r_2005 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Pysia napisał(a):Pomyliłam sie :) Szelma a nie Zmorka bedzie :) Zwariuje przez te psy ;) Juz mi sie mieszają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A nie mówiłam?:eviltong: Quote
Pysia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 r_2005 napisał(a):A nie mówiłam?:eviltong: Nie to ja wyglądaja tylko ktora co ma robic :eviltong: Spotkac sie musimy koniecznie :p Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Było troche waznych spraw do załatwienia i zaniedbałam galerie... Juz sie poprawiam ;) Znowu ten aparat Nie dadzą pospac nawet :angryy: A tak mi tu dobrze było ... Przebudzenie Cos mi wisi ;) To moje wyreczko ;) Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A to nasz drugi zegar :) Podczas transportu pekła szybka ale naprawiona ;) Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Pysia napisał(a):A to nasz drugi zegar :) Podczas transportu pekła szybka ale naprawiona ;):mad:i się wcześniej nie pochwaliłaś Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:i się wcześniej nie pochwaliłaś Nie?? Serio ? Wklejałam już jeden zegar ;) Bo ten jest drugi :p Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Patka napisał(a):nie moge jakbym Walera widziała .... :lol: Tommy teraz linieje ;) I walczymy z nim o czesanie :angryy: Jak widzi ze siegamy do szafki z grzebieniem to...znajduje sie za kanapą :angryy: A tak słodko potrafi wyglądac... Takie ma pozycje A to łapka ;) Quote
Pysia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Jutro wystawa. Szelma po kapieli. Czysciutka i pachnąca :) Nie wiem czy jej sie to podoba ale mnie - tak :lol: Mam kilka fotek ale ona nienawidzi aparatu i zwiewa jak tylko mam go w rękach :angryy: Quote
Pysia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Szelma przed wystawa Bezstresowa ;) Brac zabawke czy nie? Nie chce mi sie Ide na głaskanie Co ona ode mnie chce? Quote
Patka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Waler uwielbia czesanie (jak dobrze :evil_lol:) dzięki temu nawet nie wiem kiedy linieje, bo czesze go raz na 2 dni :) Ale piene różowe podusie walery ciemniak ma czekoladowoczarne :evil_lol: Ona ma łep jak sklep :-o Piękna a na grzbiecie parę "świcących ślipków" :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Patka']Waler uwielbia czesanie (jak dobrze :evil_lol:) dzięki temu nawet nie wiem kiedy linieje, bo czesze go raz na 2 dni :) Ale piene różowe podusie walery ciemniak ma czekoladowoczarne :evil_lol: Ona ma łep jak sklep :-o Piękna a na grzbiecie parę "świcących ślipków" :evil_lol: Albo supermarket.... Daj... Nie dała... A moze jeszcze da? Quote
Pysia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Czy jak pojadę na wystawe z Szelma po 10-tej to ktoś mi da papiery?? Nie mogę wczesniej... Quote
Pysia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 AlKil napisał(a):My też!:thumbs: :thumbs: :thumbs: Witamy u nas :) Żeby nie zapaszyc to nie dziekujemy ;) Quote
Pysia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 LAZY napisał(a):Trzymam kciuki! :kciuki: Co u Lazy? Zaraz ide do Waszej galerii poczytać wieści. Mam nadzieje ze są dobre. Quote
LAZY Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Pysia']Co u Lazy? Zaraz ide do Waszej galerii poczytać wieści. Mam nadzieje ze są dobre. Zapraszam raczej tu...galerii nie bede juz zasmiecac. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23529&goto=newpost Quote
beria Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Jutro pojadę kibicować Szelmie na żywo :multi: Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A tu powrót bernulki :) Ale tu zmian :crazyeye: To ja sie pochwale, że dzisiaj też postaram się z naleść Szelme :p paździoszki Quote
sota36 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysiu to ja Ozzulkowa Alicja nie zapomnij zabrać Zmorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='sota36']Pysiu to ja Ozzulkowa Alicja nie zapomnij zabrać Zmorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mieszaj mi w głowie bo juz spakowałam ksiażeczke zdrowia Zmorki zamiast Szelmy...Dobrze że moj TZ ma głowe na karku.... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Mnie dzisiaj nie będzie ciałem, ale duchem owszem i kciuki będę mocno trzymać :multi: Quote
Recommended Posts