Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='LAZY']Gratulacje!!! Ale fajnie ta Ala miała...ja tez bym chętnie tak Szelmusie poprzytulała:oops::razz:no to trzeba było podjechać do Opola :pchętnie bym Cię tam też spotkała :p Quote
LAZY Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no to trzeba było podjechać do Opola :pchętnie bym Cię tam też spotkała :p Ciutke mam tam daleko...:oops: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='LAZY']Ciutke mam tam daleko...:oops::razz:e tam zaraz daleko ;)ale jak miło by było :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gratulacje dla Szelmy :klacz: Ii... Piekne zdjęcia :loveu: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 gonia- dzieki za gratulacje :oops: LAZY- dlachcacego nie ma nic trudnego ;) A Ala to miała mordercze zapedy :mad: Ale wybacze jej to ;):evil_lol: U mnie kwitnie agrest, porzeczki i jeszcze coś ale nie pamietam ;) Mam nawet fotki porobione :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pysia napisał(a):U mnie kwitnie agrest, porzeczki i jeszcze coś ale nie pamietam ;) Mam nawet fotki porobione :multi: to na co czekasz, dawaj dawaj dawaj :eviltong: :buzi: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']to na co czekasz, dawaj dawaj dawaj :eviltong: :buzi: Agrest Bez ( niejadalny ale jak pieknie pachnie jak zakwitnie :) ) Mlecz Zapomniałam jak ten krzew sie nazywa ale jest młodziutki :) Wiciokrzew Mlecze bracia:) Popularniie nazywany " Smolinos" Nie dowidze ;) Nigdy jej nie pozwole ściąc !! Z bliska :) A to trawy o zachodzie mrocznym :) Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A to tak gwoli przypomnienia ze to " psia galeria" ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 czuje jak pachnieee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :multi: Śliczne, przyrodnicze zdjęcia ;-) [quote name='madzia18sosnowiec'] czuje jak pachnieee :loveu: :loveu: :loveu: Już pachnie? Jeszcze nie rozkwitł pożądnie... :eviltong: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::multi: Śliczne, przyrodnicze zdjęcia ;-) Już pachnie? Jeszcze nie rozkwitł pożądnie... :eviltong: Ale rozkwitnie i bedzie pachniał ;) Troche wyobraźni :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pysia napisał(a):Ale rozkwitnie i bedzie pachniał ;) Troche wyobraźni :eviltong: Oj ja wiem, bo sama mam taki w ogrodku... Ale jeszcze tak efektownien nie pachnie, dopiero bedzie... :eviltong: Czepiaja sie biednej goni :shake: ;) Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A tak Szelma sie cieszyła jak do domu przyjechała :) I zabawa ze mna Kto silniejszy :) Zgadnijcie ;) Juz zgadywac nie trzeba :) Uciekam bo mi Zmorka zabierze :) A potem w zaciszu psiego pokoju padła ... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Pysia'] A potem w zaciszu psiego pokoju padła ... ehhh sie dziewczyna nawystawiała to padła :eviltong: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ehhh sie dziewczyna nawystawiała to padła :eviltong: Ale jej bieganie sto kołek na ringu odpowiadało a mnie nie :angryy: Ja też padłam.... Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Szelma odpoczywała a Zmorka wypatrywała Aż wypatrzyła :) I przyszedł czas na to co Zmoroszelmy lubia najbardziej Nareszcie ;) Za kare ze mnie nie zabraliście potfffory Dawaj to babo ZMorka nie wiesz ze to dzisiaj moj dzień? I tak cie złapie :) Ty sie wystawiałas a ja mimo ze wyliniała to laska jestem :eviltong: Ja ci zaraz dam laske!! Ja jestem laska a nie Ty:mad: Akurat :eviltong: Jak chcesz to mnie złap Pościemniam Posciemniamy razem ;) Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Klan Zmorkoszelm nadal szaleje :razz: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pysiu Gratulacje :klacz: a zdjęcia rzyrody śliczne :loveu: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Klan Zmorkoszelm nadal szaleje :razz: Bo to taki pomylony klan :evil_lol: Chciałoby sie rzec - pokrecony ;) Klan z TZ-tem roboczym Mysla co by tu robic aby sie nie przemeczyc ;) Zmorka wymyśliła a Szelma z racji wielkosci jeszcze nie ;) No i TZ też wolny...:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 PIKA napisał(a):Pysiu Gratulacje :klacz: a zdjęcia rzyrody śliczne :loveu: Ciesze sie PIKA że zdjecia rzyrody Ci sie podobaja tylko powiedz - co to ta rzyroda? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Pysia'] Ty sie wystawiałas a ja mimo ze wyliniała to laska jestem :eviltong: Akurat :eviltong: Jak chcesz to mnie złap Pościemniam Posciemniamy razem ;) kocham jak one tak sobie szaleją :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Czy Ty wiesz Pysiu, że masz okropnie piękne psy ? A gest tego Pana obok TZ-ta to jakiś taki jednoznacznie znajomy jest... Czy mi się tylko wydaje ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia jak często czyścisz im uszy ?? czesanko teraz w tym okresie to chyba dziennie po troszku co?? do tego dwie sztuki...jest co czesać :cool3: :lol: wyglądają ślicznie i do tego się błyskają ;-)) Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy Ty wiesz Pysiu, że masz okropnie piękne psy ? A gest tego Pana obok TZ-ta to jakiś taki jednoznacznie znajomy jest... Czy mi się tylko wydaje ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahahahahahahahahahahahahhahaha :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia']Ciesze sie PIKA że zdjecia rzyrody Ci sie podobaja tylko powiedz - co to ta rzyroda? :evil_lol: :hmmmm: to Ty nie wiesz co fotografujesz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts