Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pysia napisał(a):Dalszy ciąg zabawy z balonem :) Mój ci on... Mój...nikomu go nie oddam ;) Poszczypę sama ;) Dobry balonik Fajnie w zębach skrzypi ;) Tylko delikatnie trzeba ;) Żeby mu się krzywda nie stała ;) Z finezja niufa ;) Ma się to wyczucie ;) Niepotrzebnie łapą sobie pomogłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:piekna, wzruszajaca opowiesc :lol: szkoda ze bez heppy endu... Quote
anushka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 wpadłam oczy nacieszyć Zmorowatymi,są boooskie :cool3: Quote
Hanna R. Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ooooooo - PĘKLIŚMY balonik !!! Zmorki to zawodowi pękacze baloników ! Hihihihi ! :lol: Właśnie wczoraj ogladałam przygody Kubusia Puchatka - WYPISZ WYMALUJ - JAK ZMORKA ! Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Biedny balonik :shake: To przez TZ-ta balonik nie zyje :mad: Quote
malawaszka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pysia napisał(a): ale to piękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ooooooo - PĘKLIŚMY balonik !!! Zmorki to zawodowi pękacze baloników ! Hihihihi ! :lol: Właśnie wczoraj ogladałam przygody Kubusia Puchatka - WYPISZ WYMALUJ - JAK ZMORKA ! Zmorka - Kubuś Puchatek :evil_lol: :evil_lol: TZ to zawsze psuje zabawe z balonikiem ;) A fotka wstawiona w widoczek jest śliczna :) zobacze jak bedzie wyglądac na stronie głownej u mnie ;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 idziesz na spacer??? :mad: trzeba się dowiedzieć jaki jest rudo-biały kocurek do dzieci bo jest dom w Krakowie, ale jest 1,5 roczne dziecko :cool1: chyba, że któraś z tamtych koteczek siębardzoej by nadawała - no i musimy isć zrobić im w końcu zdjęcia Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 malawaszka napisał(a):idziesz na spacer??? :mad: trzeba się dowiedzieć jaki jest rudo-biały kocurek do dzieci bo jest dom w Krakowie, ale jest 1,5 roczne dziecko :cool1: chyba, że któraś z tamtych koteczek siębardzoej by nadawała - no i musimy isć zrobić im w końcu zdjęcia Teraz to ja juz po kapieli kobieto :) Do kotkow musimy isc....No i potrzebna jest młoda suczka - najlepiej szczeniak- malutka. W pracy mnie prosili o znalezienie bo sasiadom umarła sunia i oni bardzo przezywaja. Ludzie są starsi i facet tak kochał psa ze teraz boja sie ze mu serce peknie. Trzeba szybciutko znalesc malutką pchełke na kolanka. Zapewniają mnie ze sunia bedzie bardzo kochana i zadbana. Quote
malawaszka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mam sunie mam - malutką na kolanka, jest cudowna przytulanka, już prawie nauczona czystości i będzie maleńka :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21000 tu jest - teraz wygląda już lepiej niż na tych fotkach bo wyzdrowiała, przytyła i futerka nabrała :loveu: mogę ją przywieźć w każdej chwili :loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Waszeczko ta maleńka jest śliczna :loveu: PYSIA muszę koniecznie na wystawie podarować Szelmie / czy Zmorce , która będzie:cool3:/ Baloniki i niech mi twój TZ więcej nie bawi się w pękaciela balonów :mad: Quote
malawaszka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Waszeczko ta maleńka jest śliczna :loveu: na zywo jest duużo ładniejsza :loveu: wczoraj jąwidziałam i ślicznościowa panienka z niej i miluuusia :loveu: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 malawaszka napisał(a):mam sunie mam - malutką na kolanka, jest cudowna przytulanka, już prawie nauczona czystości i będzie maleńka :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21000 tu jest - teraz wygląda już lepiej niż na tych fotkach bo wyzdrowiała, przytyła i futerka nabrała :loveu: mogę ją przywieźć w każdej chwili :loveu: No to jutro w pracy pytam :) A znasz jej historie? Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Waszeczko ta maleńka jest śliczna :loveu: PYSIA muszę koniecznie na wystawie podarować Szelmie / czy Zmorce , która będzie:cool3:/ Baloniki i niech mi twój TZ więcej nie bawi się w pękaciela balonów :mad: Bedzie Szelma ale jej lepiej balona nie dawac....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niufy zaczynaja sie o 11.40 w sobote :) Zapraszamy :) Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pysia napisał(a):Bedzie Zmorka ale jej lepiej balona nie dawac....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niufy zaczynaja sie o 11.40 w sobote :) Zapraszamy :):pbędziemy bezapelacyjnie Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbędziemy bezapelacyjnie Pomyliłam sie :) Szelma a nie Zmorka bedzie :) Zwariuje przez te psy ;) Juz mi sie mieszają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pysia napisał(a):Pomyliłam sie :) Szelma a nie Zmorka bedzie :) Zwariuje przez te psy ;) Juz mi sie mieszają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam jeszcze do tamtej wypowiedzi że mam nadzieje ze zabiore właściwa....Bo inaczej mnie zdyskwalifikuja....Masakra ;) Przypominajcie że mam Szelme zabrac a nie Zmorke ;) Quote
beria Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pysia napisał(a):Dodam jeszcze do tamtej wypowiedzi że mam nadzieje ze zabiore właściwa....Bo inaczej mnie zdyskwalifikuja....Masakra ;) Przypominajcie że mam Szelme zabrac a nie Zmorke ;) Sędzia wykryje mistyfikację i nazwie Pysię "Szelmą" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 beria napisał(a):Sędzia wykryje mistyfikację i nazwie Pysię "Szelmą" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wątpie zeby sędzia odróżnił ....ZA to inni wystawiający - TAK :lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Pysia napisał(a):Wątpie zeby sędzia odróżnił ....ZA to inni wystawiający - TAK :lol: :lol: :lol: Pysia lepiej żeby sędziowe tego nie słyszeli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asia40 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 :loveu: Jaka ona delikatna :) bardzo mi się ta sesja foto podobała Edytka ja wiem, że ty bardzo zajeta osoba jesteś ale ... daj mi znać jak będziesz na necie, chciałan porozmawiac :cool3: Quote
Pysia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Liniejący Tommy Pilnujacy kompa Figury I te oczęta ;) Poranne :cool3: Quote
beria Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Pysia napisał(a): Pilnujacy kompa Co Tommy ogląda z taką miną w internecie :cool3: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Pysiu pamiętaj ze masz w sobotę zabrać Szelmę na ....:evil_lol:lodowisko Quote
Pysia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu pamiętaj ze masz w sobotę zabrać Szelmę na ....:evil_lol:lodowisko Zabiore ;) Lodowisko, ring 16-ty, godz. 11.40 :) SZelma jest po wylince - kompletnie łysa ;) Dodajmy to że ktoś przede mną ja wyciął na krociutko i mamy niufe bez włosa :lol: Pewnie bedzie jedyna taka na wystawie i wtopimy ale co mi tam :) Jak zabawa to zabawa :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Pysia napisał(a):Zabiore ;) Lodowisko, ring 16-ty, godz. 11.40 :) SZelma jest po wylince - kompletnie łysa ;) Dodajmy to że ktoś przede mną ja wyciął na krociutko i mamy niufe bez włosa :lol: Pewnie bedzie jedyna taka na wystawie i wtopimy ale co mi tam :) Jak zabawa to zabawa :evil_lol:no i koniecznie musimy się spotkać :p Quote
Recommended Posts