnie trzeba ;)

Żeby mu się krzywda nie stała ;)

Z finezja niufa ;)

Ma się to wyczucie ;)

Niepotrzebnie łapą sobie pomogłam...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
piekna, wzruszajaca opowiesc :lol:
szkoda ze bez heppy endu...

Posted

Ooooooo - PĘKLIŚMY balonik !!! Zmorki to zawodowi pękacze baloników ! Hihihihi ! :lol:
Właśnie wczoraj ogladałam przygody Kubusia Puchatka - WYPISZ WYMALUJ - JAK ZMORKA !

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ooooooo - PĘKLIŚMY balonik !!! Zmorki to zawodowi pękacze baloników ! Hihihihi ! :lol:
Właśnie wczoraj ogladałam przygody Kubusia Puchatka - WYPISZ WYMALUJ - JAK ZMORKA !

Zmorka - Kubuś Puchatek :evil_lol: :evil_lol:
TZ to zawsze psuje zabawe z balonikiem ;)
A fotka wstawiona w widoczek jest śliczna :) zobacze jak bedzie wyglądac na stronie głownej u mnie ;)

Posted

idziesz na spacer??? :mad:

trzeba się dowiedzieć jaki jest rudo-biały kocurek do dzieci bo jest dom w Krakowie, ale jest 1,5 roczne dziecko :cool1: chyba, że któraś z tamtych koteczek siębardzoej by nadawała - no i musimy isć zrobić im w końcu zdjęcia

Posted

malawaszka napisał(a):
idziesz na spacer??? :mad:

trzeba się dowiedzieć jaki jest rudo-biały kocurek do dzieci bo jest dom w Krakowie, ale jest 1,5 roczne dziecko :cool1: chyba, że któraś z tamtych koteczek siębardzoej by nadawała - no i musimy isć zrobić im w końcu zdjęcia

Teraz to ja juz po kapieli kobieto :)
Do kotkow musimy isc....No i potrzebna jest młoda suczka - najlepiej szczeniak- malutka. W pracy mnie prosili o znalezienie bo sasiadom umarła sunia i oni bardzo przezywaja. Ludzie są starsi i facet tak kochał psa ze teraz boja sie ze mu serce peknie. Trzeba szybciutko znalesc malutką pchełke na kolanka. Zapewniają mnie ze sunia bedzie bardzo kochana i zadbana.

Posted

Waszeczko ta maleńka jest śliczna :loveu:
PYSIA muszę koniecznie na wystawie podarować Szelmie / czy Zmorce , która będzie:cool3:/ Baloniki i niech mi twój TZ więcej nie bawi się w pękaciela balonów :mad:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Waszeczko ta maleńka jest śliczna :loveu:
PYSIA muszę koniecznie na wystawie podarować Szelmie / czy Zmorce , która będzie:cool3:/ Baloniki i niech mi twój TZ więcej nie bawi się w pękaciela balonów :mad:

Bedzie Szelma ale jej lepiej balona nie dawac....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niufy zaczynaja sie o 11.40 w sobote :) Zapraszamy :)

Posted

Pysia napisał(a):
Bedzie Zmorka ale jej lepiej balona nie dawac....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niufy zaczynaja sie o 11.40 w sobote :) Zapraszamy :)
:pbędziemy bezapelacyjnie

Posted

:pbędziemy bezapelacyjnie

Pomyliłam sie :) Szelma a nie Zmorka bedzie :) Zwariuje przez te psy ;) Juz mi sie mieszają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Pomyliłam sie :) Szelma a nie Zmorka bedzie :) Zwariuje przez te psy ;) Juz mi sie mieszają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dodam jeszcze do tamtej wypowiedzi że mam nadzieje ze zabiore właściwa....Bo inaczej mnie zdyskwalifikuja....Masakra ;) Przypominajcie że mam Szelme zabrac a nie Zmorke ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Dodam jeszcze do tamtej wypowiedzi że mam nadzieje ze zabiore właściwa....Bo inaczej mnie zdyskwalifikuja....Masakra ;) Przypominajcie że mam Szelme zabrac a nie Zmorke ;)

Sędzia wykryje mistyfikację i nazwie Pysię "Szelmą" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Sędzia wykryje mistyfikację i nazwie Pysię "Szelmą" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wątpie zeby sędzia odróżnił ....ZA to inni wystawiający - TAK :lol: :lol: :lol:

Posted

:loveu: Jaka ona delikatna :) bardzo mi się ta sesja foto podobała
Edytka ja wiem, że ty bardzo zajeta osoba jesteś ale ... daj mi znać jak będziesz na necie, chciałan porozmawiac :cool3:

Posted

Pysiu pamiętaj ze masz w sobotę zabrać Szelmę na ....:evil_lol:lodowisko

Zabiore ;) Lodowisko, ring 16-ty, godz. 11.40 :)
SZelma jest po wylince - kompletnie łysa ;) Dodajmy to że ktoś przede mną ja wyciął na krociutko i mamy niufe bez włosa :lol: Pewnie bedzie jedyna taka na wystawie i wtopimy ale co mi tam :) Jak zabawa to zabawa :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zabiore ;) Lodowisko, ring 16-ty, godz. 11.40 :)
SZelma jest po wylince - kompletnie łysa ;) Dodajmy to że ktoś przede mną ja wyciął na krociutko i mamy niufe bez włosa :lol: Pewnie bedzie jedyna taka na wystawie i wtopimy ale co mi tam :) Jak zabawa to zabawa :evil_lol:
no i koniecznie musimy się spotkać :p